PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > موسیقی و رادیو > موسیقی خارجی

Reply

امکانات بيشتر
Old 03-26-2007, 03:39 PM   #1
ICE_M
Registered User

Send a message via AIM to ICE_M Send a message via Yahoo to ICE_M
Camel

Welcome To Camel Fan Forums

ICE_M is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2007, 03:57 PM   #2
ICE_M
Registered User

Camel

Camel داستان ارزسمندی است در باره ی استوری و پایداری تا رسیدن به معشوق و آرمان همیشگی, درسها یی از سخت کوشیهای شیدایان غرق در ترانه و سرود و آواز, از شکستنها و دوباره پا گرفتنهایشان.
ترانه های Camel سرشار است ازمفاهیمی والا, چون گمگشتگی ها و باز یافتنها , کوشش در هوای دوست داشتن و سر انجام روشی نو ین در زندگی با سختکوشیهای بی پایان, جدایی و دیدار.
Old 03-26-2007, 03:59 PM   #3
ICE_M
Registered User

Last edited by ICE_M; 10-05-2007 at 05:42 PM..
Old 03-27-2007, 01:43 PM   #4
Trusted Member
Behrooz
مدیر بازنشسته

Behrooz's Avatar

خيلي عاليه . لطفا ادامه بدهيد .

هنوز هم لحظاتي هست كه فقط بعضي از آهنگ ها اين گروه مي تواند نجات بخش باشد . يادآوري گذشته ها .
Old 03-27-2007, 02:21 PM   #5
Moderator
Radiohead
مدیر هنرهای نمایشی

Radiohead's Avatar

شباهت زیاد شون به پینک فلوید عاملی شد تا من سخت بتونم خودم رو در کارهاشون غرق کنم. ولی به هر حال خیلی به آهنگ هاشون علاقه دارم.

یکی از آهنگ های مورد علاقه ام Summer Lightning ئه که location ام رو هم از lyrics این آهنگ وام گرفتم: Past The Skyline

Radiohead is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2007, 03:35 PM   #6
ICE_M
Registered User

نگرشی بر پیدایش Camel از ابتدا تا کنون

1964-1968 شبح چهار (1):
پایه گذاران نخستین:
ریچارد اوور(2) : ریتم گیتار - ایان لایتمیر(3): صدا و بیس - اندرو لایتمیر (4) :گیتار- آلن بوچرد(5):ساز های کوبه ای.

From left :
Richard Over : Rhythm guitar
Ian Latimer : Bass & vocals
Andrew Latimer : Guitar
Alan Butcher : Drums

(Photo by Stan Latimer)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1-The Phantom Four
2-Richard Over
3-Ian Latimer
4-Andrew Latimer
5-Alan Butcher

Last edited by ICE_M; 03-28-2007 at 03:02 PM..
Old 03-27-2007, 04:24 PM   #7
ICE_M
Registered User

پیدایش نخستین جرقه های Camel حدود 1964 باز میگردد. هنگامی که برادران لاتمیر (اندرو و ایان) و دوستان مشترکشان آلن بوچر و ریچارد اوور به یکدیگر پیوستند تا "شبح چهار" را تشکیل دهند.سرگرمیی گسترده در شهر زادگاهشان گیل فورد(1) در انگلستان, "شبح چهار" به سرعت زبانزد مردم آن شهر شد. هندکی پس از آن گیتار ریتم به گراهام کوپر (2) که جا نشین ریچارد اوور شد و سپس نام گروه به "تخمیر بیگانه(3) " تغییر یافت.این گروه تا اواسط سال 1968 ,زمانی که ایان لاتیمر و پس از او گراهام کوپر به قصد ازدواج دست از کار کشیدند همچنان در ترکیب سابق خویش,می نواخت.
پس از آن, اندرو لاتیمر و ایان بوچر در پی یافتن یک نوازنده بیس, یک آگهی در مجله "کالسکه ی آگهی (4)" به چاپ رسا ند ند
,آگهی که داگ فرگوسن (5) بدان پاسخ گفت , و در 13 نوامبر 1968 برای آزمایش به گروه پیوست و پس از آن به سرعت گروه دو نفره تحت تاثیر صمیمیتش قرار داد, صدای بیسی بس فرا گیر ,آلات موسقی عالی (جاز بیس فندر (6) با آمپیلی فایر 2VOX T60 Cab)
و رودی(7) شخصی اش!و انها همگی دلیلی شد بر این که گروه ,فورا شغل جدیدش در نوازندگی را به او پیشنهاد دهد.نوایی متمایل به بلوز جدید گروهی با نام "تخمیر(8)" .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-Gulford
2-Graham Cooper
3-Strange Brew
4-Surrey Advertiser
5- Doug Ferguson
6- FENDER JAZZ BASS
7- Roadie
8- The Brew

Last edited by ICE_M; 03-27-2007 at 04:52 PM..
Old 03-28-2007, 02:54 PM   #8
ICE_M
Registered User

1969-1971
تخمیر(1):

Left-right:
Andrew Latimer : Guitar
Andy Ward: Drums
Doug Ferguson: Bass

(Photo by Ian Latimer)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1-THE BREW

Last edited by ICE_M; 03-28-2007 at 02:59 PM..
Old 03-28-2007, 03:29 PM   #9
ICE_M
Registered User

مدت کوتاهی پس از به هم پیوستن اعضا "تخمیر"، فرگوسن به لانیمر درباره به کار گرفتن یک نوازنده چسره دست ساز های کوبه ای که از پیش می شناخت ، پیشنهاد کرد، هر چند که کوبش ساز ش را بیش از سه ماه نشنیده بود.
نوازنده جدید ساز های کوبه ای ،خمیره اش را بیش از حد انتظار ثابت کرد و اندی وارد(1) در نوجوانی ودر 15 ژانویه 1969 به "تخمیر " پیوست و قلب CAMEL شروع به تپیدن کرد.
فرگوسن به سرعت نشان داد که برای گروه عنصری است بسیار ارزشمند و از این رو به شدت مورد توجه نوازندگان ثابت گروه قرار گرفت. او همچنین در وادار کردن بر گذار کنندگان کنسرت ، برای پرداخت دستمزدی بیشتر به خاطر اجرای ترامه های خارج از برنامه ،تلاش بسیاری می کرد که بیشتر اعتراضهایش نیز برای پرداخت نقدی دستمزد گروه بود. پساز مدتی "تخمیر" به ناریخ های از پیش تعین شده برای اجرا هایش دست یافت و سر انجام اولین دمو را با نام "چهار راهها(2)" منتشر کرد.در هر جلسه ی ضبط، در استودیو ی دی جی ام(3) ، چنین به نظر می رسید که هم اعضای گروه با علاقه کار می کنند،ولی در حقیقت ،این گروه سه نفره از این که دیافته بودند که از آنها تنها به عنوان نوازندگان فرعی برای هنرمند دیگری چون فیلیپ گودهند-تیپ(4) استفاده می شود نا امید شده بودند.
It will compleat Soon!

Last edited by ICE_M; 03-28-2007 at 05:09 PM..
Old 04-04-2009, 03:31 PM   #10
hamidghol
Registered User

بهترین آلبوم

به نظر من بهترین آلبومشون rajaz سال 99 اگه اشتباه نکنم سالشو
hamidghol is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2010, 01:18 PM   #11
Blackie
Registered User

Blackie's Avatar

سلام
من station traveller ,ice,under the moon,rajaz,sahara و... خیلی حال میکنم.اگر با camel حال میکنید jane هم توصیه می کنم
Blackie is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2010, 03:32 PM   #12
gilmourish
Registered User

gilmourish's Avatar

شاهکار های Rose Of Sharon,Harbour Of Tears,coming of age,send home the slates به شذت شنیدنی هستند همراه با سوز گیتار اندرو....و در ضمن آهنگ for today از آلبوم a nod and a wink به شدت توصیه میشه
gilmourish is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2010, 05:10 PM   #13
Trusted Member
Wiseman
کاربر فعال موبایل و رانندگی و سینما

Wiseman's Avatar

عجــب... چرا من نمی‎دونستم کمل اینجا تاپیک داره

Quote:
نوشته ای از ICE_M View Post
مدت کوتاهی پس از به هم پیوستن اعضا "تخمیر"، فرگوسن به لانیمر درباره به کار گرفتن یک نوازنده چسره دست ساز های کوبه ای که از پیش می شناخت ، پیشنهاد کرد، هر چند که کوبش ساز ش را بیش از سه ماه نشنیده بود.
نوازنده جدید ساز های کوبه ای ،خمیره اش را بیش از حد انتظار ثابت کرد و اندی وارد(1) در نوجوانی ودر 15 ژانویه 1969 به "تخمیر " پیوست و قلب CAMEL شروع به تپیدن کرد.
فرگوسن به سرعت نشان داد که برای گروه عنصری است بسیار ارزشمند و از این رو به شدت مورد توجه نوازندگان ثابت گروه قرار گرفت. او همچنین در وادار کردن بر گذار کنندگان کنسرت ، برای پرداخت دستمزدی بیشتر به خاطر اجرای ترامه های خارج از برنامه ،تلاش بسیاری می کرد که بیشتر اعتراضهایش نیز برای پرداخت نقدی دستمزد گروه بود. پساز مدتی "تخمیر" به ناریخ های از پیش تعین شده برای اجرا هایش دست یافت و سر انجام اولین دمو را با نام "چهار راهها(2)" منتشر کرد.در هر جلسه ی ضبط، در استودیو ی دی جی ام(3) ، چنین به نظر می رسید که هم اعضای گروه با علاقه کار می کنند،ولی در حقیقت ،این گروه سه نفره از این که دیافته بودند که از آنها تنها به عنوان نوازندگان فرعی برای هنرمند دیگری چون فیلیپ گودهند-تیپ(4) استفاده می شود نا امید شده بودند.
It will compleat Soon!
....

Quote:
نوشته ای از Blackie View Post
سلام
من station traveller ,ice,under the moon,rajaz,sahara و... خیلی حال میکنم.اگر با camel حال میکنید jane هم توصیه می کنم
عالین! کلا سه - چهار آلبوم دارن که تماما شاهکاره! من که نمیتونم از بینشون ترک خاصی رو انتخاب کنم. مثل I Can See Your House From Here, Stationary Traveller, Rajaz, Harbour Of Tears

و همین طور Eloy
+ خیلی خوش اومدی!
سکه‎ی سوم را می‎اندازم، به امید یک معجزه.
We're just two lost souls, Swimming in a fish bowl, Year after year, Running over the same old ground.
What have we found? The same old fears.
Wish You Were Here.

i
Wiseman is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2010, 06:52 PM   #14
Trusted Member
ashkaria
کاربر فعال نرم افزار موبایل

ashkaria's Avatar

Send a message via Yahoo to ashkaria
Quote:
نوشته ای از Blackie View Post
سلام
خدا خیرت بده من اینقدر jane توصیه کردم از رو رفتم
ashkaria is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2010, 07:04 PM   #15
H+R
Registered User

H+R's Avatar

يادش بخير يه رفيق داشتيم دوره راهنمايي بهش ميگفيم camel بچه خوبي بود اسمشو يادم نمياد اگر اين تايپيكو ميبنه پ/خ بزنه

امکانات بيشتر

Posting Rules