![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
فکر کنم کسی با Winroute کار نکرد
یا نمی خواد ما رو راهنمایی کنه
|
|
|
#17 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() . حالا چه اصراري به استفاده از Winroute داريد؟ آيا تا به حال به صفحه FAQ سايت µTorrent سري زديد؟ در آنجا توضيح كاملي در مورد تنظيم Firewall و PORT Forwarding داده شده است.(لينك صفحه فوق http://www.utorrent.com/faq.php) همچنين ميتوانيد به جاي µTorrent از Azureus استفاده نماييد! از قديم برنامه µTorrent در بعضي از شبكه ها با يافتن پورت آزاد مشكل داشته. در هر صورت µTorrent در كامپيوتر من با هر دو فايروالي كه در پست 16 نام بردهام، بدون مشكل كار ميكند. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/06/26 ![]()
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
من زیاد اسراری ندارم که از این برنامه استفاده کنم
مدیر شبکه از آن استفاده میکنه از آن برای NAT کردن و شیر کردن اینتر نت و گزارش گیری ها استفاده می که |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
کمک
سلام من مدتی است که از نرم افزار بیت تورنت استفاده میکنم .تازه گی ها سرعت دانلود هر یک از فایلهایی که دانلود میکنم بسیار پایین امده با اینکه تعداد کللی سید ها زیاد است.مثلا 14(165) . ایا امکان دارد از طریق isp (صبا نت) محدود شده باشد ؟چون همان فایلی که با سرعت 40 دانلود میکردم حالا با 8 دنلود میکنم.چرا تعداد سید های فعالم در همه فالها پایین است؟ |
|
|
|
|
|
#20 | ||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام isbn84
![]() ه Quote:
Quote:
. ولي پيشنهاد ميكنم كه از برنامههاي ديگر هم استفاده نماييد شايد مشكلتان فقط نرمافزاري باشد! برنامه µTorrent را پيشنهاد ميكنم. . توجه!: دوستان من دوباره دارم ميروم مسافرت و احتمالا براي مدتي نتوانم در خدمت دوستان باشم... موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/07/10 ![]() |
||
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
چرا در حالی که 200 سید دارم فقط 20-30 تای انها فعالند.(200(21) .ایا این طبیعی است؟.چه کنم؟
![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
ratio
تمام ratio های من زیر صفر هستند .مثلا 0.245 .ایا این باعث کمی سرعتم است؟ ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام isbn84 جان
![]() . ببخشید دیر جواب می دهم من در مسافرت هستم. (هنوز!) چند نکته: 1) من به یکی از اقواممان که مدتها است اشتراک Sabanet دارد و از حرفه ایی های دونلود از Torrent است مشکل شما را گفتم و ایشان بر پایین آمدن سرعت ISP صبانت اشاره داشت! 2) نکته بعد ممکنه شما میزان Upload دیگران را از فایلهای خود کم کرده باشید این مر باعث پایین آمدن سرعت دونلود می شود. 3) نکته آخر: پیشنهاد من و اقومم، استفاده از µToorent است. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 86/07/22 ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
igimax جان ممنون از این مقاله عالی,
خیلی خوب و با جزییات نوشته شده بود... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام
![]() توجه * * * توجه . راهنماي "معرفي و آشنايي با نحوه كار File Hosting و شبكههاي Peer-to-Peer " ويرايش دومش با توضيحات بيشتر و معرفي و آموزش كار با 3 سايت Rapidshare و 4Shared و xs.to به همراه آموزش سه برنامه µTorrent و MLDonkey و eMule آماده شد. . ويرايش سوم راهنماي Ghost با تغييرات اندكي به روز شد. همين تغييرات اندك هم در راهنماي Multi Primary ايجاد شد. . همچنين مقاله جديدي با عنوان "آموزش ساخت، ويرايش و استفاده از Disk Imageها" به PT اضافه شد. موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 87/01/01 ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام همه دوستان عزيز
![]() . دوست عزيزمان آقاي Ehsan_Old اشكالي را در راهنماي من يافتند و به من اطلاع دادند. بسيار ممنون ازايشان كه اينچنين دقيق مطالب را مطالعه مينمايند و اشكالات احتمالي را به اطلاع من ميرسانند. دوستان ديگر هم اگر با موردي بر خورد نمودند لطفن در همين تاپيك مطرح نمايند.ممنون. . در راهنما و در صفحه 19، بخش "اصطلاحات شبكههاي P2P" معني كلمه Leecher را ناقص نوشتهام. معني كاملتر آن در زير آوردهام: . در شبكه هاي BitTorrent به Peerهايي كه پس از دريافت كامل يك فايل و تبديل شدن به يك Seeder، آن فايل را از ليست اشتراكهاي برنامه Client خود خارج ميكنند تا ديگران نتوانند آن را دريافت نمايند، به آنها Leecher ميگويند. البته كاربراني نيز كه فقط فايل دونلود كرده و هيچ فايلي را به اشتراك و براي Upload شدن ديگران نميگذارند نيز باز Leecher محسوب ميشوند. . در اولين فرصت اين تغيير را در راهنما انجام ميدهم. اگر نياز به توضيح بيشتر داشتيد، ميتوانيد در PM زير كه گفتگوي من با دوستمان Ehsan_Old عزيز هست، مطالعه فرماييد. اگر هم شما در اين زمينه نظر ديگري داشتيد لطفن مطرح نماييد. ************************************************** ** ************************************************** ** Quote:
. در مورد كلمه Leech بايد بگويم كه كاملن حق با شماست. من ناقص توضيح دادهام و اين توضيح ناقص تا حدود زيادي معني Leech را عوض ميكند. (اين اشكالات قرار بود بعد از تبديل ويرايش اول به PDF گرفته شود، اما از دستم در رفته) اما سايت mininova در توضيح اين كلمه اشتباه كردهاست و تعريف Peer را به جاي آن نوشتهاست!؟ اين يك سايت BitTorrent index است و چندان منبع خوبي براي Reference نيست! اين اشكال در اكثر چنين سايتهايي ديده ميشود به خصوص در بخش آمارشان!. همانطور كه ميدانيد در شبكهها P2P و به خصوص BitTorrent هر كاربري كه در حال دريافت داده است به او Peer گفته ميشود(البته به طور كلي در شبكههاي P2P به هر كاربر متصل به شبكه يك Peer ميگويند) و كساني كه آن داده يا هر داده ديگري را به شكل كامل در اختيار دارند و آن را نيز به اشتراك گذاردهاند، به آنها Seeder ميگويند. در اين شبكه يك Peer ميتواند (يا بهتر است بگوييم به شكل اتوماتيك مجبور است!) هنگام دريافت يك فايل بخشهايي از آن فايل را همزمان به ديگر Peerها كه آنها نيز در حال دونلود آن فايل هستند، به شكل Upload به آ›نها بدهند. اين عمل دادن بخشي از فايل، به شكل اتوماتيك توسط برنامه Client كاربر صورت ميگيرد. اما همانطور كه آگاهيد معني كلمه Leech به مفهوم زالو هست. در شبكه هاي BitTorrent به Peerهايي كه پس از دريافت كامل يك فايل و تبديل شدن به يك Seeder، آن فايل را از ليست اشتراكهاي برنامه Client خود خارج ميكنند تا ديگران نتوانند آن را دريافت نمايند، به آنها Leecher ميگويند. البته كاربراني نيز كه فقط فايل دونلود كرده و هيچ فايلي را به اشتراك و براي Upload شدن ديگران نميگذارند نيز باز Leecher محسوب ميشوند. (خوب بديهي است اين جمله به نوعي مفهوم همان جمله قبلي را ميرساند، يعني Peer ي كه قبلن دادهاي را به شكل كامل دونلود كرده و آن را به اشتراك نگذاشته است و حتا حاظر نيستند از دادههاي روي سيستم خود، دادهاي را به اشتراك گذارند و فقط دونلود ميكند پس باز هم چنين Peerهايي ميشوند زالو!!) . اما كاملتر و درستتر از توضيحات من در مورد Leecherها در سايت Wikipedia چنين نوشته است: In computing and specifically on the Internet, being a leech or leecher refers to the practice of benefiting, usually deliberately, from others' information or effort but not offering anything in return, or only token offerings in an attempt to avoid being called a leech. In economics this type of behavior is called "Free riding" and is associated with the Free rider problem. The name derives from the leech, an animal which sucks blood and then tries to leave unnoticed. Other terms are used, such as freeloader, but leech is the most common. . اصل مطلب فوق و كاملتر آن: . Document همراه برنامههاي Client مشهور و معتبر هم تا حدود زيادي ميتوانند منابع خوبي باشند. (هر چي باشه يك برنامه نويس بايد همه چيز رل بداند تا بتواند براي آن الگوريتم بنويسد!) در راهنماي برنامه µTorrent هم مفهوم Leecher به اين شكل توضيح داده شده است: leecher: A person who downloads, but fails to reciprocate the generosity of others by not sharing back. The word "leecher" carrys a strong negative connotation. o . من در راهنماي خود در صفحه 25 و بخش 2-5-6 تا حدود زيادي در مورد Ratio و مضرات Leecher بودن توضيحاتي دادهام. اما توضيح اين بخش از راهنما µTorrent خالي از لطف نيست كه بعضي از كاربران بدانند چرا نبايد Leecher باشند!؟: What to do After the Torrent Job Finishes Downloading After a torrent job finishes downloading, you may view the files that you have downloaded. While you can also remove the torrent job from the torrent jobs list if you so wish, you are highly encouraged to leave the torrent job seeding (uploading after you have obtained every piece). Although the length of time that you should leave the it seeding is not defined in particular, it is recommended that you share until the amount of data you upload reaches at least the same as the amount of data that you have download, also known as reaching a 1.0 ratio. This ratio is calculated by dividing the amount of data you have uploaded by the amount that you have downloaded. Granted, it is technically impossible for every person in any given swarm to reach a 1.0 ratio, but people who leave the swarm before even getting close to that ratio are abhorred in the BitTorrent community, and are labeled as leechers (which carries a strong negative connotation). Because leechers have a detrimental effect on swarms, some people resort to vigilante tactics and block connections to leechers. Additionally, private trackers may ban leechers. . الان كه نگاه ميكنم ميبينم كه در ويرايش اول معني Leecher را از سايت HowStuffWorks برداشت نمودهام كه معني و مفهوم كاملي نيست و همان كه در ابتدا عرض نمودم معني كاملتري هست: Like most Internet phenomena, BitTorrent has its own jargon. Some of the more common terms related to BitTorrent include: . در انتها باز هم از شما ممنونم و بسيار سپاسگذار كه اينچنين با دقت راهنماي من را مطالعه مينماييد و نكات و اشكالها را گوشزد مينماييد. لطفن باز هم اگر موردي را مشاهده نموديد به اطلاع من برسانيد. البته ميتوانيد به جاي PM در همان تاپيك مطرح نماييد. ممنون.
پ.ن.: (همين PM را براي اطلاع دوستان از ناقص بودن تعريف Leecher در تاپيك قرار ميدهم) ************************************************** ** ************************************************** ** موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/01/22 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
بسيار ممنون از IgImAx عزيز (پس Reference ما خوب نبود )دو تا نكته ديگه رو ميخواستم يادآوري كنم: 1_ تو صفحه 37 از فايل pdf، به اينكه Progress Bar براي Rapidshare وجود نداره اشاره شده. من از چند ماه پيش تاكنون Progress Bar رو ميبينم. ![]() 2_ تو يكي از صحبتامون گفته شد كه "از توانايي هاي شبكههاي P2P يكي هم، امكان Realtime Data هست" من با اكستنشن يا كدك متناسب وقتي فايلي رو (به عنوان مثال avi.* ) رو در حين دانلود ميخوام تماشا كنم، با كيفيت نامناسب و بعضي جاها mix شدن صحنه ها با هم مواجه ميشم (فايلي كه 90 % دانلود شده باشد) وقتي هم به نوع دريافت فايل در torrent دقت ميكنيم، فايل رو به تكه هاي 128 KB تقسيم و سپس دانلود ميكنه (منبع: صفحه 83 از فايل آموزشي) كه ميتونه از اول و وسط و انتهاي فايل باشه با اين حساب اگر 40% از فايل رو دانلود كرده باشيم، نبايد انتظار داشت كه تا 40% فيلم رو بتونيم تماشا كنيم. در نتيجه Realtime Data زماني به عنوان مزيت شناخته ميشه كه فايل مورد نظر از ابتداي دانلود تا لحظه دريافت، به صورت يكپارچه دانلود شده و حجم خالي اطلاعات لابلاي فايل وجود نداشته باشه |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام احسان جان
![]() . ببخشيد دير جواب دادم. من از 25 رفتم مسافرت و اين نكته را در امضا نوشتم، اما گويا امضا جديد من درست ذخيره نشده بود. . باز لازم است كه از دقت نظر شما واقعن تشكر و سپاس گذاري نمايم. كاشكي ديگر دوستان هم به اين دقت اشكالات و نكات مبهم مقالات من را مطرح ميكردند تا نه تنها جاهايي كه اشتباه نمودهام را رفع مشكل نمايم بلكه نكات مبهم را نيز بيشتر مشخص نماييم و در ويرايشهاي بعدي آنها را به راهنماها اضافه نمايم. Quote:
Quote:
. در هر صورت اين قابليت كاملن وابسته به Client مورد استفاده كاربر ميباشد، µTorrent چنين قابليتي ندارد اما Azureus چنين امكاني را دارد. كلاينت شركت SkyPE كه توانايي VoIP شبكههاي Client-Server را برروي P2P استفاده نموده است هم نمونه ديگري از اين امكانات ميباشد. . من يك اكنت 10 يورويي SkyPE دارم. در تست من، سرويسهاي PC2Phone اين شركت از لحاظ كيفيت صدا و سرعت انتقال آن در اينترنت Dialup زغال سنگي من! از كيفيت برنامه شركت Globe7 پايينتر بود.(Globe7 بر اساس Cleient-Server عمل مينمايد) البته هر دو شركت حداقل سرعت كانكشن را 128kbps پيشنهاد نمودهاند. اما در تست من Globe7 صدا را با كيفيت بسيار عالي و تاخير 1~0.5 ثانيه از طريق Dialup ارسال ميكرد. موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/01/28 ![]() |
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
|
|