![]() |
|
|
#1906 |
|
Registered User
|
یکی از بچه ها واسه Game Net شاتل گرفته بود، اصلاً ازش راضی نبود، میگفت Ping خیلی پایینی داره... اما کسایی که صبا دارند، اکثراً ازش راضی اند (اینجا!) ولی شما یه آمار بگیر ببین تو منطقه تون صبا وضعیتش چطوره، بعداً اقدام کن...
|
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Registered User
|
شما درست میگی؛ من اشتباه کردم... بعضی وقت ها این دوتا اشتباه میشه باهم!! یکی سرعت و پینگ تو اینترنت، یکی ام رتبه و تراز تو کنکور...!
![]() تصحیح میکنم: میگفت Ping شاتل اونجا بالاست و یا به اصطلاح Response Time سریعی نداره! البته اینم بگم که اینا واسه اینترنت خونگی دلیل نمیشه؛ ولی درکل گفتم باید بری تو منطقه خودت ببینی چه خبره... اما من و بقیه بچه ها(!) تو مرکز شهید بابایی و خیابان دانشگاه از سرویس دهی صبا خیلی راضی ایم... ( خدا رو شکر! ) |
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Registered User
|
ديشب مثل اينكه سرويس شبانه قطع بوده. درسته؟
|
|
|
|
|
|
#1910 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام دوستان عزيز
![]() amin007110 عزيز: . ممنون از توضيحت، نكته خيلي مفيدي بود كه اطلاع نداشتم كه به اين شكل حساب مي كنند!! Nevissande عزيز: . خير! براي بنده كه وصل بود!! تازه ديشب دوباره كلي باهاش كلنجار رفتم شايد بتونم دوباره دورشون بزنم و سرعت دنلود را به همان شكل قبل بر گردونم!! كه تقريبن باز هم نشد! چرا تقريبن؟ چون 5 تا فايل همزمان گذاشتم براي دنلود و تقريبن شكل آرواره كوسه تبديل به آرواره بره شد!!! و تا 70~ رسيد؛ اما خوب در اين حالت معمولن 3 فايل با سرعت تقريبن 15~ و گاهي دو فايل با سرعت 20~ در طول زمان، دنلود ميشدند!! خلاصه خدا بتركوندشون!! موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 88/04/27 ![]()
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... |
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Registered User
|
سلام
شما چطوری شبانه این همه دانلود دارید؟؟؟؟؟ سرعت شبانه من روی 4-5 هست! من با دایل آپ تا 7-8 هم می گرفتم!! با این سرعت اصلا ارزش نداره که دستگاه روشن بمونه..... |
|
|
|
|
|
#1912 | |
|
Registered User
|
Quote:
)یه سوالی داشتم که البته بحث خود نرم افزار نیست چون زیاده ! بحث تجربه و کارکردن هست من یه نرم افزار میخوام که مثلا برای هر حساب کاربری ویندوز یا اصلا برای همه حسابهای کاربری یک ویندوز حجم مشخصی در روز رو برای استفاده از اینترنت مشخص کنم و وقتی به این حجم رسید خودش دیسی کنه و اجازه نده کانکت بشه مگر مثلا با پسورد برای یک رایانه خانگی معمولی هم میخوام! چون سخته برای بعضی شرح بدی که محدودیت حجمی یعنی چی ![]() می دونم نرم افزار زیاده ولی یه چیزی که کار کردی و میدونی جواب میده و باگ نداره رو لطفا معرفی کن این dumeter این امکان رو داره؟ من خودم قبلا bandwithmeter داشتم که خیلی اذیت میکرد. الان هم نت لیمیتر دارم که ظاهرا همچین امکانی نداره |
|
|
|
|
|
|
#1913 | |
|
Registered User
|
از بس که اذیتم کردن، بزار رسوا بشن
سالی 2 نفر هم پشیمون کنم هم برام کفایت میکنه ![]() Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام Mahdy2021 عزيز
![]() Quote:
. البته من در زمينه كنترل زمان اينترنت و قطع كانكشن و اجازه ندادن و .... تست نكردم اما خوب در همان برنامه Advanced Parental control كه در تستم ازش خوشم آمده بود، در ليست تواناييهاي اين برنامه، كنترل زمان اتصال به اينترنت را هم نوشته! اميدوارم اين برنامهها كمكي بكنند.... موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 88/04/29 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1916 |
|
ASP.net مدیر
|
آقا من یه هفتست نتونستم درست و درمون شبانه دانلود کنم ! صبح ها که میام مبیبنم یا دانلود نکرده یا خیلی کم دانلود کرده الانم ساعت یک ربع به هفت بیدار شدم گفتم چک کنم دیدم اصلا به اکانت شبانه نمیشه وصل شد ! کسی این مشکل رو نداره ؟
![]() ای مفتــــــــی شهـــــــــــر از تــــــو بیــدارتـــــریــــم ----------بــا ایـــــن همـــــه مستی ز تــــو هشیارتـــــریــــم تـــو خـــون کســــــان نوشـــــی و مــــا خـــون رزان ---------- انصـــــــــــاف بـــــــــــده کــــــــــــدام خونخــــوارتریم
|
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Registered User
|
Quote:
تازه چند شبيه كه سرعتها مثل سابق شده يعني دوباره مي تونم شبي 1300 مگ دانلود كنم. |
|
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته اکانت شبانه وصل میشه ولی سرعت خیلی کم شده. من مرکز نبوت نارمک هستم. 128 و 3 گیگ. |
|
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Registered User
|
اینا که می گن ما پورت خالی نداریم
ظاهرا خیلی سیرن که دنبال مشتری جدید نیستن |