![]() |
|
|
#1 |
|
فروشنده
|
سلام
پیرو تاپیکی که درباره ویندوز ویستا توی BMC بود به مناسبت افتتاح این بخش یکی هم اینجا زدم دربارش بحث کنیم ![]() ![]() نسخه کامل و فعال شده X86 و X64 ویندوز ویستا Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.Oc tober.2007.OEM hxxp://thepiratebay.org/tor/3837570/Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.Oc tober.2007.OEM Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.X64.OEM.DVD.READ. NFO-NoPE hxxp://thepiratebay.org/tor/3700780/Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.X64.OEM.DVD.READ. NFO-NoPE خرید از بازارچه
دانلود فایل های شما هر گیگ 1700 تومان -> Tehranshahr [\at/] Gmail [D0t] Com ![]() ![]() Last edited by Tehranshahr; 10-15-2007 at 06:49 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
فروشنده
|
کپی پست خودم از BMC
من الان بعلت پاره ای مشکلات ویندوز رو دوباره نصب کردم این کرکه محشره! 1-اجراش کردم ، بعد از 1دقیقه کارش تموم شد و Restart شد سیستم 2-رفتم تو سیستم دیدم ویندوز Activate شده :big_smile: اون کرک تایمر فایده نداره چون ویندوز Geniune نمیشه. جالبیش اینجاست که بعد از کرک شدن توی ویندوز آپدیت دیگه اون آپدیت Validation هم نمیاد! اینم چند تا اسکرین شات: ![]() ![]() ![]() ![]() فایلشم ضمیمه این پسته |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال موضوعات کامپیوتری
|
تایید میشه، این کرکه، کارش درسته و خیلی راحت Geniune میشه!
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
ولی ویستا هنوز خیلی مشکل داره من یا حداقل برنامه ها باهاش مشکل دارن . من تا الان روی دوتا سیستم نصب کردم که بعد چند روز مجبور شدم دوباره به ویندوز XP تغییرش بدم .
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
فروشنده
|
بستگی داره چه نرم افزاری باشه!
نرم افزار های ایرانی رو که باید بیخیال شد خارجی ها هم یکسری سازگاره یکسری ها هم ورژن سازگارش اومده یکسری هم فعلا ناسازگاره! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
دوستان برای کمتر شدن مشکلاتتون با نرم افزارها UAC رو غیر فعال کنید خیلی تاثیر داره
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
من ويستا دارم و الان هيچ مشكلي باهاش ندارم . اغلب برنامه ها هم ورژن سازگار با ويستا دارند .
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ویستا که فعلا با کارتای nvidia
سری 7و8 مشکل داره درایئر سازگار نیست همش صفحه سیاه میشه nvidia هم نتونسته هنوز برطرف کنه مشکل رو البته گفتن تا 1 ماه دیگه میدن درایور رو |
|
|
|
|
|
#11 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
اقا یه سئوال، من یه لپ تاپ دارم که از همه نظر واسه ویندوز ویستا OK هست فقط جای 1 گیگ رم 384 مگ داره! شنیدم ویستا امکانی داره که میشه باهاش با استفاده از اون از درایوهای USB و فلش دیسکها استفاده کرد اگر چنین امکانی هست من می تونم از ویستا استفاده کنم یا نه؟
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
فروشنده
|
رم زير 512 باشه اصلا نصب نميشه كه بخواي از Ready Boost استفاده كني
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
از دوستان کسی میدونه ویستای 64 بیتی با 32 بیتی چه فرقی داره .
و کدوم بهتره ؟ خرید کدوم ارجحیت داره و از نظر نرم افزار چه تفاوتی با هم دارند ؟ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
امروز به طور اتفاقی ویندوز ویستا یه پیغام گوشه بهم نشون داد که "14 روز مونده تا لیسانس ویندوز شما اکسپایر بشه، از داده های خود پشتیبان بگیرید"
در ضمن من ویندوز رو حدود 3 ماهی میشه ریختم و اکتیو هم هست و توی پراپرتیز همه چی رو قبول نشون میده ! هر کی بلده کمک کنه !
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|