سلام دوستان عزيز
اميدوارم منو توي جمع خودتون قبول كنيد و اگر صحبتي از روي بي تجربگي كردم زياد ضايعم نكنيد
از امشب سعي ميكنم مانگا هاي كه خواندم و به شما هم معرفي كنم اگر چه ممكنه اونا رو قبل از من خوانده باشيد
قبلش اينو بگم كه در زمان جوجگي با كتاباي تن تن و قبل از اون حتي كتاباي اسپايدرمن و بتمن وسوپرمن آشنا بودم
و جالب اينكه star wars بصورت گرافيك نول يا كميك استريپ داشتم (بعضي از اونا از داييم به من ارث رسيده بود)
اينا رو گفتم كه بعدا متلك نندازيد و اين يه علاقه خيلي قديميه
خلاصه ببخشيد
موج دوم از اونجا شروع شد كه كانالاي ماهواره رو داشتم بالا پايين ميكردم (اينم بگم كه يه كارت skystar2 دارم)
كه توي كانال AB1 انيمه Maison Ikkoku كه توي فرانسه به Juliette je t'aime معروفه رو داشت
پخش ميكرد خيلي برام جالب بود اگرچه اندازه بز از فرانسه سر در نمي اوردم
كرمم گرفت كه برم اون انيمه رو Download كنم آره عشقي عشقي 96 قسمت اونو با µTorrent گرفتم
اونم با سرعت 3 يا 4 كيلو در ثانيه چه فضاحتي بود
بعد تازه به عقلم رسيد كه حتما مانگاي اونم هست ........
اطمينان داشته باشيد كه بعدا ديگه اينقدر شر و ور نميگم
خوب حالا يه ذره جدي بشيم
Maison Ikkoku دومين كار خانم Rumiko Takahashi هستش كه داستان رومانتيك (عشقولانه) جالبي داره و
كاراكترا خيلي به حقيقت نزديكند
اين خانم محترم زير دست جناب Kazuo Koike (نويسنده مانگاي زيباي crying freeman و Lone Wolf and Cubبعدا راجع بهشون مي نوسم) آموزش ديدن واين جناب معتقد بود كه شخصيتهاي داستان بايد محكم و فكر شده باشن
قبل از اين مانگا كار Urusei Yatsura شروع كرده بودن ولي اين دو كتاب هم زمان به پايان رسيد
از اين خانم محترم اين مانگا ها به چاپ رسيده
Ranma ½
InuYasha
Urusei Yatsura
Maison Ikkoku
Mermaid Saga
One-Pound Gospel
Rumic Theater
Rumic World
كه InuYasha بعد از500 قسمت هنوزم ادامه داره
خوب برگرديم به جريان اصلي
Maison Ikkoku كه 14 قسمت يا Volumes اگه بخواهيد بعدا يه كمي راجع به داستانش هم صحبت ميكنم
اينم بگم كه من مانگاشو با eMule Plus گرفتم اگه بخواهيد بعدا اين برنامه كه من عاشقشم را هم براتون توضيح ميدم
البته با اجازه حرفه ها
خوب شانس آورديد ميخواستم بيشتر شرو ورر بنويسم ولي خيلي خستم
بريد خودتون نگاه كنيد
http://www.animenewsnetwork.com/ency...nga.php?id=354
پس تا بعد.............