![]() |
|
|
#1501 | |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
Quote:
تمام لوازم ضروری رو خودشون میدن و یا خوش ملزم به تهیه اش بوده، بروبچه های هم گروهیش هم 100% هواش رو خواهند داشت ![]()
|
|
|
|
#1502 | |
|
همکار انجمن سینما
|
Quote:
بی شک جهان را به عشق کسی آفریده اند ، چون من که آفریده ام از عشق جهانی برای تو ! ![]() I've got a way of knowing when something is right I feel like I must have known you in another life Cause I felt this deep connection when you looked in my eyes Now I can't wait to see you again |
|
|
|
|
|
|
#1503 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
الهی آمین...
|
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Registered User
|
سلام عزیز...
رشته کشاورزی هستیم... نه داداش شیراز هستیم... منتظریم ببینیم کجا کد آموزشی میاد...واسه شما خبری نشده...؟ داداش ID یاهو را توو پیغام خصوصی واست می فرستم اونجا بیشتر با هم آشنا شیم...
If you ever cross that line I guarantee ya there'll be nothin to save ya Last edited by mafia320; 05-18-2009 at 01:54 AM.. |
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1506 | |
|
Registered User
|
Quote:
دوستانی که پادگان 04 بیرجند میرن من از همسرم شنیدم غذا هارو اونجا هیچکس لب نمیزنه ... شوهره من یه جعبه کوچیک بیسکوییت برد |
|
|
|
|
|
|
#1507 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
برای مرخصی که برگشت خیلی خوبه که با خودش میوه های خشک شده ببره
(واقعا توصیه میشه) |
|
|
|
|
|
#1508 | |
|
Registered User
|
Quote:
حدودا یه سال آموزشی هست و بعد از تقسیم شدن 5 سال قراردادی شروع میشه. من کادرم، قراردادی 5 ساله فعلا. قطع به یقین تو نظام نمی مونم. فعلا حدود 2 سال دیگه دارم تا تموم بشه. عزیزم این چیزایی که من اینجا نوشتم کاملا Public هست. مسائل حفاظتی به رسته من مرتبط نیشه، پس قطعا نه خبر دارم و نه خوشم میاد داشته باشم. فعلا که آماده باش نیست کار خاصی انجام نمیدیم. فقط یه سری گشت ساحلی و دریا ، نگهبانی و .... تفریح هم که نداریم اونجا، شبا سربازها رو تنبیه میکنیم ![]() این دوره ها رو هم همین الان تشریف ببرید انزلی یا منجیل و سراغ آموزشگاه تفنگداران دریایی رو بگیرید خودتون به عینه مشاهده میکنید، چون فکر کنیم الان هم نیرو جدید گرفتن و تو آموزشگاه هستن.
Last edited by neo2; 05-19-2009 at 01:17 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1509 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه بهشون جیره جنگی یا جیره عملیاتی بدن میوه فشرده و خرما فشرده و بیسکوییت ( بعضا چای و چند دونه قند هم دارن ) با قرص ضد اسهال و چند بسته الکل جامد و قرص های کربو هیدرات هم هست. تو کمتر پادگانی این چیزا رو میدن . اگه هم بتونه از آشپرخونه یا انبار ، جیره یا غذا بدزده که بهش بد نمیگذره ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1510 | |||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#1511 | |
|
Registered User
|
Quote:
وقتی از مشهد به طرف بیرجند میری باید 8 ساعت تو راه باشی بعدش راهش کویری هستش من یک ماه تو دوره مرزبانی بودم پدرم در اومد Last edited by rica; 05-19-2009 at 02:25 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1512 | |
|
Registered User
|
Quote:
ضمنا اونجا بوفه هست و در حد بیسکوئیت و کیک و کلوچه و نوشابه میتونن خرید کنن . امیدوارم همسرتون بعد از اتمام آموزشیش اینجا رو نخونه ولی یه بخشی از حرفهائی که براتون تعریف میکنه در افتضاح بودن همه چیز برای اینه که خودش رو براتون لوس کنه (این کاریه که همه ی سرباز ها برای پدر مادر و همسرشون میکنن) وگرنه اونقدر ها هم جای نگرانی نداره . |
|
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Registered User
|
الان تو پایان دوره هستم و خدا رو شکر میکنم که خدمتو بدون هیچ مشکلی تموم کردم ایشلا شنبه میرم برا تسویه و کارت خدارو شکر
خدمت خوب بود هم دوره آموزشی هم دوره کد هم هنگ مرزی تایباد هم لب مرز هم راهنمایی وراننگی جاتون خالی |
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Registered User
|
دوستان از همه شما که مارو راهنمایی میکنید و تجربیاتتان را در اختیار ما میگذارید خیلی متشکرم اما من منظورم پماد یا در واقع دارو بود چون همسرم گفته تمام صورتش پوسته شده وبهداری هم گفته پمادهای لازم را نداره در مورد غذا تمام لیستهایی را که توی پرشین تولز خواندیم را برده ولی اجازه استفاده بهشون ندادن
بعد یه سوال دیگه به متاهلها هم فقط میان دوره مرخصی میدن؟ |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|