PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد > راهنمای کار و زندگی

Reply

امکانات بيشتر
Old 05-18-2009, 12:39 AM   #1501
Trusted Member
darklord
کاربر فعال برنامه نویسی

darklord's Avatar

Quote:
نوشته ای از amirreza_a View Post
سلام ببخشید من میخواستم بپرسم که اگر وسیله ای بفرستم پادگان به دست همسرم میرسه یانه؟
عجله نکنید، به زودی برای مرخصی بر میگرده خونه و هر چی خواستین میتونید بهش بدین.
تمام لوازم ضروری رو خودشون میدن و یا خوش ملزم به تهیه اش بوده، بروبچه های هم گروهیش هم 100% هواش رو خواهند داشت

darklord is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 12:45 AM   #1502
همکار انجمن
sokOoooot
همکار انجمن سینما

sokOoooot's Avatar

Send a message via Yahoo to sokOoooot
Quote:
نوشته ای از neo2 View Post
شما به اینا میگید آموزش ؟ !!!!

ببخشید ها، ولی در مقابل آموزشی که ما تو نیرو دریایی ( دوره تفنگدار دریایی ) دیدیم، آموزش سربازی که هتل هست دیگه.

یک سال دوره داشتیم، دوره غواصی، چتربازی، سنگوردی، زنده ماندن در شرایط سخت، جنگ های تن به تن، دوره تیراندازی در شب، دوره موتورسواری، ورزش های رزمی، جنگ شبانه، دوره نفنگدار سبک، خنثی کردن مین ،

و از همه وحشتناک تر هفته اسارت.

تو هفته اسارت یه هفته آزمایش ات میکنن ببینن تو شرایط جنگی چقدر زبونت دووم داره و اعتراف میکنی یا نه.

نوبت به من که رسید نشوندنم رو صندلی، دستامو دستبند کردن از پشت، نامردا یکی شون جفت پا رفته بود رو دستام اون یکی هم چیزامو میکشید

پلاستیک کردن تو سرم کلی زدنم، آخرش هم اشک آور کردن زیر پلاستیک تو کلمون تا اونجات میسوزه ....

با فندک اتمی هم بازوم رو سوزوندن یه خورده ...

یه نصیحت به همه پسرا : تو دوره آموزش از 2 چیز واقعا بترسید :

1- از دعوا با لـــرها ( رو لج بیفتن امکان نداره راستی راستی اونجات رو نکنن ! )

2- از افتادن محل خدمتتون به کنارک ( استان سیستان و بلوچستان )

در مورد دومی رو باید عرض کنم که اگه اونجا بیفتید سرباز خودمون هستید و دوره آموزشیتون ما درخدمتتون هستیم ( به نحو احسنت با پذیرایی ! )
خدا شما رو با شهدای غزه محشور بفرماید

I've got a way of knowing when something is right
I feel like I must have known you in another life
Cause I felt this deep connection when you looked in my eyes
Now I can't wait to see you again
sokOoooot is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 01:15 AM   #1503
Trusted Member
darklord
کاربر فعال برنامه نویسی

darklord's Avatar

الهی آمین...
Old 05-18-2009, 01:49 AM   #1504
mafia320
Registered User

mafia320's Avatar

Quote:
نوشته ای از mori_magic View Post
سلام دوست عزیز.رشته ات چی هست؟؟؟تهرانی؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیز...
رشته کشاورزی هستیم...
نه داداش شیراز هستیم...
منتظریم ببینیم کجا کد آموزشی میاد...واسه شما خبری نشده...؟
داداش ID یاهو را توو پیغام خصوصی واست می فرستم اونجا بیشتر با هم آشنا شیم...

Last edited by mafia320; 05-18-2009 at 01:54 AM..
mafia320 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2009, 11:54 AM   #1505
SherlockHolmes
Registered User

SherlockHolmes's Avatar

Quote:
نوشته ای از neo2 View Post
شما به اینا میگید آموزش ؟ !!!!

ببخشید ها، ولی در مقابل آموزشی که ما تو نیرو دریایی ( دوره تفنگدار دریایی ) دیدیم، آموزش سربازی که هتل هست دیگه.

یک سال دوره داشتیم، دوره غواصی، چتربازی، سنگوردی، زنده ماندن در شرایط سخت، جنگ های تن به تن، دوره تیراندازی در شب، دوره موتورسواری، ورزش های رزمی، جنگ شبانه، دوره نفنگدار سبک، خنثی کردن مین ،

و از همه وحشتناک تر هفته اسارت.

تو هفته اسارت یه هفته آزمایش ات میکنن ببینن تو شرایط جنگی چقدر زبونت دووم داره و اعتراف میکنی یا نه.

نوبت به من که رسید نشوندنم رو صندلی، دستامو دستبند کردن از پشت، نامردا یکی شون جفت پا رفته بود رو دستام اون یکی هم چیزامو میکشید

پلاستیک کردن تو سرم کلی زدنم، آخرش هم اشک آور کردن زیر پلاستیک تو کلمون تا اونجات میسوزه ....

با فندک اتمی هم بازوم رو سوزوندن یه خورده ...

یه نصیحت به همه پسرا : تو دوره آموزش از 2 چیز واقعا بترسید :

1- از دعوا با لـــرها ( رو لج بیفتن امکان نداره راستی راستی اونجات رو نکنن ! )

2- از افتادن محل خدمتتون به کنارک ( استان سیستان و بلوچستان )

در مورد دومی رو باید عرض کنم که اگه اونجا بیفتید سرباز خودمون هستید و دوره آموزشیتون ما درخدمتتون هستیم ( به نحو احسنت با پذیرایی ! )
ببخشید اونوقت شما وظیفه هستید ای کادر ؟! اگه وظیفه اید که تا این دوره ها رو تموم کنی 18 ماه خدمت تموم شده رفته . اگه کادر هم هستید حتما یه دوره هائی هم برای حفاظت اطلاعات براتون گذاشتن که نیاید اینجا جار بزنید . در هر صورت این دوره هایی که شما میگید رو من فقط برای کلاه سبز های نوهد شنیدم !!
SherlockHolmes is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 10:12 AM   #1506
jalalian
Registered User

Quote:
سلام ببخشید من میخواستم بپرسم که اگر وسیله ای بفرستم پادگان به دست همسرم میرسه یانه؟
برای اینکه بیاد مدارک متاهلی رو ببره 6 روز بهش مرخصی میدن میتونه بیاد هم آرم های لباسش رو درست کنه هم لوازم بیشتری ببره

دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه ... شوهره من یه جعبه کوچیک بیسکوییت برد
jalalian is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 12:23 PM   #1507
Trusted Member
darklord
کاربر فعال برنامه نویسی

darklord's Avatar

برای مرخصی که برگشت خیلی خوبه که با خودش میوه های خشک شده ببره (واقعا توصیه میشه)
Old 05-19-2009, 01:15 PM   #1508
neo2
Registered User

neo2's Avatar

Send a message via ICQ to neo2 Send a message via Yahoo to neo2 Send a message via Skype™ to neo2
Quote:
نوشته ای از SherlockHolmes View Post
ببخشید اونوقت شما وظیفه هستید ای کادر ؟! اگه وظیفه اید که تا این دوره ها رو تموم کنی 18 ماه خدمت تموم شده رفته . اگه کادر هم هستید حتما یه دوره هائی هم برای حفاظت اطلاعات براتون گذاشتن که نیاید اینجا جار بزنید . در هر صورت این دوره هایی که شما میگید رو من فقط برای کلاه سبز های نوهد شنیدم !!
به نظر شما این دوره ها مال وظیفه هست ؟!!!
حدودا یه سال آموزشی هست و بعد از تقسیم شدن 5 سال قراردادی شروع میشه. من کادرم، قراردادی 5 ساله فعلا. قطع به یقین تو نظام نمی مونم. فعلا حدود 2 سال دیگه دارم تا تموم بشه.

عزیزم این چیزایی که من اینجا نوشتم کاملا Public هست. مسائل حفاظتی به رسته من مرتبط نیشه، پس قطعا نه خبر دارم و نه خوشم میاد داشته باشم.

فعلا که آماده باش نیست کار خاصی انجام نمیدیم. فقط یه سری گشت ساحلی و دریا ، نگهبانی و ....

تفریح هم که نداریم اونجا، شبا سربازها رو تنبیه میکنیم

این دوره ها رو هم همین الان تشریف ببرید انزلی یا منجیل و سراغ آموزشگاه تفنگداران دریایی رو بگیرید خودتون به عینه مشاهده میکنید، چون فکر کنیم الان هم نیرو جدید گرفتن و تو آموزشگاه هستن.

Last edited by neo2; 05-19-2009 at 01:17 PM..
neo2 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 01:25 PM   #1509
neo2
Registered User

neo2's Avatar

Send a message via ICQ to neo2 Send a message via Yahoo to neo2 Send a message via Skype™ to neo2
Quote:
نوشته ای از jalalian View Post
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه ... شوهره من یه جعبه کوچیک بیسکوییت برد
یه جعبه بیسکوییت رو هم یگانی هاش بفهمن یه ساعته تموم میشه. یه کارتن خرما، یا پولکی یا گز میبرد بیشتر به دردش میخورد.

اگه بهشون جیره جنگی یا جیره عملیاتی بدن میوه فشرده و خرما فشرده و بیسکوییت ( بعضا چای و چند دونه قند هم دارن ) با قرص ضد اسهال و چند بسته الکل جامد و قرص های کربو هیدرات هم هست.

تو کمتر پادگانی این چیزا رو میدن . اگه هم بتونه از آشپرخونه یا انبار ، جیره یا غذا بدزده که بهش بد نمیگذره
neo2 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 02:04 PM   #1510
SherlockHolmes
Registered User

SherlockHolmes's Avatar

Quote:
به نظر شما این دوره ها مال وظیفه هست ؟!!!
حدودا یه سال آموزشی هست و بعد از تقسیم شدن 5 سال قراردادی شروع میشه. من کادرم، قراردادی 5 ساله فعلا. قطع به یقین تو نظام نمی مونم. فعلا حدود 2 سال دیگه دارم تا تموم بشه.
من گفتم مال وظیفه هاست ؟! تا اونجائی که من میدونم 1 سال دوره ی عمومی درجه دارهاست بعد از اون به دوره ی تخصصی رسته فرستاده میشن که بسته به رسته متفاوته . شما احیانا بدون دوره عمومی یهوئی رسته تفنگدار دریائی بهتون دادن ؟! یا اینکه اطلاعات من چون مال دژبان هست صحیح نیست .؟!
Quote:
عزیزم این چیزایی که من اینجا نوشتم کاملا Public هست. مسائل حفاظتی به رسته من مرتبط نیشه، پس قطعا نه خبر دارم و نه خوشم میاد داشته باشم.

فعلا که آماده باش نیست کار خاصی انجام نمیدیم. فقط یه سری گشت ساحلی و دریا ، نگهبانی و ....
والله ما زمان خدمتمون ما رو اینجوری توجیح کردن که حتی برنامه غذائی هم جزو مسائل حفاظتی حساب میشه چه برسه به شرح دوره ها و ... محل خدمت .

Quote:
البته محض تذکر عرض میکنم خدمتتون که سربازهای بدبخت رعیت پدرتون نیستن که تنبیهش تفریحتون باشه . بخاطر همین بازگشت به خوی حیوانی هست که من از درجه دارهای ارتش متنفرم . یه مشت آدم نفهم , نکبت , هیچی ندار که تفریحشون تنبیه سرباز هاست . البته شما هم بخاطر همین وجهه بد هست که میخواید از ارتش خارج بشید .ولی اینکه شما تفریحات سادیستیکتون رو میاید اینجا جار میزنید مایه تاسفه !!
Old 05-19-2009, 02:23 PM   #1511
rica
Registered User

rica's Avatar

Send a message via Yahoo to rica
Quote:
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه
من تو پادگان محمد رسول الله بیرجند بودم شهرش خیلی بده انگار شهر مردس
وقتی از مشهد به طرف بیرجند میری باید 8 ساعت تو راه باشی بعدش راهش کویری هستش
من یک ماه تو دوره مرزبانی بودم پدرم در اومد

Last edited by rica; 05-19-2009 at 02:25 PM..
rica is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 02:50 PM   #1512
SherlockHolmes
Registered User

SherlockHolmes's Avatar

Quote:
یکی دو روز اول آموزشی هیچ کسی غذا نمیخوره ولی بعدش همه عادت میکنن .توی دوره ی آموزشی خود من روز اول هیچ کس لب به غذا نزد ولی در انتها من تنها کسی بودم که غذا نمیخوردم و 2 ماه از بیسکوئیت و آب نبات تغذیه میکردم !!
ضمنا اونجا بوفه هست و در حد بیسکوئیت و کیک و کلوچه و نوشابه میتونن خرید کنن . امیدوارم همسرتون بعد از اتمام آموزشیش اینجا رو نخونه ولی یه بخشی از حرفهائی که براتون تعریف میکنه در افتضاح بودن همه چیز برای اینه که خودش رو براتون لوس کنه (این کاریه که همه ی سرباز ها برای پدر مادر و همسرشون میکنن) وگرنه اونقدر ها هم جای نگرانی نداره .
Old 05-19-2009, 03:01 PM   #1513
rica
Registered User

rica's Avatar

Send a message via Yahoo to rica
الان تو پایان دوره هستم و خدا رو شکر میکنم که خدمتو بدون هیچ مشکلی تموم کردم ایشلا شنبه میرم برا تسویه و کارت خدارو شکر
خدمت خوب بود هم دوره آموزشی هم دوره کد هم هنگ مرزی تایباد هم لب مرز هم راهنمایی وراننگی جاتون خالی
rica is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 03:54 PM   #1514
Ali_Solo
Registered User

Quote:
براتون متاسفم
Ali_Solo is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 05:29 PM   #1515
amirreza_a
Registered User

دوستان از همه شما که مارو راهنمایی میکنید و تجربیاتتان را در اختیار ما میگذارید خیلی متشکرم اما من منظورم پماد یا در واقع دارو بود چون همسرم گفته تمام صورتش پوسته شده وبهداری هم گفته پمادهای لازم را نداره در مورد غذا تمام لیستهایی را که توی پرشین تولز خواندیم را برده ولی اجازه استفاده بهشون ندادن بعد یه سوال دیگه به متاهلها هم فقط میان دوره مرخصی میدن؟
amirreza_a is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules