من می خوام با یکی از آشناهام توی تورنتو تماس بگیرم می خوام وقتی زنگ می زنم انجا یکشنبه و ساعت 9 شب باشه حالا گیچ شدمباید چند شنبه و ساعت چند در ایران زنگ بزنم؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
من می خوام با یکی از آشناهام توی تورنتو تماس بگیرم می خوام وقتی زنگ می زنم انجا یکشنبه و ساعت 9 شب باشه حالا گیچ شدمباید چند شنبه و ساعت چند در ایران زنگ بزنم؟
دقیق نمیدونم ولی بین 10 تا 12 ساعت با ما اختلاف دارند
یعنی 10 تا 12 ساعت از ما عقب هستند و ما از اونا جلو
یعنی 9 شب یکشنبه تورنتو میشه 7 تا 9 صبح دوشنبه تهران
بازم میگم دقیق نمیدونم
If you make people think they're thinking, they'll love you. If you really make them think, they'll hate you
هفت ساعت و نیم اختلاف داریم. از نظر زمانی ما جلوتریم و کانادا عقب ترو یعنی وقتی اینجا ساعت 7 و نیم شب هست ، کانادا ساعت 12 ظهر است. یا وقتی اونجا ساعت 2.5 بعد ازظهر هست ،ایران ساعت 10 شب است.
البته این بدون در نظر گرفتن ساعت تابستونی کشورهاست. تا قبل از عید هشت ساعت و نیم اختلاف داشتیم .بعد از عید اونها یک ساعت ، زمان و وقت ساعتشون رو جلو آوردند ( برای ساعت تابستونی ) ، ایران امسال از ساعت تابستونی استفاده نکرد ، بخاطر همین اختلاف ساعت یکساعت کمتر شد.
ویرایش توسط Register : April 29th, 2007 در ساعت 03:42 PM
Google: local time toronto
Google: local time tehran
.
.
.
ویرایش توسط kakoo : April 29th, 2007 در ساعت 04:02 PM دلیل: spelling
9-10 ساعت به عقب حرکت کن
میشه ساعت کانادا
مثلا جمعه ساعت 12 شب ایران میشه 2:30 بعد از ظهر جمعه در کانادا (البته من 9:30 ساعت اختلاف رو حساب کردم)
آیا نیاز به وب سایت دارید؟ طراحی سایت و پشتیبانی
پيغام خصوصي بزنيد.
------------------------------------------------------------------
همکاري با دوستان وب مستر - ارائه خدمات ميزباني و دامنه از شما، طراحي سايت و پشتیبانی از ما
پيغام خصوصي بزنيد.
![]()
دوست عزیز ، من که از روی حدس و گمان چیزی رو نگفتم. هفته ای چند مرتبه با کانادا تماس دارم ، دیگه بعد از این همه مدت ،حداقل اختلاف زمانی بین ایران و کانادا رو میدونم.اگه بازم شک دارید ، تلفن بزنید از فامیلی یا راهنمای اطلاعات ، یا سرویس ها اینترنتی سوال بفرمایید.
خب من هم دارم
من با ایالت ساسکاچوان تماس دارم. 9:30 از ما عقب تر هستند.
دقيقاً از الان که من دارم براتون اين پست رو ميزنم 6 ساعت ديگه زنگ بزنين. چون من خودم کانادا هستم فکر کنم ساعتم از همه دقيق تر باشه. 5 ساعت و 50 دقيقه ديگه.
![]()
![]()
![]()
![]()
چقدر ساعت مختلف! فکر کنم اینقدر گیچ بشه نصف شب به وقت تورنتو زنگ میزنه خونه مردم!
آقا تورنتو با تهران درست 7ساعت و نیم اختلاف داره. یعنی عقب تره... یعنی مثلا 5:30 صبح تهران میشه 10 شب تورنتو...
ساعت ونکوور رو نگفتی؟دقيقاً از الان که من دارم براتون اين پست رو ميزنم 6 ساعت ديگه زنگ بزنين. چون من خودم کانادا هستم فکر کنم ساعتم از همه دقيق تر باشه. 5 ساعت و 50 دقيقه ديگه.![]()
I'm selfish, impatient, and a little insecure. I make mistakes. I am out of control, and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
لیلی جان, نازت را کسی خریدار نیست.این جا مردان با یک کلیک هزاران بار عاشق می شوند.
بابا مثل اينکه کسی پست منو نخوندها!
gooooooooooooooogle: local time toronto
نخواستی:
goooooooooooogle: local time vancouver
باز هم سوال ديگری بود؟
من از این برنامه اسفاده میکنم.