PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > هنرهای بصری > سینما و تئاتر

Reply

امکانات بيشتر نحوه نمايش
Old 06-06-2007, 08:12 PM   #1
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

سينماي مردانه

اصولآ ما همچين تقسيم بندي در دنياي سينما داريم!؟

يعني فيلمها رو ميشه به دو گونه زنان و مردانه تقسيم كرد؟!

حالا به فرض اينكه بشه اين تقسيم بندي چه جوري هست؟!

به چه جور فيلمي ميشه فيلم مردانه گفت؟!
live for what? is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 08:28 PM   #2
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

سينماي مردانه شايد بشه گفت تمام فاكتور ها رو براي ژانر بدون داره اما چرا به نظر خيلي ها ژانر نيست!

احتمالآ به خاطر اينه كه خطر افتادن در مسائلي مانند تبعيض نژادي پيش مياد!

حالا اگر قرار بود فيلم ها رو به فيلمهاي مردانه و زنانه تقسيم كنيد فاكتور هاتون چي بود؟!

البته نميخوام نظر خودم رو تحميل كنم اما ميريم سراغ يك فيلم همه پسند مردانه! (تناقض رو داشته باش!!!!)

سه گانه پدر خوانده!
يه آماري ميديم كه نزديك 80 درصد كسانيكه سينما رو دنبال ميكنن!
در مردان اين فيلم رو بيش از يكبار ديدن!
اين آمار در خانومها خيلي پايين تر بود
تقريبا همون درصد از آقايون از اين فيلم ديالوگ حفظ هستند!
ليست معرفهاي پدر خوانده در سايت IMDB

Last edited by live for what?; 06-06-2007 at 08:36 PM..
Old 06-06-2007, 08:32 PM   #3
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Send a message via Yahoo to seymour
من همیشه تو ذهنم این بود که ما ( جنس مذکر ) میگیم "فلان فیلم یا سری دخترونه یا زنونه اس "و بعد به همین خاطر اونو می کوبیم ...

مثلا همین desperate housewives که من دوستش دارم ولی خیلی از دوستان (پسرها طبیعتا )، صرفا بخاطر اینکه همه شخصیت های اصلی زن ( از نوع خونه دار هستن ) سری رو ندیدن ...

چرا اینطوری هستین شما ؟
seymour is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 08:41 PM   #4
Babak
فروشنده

Babak's Avatar

Quote:
صرفا بخاطر اینکه همه شخصیت های اصلی زن ( از نوع خونه دار هستن ) سری رو ندیدن ...
سلام سیمور جان
خودت گفتی , حسش نیست
Babak is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 06-06-2007, 09:09 PM   #5
saheljunior
Registered User

saheljunior's Avatar

البته به نظر من فقط نمی شه دو گونه تقسیم بندی رو در نظر گرفت.
مثلا فیلم های کمدی یا اجتماعی یا ژانر وحشت و پلیسی و معمایی و ... صرفا مردانه یه زنانه نیستند و هر دو گروه نگاه می کنند و لذت می برند.
saheljunior is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 09:12 PM   #6
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

Quote:
نوشته ای از seymour View Post

مثلا همین desperate housewives که من دوستش دارم ولی خیلی از دوستان (پسرها طبیعتا )، صرفا بخاطر اینکه همه شخصیت های اصلی زن ( از نوع خونه دار هستن ) سری رو ندیدن ...
يكمي هم طبيعي هست!
هر كسي بيشتر با كسي همزاد پنداري ميكنه كه يا شبيه خودش باشه يا شبيه آرزوش!
وقتي پسرها نه خودشون خونه دار هستند و نه ميخوان كه در آينده خونه دار بشن!
(البته منظورم صرفآ شست و شو و آشپزي نيست اون سريال رو اگر ديده باشيد متوجه منظورم ميشيد! )

به هر حال همون قدر كه فيلمهاي جنگي براي خانومها ميتونه جذاب نباشه اين دست فيلمها هم بر عكس براي جنس مذكر جذاب نيست! (البته استثنا هم داريم! )
Old 06-06-2007, 09:17 PM   #7
Babak
فروشنده

Babak's Avatar

اتفاقا من با ظرف شستن تو خونه موافقم یا جم و جور کردن به هر صورت کمکی به اهل خونه میشه ولی خب خوابم میبره موقعی که میخوام بشینم فیلم راجع به زنای خانه دار ببینم

Quote:
به هر حال همون قدر كه فيلمهاي جنگي براي خانومها ميتونه جذاب نباشه
خیلی از دخترا اتفاقا من که فروشندم عاشق فیلمای جکی جان و جت لین پس این فک میکنم یه جورایی برعکسه یعنی دخترا از فیلمای مختص پسرا خوششون میاد ولی پسرا از فیلمای خیلی دخترونه خوششون نمیاد
Babak is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 09:26 PM   #8
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Send a message via Yahoo to seymour
Quote:
نوشته ای از live for what? View Post
يكمي هم طبيعي هست!
هر كسي بيشتر با كسي همزاد پنداري ميكنه كه يا شبيه خودش باشه يا شبيه آرزوش!
وقتي پسرها نه خودشون خونه دار هستند و نه ميخوان كه در آينده خونه دار بشن!
(البته منظورم صرفآ شست و شو و آشپزي نيست اون سريال رو اگر ديده باشيد متوجه منظورم ميشيد! )

به هر حال همون قدر كه فيلمهاي جنگي براي خانومها ميتونه جذاب نباشه اين دست فيلمها هم بر عكس براي جنس مذكر جذاب نيست! (البته استثنا هم داريم! )
دقیقا نکته همینه دیگه ... با توجه به اینکه اکثر فیلم ها ، جو مردانه - شخصیت های مردانه - نتیجه گیری های مردانه - موضوعات مردانه و ... دارن ، این خانومای بنده خدا باید چی کار کنن ؟ تسلیم بشن ؟ ...

به نظرم جوابش اینه که : نه ... اصلا ربطی نداره !! .. فیلم خوب رو باید دید ، فارغ از مردانه یا زنانه بودنش ... با اون حساب خیلی کارای خوب رو طرفین از دست میدن ..
seymour is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 06-06-2007, 09:30 PM   #9
erfan005
Registered User

erfan005's Avatar

سلام مدیر
من فکر می کنم همچین تقسیم بندی هست .
چون اصولا دنیای مردان با دنیای زنان فرق می کنه . (مردان مریخی و زنان ونوسی ؟ یا برعکس بود ؟ چه ربطی داشت ؟!)
ولی انقدر فیلم های مردانه خوب زیاده و فیلم های زنانه خوب کم , که خیلی به چشم نمیاد.
شاید یکی از تعیین کننده ترین مشخصه این جداسازی ,شخصیت اصلی و محوری فیلم باشه .
رابرت دنیرو در گاو خشمگین رو در نظر بگیرید با اون خانوم ها ! در فیلم ساعتها. اصلا فیلم زاویه دیدش اینجا زنانه و مردانه است. خیلی تفکیک شده.
شاخصه دیگه خب کارگردانه ! مگه چند تا کارگردان خوب زن داریم ؟ (من که فقط همون کارگردان پیانو را می شناسم .البته سمیرا رو هم می شناسم!) ولی کارگردان خوب مرد خب زیاده ...

اگه بخوام یه فیلم مردانه خوب رو بگم :
Once Upon a Time in America دنیای یک مرد رو از اون اول می گیره نشون می ده فکر کنم یکی از اون فیلم های جذاب مردانه هست. (من که به عنوان یه مرد ! (البته مردای این دوره بیشتر نامردن از جمله خودم)خیلی باهاش همزاد پنداری کردم)
ببینیم بقیه چی می گن. ولی در مورد اینکه چه فیلمی مردانه است می شود دلایل مختلفی آورد.
erfan005 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 09:32 PM   #10
erfan005
Registered User

erfan005's Avatar

حالا یه سری حرف دارم در مورد کوبریک عزیز که فیلم مردانه می سازه ولی به زن ها هم توجه ویجه ! داره . اگه مجالی شد می زنیم.
البته اینکه هر فیلم خوبی رو باید دید قطعا همینه .ولی خب یه چیزی مردانه است ! خانوم ها هم دوسش دارن . مورد پسند خانوم ها بودن از مردانگی اون چیز که کم نمی کنه . و بر عکس .

Last edited by erfan005; 06-06-2007 at 09:48 PM..
erfan005 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 09:49 PM   #11
GHoST_DoG
Registered User

سلام به تمام دوستان و اساتید

به نظر بنده روح حاکم بر اکثر فیلمها مردانه هست شاید اوج این مساله توی ژانر وسترن دیده بشه و سمبل اون هم جان وین هست و دقیقا نقش یک مرد رو با روحیه مردسالار به نمایش در بیاره ولی یه نمونه خیلی خوب از فیلمی که در اون یه جوری عقاید فمینیستی دیده میشه سکوت بره ها هست با بازی جودی فاستر که در واقع حضور یک زن رو در میون مردهای گردن کلفت به نمایش در میاره شاید یه علت دیگه این مساله فرهنگ حاکم در آمریکا هست که به نظر کاملا مرد سالار هست نمیدونم شاید اساتید دیگه که اطلاعات بیشتری دارن بگن که آیا این مساله مرد سالاری در فیلمها مختص به هالیوود میشه و آیا این مساله در اروپا کم رنگ تر نیست؟ ممنون
GHoST_DoG is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2007, 11:12 PM   #12
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

Quote:
نوشته ای از saheljunior View Post
البته به نظر من فقط نمی شه دو گونه تقسیم بندی رو در نظر گرفت.
مثلا فیلم های کمدی یا اجتماعی یا ژانر وحشت و پلیسی و معمایی و ... صرفا مردانه یه زنانه نیستند و هر دو گروه نگاه می کنند و لذت می برند.
دقيقآ
خيلي از فيلمها رو هر دو طرف ميپسندن شايد بشه بهش گفت خانوادگي!
البته ما يك نوع سينما خانوادگي هم داريم كه با اين تعريفي كه من كردم خيلي متفاوت نيست!

Quote:
نوشته ای از Babak View Post

خیلی از دخترا اتفاقا من که فروشندم عاشق فیلمای جکی جان و جت لین پس این فک میکنم یه جورایی برعکسه یعنی دخترا از فیلمای مختص پسرا خوششون میاد ولی پسرا از فیلمای خیلی دخترونه خوششون نمیاد
جنگي! ايني كه ميگي رزمي هست!
البته رزمي هم خيلي از دخترها نميپسندن!

Quote:
دقیقا نکته همینه دیگه ... با توجه به اینکه اکثر فیلم ها ، جو مردانه - شخصیت های مردانه - نتیجه گیری های مردانه - موضوعات مردانه و ... دارن ، این خانومای بنده خدا باید چی کار کنن ؟ تسلیم بشن ؟ ...

به نظرم جوابش اینه که : نه ... اصلا ربطی نداره !! .. فیلم خوب رو باید دید ، فارغ از مردانه یا زنانه بودنش ... با اون حساب خیلی کارای خوب رو طرفین از دست میدن ..
خب جوابت درست هست اما در مورد اصل حرفت نه!
ببين معمولآ از مشكلات مردها در جامعه فيلمي ساخته نميشه اما براي زنها چرا خيلي زياد!!!!
موضوعات مردونه هست تقريبآ اما مربوط به مشكلات مردان نميشه!

Quote:
نوشته ای از GHoST_DoG View Post
سلام به تمام دوستان و اساتید

به نظر بنده روح حاکم بر اکثر فیلمها مردانه هست شاید اوج این مساله توی ژانر وسترن دیده بشه و سمبل اون هم جان وین هست و دقیقا نقش یک مرد رو با روحیه مردسالار به نمایش در بیاره ولی یه نمونه خیلی خوب از فیلمی که در اون یه جوری عقاید فمینیستی دیده میشه سکوت بره ها هست با بازی جودی فاستر که در واقع حضور یک زن رو در میون مردهای گردن کلفت به نمایش در میاره شاید یه علت دیگه این مساله فرهنگ حاکم در آمریکا هست که به نظر کاملا مرد سالار هست نمیدونم شاید اساتید دیگه که اطلاعات بیشتری دارن بگن که آیا این مساله مرد سالاری در فیلمها مختص به هالیوود میشه و آیا این مساله در اروپا کم رنگ تر نیست؟ ممنون
موافقم حالا در مورد جامعه آمريكا و اروپا و تاثيرشون بر سينما هم صحبت ميكنيم!
اما اينكه جان وين نماد مرد بود در زماني كاملآ حق با شماس!‌
Sponsored links
Old 06-07-2007, 02:32 AM   #13
Moderator
Radiohead
مدیر هنرهای نمایشی

Radiohead's Avatar

صد در صد چنین چیزی وجود داره!

بهترین نمونه اش رو GHoST_DoG عزیز اشاره کرد: سینمای وسترن

تا اونجاییکه که من دقت کردم، خانوم ها هیچ وقت جذب یه فیلم وسترن نمیشن. حتی شاید در مورد یه فیلم جنگی چنین نظری نداشته باشن که در مورد وسترن دارن. و همیشه هم سئوال میکنن چه جذابیتی در تماشای این خشونت ها وجود داره؟!! (کدوم خشونت؟!...!)

شاید برعکس این سئوال رو ما از خانوم ها بپرسیم: "چه جذابیتی در تماشای این همه لطافت وجود داره؟!!"

چیزی ئه که به سرشت مون برمیگرده. من به شخصه هم مردانه میبینم و هم زنانه! ولی باید اعتراف کنم کمتر چیزی به اندازه ی یک شخصیت خشن مردانه مثل جیک لاموتا، برام جذابیت داره!

Quote:
نوشته ای از GHoST_DoG View Post
آیا این مساله مرد سالاری در فیلمها مختص به هالیوود میشه و آیا این مساله در اروپا کم رنگ تر نیست؟
به نظر من همینطوره. البته اونقدر فیلم اروپایی ندیدم که با قاطعیت نظر بدم، ولی این داستانهای مردسالاری و قهرمان و ضد قهرمان های مرد، چیزی ئه که در سینما آمریکا دیده میشه. شاید یکی از دلایلی که آقایون با سینما آمریکا احساس همذات پنداری بیشتری میکنن همینه.
البته وسترن های اسپاگتی ایتالیایی رو باید فاکتور گرفت.
Old 06-07-2007, 02:19 PM   #14
mtvideos
Registered User

mtvideos's Avatar

Quote:

من کاملا با ایشون موافقم ...
فیلم خوب رو باید دید ... مثلا مگه میشه فیلمی مثل VOLVER رو ندید .......... ؟؟؟

بالاخره ققنوس شروع به کار کرد . http://discuss.moverios.com
mtvideos is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2007, 04:49 PM   #15
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

Quote:
نوشته ای از mtvideos View Post
من کاملا با ایشون موافقم ...
فیلم خوب رو باید دید ... مثلا مگه میشه فیلمی مثل VOLVER رو ندید .......... ؟؟؟
فكر كنم دوباره بايد توضيح بدم كه منظورم اين نيست چه را بايد ديد و نبايد ديد!
خوبي هم يك كيفيت كاملآ نسبي هست!
نسبتش هم به نوع نگاه بر ميگرده!
نوع نگاه هم خواهي و نخواهي با جنسيت رابطه داره!
خب يه نگاهي هم به Plot keywords پدر خوانده 2 و3 هم بيندازيم!

پدر خوانده 2
پدر خوانده 3
Reply

امکانات بيشتر
نحوه نمايش

Posting Rules