امروز سرعت شما هم اومده پایین یا تنظیمات من ریخته به هم؟
امروز سرعت شما هم اومده پایین یا تنظیمات من ریخته به هم؟
اینجا اصفهان است یک مشترک شاتل حرف میزند...دیگه دارم دیوونه میشم این چه وضعیهکلی برنامه داشتم واسه دانلود ولی هیچکدومش نمیشه شاتل دیگه شورشو در آورده
قبلا نزدیک یک شب سرعت قاطی میکرد الان کلا که قاطیه ولی از 12 تا حالا از دیال آپ هم بدتر شده ...بیایید یه کاری بکنیم یه حرکت ضد شاتلی شکایتی چیزی
![]()
ساعت یک و نیم نصفه شب
سرعت دانلود بین صفر تا 15 متغییر هست
این یعنی اینکه شاتل اشغال هست
این ایمیل را برای من فرستاده شاتل. خیلی جالبه. فکر کنم این تاپیک را دیدن به چیز خوردن افتادن!
مشترك گرامي،
با احترام،
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصليترين اهداف شركت شاتل محسوب ميشود، اين شركت به طور مرتب و با برنامهريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام ميدهد.
از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليهي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامهها و درخواستهاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پيگيريهاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازهي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه ميشده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانهروز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.
گفتنيست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جايگزيني راهكارهاي ديگري ارتباطيست، موضوع را از طريق سازمانهاي نظارتي نيز در دست پيگيري دارد.
بيگمان، تلاش و پيگيري بيوقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاشهاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.
اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاسگزاريم.
منم دقیقا از امروز سرعت دانلودم زیاد شده از 17 رسیده به 21 من 128 دارم...فکر کردم دارم اشتباه میکنم ولی پست بالا رو که دیدم فهمیدم حقیقت داره...واقعا خیلی عجیب هست...بعیده از شاتل...
لعنتی ها اگه گذاشتن لغو کنیم بریم از یه جا دیگه بگیریم! ولی اگه این کارا که گفتن بکنن خوبه. چند روز آینده معلوم میشه. اگرچه میدونم با این کارشون فقط خواستن جلوی فراری شدن و پاکسازی کاربرا را بگیرن.
پ.ن: یه چیز دیگه. آخر پیغامشون را بخونید.
حالا سوال من از این دوستان اینه که طبق گقته خودشون حل شدن مشکل چند هفته دیگه طول خواهد کشید و می دونید که هر ماه هم تقریبا 4 هفته است. یعنی چند دوره دیگه ما مشترکین شاتل باید سر موقع هزینه سرویس را پرداخت کنیم که اگر یه روز هم دیر بشه سرویس را قطع می کنن؟ تشکرشون از حسن همکاری چه دردی از کاربرا دوا می کنه؟ به من کاربر چه ربطی داره که نمی دونم با فلان سازمان مشکل دارن؟ واقعا برای جبران این مدت نارسایی شبکه شون کار دیگه ای غیر از عذرخواهی می کنن؟بر آن اميديم كه تلاشهاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.
اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايهي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاسگزاريم.
ویرایش توسط SOULTE : April 14th, 2009 در ساعت 10:54 PM
جدا سرعت هاتون خوب شده؟یعنی شبانه هم مشکل ندارین و همین طور مشکل نوسان سرعت ؟ من بیشتر دانلودم با مگا و تورنت هر دو شونم بد هستن در حالت خوبش تازه میشن عادی ...موقع دانلود از اینها فقط آرزوم اینه که سرعت دو رقمی بشه یعنی حداقل 10
![]()
سایت speedtest.net
کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره.
www.testmy.net
سلام
دوستان Dowstream من كه كم شده بود دوباره به حالت اول برگشت.
ART2 دام كه شاتل سرعت كم كرده بود ولي امروز دوياره زياد شده و به حالت اول برگشت.
شما هم چك كند ببينيد براي شما هم زياد شده؟