![]() |
|
|
#1 |
|
Banned
|
پیشنهادات و انتقادات مربوط به بخش بازیها
با سلام
و با اجازه از مدیران محترم این بخش این تاپیک را ایجاد می کنم تا دوستانی که در این بخش فعالیت می کنند بتوانند نظرات و پیشنهادهای خود را در رابطه با این بخش به مدیران اعلام و با یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند . تا از این طریق بتوانیم از نظر دیگر دوستان مطلع بشویم . تنها درخواستی که از دوستان دارم این است که هرگز در این تاپیک بحثهای خارج از موضوع اعلام نکنند تا این تاپیک نیز همانند دیگر تاپیکها مسیر مستقیم خود را در پیش بگیرد و به این وسیله در پیشرفت این بخش موفق باشیم . با تشکر ************************* |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
اما اولین پیشنهادی که من در این تاپیک عنوان می کنم تا با مدیران و یکدیگر به بحث بپردازیم
تقسیم بندی این مجموعه به زیر مجموعه های مختلف است . دلیل این پیشنهاد : به نظر من یک آشفتگی و بی نظمی در این بخش ایجاد شده و کاربران تازه عضو شده دچار یک سردرگمی می شوند . پس این فکر به نظرم رسید که مطرح کنم . همچنان که شما هم می دانید دنیای بازیهای رایانه ای بسیار گسترده و وسیع است حتی به جرات می توان گفت که در زمینه گستردگی به پای عناوینی همچون فرهنگ و هنر می رسد . خلاصه موضوع اینکه من پیشنهاد ایجاد این زیر بخش ها را به منظور تخصصی تر شدن این بخش عنوان می کنم زیر مجموعه های : 1. اکشن اول شخص 2. اکشن سوم شخص 3. استراتژی 4. معمایی 5. شبیه سازی 6. رانندگی 7. ورزشی 8. راهبردی پیش بینی روزی که بخش بازیهای رایانه ای در آینده به طور کل به صورت مستقل ایجاد شود دور از ذهن نیست , که در این صورت در آینده بخش ها و زیر مجموعه های بیشتری می توان به آنها اضافه کرد . حتی این موضوع در مورد کنسولها نیز مورد نظر خواهد بود . امیدوارم که این موضوع عنوان شده در اهداف این بخش موثر واقع شود . حال دوستان می توانند نظرات خود را در این باره عنوان کنند همانطور که می دانید " یک دست صدا ندارد " پس به همفکری همه علاقه مندان به خصوص نظرات مدیران محترم احتیاج است . در ضمن شما نیز اگر نظر و پیشنهاد خاصی در هر موضوعی که مربوط به این بخش باشد در ذهن دارید می توانید در این تاپیک عنوان کنید . با تشکر . **************** ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
سلام دوستان
یعنی هیچ شخصی نظر یا پیشنهادی ندارد ؟؟؟؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() دوستان دیگر هم نظرات خود را بنویسند ![]() *************************************** در ضمن فکری که امروز به ذهنم رسید مسئله " اشتراک گذاری بازیها " بود ![]() نظرتان چیست ؟؟؟ بازیهای قدیم و جدید از هر کنسولی در این بخش هم می توان مانند بخش فرهنگ و هنر چنین امکانی را ایجاد کرد ![]() نظرات خود را عنوان کنید هدف ارتقا و پیشرفت این بخش است ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
حيف
من تمام بازي هاي قديمي ام رو دادم به پسر خاله و بچه مچه هاي فاميل اوناهم بيشتر اونا رو زدن خراب كردن در ضمن اين ماجرا براي كامپيوتر هم هست يا فقط بازي كنسول
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
برای تمام کنسولها و رایانه های شخصی ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
به نظر من هم پیشنهادهای خوبی رو دوستان مطرح کرده اند .
![]() چطور است دیگر دوستان علاقه مند هم در این رابطه وارد بحث بشوند ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر فنی فروم
|
نظر دوستان در مورد تقسیم بندی جدید و ایجاد زیر بخشهای جدید برای بخش بازیها چیه؟؟
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
مدیر بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
مثلا اگر يك بخش ويژه كنسولها باشه بد نيست چون طرفدار نسبتا زيادي داره. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
Quote:
البته منتظر دوست خوبمان جناب Ajabshirkhan هم هستیم . ****************************** البته از اینکه گفتید " خیلی موافق نیستم " مشخصه که هنوز روزنه امیدی هست , چون کاملا مخالف نیستید . درست است که در ابتدا هیچ کششی ندارد و باعث سردرگمی بچه ها می شود ولی خودش نوعی نظم و ترتیب و هماهنگی در این بخش به وجود می آورد به طور مثال : تاپیکهایی هستند که به معرفی یک بازی خاص مثلا warcraft می پردازند , در عین حال تاپیکهایی هم هستند که به معرفی بازیهای آنلاین از همان نوع می پردازند آیا بهتر نیست که این دو تاپیک در بخشی جداگانه و با حداقل فاصله از یکدیگر دور باشند یا اینکه فاصله بین این دو تاپیک باید از تاپیکهای همچون matrix و doom و ... که اصلا در این سبک نیستند ایجاد شود . خوبه که دوستان دیگر هم نظراتشان را بگویند فکر می کنم با ایجاد زیر مجموعه های این بخش به بخشهای تخصصی کاری مفید باشد چرا که اگر دوستی فقط در یک ژانر از بازیها تخصص و مهارت ویژه ای دارد خیلی راحت تر و سریعتر می تواند به مشکلات دوستان دیگر که در همان سبک دچار چنین مشکلاتی شده اند , رسیدگی کند . به هر حال در این تاپیک به بحث و بررسی در همین موارد می پردازیم و به یک نتیجه می رسیم . البته همین الان می گم که : این کار در ابتدای امر کمی پیچیده خواهد بود , ولی به مرور زمان و تخصصی تر شدن افراد و مباحث , بدون شک نظم و ترتیب آن زبان زد خاص و عام خواهد شد . منتظر نظرات دیگر دوستان نیز هستیم . |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
نظر حاص دیگه ای نداری؟؟ Last edited by mooZmar; 06-30-2007 at 03:28 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
مدیر فنی فروم
|
Quote:
این نکته رو در نظر داشته باش که الان بخش بازیها به عنوان یک زیر بخش در قسمت کامپیوتر میباشد و به نظر خیلی منطقی نمیاد که خود یک زیربخش، تعداد 6 یا 7 تا زیر بخش جداگانه داشته باشه ( البته قسمت ریسیورها بحثش جداست) به نظر من باید همین تاپیکهایی که برای سبکهای مختلف بازیها، زدی رو رونق بدیم و بعدش در فاز بعدی، به فکر یک بخش جداگانه باشیم و اونجا با خیال راحت میتونیم، برای هر سبک یک زیربخش ایجاد کنیم و به صورت تخصصی روی هر سبک کار کنیم... الان من پیشنهادم، ایجاد زیر بخشهای کنسول، بازیهای آنلاین، بررسی سبکهای مختلف بازیها و معرفی آنها (البته با اسمی مناسب) میباشد... نظر دیگر دوستان چیه؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
من اينو خيلی وقته پيش گفته بودم که حتماً يه بخش جدا واسه کنسولها بايد زد
|