![]() |
|
|
#151 | |
|
Registered User
|
Quote:
کد 82 نیروی دریایی سپاه (پادگان رزمی مقدماتی احمد ابن موسی (ع) مرودشت) آدرس : ( 15 کیلومتری جاده شیراز - اصفهان ) تاریخ اعزامت نیمه مهرماه است یا یک آبان؟ |
|
|
|
|
|
|
#152 | |
|
Registered User
|
Quote:
من نیمه مهرماه اعزام هستم .
![]() Last edited by ATos; 09-27-2007 at 05:23 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Registered User
|
آقا اگر برگه سفید رسید و کاشف به عمل اومد که افتادیم یک جای بد میشه رفت تمدید کرد و در فرصت ایجاد شده از یه جا امریه گرفت و افتاد اونجایی که امریه اش رو گرفتی ؟
با معاف از رزم میشه برای سپاه امریه گرفت ؟ بدون امریه چی ؟ احتمالش هست با معاف از رزم کسی بیفته سپاه ؟ |
|
|
|
|
|
#154 |
|
نفر اول عکاسی با موبايل
|
سلام برم بتچس !
لطفا يه توضح در مورد اين برگه هاي رنگي بديد ! امريه چيه ؟! آقا لطفا يكي در باره اين چيزا توضيح بده ! ![]() ديگه چيا هست !؟
|
|
|
|
#155 |
|
Registered User
|
یعنی میری یک جا برای اینکه سربازه اونا بشی پذیرش میشی
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://www.dvb2.com/archive/index.php/t-95344.html |
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
من جایی شنیدم اگر در خدمت مورد توهین قرار گرفتی میشه رفت و گزارش داد و اونا اقدام جدی میکنن ؛ اسم اداره اش دقیقا یادم نیست .
شما در این مورد اطلاعی دارین ؟ |
|
|
|
|
|
#158 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#159 |
|
Registered User
|
دوستان برگه اعزام به خدمت من اومده خیلی وقته
فقط تاریخو زده ........محل اعزامو نزده وساعتشونزده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما میگید من چی کار کنم |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
Registered User
|
Quote:
که معمولاً 1- در تهران (مشمولان ساكن در تهران): به مركز وظيفه عمومي تهران بزرگ واقع در ميدان سپاه مراجعه تا به خدمت اعزام شوند. 2-در استانها ( مشمولان ساكن در شهرستانها ): كليه مشمولان داراي شرايط فوق كه در شهرستانها سكونت دارند برابر موارد اعلام شده فوق جهت اعزام به خدمت به معاونت وظيفه عمومي مركز استان محل سكونت خود مراجعه تا به خدمت اعزام شوند. تمامي مشمولان اعزامي بايستي حداقل پانزده روز قبل از تاريخ اعزام نسبت به تزريق واكسن مننژيت اقدام كرده و گواهي مربوط را به همراه داشته باشند در غير اين صورت از اعزام آنها به خدمت ممانعت خواهد شد. |
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#162 | |
|
ASP.net کاربر فعال
|
Quote:
ولی اگه توهین بشنوی فرماندتم میتونه کمکت کنه سعی کن برای توهین شنیدن نری پیش کسی بالاخره سیستم نظامی گری همینه ولی اگه مورد تنبیه بدنی قرار گرفتی حتما اقدام کن پدر طرف رو در میارن تو گردان بالایی ما یه گروهبان 1 سرباز آموزشی رو زد سرباز هم شکایت کرد کردنش سرجوخه اونم کجا؟ چهار دیواری (آشغال دوینیمون بود) ما با بچه ها انقدر رفتارمونو خوب کرده بودیم که با مربی ها رفیق شده بودیم تو همون دوران آموزشی وقتی میرفتیم مرخصی با مربی هامون میرفتیم بیرون و اصلا هم بی جنبه بازی در نمی آوردیم اونام یکی هستن مثل خودت چند ماه قدیمی ترن فقط اگه بی جنبه بازی در نیاری همه باهات رفیق میشن هر وقت کارای سخت یا تمرینات سخت داشته باشید الکی سرتو یه جا گرم میکنه که راحت باشی این نصیحت بود از طرف من امیدوارم کمکت کنه
|
|
|
|
#163 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
امریه رو از یه شرکت دولتی می گیرید . یا وابسته به نظام . باید پارتی داشته باشی . دیگه سلامتی |
||
|
|
|
|
|
#164 |
|
Registered User
|
ROOZBEH33
رشته من فنی هستش به نظر شما من از کدوم اداره یا شرکت میتونم امریه بگیرم |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Registered User
|
آقا با این توضیحاتی که شما دادین تو دوره آموزشی هیچ فرقی بین دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس نیست دیگه. درسته؟ یعنی مثلا همشون باید سراشونو بتراشن؟
یه مورد دیگه اینکه من مثلا قبلا از اینکه با دانشگاه تصفیه حساب کنم و مدرکمو بگیرم می تونم برم دنبال کارای اعزام؟ از وقتی شروع به اقدام کردی تا اعزام چقدر طول میکشه؟ |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|