PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > شبکه > ADSL , Wireless و ISDN

Reply

امکانات بيشتر
Old 11-13-2007, 04:49 PM   #376
Mehdi_Full
Registered User

Mehdi_Full's Avatar

سلام دوستان
میخواستم بدونم که مودم ایسوز مدل AM604 رو میتونم تو ویستا استفاده کنم یا نه ؟
از لحاظ کاری (غیر از کمبو بودن و داشتن Lan این مودم) آیا فرق دیگه ای با مدل AM602 میکنه یا نه ؟

به شرکت صبا نت زنگ زدم و در مورد این مودم پرسیدم گفتن مشکلی نداره میتونی استفاده کنی
حالا پشت تلفن که بهم گفته ، میشه رو حرفش حساب کرد ؟ یعنی برم بخرم یا نه ؟ نکنه یه وقت رو دستم باد کنه

فقط لطف کنید سریع بهم بگین اصلا وقت ندارم در موردش تحقیق کنم
با تشکر بسیار فراوان
Mehdi_Full is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2007, 07:41 PM   #377
ساشا
Registered User

سلام
اینترنت من نیم ساعت قبل وصل شد و با استفاده از BRIDGE و پورت USB وصل شدم. اما سرعت بطور میانگین روی 32 است و نوسان زیادی داره و حتی تا 6 پایین میاد بعد یهو تا 44 بالا میره اما بیشتر روی 30 ایستاده. می خواستم ببینم همیشه همینطوره یا من باید تنظیماتم رو دست کاری کنم یا اینکه حتما باید با LAN وصل بشم؟
ممنون می شم اگر دوستان پاسخ من را بدهند. با تشکر
ساشا is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2007, 09:34 PM   #378
n73n73
Registered User

دوست عزيز براي من هم امروز وصل كردن مودم من هم smartax mt800 adsl router هست و سرعت dl هم تا حالا از 50 پايين نيومده سرويس 128 كامل معروف به 256 با ترافيك 10گيگ رو هم دارم
n73n73 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2007, 09:53 PM   #379
Trusted Member
DNL
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

DNL's Avatar

Quote:
نوشته ای از soltany View Post
نه افت سرعت ندارد .
برای من که یکم افت داره

DNL is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2007, 09:53 PM   #380
mndst
Registered User

mndst's Avatar

Quote:
نوشته ای از ساشا View Post
سلام
اینترنت من نیم ساعت قبل وصل شد و با استفاده از BRIDGE و پورت USB وصل شدم. اما سرعت بطور میانگین روی 32 است و نوسان زیادی داره و حتی تا 6 پایین میاد بعد یهو تا 44 بالا میره اما بیشتر روی 30 ایستاده. می خواستم ببینم همیشه همینطوره یا من باید تنظیماتم رو دست کاری کنم یا اینکه حتما باید با LAN وصل بشم؟
ممنون می شم اگر دوستان پاسخ من را بدهند. با تشکر
نه؛ همینه.
mndst is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2007, 09:57 PM   #381
mehdivk
Registered User

mehdivk's Avatar

دوستان عزیز سلام
من حدود یک سال و نیم هست که مشترک شرکت ندا گستر صبا هستم و انصافا تو این یک سال و نیمی که من مشترک صبا بودم شاید بیش از 5 بار یادم نیاد که Disconnect شده باشم و شاید حداکثر 10 ساعت به خاطر مسائل و مشکلات فنی دسترسی به اینترنت نداشتم ، سرعت دانلود من همیشه بین 54 کیلو بايت تا 60 کیلو بايت بوده ، دوستان عزیز این یک سال و نیم که من از یکی از نمایندگی های نداگستر سرویس میگیرفتم 2 بار برای من مشکل جالبی پیش اومد اونم این بود که در آخرین بار سرویس من 28 ام تموم شد من 30 ام پول ریختم و به نمایندگی اطلاع دادم که من رو شارژ کنند گفتند که خط شما رفته برای تخلیه پورت ، من یک روز تاخیر داشتم ، حالا جالب اینجاست که من به مدت 10 روز بعد از 28 ام با اکانت 3 تا 7 وصل میشدم و همه چیز درست بود تا خطم نهایتا از رانژه در اومد ، با خود نداگستر و آقای محمودی صحبت کردم و ایشان گفتند که نمیتونیم کاری کنیم باید وایستی که پورتت خالی بشه و دوباره برات رانژه کنیم ! دوستان برای شما هم همچین مشکلی هست یعنی چند روز مهلت دارید که اکانتتون رو شارژ کنید ! من میخواستم برم سرویس دهنده ام رو عوض کنم و برم از داتک و یا آسیا تک سرویس بگیرم اما چه کنم که هر چی فکر می کنم سرعت 12 کیلوبايت برای دانلود برای من یعنی سکته نه اینکه اهل دانلود باشم ها ولی خیلی صفحه Browse می کنم و تو این مدت با نداگستر واقعا مشکل نداشتم از این لحاظ و دانلود ها هم که خیلی خوب بوده اگه شما بگید نداگستر بیشتر منتظر مشتری های خودش میمونه (که برای نماینده ها نمیمونه) من باز فردا میرم از خود نداگستر سرویس میگیرم ؟ تو رو خدا زودی جواب بدید که من شنبه ساعت 8:30 صبح از خونه میرم بیرون پس خواهشا زودی جواب بدید فدای همتون
mehdivk is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2007, 10:49 PM   #382
soltany
Registered User

Send a message via Yahoo to soltany
Quote:
نوشته ای از mehdivk View Post
دوستان عزیز سلام
من حدود یک سال و نیم هست که مشترک شرکت ندا گستر صبا هستم و انصافا تو این یک سال و نیمی که من مشترک صبا بودم شاید بیش از 5 بار یادم نیاد که Disconnect شده باشم و شاید حداکثر 10 ساعت به خاطر مسائل و مشکلات فنی دسترسی به اینترنت نداشتم ، سرعت دانلود من همیشه بین 54 کیلو بايت تا 60 کیلو بايت بوده ، دوستان عزیز این یک سال و نیم که من از یکی از نمایندگی های نداگستر سرویس میگیرفتم 2 بار برای من مشکل جالبی پیش اومد اونم این بود که در آخرین بار سرویس من 28 ام تموم شد من 30 ام پول ریختم و به نمایندگی اطلاع دادم که من رو شارژ کنند گفتند که خط شما رفته برای تخلیه پورت ، من یک روز تاخیر داشتم ، حالا جالب اینجاست که من به مدت 10 روز بعد از 28 ام با اکانت 3 تا 7 وصل میشدم و همه چیز درست بود تا خطم نهایتا از رانژه در اومد ، با خود نداگستر و آقای محمودی صحبت کردم و ایشان گفتند که نمیتونیم کاری کنیم باید وایستی که پورتت خالی بشه و دوباره برات رانژه کنیم ! دوستان برای شما هم همچین مشکلی هست یعنی چند روز مهلت دارید که اکانتتون رو شارژ کنید ! من میخواستم برم سرویس دهنده ام رو عوض کنم و برم از داتک و یا آسیا تک سرویس بگیرم اما چه کنم که هر چی فکر می کنم سرعت 12 کیلوبايت برای دانلود برای من یعنی سکته نه اینکه اهل دانلود باشم ها ولی خیلی صفحه Browse می کنم و تو این مدت با نداگستر واقعا مشکل نداشتم از این لحاظ و دانلود ها هم که خیلی خوب بوده اگه شما بگید نداگستر بیشتر منتظر مشتری های خودش میمونه (که برای نماینده ها نمیمونه) من باز فردا میرم از خود نداگستر سرویس میگیرم ؟ تو رو خدا زودی جواب بدید که من شنبه ساعت 8:30 صبح از خونه میرم بیرون پس خواهشا زودی جواب بدید فدای همتون
من با همین آقای محمودی صحبت کردم خیلی بی احترامی جوابم را دادن .
مشکل اینا اینه که چرا نریم از خودشون بگیریم شما اگر از خودشون بگیرید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
Old 11-17-2007, 09:39 AM   #383
mehdivk
Registered User

mehdivk's Avatar

Quote:
نوشته ای از soltany View Post
من با همین آقای محمودی صحبت کردم خیلی بی احترامی جوابم را دادن .
مشکل اینا اینه که چرا نریم از خودشون بگیریم شما اگر از خودشون بگیرید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
من هم با آقای محمودی صحبت کردم ، دو مرتبه و کلی هم باهاش کل کل کردم سر این موضوع و آخر سر هم به هیچ نتیجه ای نرسیدم ، دیشب زنگ زدم به پشتیبانی صبانت و با یکی از بچه های ساپورتشون در این مورد صحبت کردم گفت بهتره بیای از خود ما سرویس بگیری تا از نماینده دلایلش هم خیلی جالبناک بود و یه جورائی میگفت که ما به یه چشم به یوزر نماینده و خودی نگاه نمی کنیم در هر صورت فکر کنم باید از خودشون سرویس بگیرم تا این مشکلات هم دیگه پیش نیاد!
mehdivk is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2007, 06:23 PM   #384
ساشا
Registered User

سلام
اگه از خودشون الان بخواهی سرویس بگیری باید مودم هوایی آنها را هم حتما بخرید وگرنه بهتون سرویس نمی دند. درباره بی ادبی آنها هم از وقتی یادم میاد همیشه از ادارات و شرکتها چه خصوصی و چه دولتی با اوقات تلخ اومدم بیرون! این مساله هم که برای شما پیش آمده در کشور ما طبیعی هستش اگه عکسشو دیدی تعجب کن! اینجا ایرانه یک کشور جهان سومی اون هم از نوع خفن اون نه اروپا یا نه حتی یک کشور عربی!
Old 11-19-2007, 10:39 PM   #385
farhoud
Registered User

افت شدید سرعت

من از یکی از نمایندگان صبا نت (گیتی نت ) سرویس میگیرم. دقیقا از روز شنبه سرعتم افت شدید داشته بطوریکه سرعت دانلود به 4 رسیده این در حالی است که تا روز جمعه سرعت خوب بود و حتی تا 60 هم دانلود داشتم. من از مرکز مخابرات زارعی سرویس میگیرم.با شرکت تماس گرفتم میگن که یکی از خطوطE1 قطع شده و شاید یک هفته طول بکشه .آیا کسی از مرکز زارعی با صبا نت مشترک هست که مشکل من را داشته باشه؟
farhoud is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 12:00 PM   #386
ساشا
Registered User

من از نمایندگیشون تو شهرک غرب سرویس گرفتم. از شنبه کیفیت افتضاح شده بخصوص برای دانلود از رپیدشیر و حتی یکبار خواستم میل چک کنم دیدم از نرم افزار مخفی کننده ip استفاده کرده اند و yahoo از من خواست تا چند تا حرف رو وارد کنم تا وارد میل باکس بشه. گوگل هم همین پیغام رو می داد. کلا بنظر می رسه دارن یه کارایی می کنن تا کمتر بتونیم از سایتی مثل rapidshare دانلود کنیم. بنظر من اصلا ربطی به نمایندگی نداره چون من ریز مصرف رو مستقیما از خود سایت صبانت می گیرم و ظاهرا نمایندگی ها صرفا یک واسطه هستند و اثری روی کیفیت ارتباط ندارند.
Old 11-20-2007, 02:16 PM   #387
021
Registered User

021's Avatar

برای شما راپید شیر فیلتر نیست
021 is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2007, 05:29 PM   #388
ساشا
Registered User

Quote:
نوشته ای از 021 View Post
برای شما راپید شیر فیلتر نیست
برای من بازه ولی دانلود کردن از اون در سرویس شبانه خیلی مشکله چون اخیرا با IP مشترک وصل میشه و پیغام میده شما در حال دانلود هستید و نمی دونم باید 400 دقیقه صبر کنید و... و سر یک ساعت هم قطع می شه و سرعت دانلود تقریبا نصف حالت عادیه(البته این کاهش سرعت فقط در مورد سایتهای اشتراک گذاری فایل مثل مگاآپلود و رپیدشیر و ... هستش). بعد از ساعت 7 سرعت به حالت عادی بر میگرده.
Old 11-21-2007, 11:10 PM   #389
farhoud
Registered User

آمارگیری از سرعت صبانت

من از روز شنبه سرعتم به شدت افت کرده و بعضی از وقتها حتی سرعت دانلود به زیر 10 میرسه. کلا سرعت نوسان دارد و اصلا نمیتوانم تشخیص دهم که وضعیت سرعت اینترنت من در مقایسه با سایر استفاده کنندگان در چه مرتبه ای است.
لذا از همه دوستان که عضو صبا نت هستند خواهش میکنم در این آمارگیری شرکت کنند .
من میخوام ببینم سرعت متوسط سایر اعضای صبا نت چند است .برای این منظور لازم است تا همه به عنوان سایت مرجع تشخیص سرعت فقط www.speedtest.net و نیز فقط Baku را انتخاب کنند.
لطفا همه 3 پارامتر Ping-Recievd-Send و نیز نام منطقه مخابراتی و ساعت تست را اعلام کنند.
ذکر این نکته ضروری است که برآورد و تجزیه تحلیل این آمارگیری میتواند کمک موثری در شناخت کیفیت اینترنتمان داشته باشد.
با تشکر
farhoud is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 12:07 AM   #390
HES@M
Registered User

سلام به دوستان عزیز
من چند روز پیش از یکی از نمایندگیهای صبا نت به نام طلیعه فنون گیتی که در خود سایت صبا نت اسمش ذکر شده سرویس در خواست دادم ولی چیزی که برام عجیبه این شرکت به جز هزینه سرویس ماهیانه که خوب قیمتش مطابق با خود صبا نت است مبلغ 240000 ریال بیست وچهار هزار تومان دیگر بابت هزینه به عنوان نصب و راه اندازی و رانژه کردن خط برای ماه اول از من طلب کرد که وقتی گفتم من کارشناس برای نصب و راه اندازی لازم ندارم فقط مبلغ 40000 ریال چهار هزار تومان کم کرد و بیست هزار تومان گرفت سئوالم اینه از دوستان که آیا خود شرکت مرکزی صبا یا دیگر نمایندگیهای رسمیش همین مبلغ رو میگیرن یا اینکه فقط همین نمایندگی به این صورت کیسه دوخته برای یوزرهاش . ممنون میشم که جواب بدین
HES@M is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules