![]() |
|
|
#46 |
|
Registered User
|
من عاشقشم.دیوونشم
![]() خیلی حال دادی. شب میرم تو کار دانلودش. خودم فقط آلبوم موزیک فیلم Amelie رو دارم که غوغاس ![]() دمت گرم ![]()
|
|
|
#47 |
|
مدیر بازنشسته
|
خواهش مي شه
...ممنون از آلبوم هايي كه معرفي كردين...![]() البته اگر دوست داشته باشيد مي تونيد باز هم مثل سابق براي هر آلبوم يا حتي تك آهنگ هم تاپيك بزنيد. من اين تاپيك ها رو بعد از رفتن به صفحه دوم و چك كردن براي سالم بدون لينك به اينجا منتقل مي كنم. معمولا بيش از يك ماه طول مي كشه كه تاپيك به صفحه دوم بره!...بعد از اون هم تا مدتي به صورت لينك Redirect باقي مي مونه. ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
مدیر بازنشسته
|
دوست عزيز براي درخواست ترانه, از بخش معرفي و دانلود موسيقي و يا تاپيك دانلود ودرخواست آثار موسيقي استفاده كنيد. ![]() اين تاپيك براي معرفي لينك هاي پيشنهادي ايجاد شده نه درخواست لينك. با سپاس |
|
|
|
|
|
#49 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
|
|
|
|
|
#50 |
|
مدیر بازنشسته
|
آلبوم 2007 گروه Megadeth به نام United Abominations به همراه ـJpanese Bonus Tracks ![]() United Abominations در ايندكس اصلي اين سايت تعدادي هم ويدئو وجود داره, اما خودم هنوز هيچكدوم رو امتحان نكردم http://barseg.ru/ نسخه Flac (بدون كاهش حجم) از اين آلبوم هم در پيوند پايين قرار گرفته: http://barseg.ru/Megadeth%20-%20Unit...%20%5bFLAC%5d/ Last edited by AzhyDehAk; 06-08-2007 at 08:21 AM.. |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگر باز هم می توانید از آهنگ های بی کلام پیانو که سبک آرامش بخش دارند قرار بدهید ممنون میشوم
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
|
آثار استاد لاچيني را معرفي مي كنم هرچند فكر مي كنم قبلا گوش كرديد ... ( پاييز طلايي 1 و2 )
اگر به موسيقي ايراني علاقمنديد "راز باغ" و "باغ به باغ" كه همنوازي پيانو تنبك است را گوش كنيد ( اثر استاد احتشامي )
|
|
|
|
#53 |
|
مدیر بازنشسته
|
Best of Rammstein Last edited by AzhyDehAk; 06-11-2007 at 08:07 AM.. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
مدیر بازنشسته
|
Rammstein_-_The_Very_Best_of - |
|
|
|
|
|
#55 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
معرفی 5 آهنگ برتری که تو زندگیتون شنیدین !!!(معرفی و یا دانلود)
سلام به همه دوستان عزیز همه جای این Forum آهنگ های زیبا و عمیق ای رو می شه پیدا کرد
اما بعضی آهنگ ها (وقتی می گم آهنگ منظورم هر نوع سبک و نوع موسیقی هستش ) که وقتی آدم می شنوه مو به تنش سیخ می شه . ![]() اینجا می خواهیم بیایم و از بین هزاران اهنگ و موسیقی که شنیدیم 5 تاشو معرفی کنیم !!!! امید وارم گنجینه ارزشمندی تهیه بشه ... در ضمن خیلی عالی میشه اگه علاوه بر معرفی کردن لینک دانلود و Lyric اون رو هم (البته اگه Lyric داشته باشه) بذاریم .... منتظر نظراتتون هستم ![]()
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
آلبوم جديد و زيباي Enrique Iglesias با نام Insomniac. اميدوارم از دانلود اين آلبوم لذت ببريد. (لینک مستقیم + کیفیت بالا(۱۲۸KB)) ![]()
Line Rate - Downstream (Kbps): 1024 ISP : SabaNet ![]() Last edited by sat2they; 09-10-2007 at 10:45 AM.. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
دانلود آلبوم زیبا و جدید Marilyn Manson با نام Eat Me, Drink Me به سبک متال (کیفیت بالا + لینک مستقیم) ![]() برای دانلود به لينك زير برويد ... http://info2they.com/modules.php?name=News&file=article&sid=91 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
یک آهنگ بسیار زیبا از خواننده معروف آمریکایی Madonna بانام Hey You (کیفیت بالا + لینک مستقیم) ![]() برای دانلود به لينك زير برويد ... ![]() http://info2they.com/modules.php?nam...article&sid=90 |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
خیلی جالب بود دوست عزیز ! ممنون ... بازم از این کارا بکنید ...
![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|