![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
سينماي مردانه
اصولآ ما همچين تقسيم بندي در دنياي سينما داريم!؟
يعني فيلمها رو ميشه به دو گونه زنان و مردانه تقسيم كرد؟! حالا به فرض اينكه بشه اين تقسيم بندي چه جوري هست؟! به چه جور فيلمي ميشه فيلم مردانه گفت؟!
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
سينماي مردانه شايد بشه گفت تمام فاكتور ها رو براي ژانر بدون داره اما چرا به نظر خيلي ها ژانر نيست!
احتمالآ به خاطر اينه كه خطر افتادن در مسائلي مانند تبعيض نژادي پيش مياد! حالا اگر قرار بود فيلم ها رو به فيلمهاي مردانه و زنانه تقسيم كنيد فاكتور هاتون چي بود؟! البته نميخوام نظر خودم رو تحميل كنم اما ميريم سراغ يك فيلم همه پسند مردانه! (تناقض رو داشته باش!!!!) ![]() سه گانه پدر خوانده! يه آماري ميديم كه نزديك 80 درصد كسانيكه سينما رو دنبال ميكنن! در مردان اين فيلم رو بيش از يكبار ديدن! اين آمار در خانومها خيلي پايين تر بود تقريبا همون درصد از آقايون از اين فيلم ديالوگ حفظ هستند! ليست معرفهاي پدر خوانده در سايت IMDB Last edited by live for what?; 06-06-2007 at 08:36 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر علم و دانش
|
من همیشه تو ذهنم این بود که ما ( جنس مذکر ) میگیم "فلان فیلم یا سری دخترونه یا زنونه اس "و بعد به همین خاطر اونو می کوبیم ...
مثلا همین desperate housewives که من دوستش دارم ولی خیلی از دوستان (پسرها طبیعتا )، صرفا بخاطر اینکه همه شخصیت های اصلی زن ( از نوع خونه دار هستن ) سری رو ندیدن ... چرا اینطوری هستین شما ؟ ![]()
|
|
|
#4 | |
|
فروشنده
|
Quote:
خودت گفتی , حسش نیست ![]()
فروشگاه آنلاین عرضه فیلم و سریال و مجموعه Divx فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه فیلم و سریال و مجموعه DVD فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه بازی کامپیوتر و PSP فروشنده ایرانی فروشگاه آنلاین عرضه کتاب های الکترونیکی فارسی و انگلیسی فروشنده ایرانی // تماس با من : Babakkhan123 @ Gmail dot Com |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
البته به نظر من فقط نمی شه دو گونه تقسیم بندی رو در نظر گرفت.
مثلا فیلم های کمدی یا اجتماعی یا ژانر وحشت و پلیسی و معمایی و ... صرفا مردانه یه زنانه نیستند و هر دو گروه نگاه می کنند و لذت می برند. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
هر كسي بيشتر با كسي همزاد پنداري ميكنه كه يا شبيه خودش باشه يا شبيه آرزوش! وقتي پسرها نه خودشون خونه دار هستند و نه ميخوان كه در آينده خونه دار بشن! (البته منظورم صرفآ شست و شو و آشپزي نيست اون سريال رو اگر ديده باشيد متوجه منظورم ميشيد! )به هر حال همون قدر كه فيلمهاي جنگي براي خانومها ميتونه جذاب نباشه اين دست فيلمها هم بر عكس براي جنس مذكر جذاب نيست! (البته استثنا هم داريم! ) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
فروشنده
|
اتفاقا من با ظرف شستن تو خونه موافقم یا جم و جور کردن به هر صورت کمکی به اهل خونه میشه ولی خب خوابم میبره موقعی که میخوام بشینم فیلم راجع به زنای خانه دار ببینم
Quote:
پس این فک میکنم یه جورایی برعکسه یعنی دخترا از فیلمای مختص پسرا خوششون میاد ولی پسرا از فیلمای خیلی دخترونه خوششون نمیاد ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
به نظرم جوابش اینه که : نه ... اصلا ربطی نداره !! .. فیلم خوب رو باید دید ، فارغ از مردانه یا زنانه بودنش ... با اون حساب خیلی کارای خوب رو طرفین از دست میدن .. ![]() |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
سلام مدیر
من فکر می کنم همچین تقسیم بندی هست . چون اصولا دنیای مردان با دنیای زنان فرق می کنه . (مردان مریخی و زنان ونوسی ؟ یا برعکس بود ؟ چه ربطی داشت ؟!) ولی انقدر فیلم های مردانه خوب زیاده و فیلم های زنانه خوب کم , که خیلی به چشم نمیاد. شاید یکی از تعیین کننده ترین مشخصه این جداسازی ,شخصیت اصلی و محوری فیلم باشه . رابرت دنیرو در گاو خشمگین رو در نظر بگیرید با اون خانوم ها ! در فیلم ساعتها. اصلا فیلم زاویه دیدش اینجا زنانه و مردانه است. خیلی تفکیک شده. شاخصه دیگه خب کارگردانه ! مگه چند تا کارگردان خوب زن داریم ؟ (من که فقط همون کارگردان پیانو را می شناسم .البته سمیرا رو هم می شناسم!) ولی کارگردان خوب مرد خب زیاده ... اگه بخوام یه فیلم مردانه خوب رو بگم : Once Upon a Time in America دنیای یک مرد رو از اون اول می گیره نشون می ده فکر کنم یکی از اون فیلم های جذاب مردانه هست. (من که به عنوان یه مرد ! (البته مردای این دوره بیشتر نامردن از جمله خودم)خیلی باهاش همزاد پنداری کردم) ببینیم بقیه چی می گن. ولی در مورد اینکه چه فیلمی مردانه است می شود دلایل مختلفی آورد. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
حالا یه سری حرف دارم در مورد کوبریک عزیز که فیلم مردانه می سازه ولی به زن ها هم توجه ویجه ! داره . اگه مجالی شد می زنیم.
البته اینکه هر فیلم خوبی رو باید دید قطعا همینه .ولی خب یه چیزی مردانه است ! خانوم ها هم دوسش دارن . مورد پسند خانوم ها بودن از مردانگی اون چیز که کم نمی کنه . و بر عکس . Last edited by erfan005; 06-06-2007 at 09:48 PM.. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
سلام به تمام دوستان و اساتید
به نظر بنده روح حاکم بر اکثر فیلمها مردانه هست شاید اوج این مساله توی ژانر وسترن دیده بشه و سمبل اون هم جان وین هست و دقیقا نقش یک مرد رو با روحیه مردسالار به نمایش در بیاره ولی یه نمونه خیلی خوب از فیلمی که در اون یه جوری عقاید فمینیستی دیده میشه سکوت بره ها هست با بازی جودی فاستر که در واقع حضور یک زن رو در میون مردهای گردن کلفت به نمایش در میاره شاید یه علت دیگه این مساله فرهنگ حاکم در آمریکا هست که به نظر کاملا مرد سالار هست نمیدونم شاید اساتید دیگه که اطلاعات بیشتری دارن بگن که آیا این مساله مرد سالاری در فیلمها مختص به هالیوود میشه و آیا این مساله در اروپا کم رنگ تر نیست؟ ممنون |
|
|
|
|
|
#12 | ||||
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
خيلي از فيلمها رو هر دو طرف ميپسندن شايد بشه بهش گفت خانوادگي! البته ما يك نوع سينما خانوادگي هم داريم كه با اين تعريفي كه من كردم خيلي متفاوت نيست! ![]() Quote:
البته رزمي هم خيلي از دخترها نميپسندن! Quote:
ببين معمولآ از مشكلات مردها در جامعه فيلمي ساخته نميشه اما براي زنها چرا خيلي زياد!!!! موضوعات مردونه هست تقريبآ اما مربوط به مشكلات مردان نميشه! Quote:
اما اينكه جان وين نماد مرد بود در زماني كاملآ حق با شماس! ![]() |
||||
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
صد در صد چنین چیزی وجود داره!
بهترین نمونه اش رو GHoST_DoG عزیز اشاره کرد: سینمای وسترن تا اونجاییکه که من دقت کردم، خانوم ها هیچ وقت جذب یه فیلم وسترن نمیشن. حتی شاید در مورد یه فیلم جنگی چنین نظری نداشته باشن که در مورد وسترن دارن. و همیشه هم سئوال میکنن چه جذابیتی در تماشای این خشونت ها وجود داره؟!! (کدوم خشونت؟!...!) شاید برعکس این سئوال رو ما از خانوم ها بپرسیم: "چه جذابیتی در تماشای این همه لطافت وجود داره؟!!" چیزی ئه که به سرشت مون برمیگرده. من به شخصه هم مردانه میبینم و هم زنانه! ولی باید اعتراف کنم کمتر چیزی به اندازه ی یک شخصیت خشن مردانه مثل جیک لاموتا، برام جذابیت داره! Quote:
البته وسترن های اسپاگتی ایتالیایی رو باید فاکتور گرفت.
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
فیلم خوب رو باید دید ... مثلا مگه میشه فیلمی مثل VOLVER رو ندید .......... ؟؟؟ ![]()
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
خوبي هم يك كيفيت كاملآ نسبي هست! نسبتش هم به نوع نگاه بر ميگرده! نوع نگاه هم خواهي و نخواهي با جنسيت رابطه داره! خب يه نگاهي هم به Plot keywords پدر خوانده 2 و3 هم بيندازيم! پدر خوانده 2 پدر خوانده 3 |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|