PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنر > فرهنگ

Reply

امکانات بيشتر نحوه نمايش
Old 07-04-2008, 04:12 PM   #61
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

Quote:
مطالب نوشته شده صرفآ نظر شخصی من هست و حاصل تجربه فعالیت در فرومهای فارسی (تخصوصی - عمومی) هست و فاقد ارزش دیگری هست
هر چند در بسیاری موارد تصورات خودم رو با برداشتی از نوشته های علی عزیز داشتم نزدیک دیدم.اما همان طور که انتظار می ره همه مطالب صرفا نظرات شخصی و مستقل هستند .

" جامعه مجازی امکانی را برای تحقق آرزوی دیرنه بشر برای زندگی در دنیایی دیگر را فراهم نمود آنچه که جز با مرگ امیدی برای تحقق آن قابل تصور نبود ! "

سرزمین خوشبختی :

اولین تصوری که به سراغ ما میاد . اگه از قید و بندها رها بشیم و خیلی چیزها دست خودمون باشه و اگه بتونیم دنیای جدید رو همون طور که دوست داریم بسازیم آیا زندگی در سرزمین خوشبختی از رویا به واقعیت تبدیل نخواهد شد ؟
امید ها و شوق فراوانی هست . انگار یه اتفاق مهم و جدید افتاده ! بیایید در دنیایی زندگی کنیم که قدرت این رو داریم که هر طور که بخواهیم عناصرش رو تغییر بدیم !! رویایی بود زندگی دوباره و برانگیخته شدن در کالبدی دیگر ... اینجا حتی میشه هزاران بار متولد شد ! رویاها به واقعیت پیوستند !!

دنیای جدید ... هویت جدید ... از آنجا که ما معمولا آنچه را که دوست داریم می بینیم و آنچه را که می خواهیم باور می کنیم دنیای مجازی را جایگاه تجلی همه ی رویاها و خواسته های خود می دانیم ..

واقعیت چیست ؟

معمولا همواره به دنبال یک جواب ساده و صریح برای مسایل هستیم! به نظرم جواب دادن به این پرسش به آسانی امکان پذیر نیست و علیرغم آنچه که ما در فلسفه ی اسلامی معتقد به مطلق بودن حقیقت و حق هستیم. پاسخ به این پرسش در این زمینه ی جدید زندگی اجتماعی بشر نیاز به تامل و درنگ دارد .

یک سری اصول هستند که تا وقتی خلافشون ثابت نشه با گذشت زمان هیچ تغییری در اعتبارشون به وجود نمیاد . از جمله نوشته زیر که از پنج هزار سال پیش تا کنون همچنان از غبار زمان مصون هست :

Quote:
" ممکن است لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آن ها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار می توان به وسیله گفته ها و نوشته های دروغ مردم را فریفت .
زیرا همان طور که مگس .عسل را دوست دارد. مردم هم دروغ و ریا ووعده های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست می دارند . "

" من عقیده دارم که انسان تغییر نمی کند ولو یکصد هزار سال از او بگذرد.
یک انسان را اگر در رودخانه فرو کنید به محض اینکه لباس های او خشک شد همان است که بود .
چون شکل و رنگ بعضی از اشیاء و کلمات بعضی از اقوام تغییر می کند و بعضی از اغذیه و البسه امروز متداول می شود که دیروز نبود . مردم تصور می نمایند که امروز غیر از دیروز است .

ولی من می دانم چنین نیست و در آینده هم مثل امروز و مانند دیروز کسی حقیقت را دوست نمی دارد.**
"
بذارید زود قضاوت نکنیم. در سیر مرگ تدریجی یک رویا اشاره شد به ارتباط از نوع نزدیک ! آن چیزی که مورد نظرمن هست صرفا بیان یک سری دیدگاه ها از زاویه دید متفاوت است درباره " حرمت انسان " و حریم خصوصی در دنیای مجازی ... نتیجه گیری و قضاوت را به عهده ی خواننده این سطور می گذارم.
به خاطر اینکه این پست بیش از این طولانی نشه ادامه رو در پست بعدی می ذارم.

** " سینوهه پزشک مخصوص فرعون" / میکا والتری و ترجمه زنده یاد ذبیح الله منصوری

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-05-2008 at 10:08 PM.
Dong Fang Bobai is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2008, 05:32 PM   #62
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

حرمت انسان ها و حریم خصوصی در دنیای مجازی

حرمت انسان ها و حریم خصوصی در دنیای مجازی :

از حدود چند ماه پیش قصد داشتم مطالبی در این زمینه اینجا بنویسم تا فرصتی پیش بیاد برای توجه به این مطلب و خوندن نظرات دوستان ... اما علت های بسیار زیادی باعث این تاخیر شد .

اولین مورد تردید در مورد نتیجه ی احتمالی این موضوع هست ! من سه تا پست برای این مورد آماده کرده بودم .. در پست سوم قرار بود تاثیرات این موضوع را با چند مثال کاملا محسوس و به طور صریح بیان کنم. اما چون احتمال می دادم هدف اصلی من از این نوشتار نه تنها محقق نخواهد شد بلکه ممکنه موضوع به مطالب حاشیه ای کشیده بشه ... بنابراین از ارسال آن مطالب به عنوان پست سوم خود داری می کنم !

آخرین دلیل تاخیر . صحبت هام با مدیر گرامی فرهنگ و هنر ( علی عزیز ) بود و اشاره ی جالبی که ایشون داشتند . با اجازه قبلی و موافقت ایشان نقل می کنم :
Quote:
نوشته ای از live for what?
آقا من یه نظری دارم!
بعضی از کلمات حرمت دارند
و ما خیلی بد ازشون استفاده میکنیم!
نمونه ازش خیلی زیاد هست مثلآ:
دوست - عشق - آزادی و ....

فکر میکنم همونجوری باشه بهتره!
حداقل تا وقتی که تغییری تو وضع فعلی داده نشه!
خیلی از وقت ها قدر و ارزش کلمات رو با نوع استفاده از آنها هدر می دیم.

حالا کمی در مورد حریم خصوصی حرف بزنیم. در دنیای مجازی . امروزه حریم خصوصی اشخاص در معرض خطراتی است که پیش از فناوری اطلاعات هرگز پیش نمی آمده است، همانطور که پیش از پیدایش فناوری الکتریسیته هیچ کس در معرض خطر برق گرفتگی نبوده است.

حال باید مواظب باشید جرقه الکترونیک گرفتگی، حریم خصوصی شما را به آتش نکشد!

بعید به نظر میاد این روز ها کسی به زندگی اجتماعی و فرهنگ عمومی ایران افتخار کنه ... ولی خوب ضمن عذر خواهی به خاطر مطالب تکراری که همه می دونید باز هم بهش می پردازیم:

یک زمانی ( در دوران هخامنشیان ) دعا می کردند که این سرزمین از شر خشکسالی و دروغ در امان بمونه !! اولین باری که به تخت جمشید رفتم همزمان که از قدم زدن در این خرابه های باشکوه لذت می بردم یک احساس بیگانگی خاصی هم با اونجا داشتم : " آیا این بناها به ایرانیان مربوط بوده ؟ " یک مقایسه سریع تفکر امروز مردم ایران و صنایع و تولیدات داخلی و هنر امروز هنرمندان کشور ما را دچار شک و تردیدی قوی در مورد اصالت بنای تخت جمشید با ایران و ایرانی می کند. به طور قطع میشه گفت اگه تخت جمشید بنایی است که در سرزمین ایران وجود دارد و کسانی که تصمیم به ایجاد و زندگی در آن گرفتند ایرانی بودند پس کسانی که امروزه در موقعیت فعلی جغرافیایی کشور ما زندگی می کنند ایرانی نیستند !!

نام ایران رو به کار نمی برم . اما اصول اخلاقی زندگی مردمی که در این جامعه متولد شدند و حتی برای مدتی اینجا زندگی کردند بر دو اصل اساسی استوار است : یکی دروغ و دیگری دروغ !!

بر گردیم به بحث خودمون .... درباره مذهب این مردم ( که خود من هم جزوشون هستم ) بر خلاف اون چیزی که در آیات 27 و 28 سوره نور و 11 و 12 سوره حجرات است و در روایات و احادیث نیز به نقل از پیامبراكرم(ص) ، امیرالمؤمنین(ع) و ائمه گرامی ما، موارد بسیاری راجع به حفظ حریم خصوصی افراد وجود دارد و فتوای 8 ماده ای معروف یکی از مراجع بزرگ فقه شیعه _امام خمینی ( ره ) **_ در مورد حفظ شرافت و امنیت خصوصی حریم انسان ها ...
بررسی رفتار ما حاکی از باور و اشتیاق ما به کنجکاوی در امور خصوصی و شکستن حریم های یک دیگر است.

ما مقصریم که این طور تربیت و بزرگ شدیم ؟

._____________

** فرمان و فتوای معروف امام در تاریخ 24/6/1361

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-05-2008 at 10:07 PM.
Old 07-04-2008, 06:09 PM   #63
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

نزول اخلاقی :

نمی دونم دروغ در فرهنگ ما از کجا شروع میشه ولی قطعا اون قدر با ما عجین شده که وقتی از طرف دوستی دعوت به نهار می شویم به جای گفتن " میل ندارم " /" ترجیح می دهم که نهار را به تنهایی میل کنم " به طور ناخود آگاه دروغ را انتخاب می کنیم : " ممنونم. صرف شده " یا " قبل از اینکه بیام اینجا خوردم "

دیگه این طرز فکر و دروغ از عادت گذشته و همراه سایر رفتارها و تفکرات نادرست وارد وجود ما شده و به طور ژنتیکی از نسلی به نسل بعد منتقل میشه
!

داشتن حریم خصوصی، یكی از حقوق اساسی بشر و مرتبط با حفظ مقام انسان و دیگر ارزش‌هایی است كه كرامت انسانی ما برای ما به ارمغان می‌‌آورد. بر پایه این حق، یك شخص یا گروه می‌تواند مسائل شخصی زندگی خود را خارج از محدوده دسترسی دیگران نگه داشته و یا مسائل اطلاعاتی مربوط به خود را كنترل كند.

به نظر من این ها توضیح واضحات هست اما انگار هیچ کس خبر نداره !

شكسته شدن حریم خصوصی افراد از هر قشر و رده‌ای، باعث نا امنی روانی و اجتماعی افراد شده و می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

پیدایش دنیای مجازی نیازمند تعاریف جدید است از آن جمله می توان به مفهوم مالکیت، مفهوم حریم خصوصی، مفهوم توزیع قدرت، مفهوم آزادی های اساسی و مفهوم مسئولیت اخلاقی اشاره کرد.
فناوری اطلاعات امروز اشخاص با هویت های مجازی در فضای الکترونیکی ظاهر می شوند، با یکدیگر به گفتگو می نشینند و با هم قول و قرارهایی می گذارند و گاهی غافل می شوند که ممکن است با کسی سخن گویند که کاملا هویتی جدای از آنچه بروز داده، دارد. این یک هویت مجازی است; هویتی که البته کاربردهای خاص خود را در محیط الکترونیک دارد و می تواند کارآمدی خاص خود را نیز داشته باشد.

توصیه های گذشته برای این مباحث کافی نیست، ما در مواجهه با این معضلات دچار یک خلا مفهومی هستیم و مفاهیم موجود در نظریات سنتی و نیز اصول حاکم بر آنها برای حل مشکلات اخلاقی ای که فناوری اطلاعات موجب آن شده، کافی نیست; برای مثال، آنچه مفهومی از ملکیت و شی بودن است که می توان بارها و بارها آن را دزدید و در عین حال همچنان در دست صاحبش باشد؟ این مفهوم از ملکیت درک و فهم سنتی از ملک و مالکیت را دچار چالش می کند.شاید بعضی وقت ها در محاورات خصوصی چیزی را بگوییم که امید داشته باشیم شنوندگان آن را به فراموشی بسپارند یا چیزی را بنویسیم که بعدها از آن پشیمان شده و امیدوار باشیم خوانندگان برگه های ما را لابه لای دیگر برگه های متعدد و متفرق بایگانی خویش گم کنند و دیگر به خواندن آنها مبادرت نورزند. ولی فناوری اطلاعات به همه این امکان را می دهد که همه اطلاعات حال و گذشته را به نحوی سامانمند بایگانی و ذخیره کنند و هر وقت آن را لازم داشتند فورا آن را بیابند.
ازاین جهت اگر حریم خصوصی شما در زمان و مکانی خاص افشا» شود، امید نداشته باشید که کاربران رایانه ها آن را فراموش کنند، چراکه فناوری اطلاعات این امکان را سلب کرده است.

همه و همه در دنیای سایبر درون بلندگوهایی پخش می شود که اولا امکان شنیدن آن برای همه هست و ثانیا هرگز آوای مکرر و باقی آنها خاموش نمی شود و تازه هر روزه با هر عملیات الکترونیکی شما بر حجم آنها اضافه می شود.

حق حریم خصوصی مواردی از زندگی انسان است که از سوی دیگران غیرقابل تسخیر است. بنابراین برخی از صاحب‌نظران از آن به عنوان حق مصونیت و حق انسان نسبت به امور شخصی خود یاد کرده‌اند.

برخی نویسندگان و صاحب‌نظران حقوقی سابقة این حق را به دوران رم و یونان باستان نسبت می‌دهند و منشأ آن را همان لزوم رعایت حق مالکیت نسبت به اموال مادی می‌دانند. در رم قدیم injuria که به عنوان یک فعل مجرمانه تلقی می‌شد، مبتنی بود بر عملی که حرمت و حیثیت انسان‌ها را مخدوش می‌کرد. مشابه آن در حقوق اسکاتلند لفظ Convicium وجود دارد که گفته شده فعل مجرمانه مضر به شخصیت افراد می‌باشد.
حق حریم خصوصی علاوه بر اعلامیة حقوق بشر ۱۹۴۸ در میثاق حقوق مدنی ـ سیاسی مصوب ۱۹۶۶ نیز مورد تأکید قرار گرفته است. این سند بین‌المللی در بند ۱ از مادة ۹ خود حق امنیت شخصی را برای تمام افراد به رسمیت شناخته و سپس در مادة ۱۷ بند ۱ زندگی خصوصی و حریم شخصی را مورد حمایت قانونی می‌داند.

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-05-2008 at 09:54 PM.
Old 07-04-2008, 06:35 PM   #64
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

نتیجه و محصول ورود به حریم خصوصی افراد و افشای آن حریم نیز منجر به از بین رفتن حرمت افراد، بی اعتبار شدن مصالح جامعه و به خطر افتادن آینده یک جامعه می‏شود .

پاکیزگی اخلاقی فرد را مخدوش می‏کند.

شكسته شدن حریم خصوصی افراد از هر قشر و رده‌ای، باعث نا امنی روانی و اجتماعی افراد شده و می‌تواند پیامدهای جبران‌ناپذیری به همراه داشته باشد.

مثالی می زنم که فکر کنم برای مدیران انجمن ها محسوس تر باشه . در سیستم ویبالتین مدیران هر بخش در کنار پست ها و نوشته های افراد کلید Edit را می بینند و به آن دسترسی دارند همان طور که ما کاربران به این کلید برای پست های خودمان دسترسی داریم. خیلی از اعمال هم به سادگی چند کلیک هست ! تا به حال شده یک لحظه فکر کنید چون این امکان را دارید جزو حقوق مسلم شماست ؟ و هر وقت بخواهید حتما باید ازش استفاده کنید ؟

در مورد شکستن حریم خصوصی آن چیزی که به Hack یا vulnerability معروف است. فرد چون از نظر فنی امکان دسترسی میابد پس این کار را انجام می دهد و ضمن داشتن همان احساس ( حق مسلم ) + حس کنجکاوی در امور شخصی دیگران

در سایت رسمی vBulletin برای کاهش این موارد برنامه ی آپدیت های منظم را در پیش گرفته اند ...

به نظر من علاوه بر موارد فنی فرهنگ سازی و اصلاح تفکرات هم لازمه .

یه مثال دیگه :

Quote:
سوال : آیا دوست داری آدم ها رو بازی بدی و بشینی کنار بهشون نگاه کنی؟
پاسخ : زياد اين كارو انجام ميدم و كلا تو بازي كم نميارم
متاسفانه این روز ها دیگه قبح و زشتی این کار کاملا از بین رفته . و ورود و خواندن و نقل قول بدون اجازه پیغام ها و اطلاعات خصوصی افراد عموما عادی شده !!!

اون قدر این موضوع عادی شده که برای جواب ورود به حریم خصوصی و خواندن پیغام ها و ایمیل های خصوصی افرادجوابی مشابه این هست :

Quote:
" ولي به نظر من آدم ها كتاب هاي متحرك هستند، بيشتر از اونكه دست نوشته هاي ديگران رو دوست داشته باشم بخونم، دوست دارم خودشونو بخونم."
این مورد هم نظر شخصی خودم هست ( و حتما هم درست نیست ) ولی به نظرم بنیان گذار کنجکاوی در حریم خصوصی و اطلاعات شخصی و عکس و هویت کاربران دنیای مجازی یکی از دوستان گران قدر ما در همین فروم هست ! ( توضیح : نوشتن این خط آخر نمیشه گفت انتهای شجاعت بود ولی هرکس به خودش بگیره مشکل خودش هست و به من ربطی نداره ! چون نام نبردم ! )

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-17-2008 at 09:50 PM.
Sponsored links
Old 07-11-2008, 02:45 AM   #65
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

خب دوست بسیار خوبم یک جمله طلایی برام فرستاده! که من به خودم اجازه میدم اون رو اینجا مطرح کنم!

همون حرف های سینوهه ! شاید اگه دقت کنیم می بینیم که مشکلات جامعه ی حقیقی ما عینا در دنیای مجازی هم هست . پس مشکل اصلی از تفکر ما و اندیشه ما هست !! و نه شرایط جسمی و مادی دنیا

میخواستم با کلی داستان به اینجا برسم!
چند فصل دیگه از داستانم مونده بود اما دوستی نتیجه آخرش رو همینجا گفت!
با توجه به پستهای بالا که یک نمونه هست از خروار!
از راهی که ما میریم و رو به ...

ناکجا آباد درهمی که ساختیم

آرزوهایی (اهداف) که ما رو به اینجا آورد و چیزی که الان در دستان ما هست!
و سوالی که شاید گاهی پرسیده بشه!
من واقعآ اینجا چی کار میکنم؟!!!

جامعه مجازی ما تمام طبقات اجتماعی رو در خودش داشت!
از مرفهین بی درد - تا خادمان ملت
از اسوه های ادب - تا بی چاک دهن های بی شرف
از گدایان عاطفه - تا گدایان سرمایه
از دزد تا پلیس
از عقل تا جهل
از ... تا ...

و اینجا سرانجام گورستان رویاهای نا تمام و زیبای افکار ایده آل اندیش
تفرجگاه متروکه افراد بی قید و بند
داستان تکرار افراد واقع نگر میشه

شاید برای تو دوست عزیز! چیزی فراتر از همه اینها شد ...
live for what? is online now   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 07:18 AM   #66
Moderator
linghuchong
مدیر هنرهای نمایشی

linghuchong's Avatar

Quote:
نوشته ای از live for what? View Post
... از اسوه های ادب - تا بی چاک دهن های بی شرف ...

علی

مثل اينکه دلت خيلی پره!

Last edited by linghuchong; 07-11-2008 at 02:07 PM.
linghuchong is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2008, 01:11 PM   #67
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

می خواستم یه مطالبی بنویسم ولی احتمالا سوء برداشت پیش میاد ! ولی من می گم امیدوارم کسانی که می خونند در نظر بگیرن ...

کسانی که از سال 2006 یا 2007 عضو این فروم شدند نام این افراد رو زیاد شنیدند :
Behrooz
Live for what?
Pilot
Daneel Olivaw
Shahed
Rax
و خیلی های دیگه ...

در کل مدت فعالیتم در این فروم سه تا تاپیک برام جالب بود : پایگاه پویای شعر کلاسیک / سبک های ادبی در شعر فارسی / و این تاپیک شگفت انگیز " دنیای مجازی , آیینه مدینه فاضله "

وقتی که نوشته های علی عزیز رو دیدم و اینکه همزمان بود با اتفاقاتی که در یک گوشه ی دیگه از دنیای مجازی در حال وقوع بود شگفت زده شدم ! و تا چند روز کارم این بود که فقط بیام چند بار از روی نوشته هاش بخونم ! انگار یک ماجرایی رو داشت تعریف می کرد و آخرش رو هم گفت !!!
یک مورد رو هم بد نیست بگم ! تقریبا به طور متوسط هر دو هفته یک پیغام شامل انتقاد از شخص ایشون برای خودشان می فرستم ! پس این حرف ها رو برای خوش آمد کسی نمی زنم. مهم هم نیست چه کسی و تا چه قدر کل این نوشته ها رو باور بکنه !
همه ی مطالبی هم که در پست های این صفحه هست مطلب جدیدی نیست ! فقط توضیح و بیان مفصل هست از همون نوشته های علی عزیز !

من می خواستم تا چند تا پست هم درباره ی نوشته هاشون بنویسم اما نتیجه و حرف آخر رو گفتند اینجا !
نمی دونم با توجه به اینکه خیلی راحت این نتیجه رو به شما منتقل کردند تا چه حد تاثیر می گیریم ؟

ولی یک راز بود در مورد مفهوم زندگی و زیستن ( حتی فراتر از این دنیا ها )

خیلی از تجربه ها با پرداختن بهای سنگینی به دست میاد .. حالا که بدون پرداختن بهای این تجربه ها در اختیار ما گذاشته شده فقط امیدوارم از کنار صحبت های علی به سادگی نگذریم.

من اگه دوتا نتیجه ای که در ذهنم هست رو قبل از اینکه تاپیک به حاشیه بره بیان کنم دیگه فکر می کنم وظیفه ی انسانی و اخلاقی و دینی( با تلفظ Dein ) که به اینجا دارم رو کامل ادا کردم. ( اینکه کسی برای حرف های من هیچ ارزشی قایل نبوده و نیست مسئولیتی متوجه من نمی کنه ! همه آزادند که خودشون فکر کنند و تصمیم بگیرند و انتخاب کنند )

نتیجه اول و اصلی رو علی عزیز گفتند به طور کامل . که در انتها هم کوت می کنم نوشته ها رو..

در آنچه که " مرگ تدریجی یک رویا " و آنچه :
Quote:
دیر یا زود ما هم باید بریم و خودم هم فکر می کنم دیگه به ندرت بتونم بیام و به نوعی این آخرین پست های من خواهد بود.

در مورد" رفتن " بهروز عزیز مطلبی رو گفت که اینجا نقل می کنم :

Quote:
قضيه فروم يادت هست ؟ بر خود نهيب زديم كه قبل از هر كاري انسان مدار باشيم و انسانها را ارج نهيم . اگر احساس كرديم كه انساني در پيرامون ما بر خطاست به قدر وسع خود بكوشيم تا آموخته هاي خويش را منتقل كنيم ، سخن همه انسانها را بشنويم و پند بگيريم كه هر انساني به وسعت خويش ، سخن ها براي گفتن و ابراز دارد و اگر در خود توان اصلاح نديديم ، چماق بر سر انساني كه ما تصور مي كنيم بر خطاست نكوبيم ؛ مردانه كنار بايستيم . از بالا به انسانها نگاه نكنيم . خود را در جمع آنها ببينيم و . . . ( بگذريم ، ادامه بدهم شمايل پند و اندرز مي گيرد و من از آن بيزارم )

روزي حضرت ماركس نوشت كه تاريخ هميشه خودش را تكرار مي كند ، مرتبه اول در قالب تراژدي خود را آشكار مي كند و در مرحله دوم به صورت كمدي نمايان مي شود .

بخش تراژدي اش را كه شاهد بوديم .......................... مراقب باشيم بخش كمدي اش را به نام ما ننويسند .

پيراهني كه آيد از او بوي يوسفم
ترسم برادران غيورش قبا كنند

با مهر
بهروز
من هم دوست دارم قبل از آنکه بخش کمدی اش را به نام من بنویسند بروم ! چون وقت رفتن است و
Quote:
خیلی ها هم با تمام وجود سعی میکنن همینجا بمونن! اما مقاوت در برابر موجهایی که آدم رو به بیرون از این سرزمین راهنمایی میکنه بسیار سخت هست.
در پست بعدی هر نتیجه ی دوم را هم بیان می کنم.

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-11-2008 at 02:44 PM.
Old 07-11-2008, 03:07 PM   #68
Trusted Member
Dong Fang Bobai
کاربر فعال ادبیات

Dong Fang Bobai's Avatar

گفته شد که کسی که توان شکستن حریم های خصوصی رو در خودش می بینه آن را حق مسلم خودش می دونه !

همان طور که دیگه الان همه خبر دارن این کارها غیر ممکن نیست ..... و متاسفانه با پیش رفت فن آوری ها روز به روز ساده تر هم میشه .... دیگه لازم به توضیح نیست که بگم اگه کوکی های یوزری رو به دست بیارید یا بسازید به راحتی می تونید بدون دونستن پسورد به جای یوزر لاگین کنید.

اما آیا وقتی که به پیغام های خصوصی دست پیدا کردید حتما حریم ها رو نادیده می گیرید ؟

دو تا فایل در پیوست هست !!!

آیا این حرف های سینوهه در پنج هزار سال پیش درست هست ؟
Quote:

" ممکن است لباس و زبان و رسوم و آداب و معتقدات مردم عوض شود ولی حماقت آن ها عوض نخواهد شد و در تمام اعصار می توان به وسیله گفته ها و نوشته های دروغ مردم را فریفت .
زیرا همان طور که مگس .عسل را دوست دارد. مردم هم دروغ و ریا ووعده های پوچ را که هرگز عملی نخواهد شد دوست می دارند . "

" من عقیده دارم که انسان تغییر نمی کند ولو یکصد هزار سال از او بگذرد.
یک انسان را اگر در رودخانه فرو کنید به محض اینکه لباس های او خشک شد همان است که بود .
چون شکل و رنگ بعضی از اشیاء و کلمات بعضی از اقوام تغییر می کند و بعضی از اغذیه و البسه امروز متداول می شود که دیروز نبود . مردم تصور می نمایند که امروز غیر از دیروز است .

ولی من می دانم چنین نیست و در آینده هم مثل امروز و مانند دیروز کسی حقیقت را دوست نمی دارد.**
صحبت های علی عزیز تا چه حد با واقعیت وجودی ما انطباق داره ؟

Quote:
همون حرف های سینوهه ! شاید اگه دقت کنیم می بینیم که مشکلات جامعه ی حقیقی ما عینا در دنیای مجازی هم هست . پس مشکل اصلی از تفکر ما و اندیشه ما هست !! و نه شرایط جسمی و مادی دنیا
Quote:

شاید برای تو دوست عزیز! چیزی فراتر از همه اینها شد ...
چرا این پست ها رو زدم ؟ : سینوهه حدود پنج هزار سال پیش در ادامه ی اون جمله ای که گفت : "ولی من می دانم که چنین نیست و در آینده هم مثل امروز و مانند دیروز کسی حقیقت را دوست نمی دارد . "

چنین ادامه داد : " من این کتاب را برای این می نویسم که می دانم ! و دانایی من مانند تیزاب قلب انسان را می خورد و اگر انسان دانایی خود را به دیگری نگوید قلب او از بین می رود "

یک سری مطلب هم در مورد خودم نوشته بودم که به خاطر ریستارت شدن کامپیوترم پرید!

منتهای مراتب این که چرا خودم با اینکه این همه نوشتم ..... پیغام های خصوصی دوستانم رو پیوست کردم در این پست سوالی هست که جوابش زمان می خواد !
Attached Files
File Type: txt privatemessages-linghuchong-07-11-2008.txt (46.2 KB, 21 views)
File Type: txt privatemessages-live for what-07-11-2008.txt (31.8 KB, 14 views)

Last edited by Dong Fang Bobai; 07-11-2008 at 03:13 PM.
Sponsored links
Old 07-12-2008, 02:52 PM   #69
Moderator
Mehdi
مدیر برنامه نویسی وب

Mehdi's Avatar

کد شده بابا فایل هات .
درضمن , اون زمان دزدی کوکی گذشت , من خیلی وقته ندیدم کسی با دزدی کوکی بتونه اینکارو بکنه.
Control Every aspect of your site From a Very Powerfull ControlPanel,
There is no LIMIT to what you can do to your WebSite

Mehdi is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2008, 03:18 PM   #70
Moderator
Mehdi
مدیر برنامه نویسی وب

Mehdi's Avatar

البته درسته فایل هات کد شده , ولی میشه برگردوندشون
Mehdi is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2008, 07:04 PM   #71
DIXIE CHICKS
Registered User

DIXIE CHICKS's Avatar

در نهایت احترام به Dong Fang Bobai
من که آخرش نفهمیدم چی می خواستن بگن .

من 2 ، 3 ماه نتونستم بیام چه جوری جو فروم این شکلی شد!!!
(جمله سوالی نبود ، تعجبی بود )
Old 07-27-2008, 11:04 AM   #72
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

Quote:
نوشته ای از DIXIE CHICKS View Post
در نهایت احترام به Dong Fang Bobai
من که آخرش نفهمیدم چی می خواستن بگن .

من 2 ، 3 ماه نتونستم بیام چه جوری جو فروم این شکلی شد!!!
(جمله سوالی نبود ، تعجبی بود )
کلآ منظورشون این بود که (برداشت شخصی) خیلی از مفاهیم هیچ معنی ندارند برای ما جماعت
مثلآ حریم خصوصی
که تو جایی مثل فروم نمود بیشتری داره
منظور که تلنگر بود که اگر کسی خواست بیدار بشه ، بیدار بشه
اما معمولآ مشکل از همون خواستن هست
Sponsored links
Old 08-02-2008, 01:15 PM   #73
Moderator
live for what?
مدیر فرهنگ و هنر

live for what?'s Avatar

شهر آشوب یا ....

یکی از اتفاقاتی که خیلی برای ملت ما میفته ورود یک فن آوری بدون فرهنگ استفاده از اون هست

مثل اتومبیل: که خودش اومد اما فرهنگش نیومد و همین امر باعث وجود مشکلات بسیار زیادی شد (حدود 3 روز به یک سفری رفتم که بیشتر مدتش رو توی جاده بودم! و متاسفانه حدود 7 اتومبیل دیدم که تصادف منجر به مرگ کرده بودن)

نمونه های دیگه ای هم هست. مثل کامپیوتر - موبایل - اینترنت و غیره
البته به مرور این فرهنگ ها به طرف اصلاح شدن میرن اما تو این مدت قربانی های زیادی میگیرن

فروم یک وسیله هست در قالب فن آوری بسیار بزرگتر.
در این مورد هم بسیار آزمون و خطا کردیم اما هنوز مشکلات زیادی داریم

عده ای تصور میکنن فروم جاییست (به قول یکی از دوستان) در حد کالج سلطنتی انگلستان
عده ای تصور میکنن یک چت روم بزرگ هست که همه میتونن چت کردن من و دوستام رو توش ببینن
اما فروم به اعتقاد من جایی هست که همه دست به دست هم میدن تا اطلاعات خودشون رو تکمیل کنند
دقیقآ مثل فن آوری دانلود تورنت هست!
هر کسی یک درصدی از کل اطلاعات رو داره! اون رو میاد در اختیار سایرین میذاره! همه همین کار رو میکنن تا در نهایت به یک مجموعه قابل استناد میرسیم
اما خیلی ها هنوز نمیدونیم چه جوری میتونیم یک مجموعه قابل استفاده تهیه کنیم

خب شاید برای این کار بهتر باشه خودمون رو در قالب فردی دیگری قرار بدیم
کسی که با سرچ کردن یک کلمه میرسه به این فروم!
مثلآ با سرچ کردن اسم یک فیلم یا سریال
وقتی وارد فروم میشه با خوشحالی تمام میبینه که یکسری مطلب که چندین صفحه هم میشه در مورد سریال و فیلم مورد علاقه اون وجود داره
اما وقتی تمام تاپیک رو میخونه بیشتر با احوال پرسی و سلام و مخلصیم و این حرفها مواجه میشه!
وقتی کل تاپیک رو بخونه چیزی گیرش نیومده!
در حالیکه فلسفه فروم این نیست
حالا مورد دیگه ای که خیلی شناخته شده نیست فلسفه وجودی بخش های مختلف و تاپیک های مختلف هست
مثلآ در همون مثال بالا اگر فرد وارد تاپیکی بشه که اسم یک فیلم روش هست اما توش در مورد قیمت جهانی نفت صحبت شده چه حسی بهش دست میده؟!
اصولآ وقتی این همه تنوع موضوعی هست تو فروم چرا ما دوست نداریم بحث هامون رو هدفمند کنیم؟!
Old 08-02-2008, 02:01 PM   #74
Trusted Member
De Monarch
کاربر فعال هنرهای نمایشی

De Monarch's Avatar

Quote:
عده ای تصور میکنن یک چت روم بزرگ هست که همه میتونن چت کردن من و دوستام رو توش ببینن
اما فروم به اعتقاد من جایی هست که همه دست به دست هم میدن تا اطلاعات خودشون رو تکمیل کنند
هر کسی یک درصدی از کل اطلاعات رو داره! اون رو میاد در اختیار سایرین میذاره! همه همین کار رو میکنن تا در نهایت به یک مجموعه قابل استناد میرسیم
آقا اون دوست اتفاقا به من هم همین ها رو گفت. گفت اینجا رو بعضی ها با کالج سلطنتی انگلیس اشتباه گرفن من هم کلی خندیدم . گفتم برادر چرا حرف مفت می زنی . گفت : به خدا حرف مفت نمی زنم . یه عده ای اینجا رو با کالج اشتباه گرفتن . من گفتم آقا بی خیال . بیچاره برگشت یه سری پست (در حدود 100 پست ) رو گذاشت که حرفش رو ثابت کنه منم چون حوصله نداشتم پست ها رو ندیدم .

Quote:
یکی از اتفاقاتی که خیلی برای ملت ما میفته ورود یک فن آوری بدون فرهنگ استفاده از اون هست

مثل اتومبیل: که خودش اومد اما فرهنگش نیومد و همین امر باعث وجود مشکلات بسیار زیادی شد (حدود 3 روز به یک سفری رفتم که بیشتر مدتش رو توی جاده بودم! و متاسفانه حدود 7 اتومبیل دیدم که تصادف منجر به مرگ کرده بودن)

نمونه های دیگه ای هم هست. مثل کامپیوتر - موبایل - اینترنت و غیره
البته به مرور این فرهنگ ها به طرف اصلاح شدن میرن اما تو این مدت قربانی های زیادی میگیرن

فروم یک وسیله هست در قالب فن آوری بسیار بزرگتر.
در این مورد هم بسیار آزمون و خطا کردیم اما هنوز مشکلات زیادی داریم
کاملا درسته . یادمه یه وقتی ما یه مدیر مدرسه ای داشتیم هفته ای یه بار می یومد مدرسه . بعد برای اینکه ابهت خودش رو نشون بده چند تا دانش آموز خوب رو تنبیه می کرد تا بگه من حضور دارم .

نظام آموزشی ما نتونست به اون مدیر بفهمونه که دانش آموز با دانش آموز فرق میکنه . دقیقا یه بخشی از این موارد به فروم خودمون می خوره . نه؟!

Quote:

اصولآ وقتی این همه تنوع موضوعی هست تو فروم چرا ما دوست نداریم بحث هامون رو هدفمند کنیم؟!
من با این موافقم . یه زمانی با سواد ها به بی سواد بیشتر میدون میدادن تا در گیر و دار جولان دادن بی سواد ها سواد با سواد ها بیشتر به چشم بیاد .

اگه وقعا هدف , هدفمند کردن باشه حرفی نیست اما اگه قرار باشه این هدفمند کردن منجر به توهین به چند تا آدم بدبخت بشه که فایده ای نداره . بهتره قبل از اینکه با سیمای یک فیلسوف وارد بشیم و حرف های گنده بزنیم از خودمون شروع کنیم . من که از همین امروز تصمیم گرفتم توی بخش های فرهنگ و هنر فقط بشینم و از سواد دوستان خوبم لذت ببرم

چقدر طول کشید؟!

De Monarch is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 12:50 AM   #75
Amir_2591
Registered User

Amir_2591's Avatar

Quote:

خب شاید برای این کار بهتر باشه خودمون رو در قالب فردی دیگری قرار بدیم
کسی که با سرچ کردن یک کلمه میرسه به این فروم!
مثلآ با سرچ کردن اسم یک فیلم یا سریال
وقتی وارد فروم میشه با خوشحالی تمام میبینه که یکسری مطلب که چندین صفحه هم میشه در مورد سریال و فیلم مورد علاق