![]() |
|
|
#1876 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
شاتل براي من قبل عيد 8 ساعت قطع شد و کلي برنامه هامو به هم ريخت. بعدش رفتم تو ميل باکسم و ديدم خدود نيم ساعت بعد قطعي ايميل زده گفته قطع ميشه!!!
خلاصه مشکلاتم به اونجا ختم نشد. اونا تو ميلشون گفته بودن ترافيک دارن مي دن به منطقه. منم گفتم ايييييول. رفيقم که از صبانت گرفته به خاطر ترافيک بالائي که منطقه شون داره الان با نت 128 با سرعت 150 کيلوبايت بر ثانيه دانلود مي کنه، منم شدم عين اون! ولي..... يک ماه بود که سرعتم از دايل آپم اومده بود پائينتر. خدائيش مي گم. به خاطر عيد و سفراش وقت نکردم زنگ بزنم پشتيباني باحاليش اين بود که يه بار فرم مشکلات شبکه شو پر کردم. نصفه شب بود و منم گوشيم خاموش بود. حول و حوش ساعت 7.5 روشنش کردم، زدمش شارژ و گرفتم خوابيدم. وقتي بيدار شدم تو ميل باکسم چيزيو که ديدم حسابي کفريم کرد. مي دونين چي؟ Quote:
خلاصه هفته پيش يه روز فقط ياهو و گوگل باز مي شدن! اما بعدش الان دوباره آي پيم عوض شده و سرعتمم خوبه. راستي بچه ها کي اول آي پيش 94ه؟ فک کنم اون تو سروري باشه که سرعت بهتري داره. ----------------------------------------- ويرايش: يه چيز جديد، به اين تيکه توجه نکرده بودم: اما امکان برقراری ارتباط نبودید چيزه، اينجا دانش آموز دوم دبستاني نداريم؟! مي خوام ازش بخوام ايراد اين جمله رو دراره!!!
![]() Hvor er min AFSTEMNING?? | Wo ist meine Stimme ahmad@sadeghi.me ![]() ![]() Last edited by Mamylo; 04-13-2009 at 01:13 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Registered User
|
امروز سرعت شما هم اومده پایین یا تنظیمات من ریخته به هم؟
|
|
|
|
|
|
#1879 |
|
Registered User
|
اینجا اصفهان است یک مشترک شاتل حرف میزند...دیگه دارم دیوونه میشم این چه وضعیه
قبلا نزدیک یک شب سرعت قاطی میکرد الان کلا که قاطیه ولی از 12 تا حالا از دیال آپ هم بدتر شده ...بیایید یه کاری بکنیم یه حرکت ضد شاتلی شکایتی چیزی![]()
|
|
|
#1880 |
|
Registered User
|
ساعت یک و نیم نصفه شب
سرعت دانلود بین صفر تا 15 متغییر هست این یعنی اینکه شاتل اشغال هست |
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Registered User
|
این ایمیل را برای من فرستاده شاتل. خیلی جالبه. فکر کنم این تاپیک را دیدن به چیز خوردن افتادن!
Quote:
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Registered User
|
امروز از ساعت 8 صبح سرعت من زیاد شده و سرعت دانلودم از 41 رسیده به 51
![]() شاید میخوان ترافیکم زودتر تموم بشه. ![]() من ART5 دارم. |
|
|
|
|
|
#1883 |
|
همکار انجمن موبایل
|
منم دقیقا از امروز سرعت دانلودم زیاد شده از 17 رسیده به 21 من 128 دارم...فکر کردم دارم اشتباه میکنم ولی پست بالا رو که دیدم فهمیدم حقیقت داره...واقعا خیلی عجیب هست...بعیده از شاتل...
|
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Registered User
|
لعنتی ها اگه گذاشتن لغو کنیم بریم از یه جا دیگه بگیریم! ولی اگه این کارا که گفتن بکنن خوبه. چند روز آینده معلوم میشه. اگرچه میدونم با این کارشون فقط خواستن جلوی فراری شدن و پاکسازی کاربرا را بگیرن.
پ.ن: یه چیز دیگه. آخر پیغامشون را بخونید. Quote:
Last edited by SOULTE; 04-14-2009 at 11:54 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1885 |
|
Registered User
|
شاتل برگشته به وضعیت خوب سابق :
![]() |
|
|
|
|
|
#1886 |
|
کاربر فعال نرم افزار
|
جالبه يکی رفته شاتل قرارداد بسته حالا خط هنوز رانژه نشده اين ميخواد کنسل کنه شاتل ميگه 15 تومان کم ميکنم.
دوربين جاسوسی، ردياب رادار سرعت سنج پليس، هندزفری تغيير صدا، کيت دو سيمکارته کردن گوشی،آينه بلوتوث دار، شارژرهای همراه و ... Computer and ADSL Dealer Espadan: 0931-317-318-4 Iranvell(!): 0935-327-0915 |
|
|
|
|
|
#1887 |
|
Registered User
|
جدا سرعت هاتون خوب شده؟
![]() |
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Registered User
|
سایت speedtest.net کلا ملاک نیست.برای تست سرعت واقعی که سرعت دانلود از راپید را هم درست نشون میده به این سایت برید.برای من که هنوز مشکل با راپید برقراره. www.testmy.net |
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Registered User
|
Quote:
کما فی سابق سرعت دانلود پایین - با نوسان و بین ساعت 0100 الی 0700 بسیار بد سرعت دانلود من از تورنت نزدیک 1k/b است! |
|
|
|
|
|
|
#1890 | |
|
همکار انجمن موبایل
|
Quote:
|