![]() |
|
|
#46 | ||||
|
Banned
|
Quote:
![]() ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ![]() Quote:
تبریک عرض می کنم و امیدوارم همچنان همراه با ما و در این بخش حضور مستمر داشته باشند ![]() ![]() ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** Quote:
![]() ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** Quote:
![]() ****************************** |
||||
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
من هم همين امروز فهميدم كاربر فعال شدم!
![]() و خوشحالم كه كاربرهاي فعال در اين بخش در حال زياد شدن هستند، و اميدوارم اين بخش با همكاري دوستان و مديران يكي از فعالترين قسمتهاي پي تي باقي بمونه. از عزيزان هم به خاطر تبريك تشكر ميكنم و به ديگر كاربران فعال هم تبريك عرض ميكنم. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Banned
|
سلام
با توجه به رشد سریع تاپیکهایی که به معرفی بازی خاصی می پردازند , پیشنهادی مبنی بر ایجاد یک زیر مجموعه به منظور جداسازی این گونه تاپیکها را عنوان می کنم . نام پیشنهادی من : معرفی بازیها می باشد . حالا اگر نظر یا پیشنهادی در این مورد دارید , عنوان کنید . ممنون . ![]() |
|
|
|
|
|
#49 |
|
مدیر فنی فروم
|
نظر سایر دوستان در این مورد چیه؟؟؟
|
|
|
#50 |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
به نظر من اينجوري كم كم خود قسمت اصلي تبديل به بخشي غير فعال ميشه.در ضمن خيلي از اين تاپيكها علاوه بر معرفي بازيها به بحث در مورد اونها و رفع مشكلات در زمينه اون بازيها هم ميپردازند.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Banned
|
با توجه به رشد روز به روز قسمت اصلی بازیها , و همچنین افزایش تعداد کاربران , در بخش بازیها ,
آنچنانکه شاهد این موضوع هستید و می بینید که روزی نیست که تاپیکی پیرامون مباحث تخصصی بازیها زده نشود , و همچنین , بحث و تبادل نظر پیرامون یک بازی خاص که خود منجر به ایجاد تاپیکی در ارتباط با آن موضوع می شود , به نظر من ,هم اکنون یک بی نظمی ,غیر قابل قبولی در این بخش پابرجاست ! البته از جانب تداخل تاپیکهای متفرقه با تاپیکهای مخصوص هر بازی . چند مثال برای روشن شدن این قضیه می نویسم : هم اکنون 8 عدد تاپیک عنوان مهم رو به خودشون تخصیص داده اند . ( البته در این مورد هم نظری دارم , مبنی بر اینکه یکی از آنها واقعا بدون هدفی خاص در این لیست قرار دارد " الآن درگیر چه بازیهایی هستید ؟ " !!! هدف این تاپیک چیست ؟؟؟ یعنی هر کی از راه رسید در آ« تاپیک بگوید که من مشغول چه بازی هستم و تمام ! شاید اگر نام تاپیک را به " قرار عمومی به منظور شروع بازیها " تغییر بدهیم بهتر باشد ! , تا در آن موقع افراد با یکدیگر قصد انجام یک بازی خاص را داشته باشند و به قول معروف " قرار شروع یک >> تورنومنت << را در آن تاپیک بگذارند " و بعد از این قرار تاپیکی در ارتباط با آن بازی ایجاد کنند و تمامی بحث ها و سوالات خودشان را در آن تاپیک مطرح کنند ) . به این ترتیب نظم کار و حس همکاری و دوستی بین اعضا نیز بیشتر می شود . مثالی دیگر : اکثر تاپیکهایی که در صفحه اول وجود دارند , به بحث های متفرقه در دنیای بازیها می پردازند ( اگر همین لحظه نگاه کنید می بینید که حدود 90 درصد تاپیکها هر روز به این مباحث تعلق دارند ) ولی اگر خوب بنگرید می بینید که تاپیکهایی که به بررسی یک بازی خاص می پردازند , خیلی سریع از صفحه اول به صفحات دیگر منتقل می شوند و چیزی که مشخصه , دیگر کسی آنها را نمی بیند که در آنها فعالیت کند !![]() ولی اگر یک بخش اختصاصی در مورد معرفی بازیها داشته باشیم , 100 درصد ,دیگر چنین مشکلی را نخواهیم داشت ,چون هر چقدر هم که این فروم شلوغ بشود , فعلا تا مدتها تعداد تاپیکهای بروز در آن زیر مجموعه ( معرفی بازیها ) از یک صفحه بیشتر نخواهد شد , خصوصا اینکه تاپیکی در آن بخش ایجاد شود مبنی بر " قرار عمومی به منظور شروع بازیها " , بدون شک از پیشرفت آن بخش لذت خواهیم برد . ( حالا که یک تاپیک مخصوص اشتراک گذاری بازیها داریم , می توانیم به کمک آن تاپیک , ایجاد آن بخش را هم تضمین کنیم , که اگر قرار باشد بازی خاصی را با یکدیگر شروع کنیم , می دانیم که منبعی خواهیم داشت برای تهیه بازی و . . . . ) *** *** *** *** *** *** *** خاطر نشان می شوم که اینها همه پیشنهادها و نظرات , این بنده حقیر هستند و خب چیزی که مشخص است , اینه که تا بحث ادامه پیدا نکند و نظرات موافق یا مخالف بررسی نشوند , به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید .از اینکه این پست را مطالعه کردید , بسیار متشکرم . ![]() پیروز باشید . |
|
|
|
|
|
#52 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
خوب من هم نظر خودم رو بگم
:من با وجود احترامی که همیشه برای نظرات توماس قائل بوده ام، ولی من کلا اکثر مواقع با تیکه تیکه شدن فروم ها موافق نیستم. الآن توی قسمت اصلی گیم هر موضوعی که به کنسول و بازی های آنلاین مربوط نیست داره مطرح میشه و فعالیت بخش هم به نظر من در حد متوسط و رضایت بخشه. یعنی نه مثل بازارچه تاپیک در عرض 6-5 ساعت میره پائین، و نه یه ماه بدون بازدید می مونه! حد وسط و متعادل! ![]() اگر بخش رو به چند قسمت تقسیم کنیم، ضرری که داره به نظر من اینه که یه تعداد از بچه ها از بخش اصلی به سمت بخش های فرعی کشیده میشن، و تراکم بچه ها توی بخش اصلی کمتر میشه. مثلا همین الآن بخش کنسول رو که زدیم، از بنیامین دیگه توی بخش اصلی زیاد خبری نیست، چون فقط کنسول باز بود و الآن هم احتمالا بیشتر اونجا میره. من به شخصه ترجیح میدم تاپیکم رو در عرض یک روز تعداد بیشتری از بچه ها ببینند تا اینکه چندین روز توی صفحه 1 باشه، ولی یه عده از بچه ها نبینندش. این بود نظر من. ![]()
|
|
|
|
#53 |
|
Banned
|
سلام دوستان
بهتر است شما نیز نظرتان را در این مورد عنوان کنید ** ** ** ** ** ** ** بی زحمت نام این تاپیک را http://forum.persiantools.com/t14468.html به Mafia : The City Of Lost Heaven تغییر نام بدهید . از صاحب تاپیک هم قبلا اجازه گرفته ام . ![]() با تشکر . |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() ** ** ** ** ** |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
|
می خواستم پیشنهاد کنم یه بخش به نام جنگ کنسولها اضافه بشه تا هی کسی نیاد تو قسمت مخصوص هر کنسول بحث راه بندازه.
|
|
|
|
#56 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
|
Quote:
![]() اين بحثا رو يه سري فن بوي هاي سوني و مايكروسافت راه ميندازن كه PS3 خيلي فلانه يا X360 خيلي خوبه!!و خوشبختانه من توي فروم تا حالا از اين نوع فن بوي ها نديده بيدم. ![]() اگرم همين تاپيكي كه شما ميگيد زده بشه ظرف 3سوت درش تخته ميشه!!ملت شروع ميكنن به كتك كاري.اسم تاپيكش جنگ باشه ديگه آخر و عاقبتش مشخصه! |
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
نه.pm ای از شما در یافت نکردم.
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() در واقع من این پست رو در تاپیک مسابقه تصویر شناسی ایجاد کرده بودم و نمی دونم چرا از اینجا سر در آورده !!! ![]() در هر حال عذرخواهی می کنم . ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|