![]() |
|
|
#391 | |
|
Registered User
|
Quote:
راستی سرعت شما چنده؟ با چند دانلود میکنی؟ مرکز تلفنیت کجاست؟ از سرویس راضی هستی؟ |
|
|
|
|
|
|
#392 | |
|
Registered User
|
Quote:
ممنون از جوابت . البته من هنوز سرویسم راه اندازی نشده الان دقیقا دو هفته است که مدارک و پول دادم ولی هنوز خبری نیست در صورتی که به من گفتن یک هفته تا ده روز . من هم سرویسم مانند اکثر یوزرها 512 ریسیو و 128 سند که به اسم 256 فروخته میشه حالا چون به قول خودشون سرعت دانلودشون بین 30 تا 60 نوسان داره به این اسم فروخته میشه بگذریم مرکز مخابراتی من شهید گمنام هستش وقتی خطم فعال بشه حتما شما رو در جریان کیفیت سرویسم قرار میدم. الان سئوال اینه که آیا این پول رو 240000 ریال فقط این نمایندگی از یوزرهاش میگیره یا هم صبا و بقیه نمایندگیهاش همین مبلغ رو میگیرن چون پول کمی نیست بیشتر از حق سرویس ماهیانشه . من تو خود سایت صبا رفتم همچین چیزی ندیدم. Last edited by HES@M; 11-22-2007 at 10:40 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#393 |
|
Registered User
|
امروز خودم به یکی دیگر از نمایندگیهای صبا زنگ زدم و به عنوان کسی که میخواد سرویس بگیره صحبت کردم جالب بود که برعکس گیتی نت غیر از پول سرویس ماهیانه هیچ پولی درخواست نکرد حتی تاکید کردم که اگر پولی قرار است گرفته بشه همین حالا بگین که گفتن فقط وفقط پول سرویس رو میگیریم اگر کارشناس بخواهید که ده هزار تومان اضافه میشه ولی اگر احتیاج به کارشناس نداشته باشید همان ده هزار تومان هم نمیگیریم واقعا گیتی نت بدون دلیل حتی اگر کارشناس نخواهی داره این بیست هزار تومان میگیره حتی تماس گرفتم و این رو به عنوان اعتراض بهشون گفتم کارمنداش که اصلا نمیدونستن چه دلیلی بیارن وصل کردند به مدیریت که مثلا من رو توجیه کنه اونهم دلایلش غیر قابل قبول بود همش الکی از خودشون تعریف میکرد که ما پشتیبانیمون قویه و از این جور حرفها.
میتونم بگم که واقعا بدون دلیل این نمایندگی داره پول الکی میگیره. Last edited by HES@M; 11-22-2007 at 11:03 PM.. |
|
|
|
|
|
#394 |
|
Registered User
|
![]() ![]() ![]() من از امداد کامپیوتر شهرک غرب گرفتم. اصلا نپرسیدن که برای نصب بیاییم یا نه و فقط پول اشتراک را گرفتند. ظرف یک هفته هم وصل شد و زنگ زدند یوزر و پسوردم را تلفنی دادند و تمام! بعضی از نمایندگی ها 5000 تومان بعنوان هزینه نصب و رانژه کردن خط می گیرند و اگه به منزل بیایند 5000 تومان هم اضافه می شه. میانگین دریافت 375 و میانگین ارسال 78 است. ساعت 8:30 شب شنبه. Last edited by ساشا; 11-24-2007 at 09:46 PM.. |
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#396 |
|
Registered User
|
دوست عزيز چرا پس ندن من خودن تا فهميدم دارن اذستم ميكنن رفتمو حيلي راحت پولمو پس گرفتم
شما هم برو بگير |
|
|
|
|
|
#397 |
|
Registered User
|
دوستان اگر مشارکت کنند و سرعت اینترنت صبا نت را به روشی که گفتم منتشر کنند به نتایج خوبی میرسیم.من سرعتم نسبت به هفته قبل خیلی خیلی بهتر شده.این هم نتایج امروز و دیروز:
|
|
|
|
|
|
#398 |
|
Registered User
|
سلام دوستان
توصيه اکيد ميکنم به هيچ وجه از اين شرکت (ندا گستر صبا) سرويس نگيريد چون حتماً پشيمون ميشيد. من 4 ماهه که دارم استفاده ميکنم و 2*13600 + 2*18900 تومن دادم (يعني در کل 65000 تومن تازه به جز هزينه اوليه و مودم) و در کل 11 گيگ تونستم دانلود کنم و الان هم سرويسم رو قطع کردن. هر کاري کنيد سرتون کلاه ميره. سرعتش خوبه ولي سيستم اکانتينگشون سرکيستون ميکنه و اصلاً هم جوابگو نيستن. ظرف يک روز 3 گيگ از اعتبار من رو خالي کردن ، يه آب هم سرش خوردن؛ هر چي هم داد زدم به جايي نرسيد. يک شب، اول چک کردم 312mg از اعتبارم مونده بود، اون شب هم به حساب سيستم خودشون 11mg ترانسفر داشتم ولي باقي مونده اکانتم شده بود 260mg !!!!! به همه مسولان شرکت زنگ زدم که اين چه وضعيه همه به هم پاس دادن (خودشون هم مي دونستن که ريگي به کفششون هست.) آخرش به من گفتن بايد بياي يک نامه بدي. گفتم آدرس ايميل بديد تا بفرستم. گفتن ايميل هامون خرابه!!!!!! من گفتم شما ادعا داريد دومين سرويس دهنده اينترنت تو مملکت هستند مي گيد ايميل نداريد؟؟؟!!! که طرف کلي بهش برخورد و داد و بي داد کرد و تلفن رو قطع کرد. ماه قبلش به من گفتن که اگه اعتبار 5gig بگيري هر چي ازش بمونه مي ره براي ماه بعد؛ ولي 2.5gig رو خوردن و سرويس من رو هم قطع کردن و گفتن قانون رو عوض کرديم و حق اعتراض هم نداريد. تازه اگه وسط کار اعتبارت تموم بشه که حتماً هم ميشه، بايد کل پول يک ماه رو دوباره بديد و اضافه نمي کنن و تبديل هم نمي کنن!!! اگه بگي نميخوام و سرويسم رو قطع کنيد (کاري که من کردم)، رانژه رو هم از زوي خط بر نميدارن تا يکي دو ماه تا حسابي کلافه بشي. خلاصه هر کاري که فکرش رو کنيد مي کنن؛ خدا نصيب گرگ بيابون نکنه. آدمهاي فوق العاده چيپي هم هستن. خيلي بد حرف مي زنن، خيلي. توصيه مي کنم به هيچ وجه سرويس با محدوديت دانلود نگيريد که اصلاً نميصرفه؛ هر کاري کنيد کلاه سرتون مي ره. |
|
|
|
|
|
#399 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
اره اتفاقا منم متوجه شدم که زود حجم دانلودم تموم میشه
در ضمن یک کاره عجیب وغریب و مسخره دیگه ای که میکنن اینکه تو سرویس شبانه هر یک ساعت شما رو دیسکانکنت میکنن آخه این دیگه چه حرکته؟ ![]()
|
|
|
#400 |
|
Registered User
|
اقا 2 تا سوال داشتم
يكي اينكه الان 2 روزه كه سايت صبا نت براي من باز نميشه و همش ارور ميده يه سوال ديگه هم اينكه سرعت باز كردن صفحات من هم در حات عادي و هم در حالت استفاده از فيلتر شكن به شدت تو اين 2 روز اومده پايين مي خواستم بگم اگه ميشه منو راهنمايي كنين و بگين كه ايا براي شما سايت صبا باز ميشه يا نه؟ مرسي |
|
|
|
|
|
#401 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
برای منم 2 روزه سرعتش اومه پایین نمیدونم چرا |
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Registered User
|
مرسي دوست عزيز
|
|
|
|
|
|
#403 |
|
Registered User
|
من هم توصيه اکيد ميکنم به هيچ وجه از اين شرکت (ندا گستر صبا) سرويس نگيري
یک مغازه باز کردن یک user و pass میدن بعد باید وسط ماه بجای تمدید پهنای باند کل پول را بدی همش باید زنگ بزنی چرا سایتها باز نمی شه میگند با ip ها مشکل داشتیم برطرف میشه یک dns جدید میدن و دوباره همین قصه ..... من مرکز مخابرات ولی عصر هستم یک بار وسط ماه مگن مشکل از مخابرات بوده سرویسم را قطع کردن پشتیبانی هم زیر صفر یه کاری کردن که اینقدر پشت تلفن می مونی یا اشغاله که به فکر پشتیبانی نمی افتی |
|
|
|
|
|
#404 |
|
Registered User
|
یکی مارو ازدست گیتی نت نجات بده
گیتی نت ریسلر نداگستر صبا هستش فروش کامل adsl رو در مناطق کد 5 میفروشه
نزدیک به دو ماهه مارو سره کار گزاشته مخابرات خط مارو رانژه کرده اما شرکت میگه خططون رانژه نشده بعدا فهمیدیم همه سره کارند وهنوز دیتای مخابرات 13 آبان رو وصل نکردند ولی ما تو این دو ماهه خوب سرویس شدیم |
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Registered User
|
Quote:
من هم از گیتی نت اشتراک دارم.حدود 1 ماه برقراری ارتباط طول کشید. دو هفته اول شرکت ادعا میکرد مشکل از مخابرات است.من هر روز 6-7 بار زنگ میزدم و پیگیری میکردم خلاصه اونقدر پاپیچ شدم که یکنفر از صبانت اومد و معلوم شد که مشکل از مودم بوده بعد فرداش یکی از گیتی نت اومد و مودم را عوض کرد . ولی الحق والنصاف هم سرعت و هم کیفیت خوب است و اصلا افت نداره.من راضیم. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|