با سلام
واقعا آقای mehrzadjalali وNIAZ مثل اینکه شب و روز بیکارن چون دارن گزارش لحظه به لحظه میدن.
و در ضمن اینجور صحبت کردن ( بی ادبانه ) در شان یک آدم بیسواد هست(اگر چه آدمهای بیسواد هم اینجوری صحبت نمیکنن)
من خودم تو مرکز آزادی هستم و مشکلی به اون صورت ندارم درسته در اوج مصرف یه کم سرعت کم میشه ولی با شرکت که تماس داشتم گفتن که به تعداد روزهائی که نتونستید استفاده کنید به اکانتتون اضافه میشه و میدونم که به قولشون عمل میکنن چون قبلا هم دیدم.
بعدش اینکه شما لطفا در مورد چیزهائی نظر بدید که راجع به اون اطلاعات کافی دارید. آخه یه مبتدی کامپیوتر هم میدونه که اگه حتی یه شبکه معمولی که 3 یا 4 تا سیستم روی اون هست اگه ویروسی بشه کل شبکه رو تحت تاثیر قرار میده . این نشون میده که آقای mehrzadjalali با شبکه از نزدیک کار نکردن و چیزهائی فقط شنیدن.
پس خواهشن راجع به چیزی که نمی دونید حرف نزنید چون علاوه بر اینکه آبروی خودتون میره آبروی بچه هائی که شبکه کار میکنن هم شما میبرید.
من فکر میکنم شما مشکل شخصی با این شرکت دارید چون شرکت تا حالا به وعده هائی که داده عمل کرده. حالا نمیدونم احتمالا شما یا از طرف کسی اینارو مینویسید یا اینکه فقط میخواین یه چیزی گفته باشین
شما با این گراف که کشیدید حرفهای خودتونو تکذیب کردید.شما فکر میکنید 64Kbps چند دانلود میده .
ولی خودمونیم واقعا بیکاری ها چون از روی تصاویر من دقت که کردم دیدم نه واقعا همیشه بیکاری و دانلود میکنی حالا هر چیزی شد شد چه فرقی میکنه فقط دانلود باشه

بعدش یعنی تا حالا نفهمیدید که سرویستون برای چی کلا قطع شده .من فهمیدم شما هنوز نفهمیدید که سرویس هر دوتاتون چرا همزمان قطع شده .پس چرا ماله من قطع نشده.
در ضمن یه جائی نوشته بودید که مرکز آزادی میگن مشکل داره ولی شما از ISP های دیگه پرسیدید گفتن که مشکل ندارن. آخه میگم راجه به چیزی که نمیدونی حرف نزن آخه مشکل یه ISP ( البته همارا ICP هست که البته اگه معنی ICP رو بدونید) توی یه مرکز چه ربطی به ISP های دیگه داره.
اینو به عنوان یه دوست میگم همیشه فکر نکن که بیشتر از همه میدونی
و روی حرف زدنت هم کار کن چون حرفات خیلی بچه گانست.
خلاصه بگم که من چون از اول سرویسهای همارا رو استفاده میکردم چه کارت اینترنت چه ISDN و حالا هم اینترنت. تا حالا که راضی بودم .حالا بعضی وقتا سرویس مشکل پیدا میکنه این دیگه اجتناب ناپذیره و مشکل تو ذات کامپیوتر و تکنولوژی شبکه هست . یعنی کسی نمیتونه بگه فلان جا اصلا مشکل نداره.