من یک سایت ساده با html درست کردم حالا می خوام بگذارم توی اینترنت مراحل کار را به من بگید
فکر کنم اول باید دومین بخرم
دوم فضا بخرم
حالا چه کار کنم
لطفا به صورت کامل توضیح بدین
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
من یک سایت ساده با html درست کردم حالا می خوام بگذارم توی اینترنت مراحل کار را به من بگید
فکر کنم اول باید دومین بخرم
دوم فضا بخرم
حالا چه کار کنم
لطفا به صورت کامل توضیح بدین
♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫
فردا از همین امروز شروع می شود
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
اول دامین و هاستت رو بخر. بعد تصمیم بگیر که می خوای با سایتت چیکار کنی.
اونوقت بسته به نیاز ات میشه سیستم ات رو انتخاب کرد.
البته من هاستینگ لینوکس رو بهت پیشنهاد میدم تا ویندوز.
بله من هم لینوکس رو پیشنهاد می کنم.
می تونید لیست سرویس های لینوکس ما رو ببینید : http://hosting.persiantools.com/linux
سلام
من زیاد از این کارها سر در نمی یارم . اینجایی که من هستم قبلا دومین رو خریدن و سه سال اعتبار داشته که تمام شده(www.XXXXXXX.co.ir) و در ضمن فضا روی سرور لینوکسی بوده که توی شرکت بوده ولی به دلایلی تصمیم گرفته شد که توی اینترنت فضا بخریم سایت هم چند تا صفحه HTML بیشتر نیست.
حالا باید چکار کنم .
خوب اول شما باید دامین و مجددا ثبت کنید البه در صورتی که ازاد شده باشه
بعد هاست مورد نظر و انخاب میکنی و میخری و بعد صفحات و به سرور منتقل میکنی
برای شما هاست لینوکس و ویندوز فرقی نمی کنه چون سایتتون ستاتیکه . با یه اکانت FTP کارتون راه میفته .
بله شما همون سرویس لینوکس رو بگیرید بهتر است.
سلام . واسه راه اندازی سایت چند تا چیز مهمه
- یه سرور خوب انتخاب کنی
- دامین سایتت یه دامین خوب باشه (اسم دامین و پسوندش)
بعد از اینکه سرورتو انتخاب کردی و دامینتو ثبت کردی ، از طریق Ftp سایت فایل های Html خودتو بریزی توش !
همین ....
کار وقت گیر ولی آسونیه !![]()
من كه هر دقیقم وابسته به دقیقه تو بود
من كه حتی لباس تنم به سلیقه تو بود
بـــه سلامتی شـــر اعظم شاهین
ممنون
اگر سایتم با ASP.net باشه چی چون دوست دارم با ASP.Net سایت رو درست کنم
چرا میگین لینوکسی بهتره بخاطر امنیت است یا چیز دیگه
سلام
اگه ASP.NET لازم دارید حتما باید ویندوزی بگیرید.
با شرمندگی
من گفتم چند تا سوال دیگه هم بکنم
من میتونم از یکی از شرکت ها هاست و تمدی کنم و لی از اون فضا نخرم و برم جایی دیگه فضا بخرم
یا اینکه صرف با اینه که فضا و هاست رو از یکی بخرم
شما چه شرکتی رو معرفی می کنی
دامین من .co.ir هست می تونم از هر شرکتی بخوام که اون رو تمدید کنه یا اینکه باید حتما از همون شرکتهای که این کار و میکنه بخوام تا این رو انجام بده
یک سوال دیگه ایا برا ی افزایش فضا باید هزینه اضافی بپردازیم یا نه
منظورم اینه که اگر من 100 مگ فضا خریدم و بعد از چند وقت فهمیدیم بیشتر فضا میخوام باید جریمه بدم یا فقط مابه تفاوت رو بدم
ویرایش توسط newpersian : August 18th, 2007 در ساعت 04:07 PM
دومین های ir را هر کسی می تواند تمدید کند. همینطور خود شما.
در سرویسهای پرشین تولز هر زمان قابلیت ارتقا به پلان بالاتر را دارید.
منظور از فضا همون هاست (فرقی ندارند)من میتونم از یکی از شرکت ها هاست و تمدی کنم و لی از اون فضا نخرم و برم جایی دیگه فضا بخرم
یا اینکه صرف با اینه که فضا و هاست رو از یکی بخرم
درحالت کلی از هرجایی می تونی هاست بخری و هرجایی می تونی دومین ثبت کنی ولی مسئله اینه که خیلی وقت ها ممکنه مشکل پیش بیاد (مثلاً دومین را به اسم خودشان ثبت کنند یا پنل نداشته باشی و ...)
اگر دنبال دردسر نیستی از پرشین تولز هاست بگیر و دومین هم بده خودشان ثبت کنند. کارشون مطمئن هست اگر هم می بینی که یه مقداری از جاهای دیگه گرونتره برای اینه که داری هزینه پشتیبانی میدی که خیلی خیلی خیلی مهمه (می تونی از دوستان با تجربه بپرسی ...)
هر وقت هم بخواهی می تونی ارتقاء بدی
موفق باشی![]()
سلام
من ایده ساخت یه سایتی شبیه بالاترین رو دارم..البته در زمینه ای متفاوت..فکر میکنید چه قدر فضا لازم دارم؟.لینوکس باید بگیرم یا ویندوز؟..به سی ام اس نیاز دارم؟چه کار باید بکنم؟..نام دومین رو هم انتخاب کردم..فقط نمیدونم این مراحل رو چه طوری جلو برم..اگه میشه بهم بگید.ممنون
در نهایت هیچ چیز اهمیت ندارد.
سلام
خوب در این که چقدر فضا لازم دارید ، بستگی به حجم اطلاعاتی که می خواهید ذخیره کنید داره ولی فکر می کنم 200 مگ کافی باشه.
ولی در مورد سرور لینوکس یا ویندوز بستگی به کدی که براتون نوشته شده یا می شه داره. این که می خواهید از cms آماده استفاده کنید یا بدید سفارشی براتون بنویسند.