![]() |
|
|
#46 |
|
مدیر علم و دانش
|
تاپیک خاصی مد نظرته ؟ ...
پی نوشت : من با اجازه ات عنوان تاپیک رو یه ذره رسمی تر می کنم ... چون اگه قراره استیکی بشه ، می خوام مثل همون تاپیک هایی بشه که توی زیربخش ها هست ("درباره این بخش ") ... موافق ؟ ...
|
|
|
#47 | |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
Quote:
هر طور خودتون صلاح می دونید سیمور جان. من فقط همچین تاپیکی را کم میدیدم. امادر مورد بعدی کل علم و دانش یه مقدار گله همه انگار. انگار با بقیه فرق میکنه. اگع به بهروز خان بگی فکر کنم بدونه مشکل کجاست؟ موفق باشید ![]() |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
مدیر علم و دانش
|
والا بهروز جان که دیگه نیست
... منم هر وقت پیشنهادی بوده اقدام کردم ... اگه بحث در مورد زیربخش های جدیده ، سیاستم همونه که گفتم (اول فعالیت و استقبال ، بعدش ایجاد زیربخش) ... اگه هم بحث دیگه ای هست ، من در خدمتم ... اون " علم و دانش گله همه انگار " رو هم من نوفمم یعنی چه ؟! ... توضیح وده ... |
|
|
|
|
|
#49 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
سيمور انگار اسم اين تاپيك خيلي عوض شد.
4بار يا بيشتر؟ |
|
|
|
|
|
#50 |
|
مدیر علم و دانش
|
..... هممم ... از چه نظر ؟ ... منظورت اینه که در عرض چند دقیقه چند بار عوض شد ؟... خب من وقتی می خوام یه اسم بذارم ، 4 بار که سهله ، 7-8 بار باید اسم رو عوض و بدل کنم تا به نتیجه دلخواهم برسم ... |
|
|
|
|
|
#51 |
|
کاربر فعال علم و دانش
|
اها از اون لحاظ اين اسمش هي عوض ميشد؟
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
مدیر ارشد
|
سلام صابخونه
![]() يه تاپيكي بود بچه ها فقط توش انگليسي مينوشتن اون چي شد؟ يه دونه پيدا كردم Let's Enjoy English اما اين اونه ؟ ![]() راستي ممد من كي بيام پولم رو بگيريم؟ ![]() ميدوني كه كدوم رو ميگم ![]()
|
|
|
#53 |
|
مدیر علم و دانش
|
آره ، همونه ...
![]() ممد ؟ کدوم ممد؟ ممداینفو رو میگی یحتمل ... چون من که از طلبکارم ... |
|
|
|
|
|
#54 |
|
مدیر ارشد
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
مدیر علم و دانش
|
اولا که شلوغ نکن ، بهمن .... صحبت پول نشده بود ... نه ولی جدا از شوخی ، این آلزایمر ، اذیتم می کنه جدیدا
... چی بوده قضیه ؟ ... اگه آبروریزی و رسوایی اخلاقیه ، تو PM بگو ... ![]() |
|
|
|
|
|
#56 | ||
|
مدیر ارشد
|
Quote:
این رسیدش: ![]() Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#57 |
|
مدیر علم و دانش
|
اوف ...
.... |
|
|
|
|
|
#58 |
|
مدیر ارشد
|
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
سلام. من پیشنهاد میکنم یک قسمت برای upload کتاب ها ،جزوه ها ،نرم افزار ها و کلا هر چیزی که مربوط به علم و دانش و یا موضوع مورد علاقه ی من برق باشه ایجاد بشه تا نرم افزار ها و کتاب های بچه های اینجا به اشتراک گذاشته بشه.
|
|
|
#60 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
|
|
|
|