![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
كجاي روزنامه نوشته ايران؟ |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
من می گم این موضوع دردسر میشه
اینا از ایمیج گوگل عکس پیدا کردن و چون عجله داشتن ندیدن عکس رو فکر کردن فرموله و بردن زیر چاپ بد سر صدا بلند شده فهمیدن چه جالبه ، دلم به حال روزنامه نگاره می سوزه جون نمی تونن با خود روزنامه برخورد کنن و ببندن چون جام جم خیلی بزرگه
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
خوده من وقتی این خبر رو توی رجا نیوز دیدم اول رفتم ضمیمه ی سیب رو دیدم وقتی مطمئن شدم این عکس رو گزاشتم. ===== ضمنا خارج از بحثهای سیاسی و... کلا اگر ما خودمون و اهدافمون رو مسخره کنیم دیگه از آمریکا و اروپا انتظاری نیست
قل إنّما أعظكم بواحدةٍ أن تقوموا لله مثني و فرادي.(سباء: 46) ای رسول ما، به امت بگو كه من به يك سخن شما را موعظه میكنم و آن سخن اين است كه شما، خالص دو نفری، و يا به تنهايی برای خدا قيام كنيد. امام خمينی(ره) : نگوييد تنها هستيم، تنهايی هم بايد قيام بكنيم، اجتماعی هم بايد قيام كنيم، بايد قيام كنيم، با هم بايد قيام كنيم، همه موظفيم به اينكه برای خدا قيام كنيم. |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
کاربر فعال ورزش
|
درسته
عکس توی ضمیمه سیب چاپ شده. اما در PDF نسخه اینترنتی سایت به نظر میرسه که عکس رو ادیت کردن.
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
Quote:
توهین به هیچ وجه توجیه نمیشه |
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#38 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
کاربر فعال موبایل
|
این طرز صحبت و انتخاب کلمات اصلا خوب نیست....مراقب صحبت کردنت باش جناب داریوکس!!!
I am a Jew. Hath not a Jew eyes? Hath not a Jew hands, organs, dimensions, senses, affections, passions; fed with the same food, hurt with the same weapons, subject to the same diseases, heal'd by the same means, warm'd and cool'd by the same winter and summer, as a Christian is? If you prick us, do we not bleed? If you tickle us, do we not laugh? If you poison us, do we not die? And if you wrong us, do we not revenge? If we are like you in the rest, we will resemble you in that. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
گوشه راست پايين عکس نوشته منبع:.... کسي ميتونه بخونه ببينيم چي نوشته؟!
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
فقط نویسندش: هما کبیری (که روی عکس زیر تیتر نوشته) |