تبلیغــات ویژه: آموزشگاه تحلیل داده ها ، مجری دوره های تخصصی آموزش برنامه نویسی و دیتابیس | tahlildadeh.com

تبلیغات در اینترنت

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: كيفيت ADSL شاتل را چگونه ارزيابي مي كنيد؟

رای دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • عالی

43 31.85%
  • خوب

12 8.89%
  • متوسط

11 8.15%
  • بد

7 5.19%
  • افتضاح

62 45.93%
صفحه 126 از 492 نخستنخست ... 2676116124125126127128136176226 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,876 تا 1,890 , از مجموع 7373
Like Tree876Likes

موضوع: بررسی وضعیت ADSL شاتل

Registered User

امروز سرعت شما هم اومده پایین یا تنظیمات من ریخته به هم؟

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User orkideh آواتار ها

اینجا اصفهان است یک مشترک شاتل حرف میزند...دیگه دارم دیوونه میشم این چه وضعیه کلی برنامه داشتم واسه دانلود ولی هیچکدومش نمیشه شاتل دیگه شورشو در آورده قبلا نزدیک یک شب سرعت قاطی میکرد الان کلا که قاطیه ولی از 12 تا حالا از دیال آپ هم بدتر شده ...بیایید یه کاری بکنیم یه حرکت ضد شاتلی شکایتی چیزی

Registered User

ساعت یک و نیم نصفه شب

سرعت دانلود بین صفر تا 15 متغییر هست

این یعنی اینکه شاتل اشغال هست

Registered User SOULTE آواتار ها

این ایمیل را برای من فرستاده شاتل. خیلی جالبه. فکر کنم این تاپیک را دیدن به چیز خوردن افتادن!

مشترك گرامي،

با احترام،

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصلي‌ترين اهداف شركت شاتل محسوب مي‌شود، اين شركت به طور مرتب و با برنامه‌ريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام مي‌دهد.

از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليه‌ي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامه‌ها و درخواست‌هاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پي‌گيري‌هاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازه‌ي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه مي‌شده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانه‌روز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.

گفتني‌ست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جاي‌گزيني راهكارهاي ديگري ارتباطي‌ست، موضوع را از طريق سازمان‌هاي نظارتي نيز در دست پي‌گيري دارد.

بي‌گمان، تلاش و پي‌گيري بي‌وقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاش‌هاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.

اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
    در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاس‌گزاريم.

Spoiler

Registered User m.b.z آواتار ها

امروز از ساعت 8 صبح سرعت من زیاد شده و سرعت دانلودم از 41 رسیده به 51
    شاید میخوان ترافیکم زودتر تموم بشه.
    من ART5 دارم.

7. تبلیغات در اینترنت
    مدیر موبایل و اسمارت فون ها Mazi آواتار ها

منم دقیقا از امروز سرعت دانلودم زیاد شده از 17 رسیده به 21 من 128 دارم...فکر کردم دارم اشتباه میکنم ولی پست بالا رو که دیدم فهمیدم حقیقت داره...واقعا خیلی عجیب هست...بعیده از شاتل...

Registered User SOULTE آواتار ها

لعنتی ها اگه گذاشتن لغو کنیم بریم از یه جا دیگه بگیریم! ولی اگه این کارا که گفتن بکنن خوبه. چند روز آینده معلوم میشه. اگرچه میدونم با این کارشون فقط خواستن جلوی فراری شدن و پاکسازی کاربرا را بگیرن.

پ.ن: یه چیز دیگه. آخر پیغامشون را بخونید.
    بر آن اميديم كه تلاش‌هاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.

اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
    در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاس‌گزاريم.
    حالا سوال من از این دوستان اینه که طبق گقته خودشون حل شدن مشکل چند هفته دیگه طول خواهد کشید و می دونید که هر ماه هم تقریبا 4 هفته است. یعنی چند دوره دیگه ما مشترکین شاتل باید سر موقع هزینه سرویس را پرداخت کنیم که اگر یه روز هم دیر بشه سرویس را قطع می کنن؟ تشکرشون از حسن همکاری چه دردی از کاربرا دوا می کنه؟ به من کاربر چه ربطی داره که نمی دونم با فلان سازمان مشکل دارن؟ واقعا برای جبران این مدت نارسایی شبکه شون کار دیگه ای غیر از عذرخواهی می کنن؟
    ویرایش توسط SOULTE : April 14th, 2009 در ساعت 10:54 PM

Registered User mi_ra52 آواتار ها

شاتل برگشته به وضعیت خوب سابق :

کاربر فعال نرم افزار amin007110 آواتار ها

جالبه يکی رفته شاتل قرارداد بسته حالا خط هنوز رانژه نشده اين ميخواد کنسل کنه شاتل ميگه 15 تومان کم ميکنم.

Registered User orkideh آواتار ها

جدا سرعت هاتون خوب شده؟ یعنی شبانه هم مشکل ندارین و همین طور مشکل نوسان سرعت ؟ من بیشتر دانلودم با مگا و تورنت هر دو شونم بد هستن در حالت خوبش تازه میشن عادی ...موقع دانلود از اینها فقط آرزوم اینه که سرعت دو رقمی بشه یعنی حداقل 10

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط mi_ra52 نمایش نوشته ها
    شاتل برگشته به وضعیت خوب سابق :

سایت speedtest.net

کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره.

www.testmy.net

Registered User ehsan_persian آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط orkideh نمایش نوشته ها
    جدا سرعت هاتون خوب شده؟ یعنی شبانه هم مشکل ندارین و همین طور مشکل نوسان سرعت ؟ من بیشتر دانلودم با مگا و تورنت هر دو شونم بد هستن در حالت خوبش تازه میشن عادی ...موقع دانلود از اینها فقط آرزوم اینه که سرعت دو رقمی بشه یعنی حداقل 10
    خیر - خیر - خیر
    کما فی سابق سرعت دانلود پایین - با نوسان و بین ساعت 0100 الی 0700 بسیار بد
    سرعت دانلود من از تورنت نزدیک 1k/b است!

مدیر موبایل و اسمارت فون ها Mazi آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parmida00 نمایش نوشته ها
    سایت speedtest.net

کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره.

www.testmy.net
    من الان تست کردم با همین ادرس...سرعت دانلود من رو 25K نشون داد...در حالی که من 128 داره...کلا دوباره شاتل جند روزه خوب شده...من که راضیم فعلا..

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan_persian نمایش نوشته ها
    خیر - خیر - خیر
    کما فی سابق سرعت دانلود پایین - با نوسان و بین ساعت 0100 الی 0700 بسیار بد
    سرعت دانلود من از تورنت نزدیک 1k/b است!
    <ن هم سرعت بسیار پایینی دارم.مخصوصا تو راپید که نهایتا به 4 میرسه.خیلی بد.

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User majidson آواتار ها

سلام
    دوستان Dowstream من كه كم شده بود دوباره به حالت اول برگشت.
    ART2 دام كه شاتل سرعت كم كرده بود ولي امروز دوياره زياد شده و به حالت اول برگشت.

شما هم چك كند ببينيد براي شما هم زياد شده؟

تبلیغات در اینترنت