![]() |
|
|
#151 |
|
Registered User
|
سلام و درود بر همتون
من اولين باره كه اينجا پست مي ذارم اما هميشه به اينجا سر زدم و از اهنگها و مطالب زيباتون استفاده كردم و لذت بردم دست همتون به خصوص خواهر اريانا كه پايه گذار اين تاپيك بودن درد نكنه و خسته نباشيد فقط خواستم عرض ارادتي كرده باشم باي |
|
|
|
|
|
#152 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بسيار زيبا بود. متشكرم! پاينده باشيد.
|
|
|
|
|
#153 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
به اين تاپيك خوش آمديد. بسيار خوشحالم كه مطالب اين تاپيك مورد استفاده شما قرار گرفته است. اميدوارم همچنان شاهد حضور شما دوست عزيز باشيم. پيروز باشيد. Last edited by Arianna; 07-29-2007 at 03:25 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#154 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Robert Miles
![]() رابرت مايلز، آهنگساز مشهور سوييسي سبك ترنس، در 3 نوامبر 1969 در Neuchâtel در سوييس به دنيا آمد. او از اوايل دوران جواني نواختن پيانو را به صورت حرفه اي آغاز كرد و از سال 1988 وارد صحنه موسيقي در جهان شد. در سال 1990رابرت مايلز در چند كلوب ايتاليايي به عنوان DJ به كار پرداخت و هر چه از اين راه به دست آورد را صرف ساختن استوديوي شخصي و خريدن تعدادي ابزار الات موسيقي مستعمل و دسته دوم كرد. در آن سال آهنگسازي او چندان مورد توجه جامعه موسيقي نبود. در سال 1994، رابرت مايلز مشهورترين اثر سبك dream house خود را كه "بچه ها" ( "Children") نام داشت را توليد كرد. اين آهنگ در سال 1995 در طي دو هفته موفق به كسب فروشي بيش از 30،000 نسخه در سراسر اروپا شد و نيز توانست در صدر چارتهاي موسيقي كشورهاي متعددي قرار بگيرد. اين آهنگ در آلمان و چند كشور ديگر جوايز ارزنده اي نيز از آن خود كرد. گرچه اين آهنگ در ايالات متحده آمريكا موفقيتي كسب نكرد و حتي نتوانست جز بيست آهنگ برتر چارتهاي موسيقي اين كشور باشد، ولي به هر حال با استقبال گسترده بسياري از DJ ها در آمريكا روبرو شد.در دسامبر سال 2004 در يك همكاري و مشاركت ميان Angel City و Ministry of Sound براي توليد ترانه "Do You Know" ،كه به مكان دهم چارت موسيقي انگلستان صعود كرد، اين آهنگ مورد استفاده قرار گرفت. اولين آلبوم رابرت مايلز، Dreamland ، در 7 ژوئن 1996 در اروپا به بازار عرضه شد. همين آلبوم چند روز بعد به همراه ترانه "One and One" با صداي Maria Nayler در آمريكا ارائه شد. اين ترانه به موفقيتهاي متعددي در آمريكا و آلمان دست پيدا كرد و باعث شد كه رابرت مايلز آلبومي با عنوان Dreamland - The Winter Edition ،كه نسخه همراه با ترانه "One and One" از آلبوم قديمي Dreamland وي بود ، در اروپا منتشر كند. در سال 2003 رابرت مايلز از انگلستان به لوس آنجلس نقل مكان كرد و در سال 2004 با همكاري Trilok Gurtu آلبومي با عنوان Miles Gurtu منتشر كرد. بر اساس نوشته هاي وب سايت وي پرونده فعاليتهاي موسيقي رابرت مايلز به احتمال زياد با توليد تنها يك آلبوم ديگر با عنوان رابرت مايلز بسته خواهد شد. Quote:
Last edited by Arianna; 08-02-2007 at 01:54 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
مدیر بازنشسته
|
Robert Miles
تعداي آهنگ از رابرت مايلز:
Robert Miles - Man In The Moon--Csilla Robert Miles - Red Dragon--SEM Robert Miles - A New Flower Robert Miles - Enjoy Robert Miles - Everyday Life اين هم لينك دانلود آلبوم Dreamland از Robert Miles : Robert Miles - Dreamland ![]() Robert Miles - Dreamland تعدادي آهنگ از اين آلبوم: Robert Miles - Children Robert Miles - Princess Of Light Robert Miles - Fantasya Robert Miles - Landscape Last edited by Arianna; 03-12-2008 at 04:28 PM.. |
|
|
|
|
|
#156 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
سلام
پیرو معرفی چند شب پیش جناب پاکو دلوچیا 2 اثر دیگه ایشون رو براتون آپلود کردم بشنوید http://www.4shared.com/file/20509421...O_RICARDO.html http://www.4shared.com/file/20509422...BULERIAS_.html اینم یه کار دیجیتال از ونجلیس عزیز http://www.4shared.com/file/20245203...5/Music_3.html ودر آخرهم یکی از کارهای هنرمند یونانی آقای یانی که فکر میکنم اساتید قبلا" ایشون رو معرفی کرده اند http://www.4shared.com/file/20245206...a/Music_4.html موفق باشید
|
|
|
#157 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بسيار لطف كرديد كه باز از پاكو دو لوچيا آهنگ گذاشتيد البته شايد بهتر باشد اين آهنگها را بعد از چند روز دوباره به همان پست مربوطه منتقل كنيد تا علاقه مندان اين آهنگساز سريعتر و راحت تر به آهنگهاي مورد نظرشان دست پيدا كنند. در مورد ياني هم خير هنوز در اين تاپيك اقدامي در جهت معرفي ايشان و آثارشان صورت نگرفته. اگر علاقه مند هستيد مي توانيد كار معرفي را شما انجام بدهيد و در زمينه آهنگ هم نگران نباشيد قرار دادن اهنگها با من! ![]() پاينده باشيد. Last edited by Arianna; 07-29-2007 at 04:56 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Registered User
|
خواهر آریانای عزیز، سلام
![]() تاپیک بسیار خوب و جالبی رو شروع کردید. کاملاً پیداست که خیلی برای این مبحث زحمت کشیدید و شاید همین نکته است که مطالعه این تاپیک رو لذتبخش می کنه. تشکر می کنم به خاطر تمام زحماتتون. راستی مطالبتون در مورد رابرت مایلز، سلطان موسیقی الکارونیک سال 1997 باعث بعد از مدتها برم سراغ آرشیو موسیقی الکترونیک. حالا که بحث به اینجا رسید حیفه از Tiesto سلطان بی بدیل موسیقی Trance صحبتی نکنیم. البته با اجازه شما ![]() Quote:
Last edited by یاشار; 07-30-2007 at 02:05 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Registered User
|
Code:
Selected discography In My Memory 2001 Just Be 2004 Parade of the Athletes 2004 Just Be: Remixed 2005 Elements of Life 2007 قطعاتی مثل: Tiesto - Flight 643 Forever Today Adagio for Strings Driving to Heaven و یا قطعات دوباره اجرا شده ای مثل: Noa Assembly - "Into the FireChiller Twist Chiller Twist - "Stringz Ultd" [Shelley Mix] x از نظر من جزو بهترین کارهای Tiesto هستند. Last edited by یاشار; 07-29-2007 at 10:56 PM.. |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() خيلي خوش آمديد! واقعا لطف كرديد به ما سر زديد. از اينكه چون هميشه فعال وارد شديد از شما صميمانه تشكر مي كنم. كار بسيار خوبي كرديد كه درباره Tiseto صحبت كرديد چون همانطور كه همه ما مي دانيم در ايران طرفداران بسياري دارد. به هر حال اميدوارم همچنان در اين تاپيك ما را همراهي كنيد. پاينده باشيد. با اجازه ياشار عزيز من چند آهنگ ديگر از Tiesto برايتان مي گذارم: Dj Tiesto - Deep Trance Mix Dj Tiesto - Euphoria Dj Tiesto - Olympic Flame Dj Tiesto - Walking On Clouds DJ Tiësto - Urban Train Dj Tiesto - Lord Of Trance DJ Tiesto - In Search Of Sunrise 4 exclusive mix ![]() Last edited by Arianna; 07-30-2007 at 06:14 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#161 |
|
Registered User
|
سلام
من نمیدونم چطور از شما تشکر کنم. وقتی آهنگ ها رو گوش می کنم اشک توی چشمام جمع میشه چون خیلی از اونها یادآور خاطرات گذشته اند . البته قدرت جادویی این آهنگها هم جای خودشو داره. اینکه آدم اجازه بده دیگران هم در گنجینه ای که دارند سهیم باشند روح بزرگی رو می طلبه که همتون دارید. از هممممممممممتون متشکرم
|
|
|
#162 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#163 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
خوش آمديد. از لطف شما متشكرم. بسيار خوشحالم كه آهنگها مورد پسند شما دوست عزيز واقع شده. پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#164 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
مساله اي نيست. اين موضوع براي اكثر ما پيش مي آيد. اين هم آهنگي كه درخواست كرده بوديد. البته من فورمت فايل را از WMA به mp3 تغيير دادم : سلطان و شبان پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Registered User
|
Quote:
خدا نگرت داره. يا علي |