![]() |
|
|
#376 |
|
Registered User
|
سلام دوستان
میخواستم بدونم که مودم ایسوز مدل AM604 رو میتونم تو ویستا استفاده کنم یا نه ؟ از لحاظ کاری (غیر از کمبو بودن و داشتن Lan این مودم) آیا فرق دیگه ای با مدل AM602 میکنه یا نه ؟ به شرکت صبا نت زنگ زدم و در مورد این مودم پرسیدم گفتن مشکلی نداره میتونی استفاده کنی حالا پشت تلفن که بهم گفته ، میشه رو حرفش حساب کرد ؟ یعنی برم بخرم یا نه ؟ نکنه یه وقت رو دستم باد کنه ![]() فقط لطف کنید سریع بهم بگین اصلا وقت ندارم در موردش تحقیق کنم با تشکر بسیار فراوان ![]() |
|
|
|
|
|
#377 |
|
Registered User
|
سلام
اینترنت من نیم ساعت قبل وصل شد و با استفاده از BRIDGE و پورت USB وصل شدم. اما سرعت بطور میانگین روی 32 است و نوسان زیادی داره و حتی تا 6 پایین میاد بعد یهو تا 44 بالا میره اما بیشتر روی 30 ایستاده. می خواستم ببینم همیشه همینطوره یا من باید تنظیماتم رو دست کاری کنم یا اینکه حتما باید با LAN وصل بشم؟ممنون می شم اگر دوستان پاسخ من را بدهند. با تشکر |
|
|
|
|
|
#378 |
|
Registered User
|
دوست عزيز براي من هم امروز وصل كردن مودم من هم smartax mt800 adsl router هست و سرعت dl هم تا حالا از 50 پايين نيومده سرويس 128 كامل معروف به 256 با ترافيك 10گيگ رو هم دارم
|
|
|
|
|
|
#379 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
|
|
|
#380 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#381 |
|
Registered User
|
دوستان عزیز سلام
من حدود یک سال و نیم هست که مشترک شرکت ندا گستر صبا هستم و انصافا تو این یک سال و نیمی که من مشترک صبا بودم شاید بیش از 5 بار یادم نیاد که Disconnect شده باشم و شاید حداکثر 10 ساعت به خاطر مسائل و مشکلات فنی دسترسی به اینترنت نداشتم ، سرعت دانلود من همیشه بین 54 کیلو بايت تا 60 کیلو بايت بوده ، دوستان عزیز این یک سال و نیم که من از یکی از نمایندگی های نداگستر سرویس میگیرفتم 2 بار برای من مشکل جالبی پیش اومد اونم این بود که در آخرین بار سرویس من 28 ام تموم شد من 30 ام پول ریختم و به نمایندگی اطلاع دادم که من رو شارژ کنند گفتند که خط شما رفته برای تخلیه پورت ، من یک روز تاخیر داشتم ، حالا جالب اینجاست که من به مدت 10 روز بعد از 28 ام با اکانت 3 تا 7 وصل میشدم و همه چیز درست بود تا خطم نهایتا از رانژه در اومد ، با خود نداگستر و آقای محمودی صحبت کردم و ایشان گفتند که نمیتونیم کاری کنیم باید وایستی که پورتت خالی بشه و دوباره برات رانژه کنیم ! دوستان برای شما هم همچین مشکلی هست یعنی چند روز مهلت دارید که اکانتتون رو شارژ کنید ! من میخواستم برم سرویس دهنده ام رو عوض کنم و برم از داتک و یا آسیا تک سرویس بگیرم اما چه کنم که هر چی فکر می کنم سرعت 12 کیلوبايت برای دانلود برای من یعنی سکته نه اینکه اهل دانلود باشم ها ولی خیلی صفحه Browse می کنم و تو این مدت با نداگستر واقعا مشکل نداشتم از این لحاظ و دانلود ها هم که خیلی خوب بوده اگه شما بگید نداگستر بیشتر منتظر مشتری های خودش میمونه (که برای نماینده ها نمیمونه) من باز فردا میرم از خود نداگستر سرویس میگیرم ؟ تو رو خدا زودی جواب بدید که من شنبه ساعت 8:30 صبح از خونه میرم بیرون پس خواهشا زودی جواب بدید فدای همتون |
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Registered User
|
Quote:
مشکل اینا اینه که چرا نریم از خودشون بگیریم شما اگر از خودشون بگیرید فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .
|
|
|
|
#383 | |
|
Registered User
|
Quote:
در هر صورت فکر کنم باید از خودشون سرویس بگیرم تا این مشکلات هم دیگه پیش نیاد! |
|
|
|
|
|
|
#384 |
|
Registered User
|
سلام
اگه از خودشون الان بخواهی سرویس بگیری باید مودم هوایی آنها را هم حتما بخرید وگرنه بهتون سرویس نمی دند. درباره بی ادبی آنها هم از وقتی یادم میاد همیشه از ادارات و شرکتها چه خصوصی و چه دولتی با اوقات تلخ اومدم بیرون! این مساله هم که برای شما پیش آمده در کشور ما طبیعی هستش اگه عکسشو دیدی تعجب کن! اینجا ایرانه یک کشور جهان سومی اون هم از نوع خفن اون نه اروپا یا نه حتی یک کشور عربی! ![]() |
|
|
|
|
|
#385 |
|
Registered User
|
افت شدید سرعت
من از یکی از نمایندگان صبا نت (گیتی نت ) سرویس میگیرم. دقیقا از روز شنبه سرعتم افت شدید داشته بطوریکه سرعت دانلود به 4 رسیده این در حالی است که تا روز جمعه سرعت خوب بود و حتی تا 60 هم دانلود داشتم. من از مرکز مخابرات زارعی سرویس میگیرم.با شرکت تماس گرفتم میگن که یکی از خطوطE1 قطع شده و شاید یک هفته طول بکشه .آیا کسی از مرکز زارعی با صبا نت مشترک هست که مشکل من را داشته باشه؟
|
|
|
|
|
|
#386 |
|
Registered User
|
من از نمایندگیشون تو شهرک غرب سرویس گرفتم. از شنبه کیفیت افتضاح شده بخصوص برای دانلود از رپیدشیر و حتی یکبار خواستم میل چک کنم دیدم از نرم افزار مخفی کننده ip استفاده کرده اند و yahoo از من خواست تا چند تا حرف رو وارد کنم تا وارد میل باکس بشه
. گوگل هم همین پیغام رو می داد. کلا بنظر می رسه دارن یه کارایی می کنن تا کمتر بتونیم از سایتی مثل rapidshare دانلود کنیم. بنظر من اصلا ربطی به نمایندگی نداره چون من ریز مصرف رو مستقیما از خود سایت صبانت می گیرم و ظاهرا نمایندگی ها صرفا یک واسطه هستند و اثری روی کیفیت ارتباط ندارند. |
|
|
|
|
|
#387 |
|
Registered User
|
برای شما راپید شیر فیلتر نیست
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
Registered User
|
برای من بازه ولی دانلود کردن از اون در سرویس شبانه خیلی مشکله چون اخیرا با IP مشترک وصل میشه و پیغام میده شما در حال دانلود هستید و نمی دونم باید 400 دقیقه صبر کنید و... و سر یک ساعت هم قطع می شه و سرعت دانلود تقریبا نصف حالت عادیه(البته این کاهش سرعت فقط در مورد سایتهای اشتراک گذاری فایل مثل مگاآپلود و رپیدشیر و ... هستش). بعد از ساعت 7 سرعت به حالت عادی بر میگرده.
|
|
|
|
|
|
#389 |
|
Registered User
|
آمارگیری از سرعت صبانت
من از روز شنبه سرعتم به شدت افت کرده و بعضی از وقتها حتی سرعت دانلود به زیر 10 میرسه. کلا سرعت نوسان دارد و اصلا نمیتوانم تشخیص دهم که وضعیت سرعت اینترنت من در مقایسه با سایر استفاده کنندگان در چه مرتبه ای است.
لذا از همه دوستان که عضو صبا نت هستند خواهش میکنم در این آمارگیری شرکت کنند . من میخوام ببینم سرعت متوسط سایر اعضای صبا نت چند است .برای این منظور لازم است تا همه به عنوان سایت مرجع تشخیص سرعت فقط www.speedtest.net و نیز فقط Baku را انتخاب کنند. لطفا همه 3 پارامتر Ping-Recievd-Send و نیز نام منطقه مخابراتی و ساعت تست را اعلام کنند. ذکر این نکته ضروری است که برآورد و تجزیه تحلیل این آمارگیری میتواند کمک موثری در شناخت کیفیت اینترنتمان داشته باشد. با تشکر |
|
|
|
|
|
#390 |
|
Registered User
|
سلام به دوستان عزیز
من چند روز پیش از یکی از نمایندگیهای صبا نت به نام طلیعه فنون گیتی که در خود سایت صبا نت اسمش ذکر شده سرویس در خواست دادم ولی چیزی که برام عجیبه این شرکت به جز هزینه سرویس ماهیانه که خوب قیمتش مطابق با خود صبا نت است مبلغ 240000 ریال بیست وچهار هزار تومان دیگر بابت هزینه به عنوان نصب و راه اندازی و رانژه کردن خط برای ماه اول از من طلب کرد که وقتی گفتم من کارشناس برای نصب و راه اندازی لازم ندارم فقط مبلغ 40000 ریال چهار هزار تومان کم کرد و بیست هزار تومان گرفت سئوالم اینه از دوستان که آیا خود شرکت مرکزی صبا یا دیگر نمایندگیهای رسمیش همین مبلغ رو میگیرن یا اینکه فقط همین نمایندگی به این صورت کیسه دوخته برای یوزرهاش . ممنون میشم که جواب بدین |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|