esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 17
Like Tree1Likes

موضوع: صدای فن لپ تاپ زیاد شده چیکار کنم ؟

Registered User alik آواتار ها

Icon14 صدای فن لپ تاپ زیاد شده چیکار کنم ؟

دوستان من یکساله یه لپ تاپ سونی FJ170p دارم تقریبا سه ماه هستش که صدا فن سی پی یو بدجوری داره اذیت میکنه !

وز وز میکنه نوع فن هم جوری هست که وقتی سی پی یو خنک میشه خاموش میشه وقتی داغ میکنه دوباره روشن میشه و حسابی وز وز میکنه

یکبار کل لپ تاپ رو باز کردم (دیگه اعصابم رو خورد کرده بود) باز کردم و رسیدم به فن ولی دورش یه محافظ فلزی بود که دیگه دستم به فن نرسید که بلایی سرش بیارم

حالا شما میگید چیکارش کنم ؟؟

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User pirate123 آواتار ها

منم این مشکلو داشتم. چند ماه پیش کل دل و روده لپ تاپمو باز کردم تا دستم به فن CPU رسید ولی اون هیت سینک فلزی که روش بود راحت جدا شد و من تونستم با موفقیت فن رو روغنکاری کنم و صداش درست شد. البته لپ تاپ من توشیبا هست.

ولی بعدش که ADSL گرفتم و تا حالا چند ماهی میشه که دیگه لپ تاپ به دلیل داونلود خاموش نشده و الان دوباره یکمی صدای فنش در اومده و باز باید همون کارو بکنم. خیلی سیستم مزخرفی داره این لپ تاپ ها که برای یه روغنکاری کوچیک باید کل در و رودشو در بیاری. حقش بود به دری سوراخی چیزی برای این کار پشت لپ تاپ ها می ذاشتن.
    mhm007_007 likes this.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط pirate123 نمایش نوشته ها
    منم این مشکلو داشتم. چند ماه پیش کل دل و روده لپ تاپمو باز کردم تا دستم به فن CPU رسید ولی اون هیت سینک فلزی که روش بود راحت جدا شد و من تونستم با موفقیت فن رو روغنکاری کنم و صداش درست شد. البته لپ تاپ من توشیبا هست.

ولی بعدش که ADSL گرفتم و تا حالا چند ماهی میشه که دیگه لپ تاپ به دلیل داونلود خاموش نشده و الان دوباره یکمی صدای فنش در اومده و باز باید همون کارو بکنم. خیلی سیستم مزخرفی داره این لپ تاپ ها که برای یه روغنکاری کوچیک باید کل در و رودشو در بیاری. حقش بود به دری سوراخی چیزی برای این کار پشت لپ تاپ ها می ذاشتن.

mishe beporsam modele notebook e shoma chie

من دقیقا مشکلم همینه !!
    تمام لپ تاپ رو باز کردم رسیدم به فن cpu ولی اون جایگاه فلزی که دور فن هستش یکجوریه که باز نمیشه و اجازه نمیده دستت به فن برسه ! یکسری رابط های حرارتی هم از جاهای مختلف به این قسمت وصل هستند که از قسمت های دیگه حرارت رو منتقل می کنند به فن cpu که اونا هم بدتر دست پا گیر شدن

حالا من چجوری روغن رو برسونم به فن لپ تاپم

Registered User pirate123 آواتار ها

مدل لپ تاپ من Toshiba Qosmio F10 هست.

در مورد اینکه هیت سینک از CPU جدا نمیشه بد نیست این بحثو توی فروم سایت رسمی سونی مطرح کنی. البته نمی دونم سایت سونی فروم داره یا نه ولی توی فروم سایت توشیبا یه نفر قشنگ طریقه دیس اسمبل کردن لپ تاپ مدل منو با شکل توضیح داده.

7. تبلیغات در اینترنت

مدل لپ تاپ من Toshiba Qosmio F10 هست.

در مورد اینکه هیت سینک از CPU جدا نمیشه بد نیست این بحثو توی فروم سایت رسمی سونی مطرح کنی. البته نمی دونم سایت سونی فروم داره یا نه ولی توی فروم سایت توشیبا یه نفر قشنگ طریقه دیس اسمبل کردن لپ تاپ مدل منو با شکل توضیح داده.
    موفق شدم یوهوووووووووو

من این کارو کردم می نویسم شاید بچه های دیگه هم لپ تاپشون قدیمی شد صدای فنش در امد بدردشون بخوره
    همانطوری که گفتم فن لپ تاپ من سینک دور فنش خیلی ناجور بود و باز کردنش خیلی سخت بنظرم میرسید (بازکردنش رو اخر این پست توضیح میدم) من به جای باز کردن سینک یک سرنگ تزریق برداشتم و سوزنش را خم کردم بعد از کنار سینک روغن رو داخل محور پروانه فن ریختم و دو سه دقیقه ای کمک کردم که قشنگ پخش بشه بعدش مشکل حل شد

وقتی روشنش کردم گوش رو نزدیک کردم ببینم صداش کم شده یا نه !!! منتظر بودم cpu داغ بشه که شروع کنه به چرخیدن !!! هرچی گوش کردم صداش نیومد !!! بعد نگاهش کردم دیدم داره میچرخه یه ذره صدا هم نمیده

من بازش نکردم ولی اگر خواستید باز کنید سینک Fj170p را اول چهارتا پیچ فنری روی cpu هست که رابط حرارتی cpu را به فن وصل میکنه این چهارتا رو باز کنید کنارش دوتا پیچ فنری هست که رابط حرارتی چیپ کارت گرافیکی را به فن وصل میکنه این دوتا رو هم باز کنید حالا دقیقا در چهار طرف سینک فن چهارتا زبانه خم شده هست که این چهارتا را با یک دم باریک صاف کنید و حالا سینک راحت جدا میشه و فن کاملا در دسترس است .

Registered User mostafa_gm آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط alik نمایش نوشته ها
    دوستان من یکساله یه لپ تاپ سونی FJ170p دارم تقریبا سه ماه هستش که صدا فن سی پی یو بدجوری داره اذیت میکنه !

وز وز میکنه نوع فن هم جوری هست که وقتی سی پی یو خنک میشه خاموش میشه وقتی داغ میکنه دوباره روشن میشه و حسابی وز وز میکنه

یکبار کل لپ تاپ رو باز کردم (دیگه اعصابم رو خورد کرده بود) باز کردم و رسیدم به فن ولی دورش یه محافظ فلزی بود که دیگه دستم به فن نرسید که بلایی سرش بیارم

کلا این سری FJ سونی واقعا مزخرفه.

Registered User dany_3p4u آواتار ها

سلام
    از دیروز فن لپ تاپ منم صدا می کنه مدلش dell 1520
    البته چند وقته زیاد روشن می مونه حدود 8 ساعت تو روز
    ولی فکر نکنم از اون باشه
    زیاد هم جابجا می کنمش ولی می دونم ضربه نخورده
    صداش الآن رو اعصابه شاید چون تا حالا هیچ صدایی نمی کرد ! (صدا نسبتا کم هست و کم و زیاد نمی شه ولی همیشه صدا میکنه)
    گارانتی ببرمش یا خودم می تونم کاری کنم ؟؟؟

Registered User qaranfil آواتار ها

موفق شدم یوهوووووووووو

من به جای باز کردن سینک یک سرنگ تزریق برداشتم و سوزنش را خم کردم بعد از کنار سینک روغن رو داخل محور پروانه فن ریختم و دو سه دقیقه ای کمک کردم که قشنگ پخش بشه بعدش مشکل حل شد

وقتی روشنش کردم گوش رو نزدیک کردم ببینم صداش کم شده یا نه !!! منتظر بودم cpu داغ بشه که شروع کنه به چرخیدن !!! هرچی گوش کردم صداش نیومد !!! بعد نگاهش کردم دیدم داره میچرخه یه ذره صدا هم نمیده
    از چه روغنی استفاده کردین؟
    از چه روغنایی میشه استفاده کرد؟

Registered User "Mohammad" آواتار ها

شماهایی که این کار رو کردید لپ تاپ شما چند سالشه؟
    هنوز تو گارانتی هست یا نه؟

• مدیر وب سایت های انگلیسی زبان لطفا پی ام بدید

13. تبلیغات در اینترنت

روغن چرخ یه روغن معمولی هست که مثلا برای چرخ خیاطی و وسایل این رده استفاده میشه

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Soltani.Ir نمایش نوشته ها
    شماهایی که این کار رو کردید لپ تاپ شما چند سالشه؟
    هنوز تو گارانتی هست یا نه؟
    لپ تاپ من الان حدود 5 سالشه گارانتی از اول هم نداشت ربطی هم به این چیزا نداره مدل هایی از سونی هست که یه سال هم کار نمیکنه فن مثلا یه سر بری ایران رهجو که سونی را گارانتی میکنه می بینی بعضی مدل ها رو مجانی فن عوض میکنن چون اون مدل از اساس فنش مشکل داشته ...

New User

سلام من لپ تاپم hp pavilion dv6 6c55 هست 4-5 ماه بیشتر کار نکرده الان چند روزه که وقتی لپ تاپو روشن میکنم اولش صدای فن خیلی ناهنجار و قیژ قیژ کن به گوش میرسه و بعد از چند ثانیه خوبو عادی میشه لپ تاپم گارانتی نداره لطفا کمکم کنین خیلی اعصابمو خورد کرده

Registered User erfan_band آواتار ها

منم همین مشکل رو پیدا کردم.......

ولی جرات بیرون ریختن دل و روده لپ تاپ رو ندارم.

18. تبلیغات در اینترنت

تصور کنید :دی من سال 2006 این لپ تاپ رو خریدم و دو هفته پیش سوخت
    یعنی 6 سال کار کرد مثل مرد :دی
    رفتم یه لپ تاپ سونیه دیگه خریدم الان با لپ تاپ جدیدم در خدمتتان هستم :دی

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین