![]() |
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
و البته از اون مهم تر اين كه امكان آپلود ندارم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
سلام دوستان واقعا تاپیک با حالیه : من به موسیقی چینی و ژاپنی خیلی علاقه دارم به نظرتون با گیتار میشه این آنگها رو زد و اگر میشه نت های این آهنگ ها رو بزارید
و میشه سازهای شرقی (چین ژاپن کره) رو معرفی کنید و بگید کدومش تو ایران گیر میاد و کدومش بهتر ![]()
Last edited by sasuke; 02-11-2009 at 01:26 PM.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
یک سوپرایز حسابی برای هم دوستان
5تا آلبوم از یک خواننده پاپ چینی به نام 조용필 این آلبومها را من از اینجا پیدا کردم ولی نفهمیدم چرا با این که خوانندش یک مرد چینی کاور آلبومها همه عکسهای yang mi kyung بازیگر نقش بانوهن روشونه . آلبوم اول حجم : 57 MB ![]() آلبوم دوم حجم : 68.7 MB ![]() آلبوم سوم حجم : 67.9 MB ![]() آلبوم چهارم حجم : 56.1 MB ![]() آلبوم پنجم حجم : 46.9 MB ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
اینا آهنگ ژاپنین دیگه؟!
پس این چیه :Code:
Uehara Mari - Gionshoja فقط آهنگای کیتارو خوب بودن و برخی از فولدر هایی که همینه معرفی کرد از ساسوکه هم تشکر می کنم به خاطر عکس ![]()
Last edited by Asura; 10-26-2007 at 01:12 AM.. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Registered User
|
Quote:
د لامسقتی ![]() نت این آهنگ ها رو یکی بده تشکر کیلویی چنده ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
با سلام به همه بروبتچس که اینجا رو ترکوندند !
![]() باید بگم که بعد دانلود همه آهنگا الآن دارم در آسمان هفتم سیر میکنم ! ![]() حالا 1 درخواست هم دارم ! ![]() بی زحمت همه آهنگای FAYE رو میخوام ! ![]() همشو !!!! ![]() همشو ! ![]() اگه تصویری هم از این بنده خدا دارید لطفا بگذارید ! ![]() پیشاپیش از همتون ممنونم ! ![]()
|
|
|
|
#22 |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
فعلا لينك دانلود اين ترانه ها را داشته باشيد تا ببينم باز هم مي توانم پيدا كنم يا خير: Faye Wong - Kisses In The Wind FayeWong-WinterLove faye_wong_-_smoke faye_wong_-_dearest_sunshine faye_wong_-_leave_nothing faye_wong_-_withered_flower faye_wong_-_concealed_night faye_wong_-_empty_city JackyCheungFayeWong_WindBlownLove the_cranberries_faye_wong_dreams_chinese_version faye_wong_-_angel faye_wong_-_april_snow Faye Wong - To the Hero faye_wong_-_spectacular اين هم لينك دانلود يكي از با شكوه ترين ترانه هاي Faye Wong: Faye Wong - Eyes On Me لينك دانلود يكي از ريمكسهاي همان ترانه: faye_wong_-_eyes_on_me_almighty_mix
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست... Last edited by Arianna; 11-03-2007 at 07:26 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
Quote:
![]() من پايم كه همه آهنگاي فايه رو دانلود كنم ! ![]() مثل هميشه منو شرمنده كردي !! ![]() ممنون !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
سلام به همه دوستای گلم و اساتید زحمت کش موسیقی !!!!
![]() بریم سر اصل مطلب ! ![]() دیروز داشتم تو این سایت های ژاپنی میچرخیدم که دیدم تو یکی از این سایت ها داره یه موسیقی پخش میشه ! ![]() این موسیقی انقدر به من چسبید که با یه برنامه ضبطش کردم و همش دارم گوشش میدم ! ![]() فقط حیف که کیفیتش پایینه ! ![]() اگه کسی این موسیقی رو میشناسه لطفا اسم خوانندش رو بگه ! ![]() چون احتمال برآورده شدن این خواستم 0 هست انتظار ندارم ولی اگه خارجکی تو این مایع ها داشتید دریغ نکنید ! ![]() با تشکر هز همه بچه های گل اینجا ! امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشید ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- اسم ترانه : شینگولا منگولیا یاس منگولا ! ![]() خواننده : یانکا ایکوکی گوگولی شیکوکی سایونارا ! ![]() سبک : رومانتیک ! ![]() حجم : دورو بر 2 مگ ! ![]() زبان : ما که خودمون ختم این حرفا هستیم سر در نیاوردیم ولی 99% همون ژاپنیه ![]() زمان : کمتر از یک ساعت ! ![]() مکان : مهدیه تهران ! ![]() کیفیت : افضاح !!!! ![]() لینک دانلود : ایناهاشش ! اینجا کلیک کنید ! Last edited by alfredo; 11-28-2007 at 12:18 AM.. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگر چه زبونش رو نمی فهمم ولی خوشم اومد![]() راستش منظورم این بود که آدرس اون صفحه ای که آهنگ پخش میشه رو بدی می خواستم با استفاده از ماشین ترجمه انلاین گوگل بررسیش کنم! ولی خب اشکالی نداره، شما خودتون هم می تونین از لینک زیر استفاده کنید که ترجمه ماشینی همون سایته شاید بتونه کمکی بکنه! :Code:
mydeskcity در ضمن اگر بازم آهنگای اینجوری داری بذارشون تو تاپیک آهنگای اینجوری! ممنون![]() Last edited by Arianna; 12-07-2007 at 12:33 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
Quote:
فعلا کامپیوترم سوخته وقت ندارم درستش کنم ![]() Quote:
![]() اگه آلبوم جدید از Faye Wong پیدا کردی ما رو بی خبر نذار ![]() |
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام آلفردو جان! بيا ببين چه چيزهايي پيدا كردم:
Faye Wong - Dreams (Mandarin Faye Wong_-_Leave Nothing Behind Faye Wong - Fei Mi Mi Zhi Yin ![]() Last edited by Arianna; 12-07-2007 at 01:47 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|