PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > شبکه > ADSL , Wireless و ISDN

Reply

امکانات بيشتر
Old 12-07-2007, 06:00 PM   #406
frostmourne
Registered User

frostmourne's Avatar

شاکیان صبانت

من حدود 10 ماهه که از اینترنت صبانت استفاده می کنم.
3-4 ماه اول خوب بود اما بعدش بیشتر اوقات ping من برا yahoo بالای 1300 بوده .این در حالیست که باید 200-350 باشد.
من واقعا از صبانت شاکی هستم.مرکز مخابراتی من امامت هست.این فقط مشگل من نیست.بقیه دوستان من هم تو این مرکز مشگل من رو دارن.
ساعات 6-12 شب به خدا خیلی وقتها تا 2200 هم میاد.زنگ هم که میزنیم فقط بلدن dns بدن و بگن درست میشه.
کسی تو مرکز امامت adsl خوب سراغ داره؟
اگه ممکنه ping خودتونو نسبت به yahoo با ذکر شرکت بگین.
start>run>cmd>ping yahoo.com -t
این ping افتضاح صبانت در تاریخ : جمعه ساعت 4:50

frostmourne is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2007, 06:18 PM   #407
mndst
Registered User

mndst's Avatar

الان سرعت همسایمون دوبرابر منه تنها فرقمونم اینه که اون از یه نمایندگی دیگه صبانت گرفته ...اگه لازم شد speed test هردومونم میزارم...

فکر کنم نرم افزار مدیریت پهنای باند اینها ابتدا پهنتی باندرو بین نماینده‌ها تقسیم می‌کنه...

بعد پهنای باند نماینده‌ها رو بین کاربراشون تقسیم می‌کنه.. اینطوری هرکی مشتری کمتری داشته باشه به مشتریاش پهنای باند بیشتری می‌رسه.

قبل از اینکه بدم شمارمو انتقال بدن توی پنل یکی دیگه میخوام بدونم کسی اطلاعاتی در تایید یا رد نظریه من نداره؟؟؟

Last edited by mndst; 12-07-2007 at 06:25 PM..
mndst is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2007, 08:29 PM   #408
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از mndst View Post
الان سرعت همسایمون دوبرابر منه تنها فرقمونم اینه که اون از یه نمایندگی دیگه صبانت گرفته ...اگه لازم شد speed test هردومونم میزارم...

فکر کنم نرم افزار مدیریت پهنای باند اینها ابتدا پهنتی باندرو بین نماینده‌ها تقسیم می‌کنه...

بعد پهنای باند نماینده‌ها رو بین کاربراشون تقسیم می‌کنه.. اینطوری هرکی مشتری کمتری داشته باشه به مشتریاش پهنای باند بیشتری می‌رسه.

قبل از اینکه بدم شمارمو انتقال بدن توی پنل یکی دیگه میخوام بدونم کسی اطلاعاتی در تایید یا رد نظریه من نداره؟؟؟
دوست عزیز البته من نمیدونم شرایط مقایستون با همسایتون به چه صورت بوده ولی خوب کاملا باید همزمان باشه یه اختلاف 2 دقیقه ای هم ممکنه نوسان داشته باشه که احتمالا خودتون این رو رعایت کردین ولی نکته ای که شاید براتون جالب باشه اینه که بنده سه تا مرورگر دارم اینترنت اکسپلور - فایر فاکس - اپرا که در تست چند باره و با فاصله چند ثانیه ای
مقدار دنلود و آپلود و پینگ با هم متفاوت بود باور کنید مقدار پینگ که در اپرا 844 بود در فایر فاکس به 375 هم رسید البته نتایج در فایر فاکس بهتر از دو مرور گر دیگه بود ودر اپرا در بدترین شرایط . البته شاید براتون عجیب باشه ولی میتونید شما هم تست کنید .
البته احتمال داره مشکل شما داخلی باشه که سرعتتون پایینتره مثلا داشتن فایروال یا اون لحظه ویندوز درحال آپدیت شدن باشه البته اینها احتمالات ضعیفه. موفق باشید
HES@M is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2007, 11:44 PM   #409
farhoud
Registered User

[ATTACH]untitled.bmp[/ATTACH]

اینم نتیجه من که حدود 330 است.من از گیتی نت که از نمایندگان صبا است سرویس میگیرم.
farhoud is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2007, 12:15 AM   #410
farhoud
Registered User

Quote:
نوشته ای از HES@M View Post
دوست عزیز البته من نمیدونم شرایط مقایستون با همسایتون به چه صورت بوده ولی خوب کاملا باید همزمان باشه یه اختلاف 2 دقیقه ای هم ممکنه نوسان داشته باشه که احتمالا خودتون این رو رعایت کردین ولی نکته ای که شاید براتون جالب باشه اینه که بنده سه تا مرورگر دارم اینترنت اکسپلور - فایر فاکس - اپرا که در تست چند باره و با فاصله چند ثانیه ای
مقدار دنلود و آپلود و پینگ با هم متفاوت بود باور کنید مقدار پینگ که در اپرا 844 بود در فایر فاکس به 375 هم رسید البته نتایج در فایر فاکس بهتر از دو مرور گر دیگه بود ودر اپرا در بدترین شرایط . البته شاید براتون عجیب باشه ولی میتونید شما هم تست کنید .
البته احتمال داره مشکل شما داخلی باشه که سرعتتون پایینتره مثلا داشتن فایروال یا اون لحظه ویندوز درحال آپدیت شدن باشه البته اینها احتمالات ضعیفه. موفق باشید
تا اونجایی که من میدونم پینگ گرفتن بصورت مستقل انجام میشه و ربطی به Browser نداره
farhoud is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2007, 03:14 PM   #411
mndst
Registered User

mndst's Avatar

درست می‌گن ربطی به مرورگر نداره

در باره سرعت هم به من اعتماد کنید حرفه‌ای هستم...

ولی نتیجه پیگیری‌های من این شد که این یک مسئله سخت افزاری مربوط به شکل موازی و سری زیر‌شاخه پورت‌های مخابراته

در هر سری پورت توی مخابرات ، پورت اول این قابلیت را پیدا می‌کنه.

ایتا رو مسئولین بار من کردن ولی به نظرم درست میاد......

خلاصه دیگه هرکیه و شانسش.
mndst is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2007, 08:26 PM   #412
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از farhoud View Post
تا اونجایی که من میدونم پینگ گرفتن بصورت مستقل انجام میشه و ربطی به Browser نداره
من هم نمیگم به مرور گر مربوطه برای همین این مسئله باعث تعجب من شده اگر مربوط بود که چیز عجیبی نبود که بخوام عنوان کنم خود شما هم میتونید تست کنید من با سه تا مرورگر که در چند نوبت و با فاصله زمانیه 5 ثانیه از هم تست میکردم چرا باید اینقدر تفاوت کنه اونم تو هر چند بار .
منم میگم هیچ فرقی نباید داشته باشه آخه نمیشه که مثلا با اپرا نرم افزار سایت تست اسپید رو اجرا کنی پینگ رو 844 نشون بده بعد فوری با فایر فاکس اجرا کنی بیاد رو 375 و بعد دوباره برگردی رو اپرا همون هشتصد و خورده ای نشون بده البته دانلود و آپلود هم همانطور برای همین وقتی یکی از دوستان عنوان کردن که تست سرعت رو انجام دادند گفتم به این صورت هم تست کنند که بدونم به همین مسئله ایی که من برخوردم . بر میخورند یا خیر.
البته پینگ گرفتن من همانطور که خود تون هم متوجه شدید از سایت testspeed بود برای همین بحث مرورگر کردم.

Last edited by HES@M; 12-09-2007 at 08:34 PM..
Old 12-13-2007, 03:39 PM   #413
1240
Registered User

1240's Avatar

به خدا قسم آشغال هست
صبانت

یعنی هر چی بگم کم گفتم
به خدا وندی خدا من بهش گفتم چرا این طوری هست
گفت برو بخواب بابا
البته من پیگیر شدم و ایشون سر جاش نشست.
الا هم از یه جای دیگه می گیرم
مشکل داشته باشم حداقل خوش برخوردند.
Old 12-14-2007, 10:04 PM   #414
rezakheiry
Registered User

rezakheiry's Avatar

آيا پارسي نت هم زير مجموعه صبانت هست ؟؟
rezakheiry is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2007, 11:42 PM   #415
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از rezakheiry View Post
آيا پارسي نت هم زير مجموعه صبانت هست ؟؟
بله دوست عزیز. تو خود سایت صبا نمایندگیهاشو معرفی کرده و پارسی نت هم هست فقط از هر کدام از نمایندگیهاش میگیرید از گیتی نت نگیرید که بیخود و بدون دلیل قانع کننده ای حتی اگر کارشناس برای نصب مودم نخواهی 20 هزار تومن اضافه ازت میگیره.
Old 12-14-2007, 11:57 PM   #416
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از 1240 View Post
به خدا قسم آشغال هست
صبانت

یعنی هر چی بگم کم گفتم
به خدا وندی خدا من بهش گفتم چرا این طوری هست
گفت برو بخواب بابا
البته من پیگیر شدم و ایشون سر جاش نشست.
الا هم از یه جای دیگه می گیرم
مشکل داشته باشم حداقل خوش برخوردند.
صبا برای کسانی خوبه که حجم دانلودشون کمه مثلا تا 5 گیگ در ماه .
من تا به حال از سپنتا - داتک - صبا - شاتل سرویس گرفتم ولی هیچ کدام سپنتا نشدن واقعا خوب بودند البته نمیگم بدون اشکال ولی از بقیه بهتر بود حالا نمیدونم چون سرویس دهیش و کیفیتش در حد خوبیه قیمتش از همه جا گرونتره یا اینکه چون از همه جا گرونتره و شاید همین دلیل باعث یوزر کمتر شده . کیفیتش از بقیه بهتره .
Old 12-15-2007, 12:58 AM   #417
rezakheiry
Registered User

rezakheiry's Avatar

من نميدونستم صبا نت تو شهرك غرب هم نمايندگي امداد كامپيوتر را داره رفتم از پارسي نت كه تو كارگر هست اينترنت گرفتم به نظرتون چقذر تو سرعت ضرر كردم خانه ما شهرك غرب هست
اصلا به نظر شما امداد كامپيوتر خوب هست يا نه
rezakheiry is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 03:46 AM   #418
frostmourne
Registered User

frostmourne's Avatar

سرعت هر کی به منطقه مخابراتیش ربط داره.مال من امامت و خیلی شاکیم
frostmourne is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 04:24 AM   #419
parsuser_com
Registered User

parsuser_com's Avatar

Send a message via Yahoo to parsuser_com
تبریز هم نماینده صبا الکا پرداز هست.
اینجا مشتری صبا خیلی زیاده. البته من خودم از آسیا تک استفاده می کنم.
موفق باشید
parsuser_com is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 11:00 AM   #420
HES@M
Registered User

Quote:
نوشته ای از rezakheiry View Post
من نميدونستم صبا نت تو شهرك غرب هم نمايندگي امداد كامپيوتر را داره رفتم از پارسي نت كه تو كارگر هست اينترنت گرفتم به نظرتون چقذر تو سرعت ضرر كردم خانه ما شهرك غرب هست
اصلا به نظر شما امداد كامپيوتر خوب هست يا نه
اصلا فرقی نمیکنه که شما از کدام یک از نمایندگیهای صبا نت سرویس بگیری حتی از خودش هم گرفته باشی باز هم فرقی تو سرعت نداره چون تمام این سرویسها از طرف خود صبانت راه اندازی میشه و نمایندگیها عوامل فروشن . شما از هر نمایندگی صبا که سرویس گرفته باشی میتونی هم تو خود سایت صبا و یا توسایت بقیه نمایندگیهاش مقدار حجم مصرفیتو چک کنی این رو از این نظر گفتم که بدونی همشون یکی هستن.
فقط چیزی باید برات تو انتخاب نمایندگی مهم باشه نوع پشتیبانیه نمایندگی و نوع برخوردشونه.
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules