![]() |
|
|
#406 |
|
Registered User
|
شاکیان صبانت
من حدود 10 ماهه که از اینترنت صبانت استفاده می کنم. 3-4 ماه اول خوب بود اما بعدش بیشتر اوقات ping من برا yahoo بالای 1300 بوده .این در حالیست که باید 200-350 باشد. من واقعا از صبانت شاکی هستم.مرکز مخابراتی من امامت هست.این فقط مشگل من نیست.بقیه دوستان من هم تو این مرکز مشگل من رو دارن. ساعات 6-12 شب به خدا خیلی وقتها تا 2200 هم میاد.زنگ هم که میزنیم فقط بلدن dns بدن و بگن درست میشه. کسی تو مرکز امامت adsl خوب سراغ داره؟ اگه ممکنه ping خودتونو نسبت به yahoo با ذکر شرکت بگین. start>run>cmd>ping yahoo.com -t این ping افتضاح صبانت در تاریخ : جمعه ساعت 4:50 ![]() |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Registered User
|
الان سرعت همسایمون دوبرابر منه تنها فرقمونم اینه که اون از یه نمایندگی دیگه صبانت گرفته ...اگه لازم شد speed test هردومونم میزارم...
فکر کنم نرم افزار مدیریت پهنای باند اینها ابتدا پهنتی باندرو بین نمایندهها تقسیم میکنه... بعد پهنای باند نمایندهها رو بین کاربراشون تقسیم میکنه.. اینطوری هرکی مشتری کمتری داشته باشه به مشتریاش پهنای باند بیشتری میرسه. قبل از اینکه بدم شمارمو انتقال بدن توی پنل یکی دیگه میخوام بدونم کسی اطلاعاتی در تایید یا رد نظریه من نداره؟؟؟ Last edited by mndst; 12-07-2007 at 06:25 PM.. |
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Registered User
|
Quote:
مقدار دنلود و آپلود و پینگ با هم متفاوت بود باور کنید مقدار پینگ که در اپرا 844 بود در فایر فاکس به 375 هم رسید البته نتایج در فایر فاکس بهتر از دو مرور گر دیگه بود ودر اپرا در بدترین شرایط . البته شاید براتون عجیب باشه ولی میتونید شما هم تست کنید . البته احتمال داره مشکل شما داخلی باشه که سرعتتون پایینتره مثلا داشتن فایروال یا اون لحظه ویندوز درحال آپدیت شدن باشه البته اینها احتمالات ضعیفه. موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#409 |
|
Registered User
|
[ATTACH]untitled.bmp[/ATTACH]
اینم نتیجه من که حدود 330 است.من از گیتی نت که از نمایندگان صبا است سرویس میگیرم. |
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#411 |
|
Registered User
|
درست میگن ربطی به مرورگر نداره
در باره سرعت هم به من اعتماد کنید حرفهای هستم... ![]() ولی نتیجه پیگیریهای من این شد که این یک مسئله سخت افزاری مربوط به شکل موازی و سری زیرشاخه پورتهای مخابراته ![]() در هر سری پورت توی مخابرات ، پورت اول این قابلیت را پیدا میکنه. ![]() ایتا رو مسئولین بار من کردن ولی به نظرم درست میاد...... خلاصه دیگه هرکیه و شانسش. ![]() |
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Registered User
|
Quote:
منم میگم هیچ فرقی نباید داشته باشه آخه نمیشه که مثلا با اپرا نرم افزار سایت تست اسپید رو اجرا کنی پینگ رو 844 نشون بده بعد فوری با فایر فاکس اجرا کنی بیاد رو 375 و بعد دوباره برگردی رو اپرا همون هشتصد و خورده ای نشون بده البته دانلود و آپلود هم همانطور برای همین وقتی یکی از دوستان عنوان کردن که تست سرعت رو انجام دادند گفتم به این صورت هم تست کنند که بدونم به همین مسئله ایی که من برخوردم . بر میخورند یا خیر. البته پینگ گرفتن من همانطور که خود تون هم متوجه شدید از سایت testspeed بود برای همین بحث مرورگر کردم. Last edited by HES@M; 12-09-2007 at 08:34 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#413 |
|
Registered User
|
به خدا قسم آشغال هست
صبانت یعنی هر چی بگم کم گفتم به خدا وندی خدا من بهش گفتم چرا این طوری هست گفت برو بخواب بابا ![]() البته من پیگیر شدم و ایشون سر جاش نشست. الا هم از یه جای دیگه می گیرم مشکل داشته باشم حداقل خوش برخوردند.
|
|
|
#414 |
|
Registered User
|
آيا پارسي نت هم زير مجموعه صبانت هست ؟؟
|
|
|
|
|
|
#415 |
|
Registered User
|
بله دوست عزیز. تو خود سایت صبا نمایندگیهاشو معرفی کرده و پارسی نت هم هست فقط از هر کدام از نمایندگیهاش میگیرید از گیتی نت نگیرید که بیخود و بدون دلیل قانع کننده ای حتی اگر کارشناس برای نصب مودم نخواهی 20 هزار تومن اضافه ازت میگیره.
|
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Registered User
|
Quote:
من تا به حال از سپنتا - داتک - صبا - شاتل سرویس گرفتم ولی هیچ کدام سپنتا نشدن واقعا خوب بودند البته نمیگم بدون اشکال ولی از بقیه بهتر بود حالا نمیدونم چون سرویس دهیش و کیفیتش در حد خوبیه قیمتش از همه جا گرونتره یا اینکه چون از همه جا گرونتره و شاید همین دلیل باعث یوزر کمتر شده . کیفیتش از بقیه بهتره . |
|
|
|
|
|
|
#417 |
|
Registered User
|
من نميدونستم صبا نت تو شهرك غرب هم نمايندگي امداد كامپيوتر را داره رفتم از پارسي نت كه تو كارگر هست اينترنت گرفتم به نظرتون چقذر تو سرعت ضرر كردم خانه ما شهرك غرب هست
اصلا به نظر شما امداد كامپيوتر خوب هست يا نه |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Registered User
|
سرعت هر کی به منطقه مخابراتیش ربط داره.مال من امامت و خیلی شاکیم
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#419 |
|
Registered User
|
تبریز هم نماینده صبا الکا پرداز هست.
اینجا مشتری صبا خیلی زیاده. البته من خودم از آسیا تک استفاده می کنم. موفق باشید |
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Registered User
|
Quote:
فقط چیزی باید برات تو انتخاب نمایندگی مهم باشه نوع پشتیبانیه نمایندگی و نوع برخوردشونه. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|