تبلیغــات ویژه: آموزشگاه تحلیل داده ها ، مجری دوره های تخصصی آموزش برنامه نویسی و دیتابیس | tahlildadeh.com

تبلیغات در اینترنت
صفحه 1 از 56 1231151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 831

موضوع: بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

Registered User Great_persia آواتار ها

Icon6 بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون

سلام.
    می خوام یک بازی قشنگ براتون معرفی کنم. اسمش BattleDawn هست. با فلش ساخته شده است.
    شما تو این بازی می تونید یک کشور داشته باشید. سپس شروع کنید به ساخت و ساز و سربازگیری. این بازی خوبیش اینه که شما روی نقشه جهان اونو بازی می کنید. من یک کشور درست بالای تنگه هرمز در محل شهر بندرعباس ساخته ام. تا حالا هیچ ایرانی تو بازی پیدا نکردم. متاسفانه کشورمان هم تو بازی بوسیله بیگانه ها اشغال شده و آدم حرصش میاد که چرا تا حالا هیچ ایرانی اونا رو بندازه بیرون. خب من یک سری تجربه تو این یک هفته بازی کسب کردم. و اون رو به صورت تصاویر آموزشی در اختیار شما قرار میدم. امیدوارم که خشتون بیاد

در ضمن برای کسانی که تازه بازی را شروع می کنند یک Message می یاد که در اون از شما دعوت شده به پیمان تازه کاران بپیوندید. این کار خیلی لازم است چون کسانی که عضو پیمان تازه کاران باشند تا چند روز هیچ کس نمی تواند به آنها حمله کند. ولی اگر شما در حالی که در پیمان هستید به کسی حمله کنید، خودبه خود از پیمان خارج می شوید. من الآن یک ساعتی بیشتر به پایان عضویتم در پیمان نمانده و بزودی توسط Arab Force به من حمله خواهد شد. هم بازی عزیز منتظر شما هستم تا بتوانیم با هم از خاکمان دفاع کنیم.

2. تبلیغات در اینترنت

یک کانادایی کشور من رو تسخیر کرد

امروز که وارد بازی شدم دیدم که یک کانادایی با نام کشور UTX که نزدیکای تهران لانه کرده بود به من حمله کرده و تمام سربازامو کشته. خب من فقط نیروهای پیاده داشتم و تانک وتوپ نداشتم ولی UTX با تانک و توپ به من حمله کرده بود. ولی خوبی این بازی اینه که بعد از حدود دو روز و اندی می تونید شورش کنید و کشورتان را پس بگیرید. وقتی کشورتان اشغال است شما می توانید ساخت و ساز کنید. و هنوز کنترل کشور دست شماست. خب من سعی می کنم بعد از دو روز دیگر شورش کنم.
    راستی فراموش نکنید که اگه خواستید در بازی ثبت نام کنید و در کنار من بجنگید باید در Earth5 ثبت نام کنید. بازی پنچ تا Earth داره. به شکل
    Earth1
    Earth2
    Earth3
    Earth4
    Earth5
    که من تو آخری هستم.

ظاهر سایت بازی بتل داون کمی تغییر کرد

خب امروز که می خواستم وارد بازی بشم متوجه شدم که ظاهر سایت به کلی عوض شده است. البته فقط ظاهر سایت نه کنترل پنل بازی.

نقش غذا (Food) در بازی

سلام
    در این بازی غذا نقش مهمی بازی می کند. هر سرباز ساعتی یک واحد غذا مصرف می کند. پس اگر شما اسکادرانهای زیادی داشته باشید و برعکس واحد تولیدی غذا را ارتقاء ندهید با مشکل کمبود غذا و در نتیجه کمبود نیروی انسانی و حتی فرار کارگران روبرو میشوید!!!

پس یادتان باشد که همزمان با ارتقاء واحدهای تولید سلاح و فلزات و نفت از تولید غذا هم غافل نشوید و آن را کم اهمیت نگیرید.

پست های دیده بانی OutPost

در این بازی می توانید هر جایی در نقشه پست های دیده بانی (Outpost ) بسازید. البته هنوز من این کار را نکرده ام و دارم فعلا کشور خودم را ارتقاء می دهم.

7. تبلیغات در اینترنت

واحدهای تشکیل دهنده اسکادرانها

در این بازی هر واحد نظامی یک اسکادران نامیده می شود. اسکادران می تواند شامل انواع مختلفی از سلاحها و سربازهایی که متفاوت تجهیز شده اند (مثلا سربازهای دارای سلاح سبک، سنگین ، آرپی جی زن و...) و همچنن ماشینهای ضرهی شامل تانک و ماشینهای سبک مانند جیپهای توپدار) باشد.
    من توصیه می کنم هر اسکادران شامل همه اینها باشد یعنی کامل باشد. مثلا اگر با تانک روبرو شد آرپی جی زن داشته باشد و اگر نیاز به تانک بود تانک داشته باشد.

با کلیک روی هر کشوری یک منو ظاهر می شود.

روی هر کشوری که یک بار کلیک کنید دور آن کشور چند دایره که به اصطلاح منو است ظاهر می شود. هر دایره علامتی دارد که اگر با ماوس روی آن بایستید متن آن ظاهر میشود. مثلا زدن کلونی انتخاب شده با توپخانه یا دیدن پروفایل صاحب کشور مذکور یا اسکن ماهواره ای آن و ...
    التبه شما باید برای انجام آنها مثلا توپخانه و ماهواره داشته باشید. من الآن فقط ماهواره را دارم ولی به توپخانه نرسیده‌ام.

تبدیل نفت به فلز و انرژی و ...

در این بازی می توانید نفت را به انرژی و یا فلز تبدیل کنید. البته برای اینکار باید قبلا کارخانه اش را ساخته باشید

فرستادن پیام عمومی برای همه بازیکنان حاضر

بالای پانل بازی یک نوار سبز رنگ با نوشته های سبز وجود دارد که مرتبا عوض می شود. این جملات پیام هایی است که توسط بازیکنان نوشته شده است و هر کسی می تواند آن را ببیند. فکر کنم پیام ها برای چندین ساعت متوالی مرتبا نمایش می یابد. سمت چپ هر پیام اسم فرستنده با رنگ خاکستری تیره نوشته شده است. اگر روی علامت ذره بین کنار اسم کلیک کنید نقشه روی کشور فرستنده زوم می شود. دکمه کنار ذره بین هم برای فرستادن پیغام است.

کاربر فعال فوتبال TehranNet آواتار ها

الان میام من
    ایران رو پاکسازی میکنیم
    ما هم میریم عربها رو میگیریم
    --------------------تهران سافت--------------------

13. تبلیغات در اینترنت

منتظر شما هستم

نقل قول نوشته اصلی توسط TehranNet نمایش نوشته ها
    الان میام من
    ایران رو پاکسازی میکنیم
    خیلی خوش اومدی TehranNet
    به نظر من ما ایرانیها تو این بازی باید کشورمون رو به استانها تقسیم کنیم و هر کدام از ما مسئولیت حراست از یک استان را به عهده بگیرد. این طوری می تونیم تقسیم وظایف کنیم.: D
    نظر شما چیه؟

این هم مال من هست

هر کاری میکنم اسکاداران نمیسازه

الان میام من
    ایران رو پاکسازی میکنیم
    فعلا عجله نکن دوست من. واجب ترین کار اینه که ایران رو از وجود بیگانه ها پاکسازی کنیم. شما باید از دوستات دعوت کنی که به این بازی بیان و البته تو Earth5 یعنی همون جایی که من و شما هستیم ثبت نام کنند. هر چی بیشتر باشیم قویتر خواهیم بود.

نقل قول نوشته اصلی توسط Great_persia نمایش نوشته ها
    خیلی خوش اومدی TehranNet
    به نظر من ما ایرانیها تو این بازی باید کشورمون رو به استانها تقسیم کنیم و هر کدام از ما مسئولیت حراست از یک استان را به عهده بگیرد. این طوری می تونیم تقسیم وظایف کنیم.: D
    نظر شما چیه؟
    درسته
    خیلی خوب میشه اینجوری

18. تبلیغات در اینترنت

برات تو بازی message فرستادم.

این هم مال من هست

هر کاری میکنم اسکاداران نمیسازه
    TehranNet عزیز تو بازی سمت چپ بالا چهار تا دکمه هست. روی یکی شون نوشته message باید الآن چشمک بزنه چون من برات پیام فرستادم. لطفا بخونشون.

صفحه 1 از 56 1231151 ... آخرینآخرین

تبلیغات در اینترنت