PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > شبکه > ADSL , Wireless و ISDN

Reply

امکانات بيشتر
Old 11-22-2007, 12:33 AM   #391
farhoud
Registered User

Quote:
نوشته ای از HES@M View Post
سلام به دوستان عزیز
من چند روز پیش از یکی از نمایندگیهای صبا نت به نام طلیعه فنون گیتی که در خود سایت صبا نت اسمش ذکر شده سرویس در خواست دادم ولی چیزی که برام عجیبه این شرکت به جز هزینه سرویس ماهیانه که خوب قیمتش مطابق با خود صبا نت است مبلغ 240000 ریال بیست وچهار هزار تومان دیگر بابت هزینه به عنوان نصب و راه اندازی و رانژه کردن خط برای ماه اول از من طلب کرد که وقتی گفتم من کارشناس برای نصب و راه اندازی لازم ندارم فقط مبلغ 40000 ریال چهار هزار تومان کم کرد و بیست هزار تومان گرفت سئوالم اینه از دوستان که آیا خود شرکت مرکزی صبا یا دیگر نمایندگیهای رسمیش همین مبلغ رو میگیرن یا اینکه فقط همین نمایندگی به این صورت کیسه دوخته برای یوزرهاش . ممنون میشم که جواب بدین
دقیقا من از گیتی نت عضویت دارم و 24000 تومن پیاده شدم.تازه بعد از 3 هفته وصل شد بطوری که من هر روز دو بار به شرکت زنگ میزدم .بعد معلوم شد مشکل از مودم بوده.سه بار هم کارشناسان محترم به خانه ما تشریف اوردن!!

راستی سرعت شما چنده؟ با چند دانلود میکنی؟ مرکز تلفنیت کجاست؟ از سرویس راضی هستی؟
farhoud is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 12:51 AM   #392
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از farhoud View Post
دقیقا من از گیتی نت عضویت دارم و 24000 تومن پیاده شدم.تازه بعد از 3 هفته وصل شد بطوری که من هر روز دو بار به شرکت زنگ میزدم .بعد معلوم شد مشکل از مودم بوده.سه بار هم کارشناسان محترم به خانه ما تشریف اوردن!!

راستی سرعت شما چنده؟ با چند دانلود میکنی؟ مرکز تلفنیت کجاست؟ از سرویس راضی هستی؟

ممنون از جوابت . البته من هنوز سرویسم راه اندازی نشده الان دقیقا دو هفته است که مدارک و پول دادم ولی هنوز خبری نیست در صورتی که به من گفتن یک هفته تا ده روز .
من هم سرویسم مانند اکثر یوزرها 512 ریسیو و 128 سند که به اسم 256 فروخته میشه حالا چون به قول خودشون سرعت دانلودشون بین 30 تا 60 نوسان داره به این اسم فروخته میشه بگذریم مرکز مخابراتی من شهید گمنام هستش وقتی خطم فعال بشه حتما شما رو در جریان کیفیت سرویسم قرار میدم.
الان سئوال اینه که آیا این پول رو 240000 ریال فقط این نمایندگی از یوزرهاش میگیره یا هم صبا و بقیه نمایندگیهاش همین مبلغ رو میگیرن چون پول کمی نیست بیشتر از حق سرویس ماهیانشه . من تو خود سایت صبا رفتم همچین چیزی ندیدم.

Last edited by HES@M; 11-22-2007 at 10:40 PM..
HES@M is offline   Reply With Quote
Old 11-22-2007, 11:00 PM   #393
HES@M
Registered User

امروز خودم به یکی دیگر از نمایندگیهای صبا زنگ زدم و به عنوان کسی که میخواد سرویس بگیره صحبت کردم جالب بود که برعکس گیتی نت غیر از پول سرویس ماهیانه هیچ پولی درخواست نکرد حتی تاکید کردم که اگر پولی قرار است گرفته بشه همین حالا بگین که گفتن فقط وفقط پول سرویس رو میگیریم اگر کارشناس بخواهید که ده هزار تومان اضافه میشه ولی اگر احتیاج به کارشناس نداشته باشید همان ده هزار تومان هم نمیگیریم واقعا گیتی نت بدون دلیل حتی اگر کارشناس نخواهی داره این بیست هزار تومان میگیره حتی تماس گرفتم و این رو به عنوان اعتراض بهشون گفتم کارمنداش که اصلا نمیدونستن چه دلیلی بیارن وصل کردند به مدیریت که مثلا من رو توجیه کنه اونهم دلایلش غیر قابل قبول بود همش الکی از خودشون تعریف میکرد که ما پشتیبانیمون قویه و از این جور حرفها.
میتونم بگم که واقعا بدون دلیل این نمایندگی داره پول الکی میگیره.

Last edited by HES@M; 11-22-2007 at 11:03 PM..
Old 11-24-2007, 09:18 PM   #394
ساشا
Registered User

من از امداد کامپیوتر شهرک غرب گرفتم. اصلا نپرسیدن که برای نصب بیاییم یا نه و فقط پول اشتراک را گرفتند. ظرف یک هفته هم وصل شد و زنگ زدند یوزر و پسوردم را تلفنی دادند و تمام!
بعضی از نمایندگی ها 5000 تومان بعنوان هزینه نصب و رانژه کردن خط می گیرند و اگه به منزل بیایند 5000 تومان هم اضافه می شه.
میانگین دریافت 375 و میانگین ارسال 78 است. ساعت 8:30 شب شنبه.

Last edited by ساشا; 11-24-2007 at 09:46 PM..
ساشا is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 01:50 AM   #395
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از ساشا View Post

من از امداد کامپیوتر شهرک غرب گرفتم. اصلا نپرسیدن که برای نصب بیاییم یا نه و فقط پول اشتراک را گرفتند. ظرف یک هفته هم وصل شد و زنگ زدند یوزر و پسوردم را تلفنی دادند و تمام!
بعضی از نمایندگی ها 5000 تومان بعنوان هزینه نصب و رانژه کردن خط می گیرند و اگه به منزل بیایند 5000 تومان هم اضافه می شه.
میانگین دریافت 375 و میانگین ارسال 78 است. ساعت 8:30 شب شنبه.
اتفاقا من هم وقتی به این قضیه پولی که برای ماه اول گیتی نت اضافه بر حق اشتراک از مشتریهاش میگیره مشکوک شدم و برام سئوال شده بود که باقیه نمایندگیها هم همچین پولی رو میگیرن یا خیر به امداد کامپیوتر زنگ زدم برای اونها هم عجیب بود که رو چه حسابی این 20 هزار تومان طلب میکنند حالا هم که شما میگین یک هفته ای خط شما رو فعال کردند امداد کامپیوتر . در صورتیکه این گیتی نت گفته تا چهارشنبه سرویس من فعال میشه که دقیق میشه 3 هفته از زمانیکه پول و مدرک دادم حتی خط یکی از بچه های همین جا هم 3 هفته کشیده تا فعالش کنند متاسفانه زمانی فهمیدم که پول رو داده بودم و فکر نمیکنم بشه از اینها پولی پس گرفت وگرنه حتما پولمو میگرفتم میرفتم نمایندگیه دیگه. از ما که گذشت ولی شما دوستان حواستون باشه .
Old 11-25-2007, 03:42 PM   #396
n73n73
Registered User

دوست عزيز چرا پس ندن من خودن تا فهميدم دارن اذستم ميكنن رفتمو حيلي راحت پولمو پس گرفتم
شما هم برو بگير
n73n73 is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2007, 08:41 PM   #397
farhoud
Registered User

دوستان اگر مشارکت کنند و سرعت اینترنت صبا نت را به روشی که گفتم منتشر کنند به نتایج خوبی میرسیم.من سرعتم نسبت به هفته قبل خیلی خیلی بهتر شده.این هم نتایج امروز و دیروز:
Attached Images
File Type: jpg 2.JPG (16.0 KB, 5 views)
File Type: jpg 3.JPG (16.3 KB, 5 views)
File Type: jpg Speedtest.JPG (55.3 KB, 7 views)
Old 11-30-2007, 02:00 AM   #398
S-H
Registered User

سلام دوستان

توصيه اکيد مي‌کنم به هيچ وجه از اين شرکت (ندا گستر صبا) سرويس نگيريد چون حتماً پشيمون مي‌شيد. من 4 ماهه که دارم استفاده مي‌کنم و 2*13600 + 2*18900 تومن دادم (يعني در کل 65000 تومن تازه به جز هزينه اوليه و مودم) و در کل 11 گيگ تونستم دانلود کنم و الان هم سرويسم رو قطع کردن. هر کاري کنيد سرتون کلاه مي‌ره. سرعتش خوبه ولي سيستم اکانتينگشون سرکيستون مي‌کنه و اصلاً هم جوابگو نيستن.
ظرف يک روز 3 گيگ از اعتبار من رو خالي کردن ، يه آب هم سرش خوردن؛ هر چي هم داد زدم به جايي نرسيد. يک شب، اول چک کردم 312mg از اعتبارم مونده بود، اون شب هم به حساب سيستم خودشون 11mg ترانسفر داشتم ولي باقي مونده اکانتم شده بود 260mg !!!!! به همه مسولان شرکت زنگ زدم که اين چه وضعيه همه به هم پاس دادن (خودشون هم مي دونستن که ريگي به کفششون هست.) آخرش به من گفتن بايد بياي يک نامه بدي. گفتم آدرس ايميل بديد تا بفرستم. گفتن ايميل هامون خرابه!!!!!! من گفتم شما ادعا داريد دومين سرويس دهنده اينترنت تو مملکت هستند مي گيد ايميل نداريد؟؟؟!!! که طرف کلي بهش برخورد و داد و بي داد کرد و تلفن رو قطع کرد.

ماه قبلش به من گفتن که اگه اعتبار 5gig بگيري هر چي ازش بمونه مي ره براي ماه بعد؛ ولي 2.5gig رو خوردن و سرويس من رو هم قطع کردن و گفتن قانون رو عوض کرديم و حق اعتراض هم نداريد.

تازه اگه وسط کار اعتبارت تموم بشه که حتماً هم ميشه، بايد کل پول يک ماه رو دوباره بديد و اضافه نمي کنن و تبديل هم نمي کنن!!!
اگه بگي نمي‌خوام و سرويسم رو قطع کنيد (کاري که من کردم)، رانژه رو هم از زوي خط بر نمي‌دارن تا يکي دو ماه تا حسابي کلافه بشي.

خلاصه هر کاري که فکرش رو کنيد مي کنن؛ خدا نصيب گرگ بيابون نکنه. آدمهاي فوق العاده چيپي هم هستن. خيلي بد حرف مي زنن، خيلي.

توصيه مي کنم به هيچ وجه سرويس با محدوديت دانلود نگيريد که اصلاً نمي‌صرفه؛ هر کاري کنيد کلاه سرتون مي ره.
S-H is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2007, 03:53 PM   #399
Trusted Member
DNL
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

DNL's Avatar

اره اتفاقا منم متوجه شدم که زود حجم دانلودم تموم میشه
در ضمن یک کاره عجیب وغریب و مسخره دیگه ای که میکنن اینکه تو سرویس
شبانه هر یک ساعت شما رو دیسکانکنت میکنن
آخه این دیگه چه حرکته؟

DNL is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 07:54 PM   #400
n73n73
Registered User

اقا 2 تا سوال داشتم

يكي اينكه الان 2 روزه كه سايت صبا نت براي من باز نميشه و همش ارور ميده

يه سوال ديگه هم اينكه سرعت باز كردن صفحات من هم در حات عادي و هم در حالت استفاده از فيلتر شكن به شدت تو اين 2 روز اومده پايين

مي خواستم بگم اگه ميشه منو راهنمايي كنين و بگين كه ايا براي شما سايت صبا باز ميشه يا نه؟

مرسي
Old 12-01-2007, 10:23 PM   #401
Trusted Member
DNL
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

DNL's Avatar

Quote:
نوشته ای از n73n73 View Post
اقا 2 تا سوال داشتم

يكي اينكه الان 2 روزه كه سايت صبا نت براي من باز نميشه و همش ارور ميده

يه سوال ديگه هم اينكه سرعت باز كردن صفحات من هم در حات عادي و هم در حالت استفاده از فيلتر شكن به شدت تو اين 2 روز اومده پايين

مي خواستم بگم اگه ميشه منو راهنمايي كنين و بگين كه ايا براي شما سايت صبا باز ميشه يا نه؟

مرسي
سایت برای من باز میشه اینم آدرس support.ngsnet.net
برای منم 2 روزه سرعتش اومه پایین نمیدونم چرا
DNL is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2007, 10:31 PM   #402
n73n73
Registered User

مرسي دوست عزيز
Old 12-02-2007, 03:26 PM   #403
ali2100
Registered User

Icon7

من هم توصيه اکيد مي‌کنم به هيچ وجه از اين شرکت (ندا گستر صبا) سرويس نگيري

یک مغازه باز کردن یک user و pass میدن بعد باید وسط ماه بجای تمدید پهنای باند کل پول را بدی همش باید زنگ بزنی چرا سایتها باز نمی شه میگند با ip ها مشکل داشتیم برطرف میشه یک dns جدید میدن و دوباره همین قصه .....

من مرکز مخابرات ولی عصر هستم یک بار وسط ماه مگن مشکل از مخابرات بوده سرویسم را قطع کردن

پشتیبانی هم زیر صفر یه کاری کردن که اینقدر پشت تلفن می مونی یا اشغاله که به فکر پشتیبانی نمی افتی
ali2100 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2007, 03:54 PM   #404
bigboy
Registered User

یکی مارو ازدست گیتی نت نجات بده

گیتی نت ریسلر نداگستر صبا هستش فروش کامل adsl رو در مناطق کد 5 میفروشه
نزدیک به دو ماهه مارو سره کار گزاشته مخابرات خط مارو رانژه کرده اما شرکت میگه خططون رانژه نشده بعدا فهمیدیم همه سره کارند وهنوز دیتای مخابرات 13 آبان رو وصل نکردند
ولی ما تو این دو ماهه خوب سرویس شدیم
bigboy is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2007, 02:53 PM   #405
farhoud
Registered User

Quote:
نوشته ای از bigboy View Post
گیتی نت ریسلر نداگستر صبا هستش فروش کامل adsl رو در مناطق کد 5 میفروشه
نزدیک به دو ماهه مارو سره کار گزاشته مخابرات خط مارو رانژه کرده اما شرکت میگه خططون رانژه نشده بعدا فهمیدیم همه سره کارند وهنوز دیتای مخابرات 13 آبان رو وصل نکردند
ولی ما تو این دو ماهه خوب سرویس شدیم

من هم از گیتی نت اشتراک دارم.حدود 1 ماه برقراری ارتباط طول کشید. دو هفته اول شرکت ادعا میکرد مشکل از مخابرات است.من هر روز 6-7 بار زنگ میزدم و پیگیری میکردم خلاصه اونقدر پاپیچ شدم که یکنفر از صبانت اومد و معلوم شد که مشکل از مودم بوده بعد فرداش یکی از گیتی نت اومد و مودم را عوض کرد .
ولی الحق والنصاف هم سرعت و هم کیفیت خوب است و اصلا افت نداره.من راضیم.
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules