PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > شبکه > ADSL , Wireless و ISDN

Reply

امکانات بيشتر
Old 07-16-2009, 01:25 AM   #1906
MMJ431
Registered User

MMJ431's Avatar

Send a message via Yahoo to MMJ431
Quote:
نوشته ای از mohammadali19 View Post
با این تفاسیر صبا بگیرم یا شاتل چون پارسیان تو منطقه ما سرویس نداره...!
یکی از بچه ها واسه Game Net شاتل گرفته بود، اصلاً ازش راضی نبود، میگفت Ping خیلی پایینی داره... اما کسایی که صبا دارند، اکثراً ازش راضی اند (اینجا!) ولی شما یه آمار بگیر ببین تو منطقه تون صبا وضعیتش چطوره، بعداً اقدام کن...
MMJ431 is offline   Reply With Quote
Old 07-16-2009, 10:01 PM   #1907
Nevissande
Registered User

Nevissande's Avatar

Quote:
نوشته ای از MMJ431 View Post
یکی از بچه ها واسه Game Net شاتل گرفته بود، اصلاً ازش راضی نبود، میگفت Ping خیلی پایینی داره... اما کسایی که صبا دارند، اکثراً ازش راضی اند (اینجا!) ولی شما یه آمار بگیر ببین تو منطقه تون صبا وضعیتش چطوره، بعداً اقدام کن...
پينگ كه هر چه پائينتر باشه بهتره !
Nevissande is offline   Reply With Quote
Old 07-17-2009, 01:36 PM   #1908
MMJ431
Registered User

MMJ431's Avatar

Send a message via Yahoo to MMJ431
Icon6

Quote:
نوشته ای از Nevissande View Post
پينگ كه هر چه پائينتر باشه بهتره !
شما درست میگی؛ من اشتباه کردم... بعضی وقت ها این دوتا اشتباه میشه باهم!! یکی سرعت و پینگ تو اینترنت، یکی ام رتبه و تراز تو کنکور...!
تصحیح میکنم: میگفت Ping شاتل اونجا بالاست و یا به اصطلاح Response Time سریعی نداره! البته اینم بگم که اینا واسه اینترنت خونگی دلیل نمیشه؛ ولی درکل گفتم باید بری تو منطقه خودت ببینی چه خبره... اما من و بقیه بچه ها(!) تو مرکز شهید بابایی و خیابان دانشگاه از سرویس دهی صبا خیلی راضی ایم... ( خدا رو شکر! )
MMJ431 is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2009, 09:59 AM   #1909
Nevissande
Registered User

Nevissande's Avatar

ديشب مثل اينكه سرويس شبانه قطع بوده. درسته؟
Old 07-18-2009, 02:18 PM   #1910
Trusted Member
igimax
کاربر فعال سیستم عامل

igimax's Avatar

Trotter Track Champion!

کاربر فعال کامپیوتر 

Send a message via MSN to igimax Send a message via Yahoo to igimax
سلام دوستان عزيز

amin007110 عزيز:
. ممنون از توضيحت، نكته خيلي مفيدي بود كه اطلاع نداشتم كه به اين شكل حساب مي كنند!!

Nevissande عزيز:
. خير! براي بنده كه وصل بود!! تازه ديشب دوباره كلي باهاش كلنجار رفتم شايد بتونم دوباره دورشون بزنم و سرعت دنلود را به همان شكل قبل بر گردونم!! كه تقريبن باز هم نشد! چرا تقريبن؟ چون 5 تا فايل همزمان گذاشتم براي دنلود و تقريبن شكل آرواره كوسه تبديل به آرواره بره شد!!! و تا 70~ رسيد؛ اما خوب در اين حالت معمولن 3 فايل با سرعت تقريبن 15~ و گاهي دو فايل با سرعت 20~ در طول زمان، دنلود مي‌شدند!! خلاصه خدا بتركوندشون!!

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/04/27
در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، .......
igimax is offline   Reply With Quote
Old 07-19-2009, 07:15 PM   #1911
M.J.M
Registered User

سلام
شما چطوری شبانه این همه دانلود دارید؟؟؟؟؟
سرعت شبانه من روی 4-5 هست!
من با دایل آپ تا 7-8 هم می گرفتم!!
با این سرعت اصلا ارزش نداره که دستگاه روشن بمونه.....
M.J.M is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 01:48 AM   #1912
Mahdy2021
Registered User

Mahdy2021's Avatar

Send a message via Yahoo to Mahdy2021
Quote:
نوشته ای از igimax View Post
سلام دوستان عزيز

amin007110 عزيز:
. ممنون از توضيحت، نكته خيلي مفيدي بود كه اطلاع نداشتم كه به اين شكل حساب مي كنند!!

Nevissande عزيز:
. خير! براي بنده كه وصل بود!! تازه ديشب دوباره كلي باهاش كلنجار رفتم شايد بتونم دوباره دورشون بزنم و سرعت دنلود را به همان شكل قبل بر گردونم!! كه تقريبن باز هم نشد! چرا تقريبن؟ چون 5 تا فايل همزمان گذاشتم براي دنلود و تقريبن شكل آرواره كوسه تبديل به آرواره بره شد!!! و تا 70~ رسيد؛ اما خوب در اين حالت معمولن 3 فايل با سرعت تقريبن 15~ و گاهي دو فايل با سرعت 20~ در طول زمان، دنلود مي‌شدند!! خلاصه خدا بتركوندشون!!

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/04/27
سلام igimax عزیز ! (اسمت رو نمی دونم )

یه سوالی داشتم که البته بحث خود نرم افزار نیست چون زیاده ! بحث تجربه و کارکردن هست
من یه نرم افزار میخوام که مثلا برای هر حساب کاربری ویندوز یا اصلا برای همه حسابهای کاربری یک ویندوز حجم مشخصی در روز رو برای استفاده از اینترنت مشخص کنم و وقتی به این حجم رسید خودش دیسی کنه و اجازه نده کانکت بشه مگر مثلا با پسورد
برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی

می دونم نرم افزار زیاده ولی یه چیزی که کار کردی و میدونی جواب میده و باگ نداره رو لطفا معرفی کن
این dumeter این امکان رو داره؟
من خودم قبلا bandwithmeter داشتم که خیلی اذیت میکرد. الان هم نت لیمیتر دارم که ظاهرا همچین امکانی نداره
Mahdy2021 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 02:32 AM   #1913
1eng.ir
Registered User

1eng.ir's Avatar

Quote:
نوشته ای از igimax View Post
[1eng.ir جان! رسوا كردي اين صبا رو! ولش كن!!! ]
از بس که اذیتم کردن، بزار رسوا بشن سالی 2 نفر هم پشیمون کنم هم برام کفایت میکنه
Quote:
نوشته ای از mohammadali19 View Post
با این تفاسیر صبا بگیرم یا شاتل چون پارسیان تو منطقه ما سرویس نداره...!
تفاسیرو ول کن، از صبا نگیــــــــــــــــــــــ ــــــــــر
1eng.ir is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 09:06 PM   #1914
mse1445
Registered User

mse1445's Avatar

Quote:
نوشته ای از Mahdy2021 View Post
سلام igimax عزیز ! (اسمت رو نمی دونم )

یه سوالی داشتم که البته بحث خود نرم افزار نیست چون زیاده ! بحث تجربه و کارکردن هست
من یه نرم افزار میخوام که مثلا برای هر حساب کاربری ویندوز یا اصلا برای همه حسابهای کاربری یک ویندوز حجم مشخصی در روز رو برای استفاده از اینترنت مشخص کنم و وقتی به این حجم رسید خودش دیسی کنه و اجازه نده کانکت بشه مگر مثلا با پسورد
برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی

می دونم نرم افزار زیاده ولی یه چیزی که کار کردی و میدونی جواب میده و باگ نداره رو لطفا معرفی کن
این dumeter این امکان رو داره؟
من خودم قبلا bandwithmeter داشتم که خیلی اذیت میکرد. الان هم نت لیمیتر دارم که ظاهرا همچین امکانی نداره
dumeter امکانات امار گیری روزانه و هفتگی و ماهانه داره از مقدار ترنسفر

mse1445 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 09:42 PM   #1915
Trusted Member
igimax
کاربر فعال سیستم عامل

igimax's Avatar

Trotter Track Champion!

کاربر فعال کامپیوتر 

Send a message via MSN to igimax Send a message via Yahoo to igimax
سلام Mahdy2021 عزيز

Quote:
. آقا والله! من تا الان خودم نيازم نشده كه چنين كاري را انجام دهم و تجربه داشته باشم روش! ولي خيلي وقت پيش يكي از دوستان سوالي پرسيد براي كنترل بچه‌اش در اينترنت من هم يه سري جستجو كردم و يك سري برنامه را در اينجا معرفي نمودم، اما بعدش خودم مور مورم! شد كه چندتاشو تست كنم، و نتيجه تستم را در اينجا نوشتم. (البته اين نتيجه ربطي به خواست شما نداره!) معمولن اين تيپ برنامه‌ها خيلي راحتتر و گاهي بهتر از برنامه‌‌هاي مخصوص كنترل شبكه جواب مي‌دهند!!!

. البته من در زمينه كنترل زمان اينترنت و قطع كانكشن و اجازه ندادن و .... تست نكردم اما خوب در همان برنامه Advanced Parental control كه در تستم ازش خوشم آمده بود، در ليست توانايي‌هاي اين برنامه، كنترل زمان اتصال به اينترنت را هم نوشته! اميدوارم اين برنامه‌ها كمكي بكنند....

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
88/04/29
igimax is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 08:02 AM   #1916
Moderator
H_R
ASP.net مدیر

H_R's Avatar

Send a message via Yahoo to H_R
آقا من یه هفتست نتونستم درست و درمون شبانه دانلود کنم ! صبح ها که میام مبیبنم یا دانلود نکرده یا خیلی کم دانلود کرده الانم ساعت یک ربع به هفت بیدار شدم گفتم چک کنم دیدم اصلا به اکانت شبانه نمیشه وصل شد ! کسی این مشکل رو نداره ؟
Old 07-21-2009, 09:16 AM   #1917
Nevissande
Registered User

Nevissande's Avatar

Quote:
نوشته ای از H_R View Post
آقا من یه هفتست نتونستم درست و درمون شبانه دانلود کنم ! صبح ها که میام مبیبنم یا دانلود نکرده یا خیلی کم دانلود کرده الانم ساعت یک ربع به هفت بیدار شدم گفتم چک کنم دیدم اصلا به اکانت شبانه نمیشه وصل شد ! کسی این مشکل رو نداره ؟
نه من چنين مشكلي ندارم.

تازه چند شبيه كه سرعتها مثل سابق شده يعني دوباره مي تونم شبي 1300 مگ دانلود كنم.
Old 07-21-2009, 11:17 AM   #1918
aliram38
Registered User

aliram38's Avatar

Send a message via Yahoo to aliram38
Quote:
نوشته ای از H_R View Post
من هم این مشکلو دارم . و خیلی کم دانلود میکنه.
البته اکانت شبانه وصل میشه ولی سرعت خیلی کم شده.
من مرکز نبوت نارمک هستم. 128 و 3 گیگ.
aliram38 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 02:54 PM   #1919
hamid2881
Registered User

اینا که می گن ما پورت خالی نداریم
ظاهرا خیلی سیرن که دنبال مشتری جدید نیستن
hamid2881 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2009, 01:15 PM   #1920
Nevissande
Registered User

Nevissande's Avatar

هنوز اون كلك 6:45 كار مي كنه؟

Last edited by Nevissande; 07-23-2009 at 01:15 PM..
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules