esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 3 از 295 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 53 103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 45 , از مجموع 4424
Like Tree636Likes

موضوع: بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Registered User Neoonline آواتار ها

منم می خوام از آسیا تک ADSL بگیرم 64/64 یا همون سرویس خانگی ش رو یکی دو تا سئوال داشتم، مودم از خود آسیا تک بگیرم؟ اگر آره کدوم مدلش رو و قیمتش چنده؟ دوم هزینه دفعه اول گرفتن سرویس یعنی مودم و نصب و راه اندازی و اینا رو هم برای سرویس مورد نظر من چقدر میشه؟ سوم من مرکز مخابرات شهید سعادتمند هستم 4 تا شرکت هم ساپورت میشه، داتک، پارس آنلاین، شهراد نت، آسیا تک، خیلی ها به من گفتن آسیا تک خیلی ها هم گفتن پارس آنلاین کدوم یکی برای مرکز مخابرات من سرویس بهتری دارن؟
    Enter Mobile: Coming Soon

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط Neoonline نمایش نوشته ها
    منم می خوام از آسیا تک ADSL بگیرم 64/64 یا همون سرویس خانگی ش رو یکی دو تا سئوال داشتم، مودم از خود آسیا تک بگیرم؟ اگر آره کدوم مدلش رو و قیمتش چنده؟ دوم هزینه دفعه اول گرفتن سرویس یعنی مودم و نصب و راه اندازی و اینا رو هم برای سرویس مورد نظر من چقدر میشه؟ سوم من مرکز مخابرات شهید سعادتمند هستم 4 تا شرکت هم ساپورت میشه، داتک، پارس آنلاین، شهراد نت، آسیا تک، خیلی ها به من گفتن آسیا تک خیلی ها هم گفتن پارس آنلاین کدوم یکی برای مرکز مخابرات من سرویس بهتری دارن؟
    شما اول ببین مجانی میده توی سایتش که نوشته میده.... اگر داد یه چند ماهی با اون حال کن بعدش حل میشه بدون هیچ پول نصب و ازین حرفا ...
    در رابطه با مودم هم به نظر من از بیرون بخر ایسوز خوبه پورت لنش...
    مودم های خودت آسیا تک جالب نیست امکاناتشم کمتر از ایسوز هست...

Registered User mse1445 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط @gh@m@hdi نمایش نوشته ها
    خوب باید یه سربرگ از یه شرکت جور کنی....زنگ بزن بگو از فلان شرکت هستم یه 256 می خوام
    با کدوم تعرفه خانگی یا اداری ؟ 24 تومنی یا 40 تومن ؟
    فقط با يك كليك به كودكان گرسنه كمك كنيم :

امروز اقدام کردم واسه گرفتنش گفتم 64 می خوام گفتن ماه اول مجانی 128 میدیم بهت از ماه بعد اگه خواستی 64 بگیر! مودم رو هم امانی گرفتم LAN هستش 50 تومن ودیعه دادم که اگه خوب نبود پس بدم از بیرون یه ایسوز بگیرم اگه هم که همین خوب بود بر میدارمش 39 تومن گفتن هستش :-)

حالا از امروز چند روز دیگه ما ADSL دار میشیم؟

امروز تلويزيون يك تبليغ مرتبط به آسيا تك و سرويس هاي پرسرعت اين شركت رو پخش كرد :-) اميدوارم اين تبليغ و جذب مشتري بيشتر از جانب اين شركت سبب افت كيفيت و افزايش قيمت نشه خصوصا كه نحوه آگهي به شكلي بودش كه معلومه بود از اين دنباله دار هاست.

راستي اين جماعت آسيا تكي اصلا مشكلي مسئله يي چيزي ندارن همه از سرويسشون راضي هستند كه اينجا انقدر خلوته؟!

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User SherlockHolmes آواتار ها

امروز تلويزيون يك تبليغ مرتبط به آسيا تك و سرويس هاي پرسرعت اين شركت رو پخش كرد :-) اميدوارم اين تبليغ و جذب مشتري بيشتر از جانب اين شركت سبب افت كيفيت و افزايش قيمت نشه خصوصا كه نحوه آگهي به شكلي بودش كه معلومه بود از اين دنباله دار هاست.

راستي اين جماعت آسيا تكي اصلا مشكلي مسئله يي چيزي ندارن همه از سرويسشون راضي هستند كه اينجا انقدر خلوته؟!
    اوه !! داشتم دنبال دلیل محدود شدن پرت های P2p ها توی آسیا تک میگشتم !!
    دلیلش رو پیدا کردم !!

خوب به سلامتي آسيا تك هم داره به مرز داتكي ها مبتلا ميشه ديگه ؟

Registered User SherlockHolmes آواتار ها

فکر میکنم !!گرچه من ازش خیلی راضیم !! راضی تر از داتک !!ولی خوب از P2p نمیشه گذشت !!

نقل قول نوشته اصلی توسط SherlockHolmes نمایش نوشته ها
    فکر میکنم !!گرچه من ازش خیلی راضیم !! راضی تر از داتک !!ولی خوب از P2p نمیشه گذشت !!
    والا من می تونم با محدودیت P2P کنار بیام خیلی برام مهم نیست، فقط خود سرویس افت کیفیت نکنه.

Registered User LuxeTech آواتار ها

Icon10

نقل قول نوشته اصلی توسط AmirKhanTala نمایش نوشته ها
    شما که 64 داری سرعت دانلودتون چقدره؟
    7 تا 8 متغیره.
    Amir Valinouri
    :: EXPOAX ::
    My World, My Shots

13. تبلیغات در اینترنت

آقا توی این بخش پیگیری سفارش ADSL سایت آسیا تک که من شمارم رو میزنم ببینم سفارشم به کجا رسیده میزنه: در خواست شما در مرحله انتظار می باشد مرحله بعد فعال، این یعنی چقدر دیگه مونده سرویس من راه بیفته الان یک هفته هست سفارش دادم.

مودمتو روشن کن ببین چراغش ثابت میشه یا نه اگر ثابته زنگ بزن یوزر پسورد بگیر کانکت شو البته میبایست قبلش مودمو ست کنی توضیحاتشو دادیم تو تاپیکhttp://www.forum.persiantools.com/t19292-page468.html

نه هنوزمودم چشمک میزنه

Registered User lord_alone_dark آواتار ها

ناراضی هستم

من از سرویس اسیا تک ناراضی هستم البته بگم من از اردیبهشت پارسال فکر کنم از این شرکت adslگرفتم تا حالا هم با هم کنار اومدیم من بیشتر game بازی میکنم بسیار ناراضی هستم داتک برای بازی بهتره راستی اینجا کسی گفت مودم ASUS 604g رو خریده چند خریده از کجا و با کی تو پشتیبانی صحبت کرده بود که براش درستش کردن الان از مودمت راضی هستی راستی یه دوستی گفت مرکز توحید هستش من هم توحیدم فکر کنم جزو 3 نفر اولی که تو توحید از این شرکت گرفتن باشم اگر سوالی دارین بپرسین من تا سه شنبه نیستم
    می توانند خفه ام کنند اما هرگز ایمانم را فدای مصلحتم نمیکنم

18. تبلیغات در اینترنت

نه هنوزمودم چشمک میزنه
    مودمت چیه چند تا چراغ داره ؟ این ادرسو تو مرورگر IE بزن ببین از صفحه ایی که میاد مقدار up stream down stream و نشون میده یا نه اگر نشون میده خطت رانژه است فقط باید تنظیم کنی و یوزر پسورد وارد کنی

صفحه 3 از 295 نخستنخست 1 2 3 4 5 13 53 103 ... آخرینآخرین