![]() |
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
متاسفانه همه ما عادت کردیم که به محض اینکه چیزی را دیدم اول نظرمون بگیم و داوری کنیم بعد یه نگاهی بیندازیم ببینیم چه خبره به جهت اطلاع دوستان دانلود سریال جواهری در قصر به همراه زیرنویس فارسی آن در لینک بالا کاملا رایگان می باشد |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
وا
بیچاره راست می گه ، لینکی که داده 5 تا دی وی دی را می ده 1500 و هزینه پستش هم می شه 1000 ، چرا شما روی لینکی که داده کلیکی نمی کنید تا متوجه بشوید!!!!!! |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
دانلود اشتراکی Twin Peaks Gold Box Edition
خوب علاقه مندان به سریال تویین پیکس اول این رو ببینن
http://www.greetingsfromtwinpeaks.com/us.html http://www.tvshowsondvd.com/news/Twin-Peaks/7769 اگه پایه باشه کسی یا باشن کسانی میشه تورنتش رو به حجم 72.8 گیگابایت از اینجا بگیریم و هر کدوم بخشی ازش رو دانلود کنیم... http://thepiratebay.org/torrent/4200...C_DVD9_ISO_MDS به هر حال من موقتا شروع کردم ولی خوب با سرعت من دست کم 2 ماه طول میکشه! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
|
خیلی وسوسه برانگیزه! ..
ولی معلوم نیست کی تمام بشه ، اصلا کسی تونسته دانلودش کنه؟ منم دوست دارم این مجموعه رو داشته باشم مخصوصا دی وی دی دهمیش! امکان دانلود ندارم ولی اگه چندنفر دیگه اعلام آمادگی کردند منم هستم..
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
سلام
من تا به حال 3 تا دیسک رو گرفتم (دیسکهای 1و9و10) و دیسک 3 فردا تموم میشه. سایر دیسکها درصدهاش اینطوریه: 5-34% 2-28% 6و7-8.5% 8-6.2% 4-2.6% اگه خواستی باهام هماهنگ کن و یکسری از دیسکها رو شروع کن، مخصوصا همینا که درصدش پایینه، فکر کنم اگه همکاری کنی به سرعت تموم شه... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
این تموم شده...
کسی خواست میتونه PM بده یا میل بزنه... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
golden globe و world music award
سلام دوستان ،
کسی تورنت ِ golden globe و world music award هارو نداره واسه دانلود ؟ مرسی |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
دوستان به شدت نیازمند لینک های دانلود سریال کمدی the nanny هستم به صورت کامل که فکر میکنم 5 فصل اومده باشه بیرون ترجیحا از سایتی باشه که برای دانلود نیاز به عضویت نداشته باشه
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
سلام .من دنبال سانسورهای قسمت 11 به بعد سریال متشکرم می گردم کسی هست روشنمون کنه؟
![]() danijon? Last edited by Daneel Olivaw; 01-14-2009 at 10:17 PM.. دلیل: Merge |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
کسی لینک دانلود (torrent یا rapidshare) سریال Chef برای BBC رو داره؟
(امیدوارم مخالف قوانین انجمن نباشه.) |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
ببخشید کسی لینک دانلود فصل 3 ugly betty رو داره؟
You are a drop in the rain,Just a number not a name,You won't see it,You don't believe it,At the end of the day,You are a needle in the hay,You signed and sealed it And now you gotta deal with it خلیج فارس Persian Gulf ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
سريال the L Word.....
سلام
كسي لينك دانلود كامل سريال the L word و داره تا اونجائي كه من ميدونم تا الان 6 تا session اومده بيرون اگه لينك هاش و بذارين كلي دعاتون ميكنم يه سري تيكه هاشو تو يوتيوب ديدم خيلي جالب بود ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
لینک رو که متخصصاش میان میدن
فقط بگم که این داستان این سریال در مورد چند زن همجنس باز و روابطشون با یکدیگر هست ! من 2 تا اپیزود اول سیزن 1 رو دیدم و خوشم نیومد ! سریال روند کند و خسته کننده داره !! حداقل برای من که اینطور بود !
|
|
|
#30 |
|
Banned
|
کپی رایت این تاپیک مال منه
![]() چند وقت پیش توو یکی از اسایتهای ویرز بودم، دیدم یک سریال گذاشته، موضوعش رو خوندم، از خنده مردم ! این خارجی ها دیگه جام حیا رو سر کشیندن ! خواستم محض مسخره بازی بیام اینجا تاپیک بزنم بگم همه تاپیک سریال دارن من ندارم ! این هم تاپیک سریال دیدم دیگه رسما میزنن کل ای پی های ایران رو بن می کنن خلاص ![]() ![]() نه دانلودش کردم، نه درست یادمه کجا بود، عصری اومدم باز می گردم لینکش رو می دم |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|