![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
این شعر رو پدرم گفته ، دوست داشتم که یک تاپیک براش باز کنم تا همه بخوننش و اگر دوست داشتند نظرشون رو بگن
اسمش : بچه ها عیدی امسال رسید است . بازم شعر های دیگری هم دارند که اگر دوست داشتید قرار میدم ![]() کُرسی و قصه ی شبهای بلند یلدا بود سرما همه جا بود هرکس به خیالی دلخوش قصه ها ساخته می شد همه از بره و گرگ چله با کوچکیش بود بزرگ خانه از گرمی یاران روشن یک بغل میوه سر سفره در این شبها بود ماه در پشت شب یخزده هم پیدا بود فصل سرما شد سر باد بُرده است هر آن چیز که بود همه خاموش بجا مانده ز آتش اکنون تلّی از خاکستر غم این رفته ندارم باور رفت از پنجره شادی برسد باز ز در غم مخور باد بهاری برد این خاکستر شد جهان تازه و نو شد همه روز غم از این چهره زداید نوروز عید ما عید کِی و جمشید است هفت سین ماهی قرمز به سر سفره ی عید لابلای صفحات قرآن ، پول نو با همه ی کوچکیش بود بزرگ بچه ها عیدی امسال رسید بار دیگرفصل گل چهچه بلبل شرطی کومه خاموش هوا شد پر دود نقش ها می کشد این چرخ کبود باز باید بسرایم به رثای غم نوروز سرود بهزاد اخگر
گناه فقط در آزردن بی دلیل دیگران است ، باقی گناهان مهملاتی من درآوردی اند ! رابرت آنسون هاینلاین اگر پنجاه میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند، آن چیز همچنان احمقانه است. آناتول فرانس ای مرگ بیا که زندگی کشت مرا |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
زندگی دایره است
مرکزش صفر بزرگ و منم داخل آن و توئی نیز چو من و من و تو با هم می توانیم که از صفر بسازیم عددی و به اندازه اندازه خود حجم این دایره را بیش کنیم گرچه صفریم ، ولی گسترش خویش کنیم پس اگر من به تو یاری نکنم و تو مانی بی من یا بمانم من ِ بی تو تنها آسمان بی کس و بی مهر شود دایره خالی و بی مصرف و خود صفر شود . بهزاد اخگر این شعرش رو من خیلی دوست دارم ... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
کسی نظری نداره ؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
بسيار زيبا بود .
از طرف ما هم تشكر كنيد و سال نو را به ايشان تبريك بگوييد . خوشحال مي شويم كه باز هم از اشعار ايشان در اين فروم قرار بدهيد .
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
هر دو شعر زیبا بودن مخصوصا شعر دوم خد ا حفظشون کنه.
|
|
|
#7 |
|
مدیر تاریخ
|
با درود به دوست بسیار گرامیم
نخست کاربر فعال شدنتان را به شما شادباش میگویم اشعار پدر بزرگوارتان نیز بسیار زیبا هستند و خوشحال می شویم که از اشعار دیگر ایشان نیز استفاده کنیم با سپاس و احترام همواره به همراه خانواده پیروز و شاد باشید.
|
|
|
#8 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
شعر دومشان معنی جالبی داشت!
تبریک میگم!
شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میتونی از زندگی بگیری نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شوالیه های آوازخوان |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
خیلی از شما دوستان متشکرم ، حتما شعر های دیگر رو هم میگذارم ...
الان میرم متنشو بگیرم که تایپ کنم ... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال ادبیات
|
سلام اشعار زیبایی بود
بازم بزارید موفق باشید
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
زشت و زیبا
زندگی هم زشت و هم زیباست گر که زشتی آفریدی زشتیش در قعرشب پیداست گر که زیبایی یقین میماند و خود نقش بی همتاست پس تویی نقش آفرین نقاشیت یکتاست میکشی نقش پری ، تا آورد از آسمان رازی کزان روشن شود دنیا می کشی دیوی که باشد بی سر و بی پا می وزد توفنده بادی غرد و ویران کند هرجا بازوانت پرتوان خود می کنی تقدیر خود یا زشت و یا زیبا پس تویی نقش آفرین نقاش بی همتا |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
واقعا قشنگه
![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
تا شب نمانده راهی
تا شب نمانده راهی
چیزی برای گفتن راهی برای رفتن درجستجوی نوری بودیم در بیابان از شوق او دویدیم تا انتهای باران رفتیم و بازگشتیم از ابتدا پشیمان ، این بود خود سرابی می آید از خروسی آواز صبحگاهی گویی دهد پیامی این چاوش سخندان چیزی برای گفتن راهی برای رفتن تا شب نمانده راهی ای رهروان شتابان بهزاد اخگر |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|