![]() |
|
|
#2 | |
|
کاربر فعال سریال های تلویزیونی
|
Quote:
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
در حال حاضر من در حال دانلود سری بسيار طولانی City Hunter با کمک برادر امير هستم که باز هم از زحمتی که ميکشن تشکر ميکنم.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
|
انيميشن جواهري در قصر قبلا دانلود شده نه؟؟؟؟خواهر يه انيمشن سبك و كوتان بگيم من بذارم بره رو دانلود.
Last edited by linghuchong; 05-20-2007 at 11:00 PM.. |
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
از سريال های live action هم سريال Hana Kimi - Hua Yang Shao Nian Shao Nu در حال دانلود هست.
![]() |
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
![]() نه دانلود نشده! من هنوز لينکی ازش پيدا نکردم، اگه کسی لينکی داره بده که شروع کنيم.![]() راستش برادر الان چيزی در نظر ندارم ولی تا 2 روز ديگه يه ليست تهيه ميکنم ميزارم از چيز هايی که ممکنه قشنگ باشه و ارزش دانلود داشته باشه. ![]() برای همين اکه ميگم هر کی هر چی ميخواد رو اينجاا بگه که ما هر کدوم يه چيزی از تو اون ليست رو برداريم و کار بين همه تقسيم بشه. ![]() من ليست رو ميزارم ولی تا اون موقع کسی چيزی مد نظرش نيست؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
خواهر من لينك قسمت اول روياي ياگومو به دست اوردم.قبلا داشتين شما يا نه ؟؟؟فقط مي سرعتش كمه.يعني خيلي كمه.اگر نداشتين قبل تورنتشو بذارم شما هم شروع بع دانلود كنين كه كمي سرعت بره بالا.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
من 10 قسنت اول samurai afro رو گرفتم.البته لینک با کیفیتش رو خواهر فریدا دانلود کردن که فقط 5قسمت بود.این کیفیتش کمتره ولی خوب 40 قسمت کامل هستش.
Watch Afro Samurai online Posted Jan 6th 2007 3:03PM by Adam Finley Filed under: Animation, Celebrities, Spike ![]() If you missed the premiere of the new Spike cartoon Afro Samurai, you can watch the full episode on Spike's Web site. Samuel L. Jackson voices the lead character and also executive produces the program, which is geared towards mature audiences. Ron Pearlman voices Justice, the evil villain who killed the samurai's father. Kelly Hu plays Okiku, a friend from the samurai's past. Jackson also voices the comic relief character, Ninja Ninja. Music for the series was composed by The RZA. The new series is based on a graphic novel by Takashi Okazaki, who has also worked on the manga series Evangelion, among many other projects, including the artwork for the Spider-Man 2 DVD.
|
|
#10 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
خوب من فعلاً اين کارتون به چشمم خورده که به نظرم بد نيست ![]() Kamichu! ![]() Seen in part or in whole by 537 users, rank: #517 Median rating: Excellent Arithmetic mean: 8.3266 (Very good+.32), std. dev.: 1.432, rank: #187 Weighted mean: 8.2773 (Very good+.27), rank: #170 Bayesian estimate: 8.22263 (Very good+.22), rank: #96 اين کارتون محصول 2005 و 16 قسمت هست. وضعيت: در حال دانلود دانلود کننده: برادر کاکاشی 4.3 GB بچه ها لطفاً تو دانلود ها هميشه قسمت اول رو دانلود کنين از کيفيت و زبان و زيرنويس مطمئن شين و بعد ادامه بدين . چون زياد به سر من اومده که چيزی رو دان کردم, بعد زيرنويسش اسپانيايی بوده!![]() ![]() Last edited by linghuchong; 04-21-2007 at 08:35 AM.. |
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
استاد حقيقتش seed اين انيميشن 0 هست.خيلي بد ميره.من براتون فايل تورنتو ميذارم.خودتون چك كنين.اگر شد بذارين تو دانلو چون شما سرعتتون از من بالاتر ميره.به خاطر upload كه از من يا ديگري ميگيرين.
شرمنده استاد.من اينو تو persiangig ...كردم به خاطر همين كمي طولانيه. http://www.persiangig.com/va/?p=docu...eXFWbCNUT&no=1 اگر كار نكرد يا نتونستين دانلود كنين براتون ميفرستمش. |
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
سلام
من تورنتش رو پیدا کردم ولی هیچی سیدر و لیدر نداره حدود 26 قسمتی بود به اسم Shoujo Changumu no Yume torrents ولی به لطف استاد yen yen دو قسمت ازش دارم خیلی خوب می شه اگر ازش یه تورنت با سیدر پیدا کرد..
|
|
#14 |
|
|
خوبه استاد.منم به زور کمیشو دانلود کردم.ان شالله جورش میکنیم.خیالت تخت.
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
، به account پرشين گيگ خوده من ختم ميشه!![]() ميتونين يه جايه ديگه آپلودش کنين؟ ![]() |
|
|
|
| امکانات بيشتر | |
|
|