esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3 4 5 6 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 75 , از مجموع 76

موضوع: وضعیت ADSL در تبریز (همارا سیستم)

Registered User shahinSssS آواتار ها

Icon6 صحبت

سلام
    من يك ماه از همرا اينترنت پرسرعت64 گرفتم.گول بدون محدوديت رو نخوريد چون پورت اينها روي 64 هست يعني مثل دايل آپ با سرعت 4 دانلود مي كنيد در صورتي كه صبا 512 پورتش بازه.بعد رفتم شركت همارا كه اكانت رو قطع كنم گفت چون يك ماه استفاده كردي پول سه ماه رو نميشه داد و 10 با زور گرفتم.
    اگه دوستان براي چت نوشتاري يا حوصله دانلود يك فايل 256 48 ساعته رو دارند .خوبه علبته تند تند هم قطع ميشه
    البته درد دل من بود چون همارا اذيتم كرد.

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User wickietetsu آواتار ها

Icon13 نتيجه !

با اين اوصاف من به اين نتيجه رسيدم كه در حال حاضر شايد بهترين گزينه " صبانت " 128 باشه .
    نظر شما چيه
    ویرایش توسط wickietetsu : September 17th, 2008 در ساعت 07:39 AM
    انواع پروژه های تحت وب (ربات نویسی - استخراج اطلاعات از سایتهای بزرگ- سایت نویسی و ...) پذیرفته میشود (پی اچ پی)

Registered User mynobar آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzadjalali نمایش نوشته ها

فعلا تنها مشکلم قطع 1 ساعت به 1 ساعت اکانت مجانی شبانه هست که چون دانلودهام اکثرا از سایتهای rapidshere و اینجور سایتها هست یکم واسم مشگل پیش میاد حالا دنبال یه راه حل واسه این مشکل هستم کسی هم راه حلی داره لطفا راهنمایی کنه
    راه حلی که میتوانیم به شما دوست عزیز پیشنهاد بکنیم ، این و این است .
    ... حدیث خوب و بد ما نوشته خواهد شد ...

Registered User

Icon6

نقل قول نوشته اصلی توسط wickietetsu نمایش نوشته ها
    با سلام.
    مي خواستم كلمه هما را رو تو google سرچ كنم و از قيمتهاش و امكاناتش مطلع بشم كه تاپيك شما رو تو صدر جدول ديدم .
    من تمام تاپيك رو خوندم و واقعا دلم مي خواس چند صفحه ديگه هم ادامه داش.داستان واقعا جذابي بود.
    2 نفر كه از بيداد يك شركتي طغيان كرده بودند يكيشون رو خريدن(آقا نياز) ولي اون يكي(مهر زاد) فرياد زد : freedoooooooooooom(آزاديِِ ي ي ي ي ...)
    گذشته از اين حرفا يك سوال دارم :
    اين هماراي .... تمام مناطق مشكل داره ؟
    يك سوال فني ديگه كه اميد وارم نخندين(خنديدينم مهم نيس ) : ميشه يكي يه سر شهر بشينه ولي از جاي ديگه سرويس بگيره؟
    ما خونمون خ.شهيد مدني ( دارايي جديد ) هست .
    منو براي خريد يك adsl مطمئن و ارزون ! راهنمايي كنيد .

ممنون از شما و همچنين مدير شجاع دل اين تاپيك !
    با تشکر از اظهار نظر تون

اینکه از یه منطقه دیگه سرویس بگیرین امکان نداره چون باید به پورتی وصل بشین که تو مرکز مخابرات شما هست و در کل هیچ فرقی نمیکنه واستون صبا نت تو اکثر مناطق کیفیتش خوبه تازگی هم سرعت از 50 به 60 رسیده و مشگل راپید شیر هم حل شده و شبا با اکانت مجانی میشه بین 50 تا 60 دانلود کرد emule و torrent هم وضعیتشون عالی هست فعلا هیچ مشکلی نداریم ( چشم نخوره ) یعنی فعلا adsl فقط صبا نت.

یکی هم شما چه 64 بگیرین چه 128 سرعتتون 512 هست فقط حجمتون متفاوت هست، اگه میخوایین از شبانه استفاده کنین و روزا استفاده خاصی ندارین 64 سه ماهه همون سرویس a3 واستون کافی هست.

Banned

آخرين وضعيت سرعت صبا نت با اين همه تعريف

دوستان عزيز اگر قصد خريد اينترنت از نداگستر صبا(همون الگا و امين)رو داريد صبر كنيد 4 هفته است سرعت دانلود حدود 10 تا 16 شده و شبانه 3 تا 8 آنهم با نوسان شديد

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User bizimt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrzadjalali نمایش نوشته ها
    اگه میتونین از وضعیت سرویسهای MAXNET در طول شبانه روز بگین. اگه اشکالی داره بگین تا همه بدونن

دوستان سئوالاتون را میتونید از من بپرسید. امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم.

من اطلاع زیادی از ماکس نت و اطلاعاتی از همه شرکتهای تبریز دارم امیدوارم با سئوال جواب سرویس دهنده مورد نظرتون رو پیدا کنید.

در ابتدا باید بگم که کلیه شرکتهای اینترنتی باهم فرقی ندارند از نظر اینترنت اما این کمیت و کیفیت و پشتیبانی و نوع ارائه و شهرت هست که حرف اول رو میزنه و از یکدیگر متفاوت ساخته.

در مورد ماکس نت یا maxnet باید گفت شرکت خوبیه البته اوایل بسیار خوب بود .
    پشتیبانیش در حد این هست که کاربرانش رو هدایت کنه و تنها نزاره. مثلا اگه روز تعطیل باشه و یادتون رفته باشه سرویس تون را شارژ کنین میتونین با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکلتان را بگید تا اون روز تعطیل را براتون اینترنت بده تا ... .
    از نظر رفتار متاسفانه این روزها بسیار خشن شده و مشتری رو ... فرض می کنن . مخصوصا اون رحیمی که هیچی بلد نیست و فقط پشت میزش دانلود فیلم میکنه ... .
    متاسفانه روند رسیدگی به مشکلات هم کاهش پیدا کرده.
    هدف اونجا فقط بزرگ کردن کارانییشونه نه کیفیتشون.

حسن خوب زیاد داره.
    تا یکماه پیش خیلی از کاربرانش راضی بودن.
    اما با رفتن بعضی کارمندانش و اهمیت صاحبش به پول پارو کردن و شهرت بازی افت پشتیبانی و ارائه داره.
    سرویسش پایدار نیست.
    قطعی بیش از حد داره.
    ولی در زمینه dialup محشره بین رقبا. تقریبن میشه گفت داره اینترنت رایگان میده به مردم.

و خیلی چیزها که بعد میپرسید و من میگم فعلا بسه.

Registered User

کسی از شرایط سرویس جدید 512 9500 تومان هماراسیستم خبری داره چطوریه ؟
    ترافیکش چنده ؟

Registered User bizimt آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط milkseller نمایش نوشته ها
    دوست عزیزم جناب bizimt آیا شما تو ISP کار میکنید ؟
    محدودیت ماهانه 2 گیگ
    سرعت بالای 50
    قیمت تمام شده 13500 تومان
    شبانه از ساعت 4 تا 7 رایگان بدون قطعی 1 ساعته با سرعت 512
    بله من قبلا در شرکت ISP کارشناس فنی adsl بودم.
    این سرویس همارا هم مانند سایر سرویسهاشه منظورتون از شرایط چیه نمیدونم ؟
    ولی باید متذکر باشم که اگر از این سرویس بخواهید استفاده کنید ، بهتون قول میدم تا 2 هفته نشده ترافیکتون تموم بشه . (2 گیگ ترافیک برای 512 خیلی کمه - فقط باید صفحات متنی رو ببینید.)

Registered User majid_hz67 آواتار ها

سلام
    من الان 6 ماهه که از مکس نت استفاده میکنم قبلش هم 4 ماه از همارا و یه چند ماهی هم از صبانت استفاده کردم.
    تا 2 روز دیگه اکانتم تموم میشه ولی موندم که باز با مکس نت تمدید کنم و یا از همارا و شایدم از یه شرکت دیگه بگیرم. از همه همشهریام درخواست دارم با توجه به چندتا نکته و مشکلی که دارم منو راهنمایی کنید تا بهترین گزینه رو بتونم انتخاب کنم!
    اول اینکه زمانی که از همارا سرویس 128 کیلوبایت نامحدود میگرفتم سرعت لود یا باز شدن صفحاتش کمی نسبت به مکس نت بهتر بود ولی سرعت دانلودش در حدود 6-7 کیلوبایت کمتر از مکس نت بود(البته 6 ماه پیش) میخوام بدونم الان سرعت دانلود همارا از لینکهای مستقیم و سایتهایی مثل رپیدشر و تورنت بهتر و بیشتر شده و یا هنوز همونجوریه؟
    دوم اینکه مهمترین دلیلی که من میخوام از یه شرکت دیگه به غیر از مکس نت سرویس 128 نامحدود بگیرم اینه که حدود 3-4 ماهه که همه پورتهای و کل شبکه مکس نت به گفته خودشون با سایتهای اشتراک گذاری مثل rapidshare,megaupload,easy share و بقیه سایتهایی مثل اینا مشکل دارن. یعنی هر وقت که قصد دانلود فایل از این قبیل سایتها رو دارم بهم اجازه نمیدن و میگن که IP شما هم اکنون در حاله دانلوده و یا تعداد دانلود برای کشور شما تموم شده.(این مشکل همه وقت وجود داره و به گفته خودشون احتمال حل شدنش خیلی کمه)
    سومم اینکه حتما نامحدود 128 میخوام...الان با مکس نت که 3 ماهش میشه جمعا 49هزار تومن با سرعت 16-22 از لینکهای مستقیم ، 15-16 از لینکهای غیر مستقیم و با سرعت 11-14 از تورنت دانلود میکنم.
    از این که زیاد شد معذرت میخوام و خواهش دارم که اگه امکانش هست سریعتر جواب بدید ! ممنون
    ویرایش توسط majid_hz67 : July 19th, 2009 در ساعت 02:51 AM

Registered User bh_hellboy آواتار ها

تاپیک زیرخاکی به این میگن =))

13. تبلیغات در اینترنت
    New User

خیلی بده
    من سرویس 512 دارم دو هفته اول با 58 دانلود کردم.
    هفته سوم با 5 الی 15
    از همارا فقط باید نامحدود گرفت.
    خودشم کامپیوترت رو خاموش نکنی تا همیشه دانلود کنی و حالشون رو بگیری
    من هم تو مرکر آزادی هستم
    تو ازادی افراد زیادی ای دی اس ال میگیرن به خاطر همین اصلا پهنای باند ندارند.
    در کل باید یک دیش خرید و خود رو از دست اینترنت ایران خلاص کرد!
    اخه کجای دنیا به 512 میگن پرسرعت
    خجالت هم نمیکشن رتبه ی سرعت اینترنتمون 185 هستش!
    باور نمیکنید===> www.speedtest.net

Registered User

Icon11

بحث بحث همارا شده فقط ؟؟؟

sip دیگه نداریم ؟؟؟

میخاین یه جدید شو هم من بگم

تبریز تلکام

Registered User

Icon11

نقل قول نوشته اصلی توسط bizimt نمایش نوشته ها
    بله من قبلا در شرکت ISP کارشناس فنی adsl بودم.
    این سرویس همارا هم مانند سایر سرویسهاشه منظورتون از شرایط چیه نمیدونم ؟
    ولی باید متذکر باشم که اگر از این سرویس بخواهید استفاده کنید ، بهتون قول میدم تا 2 هفته نشده ترافیکتون تموم بشه . (2 گیگ ترافیک برای 512 خیلی کمه - فقط باید صفحات متنی رو ببینید.)
    اقا مهندس یه نظر هم به اینجا بده ببین جریان چیه ؟؟؟

www.tabriz-telecom.net

Registered User

Icon11

نقل قول نوشته اصلی توسط bizimt نمایش نوشته ها
    دوستان سئوالاتون را میتونید از من بپرسید. امیدوارم بتونم کمکتون کرده باشم.

من اطلاع زیادی از ماکس نت و اطلاعاتی از همه شرکتهای تبریز دارم امیدوارم با سئوال جواب سرویس دهنده مورد نظرتون رو پیدا کنید.

در ابتدا باید بگم که کلیه شرکتهای اینترنتی باهم فرقی ندارند از نظر اینترنت اما این کمیت و کیفیت و پشتیبانی و نوع ارائه و شهرت هست که حرف اول رو میزنه و از یکدیگر متفاوت ساخته.

در مورد ماکس نت یا maxnet باید گفت شرکت خوبیه البته اوایل بسیار خوب بود .
    پشتیبانیش در حد این هست که کاربرانش رو هدایت کنه و تنها نزاره. مثلا اگه روز تعطیل باشه و یادتون رفته باشه سرویس تون را شارژ کنین میتونین با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکلتان را بگید تا اون روز تعطیل را براتون اینترنت بده تا ... .
    از نظر رفتار متاسفانه این روزها بسیار خشن شده و مشتری رو ... فرض می کنن . مخصوصا اون رحیمی که هیچی بلد نیست و فقط پشت میزش دانلود فیلم میکنه ... .
    متاسفانه روند رسیدگی به مشکلات هم کاهش پیدا کرده.
    هدف اونجا فقط بزرگ کردن کارانییشونه نه کیفیتشون.

حسن خوب زیاد داره.
    تا یکماه پیش خیلی از کاربرانش راضی بودن.
    اما با رفتن بعضی کارمندانش و اهمیت صاحبش به پول پارو کردن و شهرت بازی افت پشتیبانی و ارائه داره.
    سرویسش پایدار نیست.
    قطعی بیش از حد داره.
    ولی در زمینه dialup محشره بین رقبا. تقریبن میشه گفت داره اینترنت رایگان میده به مردم.

و خیلی چیزها که بعد میپرسید و من میگم فعلا بسه.
    مهندس خوشم اومد ازت یه پی ام بده بم کارت دارم bl4ck.magic

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

Icon12 سلام

دوستان من الان 2 سال هست که صبانت استفاده میکنم و باید بگم که واقعا در ایران بی نظیر اما تنها ایرادش اینه که با یک دل سیر نمیتونی دانلود کنی چون محدود هستش اگه بخوای زیاد دانلود کنی باید شب از خوابت بزنی چون از ساعت 3 تا 7 صبح دانلودش رایگان هست.

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 3 4 5 6 آخرینآخرین