PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > اینترنت و شبکه > شبکه > ADSL , Wireless و ISDN

Reply

امکانات بيشتر
Old 04-13-2009, 12:58 AM   #1876
Trusted Member
Mamylo
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

Mamylo's Avatar

Send a message via MSN to Mamylo Send a message via Yahoo to Mamylo
شاتل براي من قبل عيد 8 ساعت قطع شد و کلي برنامه هامو به هم ريخت. بعدش رفتم تو ميل باکسم و ديدم خدود نيم ساعت بعد قطعي ايميل زده گفته قطع ميشه!!!

خلاصه مشکلاتم به اونجا ختم نشد. اونا تو ميلشون گفته بودن ترافيک دارن مي دن به منطقه. منم گفتم ايييييول. رفيقم که از صبانت گرفته به خاطر ترافيک بالائي که منطقه شون داره الان با نت 128 با سرعت 150 کيلوبايت بر ثانيه دانلود مي کنه، منم شدم عين اون! ولي.....
يک ماه بود که سرعتم از دايل آپم اومده بود پائينتر. خدائيش مي گم. به خاطر عيد و سفراش وقت نکردم زنگ بزنم پشتيباني

باحاليش اين بود که يه بار فرم مشکلات شبکه شو پر کردم. نصفه شب بود و منم گوشيم خاموش بود. حول و حوش ساعت 7.5 روشنش کردم، زدمش شارژ و گرفتم خوابيدم.

وقتي بيدار شدم تو ميل باکسم چيزيو که ديدم حسابي کفريم کرد. مي دونين چي؟

Quote:
مشترک گرامی
با سلام
با تلفن شما تماس گرفته شد اما امکان برقراری ارتباط نبودید و گوشي شما خاموش بود لطفا برای بررسی مشکل خود با یکی از روش های زیر با ما ارتباط برقرار کنید.
· با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیرید
· در سایت shatel.ir در قسمت "با ما آنلاین گفتگو کنید" با پشتیبانی چت کنید
· در سایت my.shatel.ir بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید
· به آدرس cs@shatel.ir ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری)
با تشکر
بهاره شهپر
کارشناس پشتیبانی فنی
تلفن: ٢٣٠٨٩
٢٢٦١٦٩٥٥
نمابر: ٢٢٦١٢٦٠٢
پست الکترونیک:
b_shahpar@rasana.net
آخه هيشکي نيست بگه فرضاً من گوشيم روشن، ساعت 7 صبح کي بيداره و حال بررسي مشکل نت داره آخه؟

خلاصه هفته پيش يه روز فقط ياهو و گوگل باز مي شدن! اما بعدش الان دوباره آي پيم عوض شده و سرعتمم خوبه.

راستي بچه ها کي اول آي پيش 94ه؟ فک کنم اون تو سروري باشه که سرعت بهتري داره.

-----------------------------------------
ويرايش: يه چيز جديد، به اين تيکه توجه نکرده بودم: اما امکان برقراری ارتباط نبودید
چيزه، اينجا دانش آموز دوم دبستاني نداريم؟! مي خوام ازش بخوام ايراد اين جمله رو دراره!!!

Last edited by Mamylo; 04-13-2009 at 01:13 AM..
Mamylo is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 01:27 PM   #1877
PJPeyman
Registered User

Quote:
نوشته ای از dvdfire View Post
َشاتل دزد هست چون کم فروشی می کند --- شاتل رو تحریم باید کنیم
مگه بهتر از شاتل چیزی سراغ داری؟ همشون همینن. تازه من بدترشم دیدم !
PJPeyman is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2009, 03:37 PM   #1878
panda_biz
Registered User

Send a message via Yahoo to panda_biz
امروز سرعت شما هم اومده پایین یا تنظیمات من ریخته به هم؟
panda_biz is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 01:29 AM   #1879
orkideh
Registered User

orkideh's Avatar

اینجا اصفهان است یک مشترک شاتل حرف میزند...دیگه دارم دیوونه میشم این چه وضعیه کلی برنامه داشتم واسه دانلود ولی هیچکدومش نمیشه شاتل دیگه شورشو در آورده قبلا نزدیک یک شب سرعت قاطی میکرد الان کلا که قاطیه ولی از 12 تا حالا از دیال آپ هم بدتر شده ...بیایید یه کاری بکنیم یه حرکت ضد شاتلی شکایتی چیزی

باران نباش تا با التماس به شیشه بکوبی که نگاهت کنند. ابر باش که با التماس نگاهت کنند که بباری

زين پس به جاي واژه غريب و نامانوس اينترنت بفرماييد ف ي ل ت ر ن ت
تا اوردگاهي ديگر درود و دو صد بدرود

orkideh is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 02:24 AM   #1880
dvdfire
Registered User

ساعت یک و نیم نصفه شب

سرعت دانلود بین صفر تا 15 متغییر هست

این یعنی اینکه شاتل اشغال هست
dvdfire is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 02:41 PM   #1881
SOULTE
Registered User

SOULTE's Avatar

Send a message via Yahoo to SOULTE
این ایمیل را برای من فرستاده شاتل. خیلی جالبه. فکر کنم این تاپیک را دیدن به چیز خوردن افتادن!

Quote:
مشترك گرامي،

با احترام،

علاقه‌منديم به اطلاع برسانيم از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت مشتريان و ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن يكي از اصلي‌ترين اهداف شركت شاتل محسوب مي‌شود، اين شركت به طور مرتب و با برنامه‌ريزي منسجم و دقيق، اقدامات لازم براي افزايش امكانات مورد نياز مخابراتي را در زودترين زمان ممكن انجام مي‌دهد.

از اين روي، از دو ماه گذشته نيز كليه‌ي اقدامات لازم براي افزايش ظرفيت انتقال توسط اين شركت انجام و نامه‌ها و درخواست‌هاي مورد نياز براي افزايش امكانات مخابراتي براي شركت مخابرات ارسال شده است، اما متاسفانه با وجود پي‌گيري‌هاي مكرر انجام شده، اين امكانات كه بايد در بازه‌ي زماني مشخصي از سوي شركت مخابرات ارايه مي‌شده، هنوز در اختيار شركت شاتل قرار نگرفته و موجب گشته است تعدادي از مشتركين در برخي از روزها و يا ساعاتي از شبانه‌روز با مشكلاتي در سرعت دانلود رو به رو باشند.

گفتني‌ست، اين شركت براي حل سريع مشكل ياد شده و دريافت امكانات مورد نياز از شركت مخابرات، ضمن اين كه در حال جاي‌گزيني راهكارهاي ديگري ارتباطي‌ست، موضوع را از طريق سازمان‌هاي نظارتي نيز در دست پي‌گيري دارد.

بي‌گمان، تلاش و پي‌گيري بي‌وقفه براي برطرف ساختن اين مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه خواهد داشت و بر آن اميديم كه تلاش‌هاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.

اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاس‌گزاريم.
SOULTE is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 11:06 PM   #1882
m.b.z
Registered User

m.b.z's Avatar

امروز از ساعت 8 صبح سرعت من زیاد شده و سرعت دانلودم از 41 رسیده به 51
شاید میخوان ترافیکم زودتر تموم بشه.
من ART5 دارم.
Old 04-14-2009, 11:14 PM   #1883
همکار انجمن
Mazi
همکار انجمن موبایل

Mazi's Avatar

کاربر فعال موبایل 

منم دقیقا از امروز سرعت دانلودم زیاد شده از 17 رسیده به 21 من 128 دارم...فکر کردم دارم اشتباه میکنم ولی پست بالا رو که دیدم فهمیدم حقیقت داره...واقعا خیلی عجیب هست...بعیده از شاتل...
Mazi is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2009, 11:44 PM   #1884
SOULTE
Registered User

SOULTE's Avatar

Send a message via Yahoo to SOULTE
لعنتی ها اگه گذاشتن لغو کنیم بریم از یه جا دیگه بگیریم! ولی اگه این کارا که گفتن بکنن خوبه. چند روز آینده معلوم میشه. اگرچه میدونم با این کارشون فقط خواستن جلوی فراری شدن و پاکسازی کاربرا را بگیرن.

پ.ن: یه چیز دیگه. آخر پیغامشون را بخونید.
Quote:
بر آن اميديم كه تلاش‌هاي انجام شده طي چند هفته آينده به ثمر نشسته و اين مشكل به طور كلي برطرف شود.

اميدواريم در آينده شاهد مشكلاتي از اين دست نباشيم و همچنان ارايه‌ي سرويس با بالاترين كيفيت ممكن به مشتريان يكي از افتخارات هميشگي ما محسوب شود.
در پايان، از حسن همكاري و صبوري شما سپاس‌گزاريم.
حالا سوال من از این دوستان اینه که طبق گقته خودشون حل شدن مشکل چند هفته دیگه طول خواهد کشید و می دونید که هر ماه هم تقریبا 4 هفته است. یعنی چند دوره دیگه ما مشترکین شاتل باید سر موقع هزینه سرویس را پرداخت کنیم که اگر یه روز هم دیر بشه سرویس را قطع می کنن؟ تشکرشون از حسن همکاری چه دردی از کاربرا دوا می کنه؟ به من کاربر چه ربطی داره که نمی دونم با فلان سازمان مشکل دارن؟ واقعا برای جبران این مدت نارسایی شبکه شون کار دیگه ای غیر از عذرخواهی می کنن؟

Last edited by SOULTE; 04-14-2009 at 11:54 PM..
SOULTE is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2009, 05:16 PM   #1885
mi_ra52
Registered User

mi_ra52's Avatar

شاتل برگشته به وضعیت خوب سابق :
mi_ra52 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2009, 08:33 PM   #1886
Trusted Member
amin007110
کاربر فعال نرم افزار

amin007110's Avatar

Send a message via ICQ to amin007110 Send a message via AIM to amin007110 Send a message via MSN to amin007110 Send a message via Yahoo to amin007110 Send a message via Skype™ to amin007110
جالبه يکی رفته شاتل قرارداد بسته حالا خط هنوز رانژه نشده اين ميخواد کنسل کنه شاتل ميگه 15 تومان کم ميکنم.
amin007110 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2009, 09:13 AM   #1887
orkideh
Registered User

orkideh's Avatar

جدا سرعت هاتون خوب شده؟ یعنی شبانه هم مشکل ندارین و همین طور مشکل نوسان سرعت ؟ من بیشتر دانلودم با مگا و تورنت هر دو شونم بد هستن در حالت خوبش تازه میشن عادی ...موقع دانلود از اینها فقط آرزوم اینه که سرعت دو رقمی بشه یعنی حداقل 10
orkideh is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2009, 12:49 PM   #1888
parmida00
Registered User

Quote:
نوشته ای از mi_ra52 View Post
شاتل برگشته به وضعیت خوب سابق :

سایت speedtest.net

کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره.

www.testmy.net
parmida00 is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2009, 12:50 PM   #1889
ehsan_persian
Registered User

ehsan_persian's Avatar

Quote:
نوشته ای از orkideh View Post
جدا سرعت هاتون خوب شده؟ یعنی شبانه هم مشکل ندارین و همین طور مشکل نوسان سرعت ؟ من بیشتر دانلودم با مگا و تورنت هر دو شونم بد هستن در حالت خوبش تازه میشن عادی ...موقع دانلود از اینها فقط آرزوم اینه که سرعت دو رقمی بشه یعنی حداقل 10
خیر - خیر - خیر
کما فی سابق سرعت دانلود پایین - با نوسان و بین ساعت 0100 الی 0700 بسیار بد
سرعت دانلود من از تورنت نزدیک 1k/b است!
ehsan_persian is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2009, 02:18 PM   #1890
همکار انجمن
Mazi
همکار انجمن موبایل

Mazi's Avatar

کاربر فعال موبایل 

Quote:
نوشته ای از parmida00 View Post
سایت speedtest.net

کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره.

www.testmy.net
من الان تست کردم با همین ادرس...سرعت دانلود من رو 25K نشون داد...در حالی که من 128 داره...کلا دوباره شاتل جند روزه خوب شده...من که راضیم فعلا..
Mazi is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules