![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
شرکت ارتباطات سیار
شرکت ارتباطات سیار " همراه اول "
این تاپیک متعلق به شرکت ارتباطات سیار می باشد و اولین جنبش الکترونیکی این شرکت به منظور آشنایی با مسائل مشترکین از طریق اینترنت می باشد . این تاپیک به صورت روزانه توسط متخصصین امر ، پاسخگوی مشکلات شما می باشد . همراه اول " هیچکس تنها نیست .... " Last edited by hadi*nazary; 08-08-2007 at 07:54 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
شما چه نسبتی با همراه اول دارید ؟؟؟؟
سوال چهار گزینه ای : ( باباشی ... مامانشی ... پسرشی ... هیچ ارتباطی نداری و فقط می خواهی خیر برسونی ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
چرا ماها نمیتونیم مثه ایرانسلی ها به اینترنت وصل شیم :d؟؟
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
بابا اين تنگيه - شما چرا باور ميكنيد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
با سلام خدمت شما دوست عزیز مشترک گرامی ، به دلیل اینکه شبکه همراه اول ، دارای زیر ساخت ها و تجهیزات قدیمی است نمی تواند به طور همزمان سرویس GPRS , MMS را ارائه کند ولی با جایگزینی سایت های BSC , HLR که در حال انجام است ، سرویس های ارزش افزوده فوق از هفته دوم آبان ماه برای تمامی مشترکان راه اندازی خواهد شد . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
دوست عزیز ، گزینه های سوالتون زیاد مناسب نبود . شما به رابطه و نسبت من به ارتباطات سیار کاری نداشته باش و اگر سوالی هست بفرمایید . آماده پاسخگویی هستیم . |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
قضیه سیم کارتهایی که تازگی دارن میسوزن چیه؟؟
سیم خود من هم 3 روز پیش سوخت رفتم عوض کردم! گفتن هزینه هم نداره,ولی میدونم 7 تومان بود قبلا! حالا چه جوریاس؟؟! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
آقا اگه یه گوشی رجیستر نشده داشته باشم، میتونم از سیم کارت همراه اول -اوووغ چه اسمی!
- استفاده کنم؟جدای از شوخی از راهنماییتون ممنونم.
کساني را که در راه خدا کشته شدهاند مرده مپندار، بلکه زندهاند و نزد پروردگارشان به ايشان روزي ميدهند.از فضيلتي که خدا نصيبشان کرده است شادمانند و به آنها که در پي شان هستند و هنوز به آنها نپيوستهاند بشارت ميدهند که بيمي بر آنها نيست و اندوهگين نشوند سوره آل عمران ؛ آیات ۱۶۹ - ۱۷۰ آرمان ها با گلوله از بین نمیروند. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
سلام
من از طریق اینترنت یک عدد سیم کارت دائمی ثبت نام کردم اما بارکد و غیره رو ندارم جایی هم جواب بهم ندادن حتی اون شماره کذایی که توی سایت بود مجبور شدم برم فعلا یکی دیگیه بنویسم تا ببینم اون برمیگرده یا نه؟! برمیگرده؟! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
aka see here http://forum.persiantools.com/showpo...3&postcount=47
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
با سلام مشترک گرامی سیم کارت های کد 1 و 2 و 3 به دلیل برخوردار بودن از قفل کپی سیستم COMP1 که حاوی کانتر نیز می باشند بعد از مدت معینی به طور مثال 50000 تماس - چه دریافتی و چه خروجی - می سوزند . که طبق اعلام جناب آقای دکتر غفاریان - رئیس هیئت مدیره - این سیم کارت ها رایگان تعویض می شوند . ولی سیم کارت هایی که به این علت نباشند با اخذ هزینه 7000 تومان - که در دوره بعد قبوض اعمال می شود - تعویض می شوند . و شما نگران نباشید ، هیچ مشکلی شما را تهدید نمی کند . ارتباطات سیار همراه همیشگی شما |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
شبکه همراه اول از ابتدای تیر ماه سال جاری ، سیستم رجیستر گوشی مشترکین را به حالت قدیم بازگرداند و دیگر مشترکان نیازی به رجیستر کردن گوشی خود ندارند . بلکه تنها با قرار دادن سیمکارت در داخل گوشی با اولین تماس سیستم شما را شناسایی می کند و دیگر نیازی به رجیستر کردن مانند قدیم نیست و شما نیز می توانید از خارج کشور گوشی وارد نمایید البته به تعداد محدود . با تشکر |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
مشترک گرامی شما در ثبت نام اینترنتی ، وقتی بانک مورد نظر خود را انتخاب می نمایید ، سیستم نرم افزار پس از دریافت رمز کارت شما و اطلاعات آن ، آن مبلغ را از حساب شما کسر می کند که هم در بانک به طور همزمان ثبت می شود و هم در ارتباطات سیار ، که بعد از آن به شما کد پیگری می دهد . اگر سیستم به شما کد پیگری ندهد به این معنا است که ثبت نام شما انجام نشده است . در ضمن اگر به نظر شما فکر می کنید که پول از حساب شما کسر شده است شما می توانید پرینت حساب خود را گرفته و به ارتباطات سیار و بانک مربوطه مراجعه نمایید و توضیح بخواهید . اگر مشکل شما برطرف نشده است ، با mcireport@gmail.com در ارتباط باشید . |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
جرا خدمات رومینگ شما یا خوب کار نمیکنه؟مشکل چیه؟این سیم کارتها چیه به ملت میندازین.تمام دوستان من که اومدن ایتجا مشکل دارن
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Registered User
|
Quote:
مشترک گرامی لطفاً مشکل خود را به طور واضح بیان بفرمایید تا در جهت بررسی و رفع آن اقدام نماییم . - شرکت ارتباطات سیار ، هم اکنون با بیش از 90 کشور جهان رومینگ دارد و بیش از 120 اپراتور در جهان . اگر مشکلی در آنتن دهی خود دارید ، این مشکل مربوط به تغییر فرکانس های موجود در برخی کشور ها است ؛ هر چند شما اگر به طور واضح بیان بفرمایید مشکل شما را برطرف خواهیم کرد . |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|