![]() |
|
|
#16 | |||||
|
Banned
|
Quote:
دوست دارم در بخشی که فعالیت می کنم , همه با هم در تبادل نظر باشند ,چون یک دست صدا ندارد . Quote:
منتها آیا هنوز زمان آن نرسیده که این بخش به صورت جداگانه , تبدیل شود .؟؟؟ Quote:
Quote:
ولی من هنوز هم در این فکرم که شاید وقت آن شده است تا مستقل از بخش کامپیوتر فعالیت کنیم . Quote:
البته من یک بخش دیگر هم , پیشنهاد می کنم : 1. کنسولها 2. بازیهای آنلاین 3. بررسی و معرفی سبکهای رایانه ای 4. اطلاعات جانبی در مورد اطلاعات جانبی : مثلا تاپیکهایی مثل " آلبوم بازیها " یا " بررسی شخصیت بازیها " و دیگر تاپیکهای این مدلی , در این بخش قرار بگیرند . نظرتان چیست .؟؟؟ در کل من با نظر شما موافق هستم . امیدوارم دوستان دیگر نیز , نظرات خودشان را بگویند . حالا چه موافق بعضی تغییرات و چه مخالف بعضی تغییرات . البته این نکته را متذکر بشوم که , من هم کاربری عادی مثل دیگر دوستان هستم , و از اینکه در مورد جامعه ای که قصد فعالیت در آن دارم نظرم را بگویم , خیلی خوشحال می شوم . با تشکر . |
|||||
|
|
|
|
|
#17 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
به نظر من 3 بخش كنسولها-بازيهاي انلاين و يك بخش اصلي براي ديگر موارد كافيه.
و اسم بخش اصلي همون بازيهاي كامپيوتري باقي بمونه . |
|
|
|
|
|
#18 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
اينجام که خيلی فعاليتش بالا نيست ، يعنی فورمی نيست که مختص بيشتر بازی باشه..يه بخشيش بازی هست
زياد بخش به بخش بشه فايده نداره واسه اين فورم..چون فکر نمیکنم زياد استقبال بشه همون در حد 2 3 تا بخش جدا يعنی درباره کنسولها يکيش يکی ديگم بازيهای انلاين باشه خوبه.... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
سبک بازیهارو زیاد فارسی برنگردونین تو ذوق میخوره
مثلا راهبردی یه جوریه ![]() کلماتی که همه جا مشترکه دیگه فارسی بشه هضمش سخت میشه
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
عزیزم تجربه نشان داده که وقتی یک چیزی رو خیلی تقسیم بندی کنی از کیفیتش کم می شه
![]() کلا این بخش خیلی بادید کننده داشته باشه 50 _70 نفره من همینجوریش وقتی سوال می پرسم دیر به جوابم میرسم چه برسه به وقتی که مثلا اینجا به 10 بخش هم تقسیم بشه این فروم یک فروم عمومی هست اگه واقعا دنبال یک جایی که تخصصی دنبال بازی برید برید به بازی سنتر: www.bazicenter.com/forum
|
|
|
#21 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
پیشنهاد این تقسیم بندی رو به ادامین بدم؟؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
اگه احتیاج بود، تفکیکش میکنیم.. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
نظر من:
1. واقعیت این است که متاسفانه علی رغم اینکه پی تی فروم پرجمعیتی است، ولی فعالیت بخش گیم آن خیلی زیاد نیست! این برای خود من همیشه عجیب بوده که آیا توی پی تی گیم باز زیاد نیست که بخش گیمش خلوته؟! یا شاید به دلیل اینه که بخش های قوی دیگه مثل بخش فوق العاده قوی فرهنگ و هنر پی تی (که مشابهش در هیچ فرومی وجود نداره) تمام توجهات رو به خودشون معطوف کردند و بخش های دیگه رو کم رونق کردند؟ به هر جهت اگر چنانچه بخش گیم بخواهد باز هم به چند زیربخش تبدیل شود فعالیت هر زیربخش حتی از اینی که هست هم کمتر می شود و کمتر کسی هست که هر روز به تمام زیربخش ها سر بزند! شاید در بعضی زیربخش ها یک سال طول بکشد که یک تاپیک به صفحه 2 برود!! ![]() به همین دلیل من خودم شخصا با زیرمجموعه ها به شدت مخالفم، حداقل تا زمانی که اینجا محل رفت و آمد صدها گیم باز بشه (به امید اون روز ) و اگر هم اصرار دارید زیرمجموعه ها باشند حداکثر دو سه تا!!2. یه پیشنهادی توماس جان داده بود که یه کم مسکوت موند و اون هم ایجاد یه تاپیک برای اشتراک گیم بود! من تا به حال مدیرها و کاربرهای فعال اینجا رو توی بخش اشتراک فیلم و سریال ندیدم، و اگر زیاد اون ور نیومدید از امضای من برید اونجا رو ببینید، ولی این به نظر من یه پیشنهاد شاهکار است و اگر بچه های پایه زیاد باشند میشه یه اشتراک درست و حسابی برای گیم ها پیاده کرد. مثل تاپیک "فراخوان برای به دست آوردن یه آرشیو از فیلم ها" توی بخش اشتراک فیلم! ![]() و بعد هم تمام گیم هایی رو که جمع میشه بدیم دست یه آدم معتمد مثل یکی از مدیرها که یه آرشیو کامل گیم برای روز مبادا داشته باشیم و یه کپی هم به پخش کننده ها! بعد بچه ها از این آرشیو یه تعداد خاصی درخواست بدند و پخش کننده ها براشون بزنند. تعداد DVD اون هم با توجه به این که گیم های قدیمی 2-1 سی دی بودند خیلی زیاد نمیشه که پخش کننده ها اذیت بشن و عملا کار از پخش سریال سبک تر هم هست. تا نظر بقیه بچه ها چی باشه. ![]()
|
|
|
#24 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Banned
|
یک پیشنهاد دیگر
آیا تاپیک فهرست موضوعی تاپیکهای به وجود آمده مناسب برای اینکه به صورت تاپیک مهم تبدیل شود نیست ؟؟؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() با تشکر فراوان از شما هدف من هم چیزی جز این نبود که دوستان , راحتتر بتوانند به موضوعات دسترسی داشته باشند . فقط یک سوال دیگر آیا می توانم اگر تاپیک جدیدی ایجاد شد , آن را به لینکها اضافه کنم ؟ یا اینکه خودتان این کار را انجام میدهید . ![]() با تشکر . |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
مدیر فنی فروم
|
بالاخره در بخش بازیها، دو زیربخش کنسولها و بازیهای آنلاین ایجاد شد...با تشکر از نظرات دوستان..
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Banned
|
|
|