esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 17 از 31 نخستنخست ... 7 15 16 17 18 19 27 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 255 , از مجموع 458
Like Tree47Likes

موضوع: راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

Registered User

my suggestion

نقل قول نوشته اصلی توسط devNull نمایش نوشته ها
    توضیح مدیر بخش :

دوستانی که در مورد یادگیری زبان انگلیسی سوال دارن ، می خوان دوباره شروع کنن ، و خلاصه می خوان ببینن که با توجه به شرایط فعلی شون باید چی کار کنن ، می تونن در این تاپیک ، سوالاتشون رو مطرح کنن

توصیه های سریع السیر :

1. شما در کوتاه مدت نمی تونید زبانتون رو به حدی برسونید که مثلا 70% دیالوگ های یه فیلم رو متوجه بشید ....

2. اکثر آدمها حتی اگه از بچگی کلاس زبان برن هم نمی تونن زبانشون رو به اون حد برسونن که در شماره 1 گفته شد

3. برخلاف عقیده عامه فیلم دیدن راه مناسبی برای زبان یاد گرفتن نیست ...ممکنه شما رو نهایتا به 40% برسونه ... اما نه بیشتر ...

4. بهترین راه : مطالعه و reading ... طبیعیه که سخته ... و واسه همینه که بهترین راهه ...

5. کلاس نرفتن و خودآموزی کردن روش سختیه ... بهتره کلاس برید ... فقط کلاس مکالمه ...

6. گرامر رو کاملا بیخیال ... فقط مکالمه

متاسفم اگه بدبینانه به قضیه نگاه کردم و این توصیه ها ، اون چیزی نبود که انتظارش رو داشتید ...

------------------------

سلام

من در حد متوسط و تخصصی رشته خودم متون انگلیسی را می فهمم و میخوام سایر مهارتهای انگلیسی رو افزایش بدم . برای آموزش زبان شامل مکالمه ، Listening و.. چه روشی رو پیشنهاد می کنید؟ از متدهای موجود ( EAST.WEST, Interchange , spectrum ,.. ) کدام مناسب تر است؟ حتما باید کلاس برم ؟

به عنوان مکانی کمک آموزشی و به عنوان مکان مفیدی برای یادگیری من به شما
    اینجا را پیشنهاد می کنم:
    http://forum.ieicielts.com

شما اینجا می توانید بحث و گفتگو کنید و همچنین با ثبت نام در کلاس های حضوری اینجا می توانید از فایل های speaking و listening استفاده کنید:
    http://www.ieicielts.com
    و همچنین اینجا برای دریافت مظالب مفید انگلیسی:
    http://ieicielts.com/persian/Downloads.aspx
    با آرزوی موفقیت

2. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال ورزش های رزمی miladninja آواتار ها

سلام دوستان
    برای گرفتن مدرک IELTS از کجا باید شروع کرد ؟
    شما اعضای تاپیک افرادی خاص با قابلیت های خاص هستید (این را فراموش نکنید که شما با مردم معمولی فرق دارید)
    تاپیک هنرهای رزمی با سایر تاپیک ها فرق داره، که زیرنویس احترام، دانش، اخلاق، را در نهایت خشم و آرامش به خود میگیرد

(( جمله خودمه :-) . حقیقت نینجوتسو در نزدیکی ماست نه آنچه که میبینیم نه آنچه که میشنویم،آنچه که پنهان و ناشناخته هست حقیقت ناب است))忍術は、実際に私たちの近くで はなく、私たちは何を隠しされ、未

Registered User

راهنمای آموزش زبان انگلیسی

بدون شرکت در کلاس یادگیری زبان سخت است. برای تمرین مکالمه همیشه فارسی آنرا بخوانید بعد انگلیسی. مکالمه فقط با تمرین ممکن است. سی دی های نصرت عالی است.
    سایت آموزش فرهنگ رانندگی
    با هدف کاهش آمار تصادفات

کاربر فعال زبان TheBoss آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط miladninja نمایش نوشته ها
    سلام دوستان
    برای گرفتن مدرک IELTS از کجا باید شروع کرد ؟
    فک کنم بری اموزشگاهای امادگی ایلتس بهتره،خودت نمیتونی پیش بری

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری Benyaminj آواتار ها

يه مشکلی که من دارم اينه که بعضی وقتها معنی تک تک کلمهارو تو جمله ميدونم چيه ولی نميفهمم مفهوم جمله چيه؟ مشکل از چيه؟
    من ميخوان ترجمه گريم فقط قوی بشه نه چيزه ديگه..چه کاری و چه چيزرو پيشنهاد ميکنيد؟

7. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال زبان TheBoss آواتار ها

يه مشکلی که من دارم اينه که بعضی وقتها معنی تک تک کلمهارو تو جمله ميدونم چيه ولی نميفهمم مفهوم جمله چيه؟ مشکل از چيه؟
    من ميخوان ترجمه گريم فقط قوی بشه نه چيزه ديگه..چه کاری و چه چيزرو پيشنهاد ميکنيد؟
    باید گرامر قوی هم داشته باشی واسه ترجمه.مثلا باید بدونی چه صفتی یا چه جمله واره توصیفی به چه اسمی یا فعلی بر میگرده.
    باید رو گرامر ت کار کنی.

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری Benyaminj آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط TheBoss نمایش نوشته ها
    باید گرامر قوی هم داشته باشی واسه ترجمه.مثلا باید بدونی چه صفتی یا چه جمله واره توصیفی به چه اسمی یا فعلی بر میگرده.
    باید رو گرامر ت کار کنی.
    اخ اخ..گفتی گرامر...از گرامر خيلی بدم مياد...

Registered User niusha68 آواتار ها

منم همینطور

Registered User ali_tk آواتار ها

سلام دوستان من میخواستم Readingامو تقویت کنم. شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ کتاب داستان بخونم یا از این کتابهای reading مثله Select Reading و Active Reading ؟
    کلا واسه یادگیری زبان کتاب خود آموز چی هست؟ مثله Grammar in use.
    آخه اکثر کتابها بر پایه تدریس در کلاس نوشته شدن.
    ویرایش توسط ali_tk : July 3rd, 2009 در ساعت 12:10 AM

Registered User lildude آواتار ها

سلام دوستان

بعد از مدتی اومدم.
    نگین اشتباه تایپک زدم.
    ممنون.
    یکی از اساتید بنده لطف کنه بگه کتاب Spectrum 2A (رنگ سبز) Teacher's Edition اون رو از کجا میتونم دانلود کنم.
    Spectrum 2A: a communicative course in English teacher's Edition

با سپاس فراوان

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

سلام
    من نیاز به مشاوره دارم
    من معلم خصوصی گرفتم تا بتونم آزمون
    IELTS رو بدم .معلمم می خواد به من spectrum درس بده داره از کتاب 3 شروع می کنه
    می خوام بدونم آیا می خواد تعداد جلسات رو زیاد کنه فقط یا با درس دادن این کتاب و تمام کردن 6 کتاب من برای امتحان آماده می شم. نگرانم که تازه بخواد بعد از این کتاب بگوید این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها.
    ممنون می شم راهنمایم کنید.
    مرسی
    ویرایش توسط nasim_83 : November 17th, 2009 در ساعت 02:19 PM

Registered User Koroush2 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ali_tk نمایش نوشته ها
    سلام دوستان من میخواستم Readingامو تقویت کنم. شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟ کتاب داستان بخونم یا از این کتابهای reading مثله Select Reading و Active Reading ؟
    کلا واسه یادگیری زبان کتاب خود آموز چی هست؟ مثله Grammar in use.
    آخه اکثر کتابها بر پایه تدریس در کلاس نوشته شدن.

سلام علی جان
    کتاب Selected Reading کتاب خوبی است ولی راههایی را برای مثلا حدس زدن معنی لغات و ... بهت آموزش میدهد. بعد از آن بستگی به این دارد که چه میزان لغت میدونی. هر چقدر لغات بیشتری بدونی راحتر میتونی تونایی ات را در reading ارتقا دهی.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Koroush2 : December 14th, 2009 در ساعت 05:49 AM

نقل قول نوشته اصلی توسط nasim_83 نمایش نوشته ها
    سلام
    من نیاز به مشاوره دارم
    من معلم خصوصی گرفتم تا بتونم آزمون
    IELTS رو بدم .معلمم می خواد به من spectrum درس بده داره از کتاب 3 شروع می کنه
    می خوام بدونم آیا می خواد تعداد جلسات رو زیاد کنه فقط یا با درس دادن این کتاب و تمام کردن 6 کتاب من برای امتحان آماده می شم. نگرانم که تازه بخواد بعد از این کتاب بگوید این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها.
    ممنون می شم راهنمایم کنید.
    مرسی

سلام
    با اتمام کامل کتابهای آموزش زبان فقط انگلیسی را به صورت عمومی می آموزید. امتحانهای زبان تکنیکهای زیادی دارند به عنوان مثال شما این توانایی را دارید که یک متن انگلیسی را به راحتی مطالعه کنید و بفهمید ولی در امتحان زبان باید این کار را در زمان محدودی انجام دهید. پیشنهاد میکنم که در طول مطالعه این کتابها دایره لغات خودتان را تقویت کنید. احتمالا شما هم مثل من با همین جمله مواجه خواهید شد
    "این مقدماتی بود حالا بریم سر مهارت ها."

ولی با تقویت توانایی تان در حد خوب در مهارتها می تونید کتابهای تخصصی را سریعتر تمام کنید.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Koroush2 : December 13th, 2009 در ساعت 05:06 AM
    از امروز استفاده کن و امروز را از دست مده. دیل کارنگی

نقل قول نوشته اصلی توسط abby نمایش نوشته ها
    سلام.
    من سطح زبانم تا وسط های کتب New interchange(blue book) بوده البته یک سال پیش و بعد سربازی رفتم. الان بد جوری گیر یک Ielts هستم. به نظر شما الان برم کلاس تا سطح زبانم قوی بشه یا برم کلاس های Pre ielts؟ لطفا راهنمایی کنید.کلاس خوب سراغ دارید؟لطفا بگیذ. البته یک جایی که کلاسش فشرده باشه و خوب چون چیزی که زیاده کلاس، لطفا یک کلاس خوب معرفی کن؟

سلام
    تا آنجا که می دونم اکثر این جور کلاسها یک امتحان ورودی دارند. اگر داوطلب قوی بود مستقیم میفرستنش کلاس
    IELTS در سطح پایین تر کلاسهای Pre-IELTS و شاید هم کلاسهای عمومی زبان را از یک مرحله خاص پیشنهاد دهند.
    اگر یکبار در یکی از این امتحانها شرکت کنی فکر کنم برات مفید باشه.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Koroush2 : December 13th, 2009 در ساعت 06:06 AM

18. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_King نمایش نوشته ها
    سلام خدمت دوستان
    من من یه 4 صفحه آخر این تاپیک را خوندم و چیزی پیدا نکردم که مشکلم حل بشه . من دایره لغتم حدود 3000 و حتی بیشتر و می خواستم دایره لغتم را بیشتر کنم برای شرکت در آزمون زبان سراسری . شما چه کتابی را پیشنهاد می کنید که من بگیرم یا راه دیگری را پیشنهاد می کنید

یه سوال دیگه داشتم من می خواستم جمله بندی انگلیسی را با قواعد درست حساب یاد بگیرم برای این کار باید چی کار کنم. علاقه من هم به زبان خوب هست و بیشتر جملات انگلیسی را می فهمم

سلام
    پیشنهاد seymour خیلی خوب بود 504 کتاب خوبیه. البته نه فقط خود 504 لغتش بلکه تمام لغات کتاب و نحوه بکار رفتنشون در جمله را هم باید یاد بگیری.

در مورد سئوال دومت هم مطالعه متنهای انگلیسی می تونه برات مفید باشه البته باید تا حدودی به گرامر مسلط باشی.
    موفق باشید
    ویرایش توسط Koroush2 : December 13th, 2009 در ساعت 06:06 AM

صفحه 17 از 31 نخستنخست ... 7 15 16 17 18 19 27 ... آخرینآخرین