esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 139
Like Tree5Likes

موضوع: بهترین داروی ضد ریزش و پر پشت کردن مو

Registered User greenapple آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط kamran_2006 نمایش نوشته ها
    مرسي
    خودت امتحان كردي؟
    آره . خوبه

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User greenapple آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Dariush نمایش نوشته ها
    ریزش مو یک ویروس نیست که یک قرض یا محلول رو یک مدت استفاده کنی بعد ویروسه از بین بره و ریزش هم کلا متوقف بشه. ریزش یک جریان دایمیه. داروهای ضد ریزش هم اگر روتون اثر داره باید ادامه بدید تا ریزش مو سراغتون نیاد. ماینوکسیدل بهترین و موثر ترین داروی شناخته شده است طبق تحقیقات 30% کسانیکه اسفاده میکنند رویش موی مجدد دارند برای 50% هم اثر ضد ریزش داره و مو در همون حالتیکه هست حفظ میشه برای 20% هم متاسفانه تاثیری نداره. فقط موضوعی که هست مصرف این دارو باید دایمی باشه وگرنه فایده ای نداره اثرش خیلی وقتها تا ماهها معلوم نمیشه. خود من استفاده میکنم ولی تا 6 ماه دقیقا هیچ تاثیری نداشت. باید مداوم استفاده کنید بیشتر هم بهش به چشم ضد ریزش نگاه کنید نه مثل این دوستمون 2 ماته بزنید ول کنید دورباره یکمدت بزنید ول کنید اینطوری پول حروم کردنه
    محلولها معمولا با تقویت پیاز مو و تقویت لایه درم از ریزش مو جلوگیری میکنند . و تنها راه اثر گیری طبق فرموده داریوش کبیر استفاده مدام و منظم است . حتی یک روز هم تاخیر در مصرف دارو اشکال دارد.

کاربر فعال زبان Nereid آواتار ها

حنا
    10 char limit
    این نیز بگذرد...

Registered User

من چندوقت پیش رفتم دکتر به من محلول ماینوکسیدیل داده و 100 عدد کپسول
    فعلا که راضیم در ضمن دکتر گفت که باید از ماینوکسیدیل 8 ماه به صورت مداوم استفاده کنی (روزی 2 بار)

Registered User ali206speed آواتار ها

آقا منم دارم کچل میشم
    اگر کسی PS3 Slim واسه فروش داره میخوام

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User rasoooli آواتار ها

اديت شد

همکار کار و تجارت و سرمایه alibati آواتار ها

من از چند نفر شنیدم که ریوایوژن واقعا تاثیر داره و جواب گرفتن
    یکی هم میگفت دکتر بهم دفعه اول دارو داده گفته اگه جواب نگرفتی بیا برات ریوایوژن تجویز کنم
    ویرایش توسط alibati : May 26th, 2010 در ساعت 12:00 AM

ارزوهای هیچکس از باورهایش فراتر نخواهد رفت

Registered User Para2x آواتار ها

من خودم شامپو alpecin c1 می زنم , آلمانیه
    تونیکشم بعد حموم میزنم , الان 2 ماه شده. موهام داره در میاد , ضخیم تر هم شده!
    اینم قشنگه ...

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط rasoooli نمایش نوشته ها
    من يه داروي گياهي ميشناسم .

( اول بگم كه هيچ - هيچ اصـــراري ندرام بگم اين بهترين داروست )

اما

- توليد كننده اش رو مي شناسم ( توي كاشان توليد ميشه )

و توليد كننده اش مي گفت:

- تعداد فروشمون سال اول خيلي كم بود
    - اما از سال دوم يكدفعه تعداد فروشمون خيلي بالا رفت ( به طوري كه ديگه اصلا تبليغ نمي كنيم - چون توان توليد بيشتر مقدور نيست )
    - در يكي از داروخانه هاي تهران شيشه داروي ما را تعويض و به عنوان داروي تركيبي به چند برابر قيمت مي فروشند .
    ---------------

يادمه قيمتش حدود 5 هزار تومان بود ( البته الان چون خيلي وقته كه نديدمش ازش خبر ندارم )

من به حرف هاش تقريبا اعتماد دارم ( گفتم تقريباچون هيچ ماست بندي نميگه ماست من ترشه و هم اينكه ايشان را مي شناسم )
    اما دارويش را مصرف نكردم ( چون بسيار موهاي پرپشتي دارم)

اگر كسي كنجكاو بود به صورت خصوصي اسم محصولش اعلام مي كنم .

باتشكر
    رسولي

با سلام
    من ساکن کاشانم. اگه ممکنه اسم این دارو و اینکه از کجا باید تهیه کنم رو بگید.
    با تشکر

math136464@yahoo.com

Registered User rasoooli آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samira_kh نمایش نوشته ها
    با سلام
    من ساکن کاشانم. اگه ممکنه اسم این دارو و اینکه از کجا باید تهیه کنم رو بگید.
    با تشکر

math136464@yahoo.com
    به صورت خصوصی به دوستانی که خواستند اعلام کردم.

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Farbodmcp آواتار ها

بر و بچه های آردن محصولات جدیدی را تحت نام فولیکا به بازار دادن که شخصا به خاطر اشتباهات علمی فاحش روی بسته بندی با آنها مخالف بودم. ولی جدیدا با تعریف بیماران شامپوش رو که حدود 3 تومن هست خریدم و بر خلاف تصورم در عرض یک هفته واقعا نتایج شگفت انگیزی در قطع ریزش پاتولوژیک موهام داشت! بعد هم نسبت به خریداری تونیک ضدریزش آندروژنیکش با قیمت حدود 10 تومن اقدام کردم که اون هم بگی نگی تاثیر مثبت داشت. ولی شامپوش (که با هیچ مرجع علمی جور در نمیاد) واقعا عالی است!

سینره هم مواد خوبی داره و اثری مشابه ماینوکسیدایل داره ولی از وقتی شده 7400 کمتر کسی بابتش پول میده.

Banned

اینو میگم برای همه اونایی که موهاشون داره میریزه

1. روغن و نمک رو به غذای روزانه اظافه کنید

2. دو تا حبه سیر درشت که خشک شده رو له کنید طوری که ریز ریز بشه با همون ابش یه قاشق مربا خوری عسل قاطیش کنید و هم بزنید - توی حموم بعد از شستن سرتون این معجون رو بمالید و با سرعت کاری کنید که به متن سرتون برسه - یه سوزش وحشتناکی رو متن سرتون کم کم شروع میشه که هرچی بیشتر تحملش کنید تاثیرش بیشتره و بعد از اینکه سرتونو گرفتین زیر اب دردش فورا میخوابه - با اینکار هم موهای حال حاظرتون قوی میشه هم اینکه موهایی که این اواخر ریخته شده دوباره در میاد

از دست کشیدن به سرتون زمان فکر کردن پرهیز کنید

من قول میدم با انجام این کارها سریعا تاثیرشو میبینید

این سیر و عسل رو کسی نمیدونه لطفا اگه نتیجه گرفتید فی سبیل الله پخشش کنید و جان خودتون قسم که بعدا به اسم خودتون در نیارید که اختراع کردید !!!

با احترام / حجت
    ویرایش توسط hojatshabani : June 4th, 2010 در ساعت 07:52 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط hojatshabani نمایش نوشته ها
    اینو میگم برای همه اونایی که موهاشون داره میریزه

1. روغن و نمک رو به غذای روزانه اظافه کنید

2. دو تا حبه سیر درشت که خشک شده رو له کنید طوری که ریز ریز بشه با همون ابش یه قاشق مربا خوری عسل قاطیش کنید و هم بزنید - توی حموم بعد از شستن سرتون این معجون رو بمالید و با سرعت کاری کنید که به متن سرتون برسه - یه سوزش وحشتناکی رو متن سرتون کم کم شروع میشه که هرچی بیشتر تحملش کنید تاثیرش بیشتره و بعد از اینکه سرتونو گرفتین زیر اب دردش فورا میخوابه - با اینکار هم موهای حال حاظرتون قوی میشه هم اینکه موهایی که این اواخر ریخته شده دوباره در میاد

از دست کشیدن به سرتون زمان فکر کردن پرهیز کنید

من قول میدم با انجام این کارها سریعا تاثیرشو میبینید

این سیر و عسل رو کسی نمیدونه لطفا اگه نتیجه گرفتید فی سبیل الله پخشش کنید و جان خودتون قسم که بعدا به اسم خودتون در نیارید که اختراع کردید !!!

با احترام / حجت
    دوست عزیز بالا بودن ldl و تریگلیسیرید که منشاءش همون چربی موجود در غذا است یکی از عوامل ریزش موی پاتولوژیک محسوب میشه. نمک هم فکر نمیکنم تاثیری جز بالابردن فشار خون و خونرسانی بیشتر به پوست سر داشته باشه. اگر منظورتون این کار هست ویتامین C و ویتامین E همین کارو انجام میدن و باعث خونرسانی بیشتر و اکسیژن گیری بیشتر میشن.

سیر رو هم من شنیده بودم له میکنن میزارن روی پوست صورت برای از بین بردن موهای زاید. فکر کنم مقدار آلیسین موجود در شامپوهای سیر خیلی کمتر از اون مقداری باشه که بشه آدم خودش درست کنه. البته شاید عسل ترکیباتی داشته باشه که این خاصیت سیر را خنثی کنه.

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط Farbodmcp نمایش نوشته ها
    دوست عزیز بالا بودن ldl و تریگلیسیرید که منشاءش همون چربی موجود در غذا است یکی از عوامل ریزش موی پاتولوژیک محسوب میشه. نمک هم فکر نمیکنم تاثیری جز بالابردن فشار خون و خونرسانی بیشتر به پوست سر داشته باشه. اگر منظورتون این کار هست ویتامین C و ویتامین E همین کارو انجام میدن و باعث خونرسانی بیشتر و اکسیژن گیری بیشتر میشن.

سیر رو هم من شنیده بودم له میکنن میزارن روی پوست صورت برای از بین بردن موهای زاید. فکر کنم مقدار آلیسین موجود در شامپوهای سیر خیلی کمتر از اون مقداری باشه که بشه آدم خودش درست کنه. البته شاید عسل ترکیباتی داشته باشه که این خاصیت سیر را خنثی کنه.
    اونهایی که سرشون پرژکتور شده لطفا یه امتحانی بکنن

چون ضرر نداره براشون که بگیم کچل میشن

بعد یک ماه که دونه دونه مو رو سرشون سبز شد ببینیم باز هم نظرتون همینه یا عوض شده

-------------------

نمک و چربی غذای مورد نیاز مو هست که اگه از رژیم روزانه حذف و یا خیلی کم بشه باعث ریزش مو میشه

والله اینا که ما میگیم ما دکتر نیستیم یه وقت سوء تفاهم نشه

اما چیزی که تو کتابا مینویسن با واقعیت یه مقدار فاصله داره و تا ادم تجربه نکنه متوجه نمیشه

اما چیزی که من متوجه شدم بعد از گذاشتن این دو تا روی سر و ایجاد سوزش در واقع منافذ پوست باز میشه و هم خون رسانی به اون قسمت بیشتر میشه و شاید این عسل این وسط یه کارایی میکنه

شما بعد از گذاشتن این معجون کلا 10-20 ثانیه هم نمیتونید سوزشش رو تحمل کنید و انگار دارن سوزن میکنن تو سر ادم

کلا کسایی که ریزش مو دارن و موقع شونه کردن موهاشون به شونه میچسبه و کنده میشه بعد از استفاده به عینه میتونن محکم شدن پیاز مو رو احساس کنن و اگه دروغ نگم که ریزش مو رو قطع میکنه حد اقل خیلی کمش میکنه

من خودم رویش مجدد مو داشتم ( البته موقعی که متوجه شدم ریزش موهام زیاد شده پیگیر شدم و سریع جلوشو گرفتم )

به خیلیا توصیه کردم و نتیجه گرفتن و البته بعضی ها هم نتونستن سوزشش متن سرشون رو تحمل کنن

این رو بدونید هرچی مو ریزش کنه بعدش دوباره مو در میاد همونجا اما نازکتر و این موی نازک هم هر بار بریزه دوباره نازکتر در میاد و همینطور ادامه پیدا میکنه تا زمانی که دیگه در نیاد

با موهاتون اصلا بازی نکنید و بهتره اصلا بهش فکر هم نکنید

هرچی بیشتر دستکاریش کنید بیشتر تکون میخوره و پیاز مو نمیتونه خودش رو بازسازی کنه

----------------------

من دکتر نیستم این معجونم من نساختم که ازش دفاع کنم یه چیزی بود که تجربه کردم و خوشحال میشم که بقیه هم بتونن استفاده کنن

درضمن برای اطمینان بیشتر میتونید سیر و عسل رو تو نت سرچ کنید ( در مورد ریزش مو )

با احترام / حجت
    ویرایش توسط hojatshabani : June 4th, 2010 در ساعت 08:07 AM

18. تبلیغات در اینترنت

دوست عزیز علل ریز مو در آقایان و خانمها فرق میکنه و در هر کدام نیز چندین علت دارد. عبارت فلان چیز مناسب ریزش مو است یک چیز کاملا کلی است که بیشتر از زبان عطاری ها می شنوید! مانند اینکه شما سردرد ناشی از خستگی داشته باشید یکی بیاد بگه این قرص رو بخور برای تمام بیماریها از عفونتهای حاد گرفته تا بیماری های خونی مفیده. شما آیا این قرص رو میخورید؟

رشد مجدد بستگی به ریزش داره. اگر در اثر شامپو و شیمی درمانی و این جور عوامل خارجی ایجاد بشه بله فولیکول مو قابلیت رشد مجدد دارد ولی اگر بدون علت باشد به احتمال خیلی زیاد امکان رویش مجدد نیست. به موهای ریخته شده اگر دقت کنید فولیکول تحلیل رفته و آسیب دیده را در انتهاش میبینید. نازک بودن مو به سیکل رشد و فازی که در اون قرار داره مربوط میشه. مو هر چقدر بیشتر روی سر بمونه ضخیمتر میشه. موهایی که فرصت نمیکنن که زیاد بمونن و میریزن نازکتر می مونن.

حذف چربی، گوشت قرمز و نمک از رژیم غذایی و اضافه کردن مینرال ها و ویتامینها به رژیم غذایی میتوانه کمک به بهبود ریزش مو کند.

صفحه 2 از 10 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین