گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
درسته .. لیسانسم ... ایشالا درست بشه ..![]()
کد 76 کجاس
خلیج تا ابد فارس Persian Gulf
سلام
پارتی داری که خیلی خوبه . استفاده کن ازش .
وزارت دفاع خیلی جاها تو تهران هست . و بعضی شرکت ها هم وابسته این وزارت هستند که عالیترینشون همین
شرکت صباباطری هست . اگه امریه رو اونجا بگیری . هم 2 سال که خدمت کردی جزو سابقه کاریت حساب می
شه . یعنی هر کجا که بخوای بری بعد از خدمت استخدام بشی دو سال ( 20 ماه ) تو سابقه داری . و اگه تو اونجا
کارت رو بپسندند همونجا استخدامت می کنن . صبا باطری رو ول نکن . و بعضی شرکت ها عضو وزارت
یه جا دیگه همین خیابان جی ( تهران ) وزارت دفاعش هتله . توپه
مرکز آموزش وزرات دفاع تو جاده تاکستاانه
بروبچی که چندتا پیراهن خاکی بیشتر از ما خاکی کرده اند.
آقا من موهام الان بزنم یا صبر کنم چند روز قبل از اعزام صافش کنم . نمره چند بزنم 2،4،12،20
فقط تو آموزشی می خواهم کوتاه باشه.اینجوری که به دلم برات شده قراره برم ارتش؟
بعد از آموزشی زیاد مشکل ندارم .اون قسمت بعد از آموزشی حله.
آقا با توجه به سرما چه چیزهایی با خودم ببرم؟
آقا تو ارتش راسته هر روز باید صورتت رو 3تیغه کنی؟صورتم یکم با تیغ مشکل داره.با ماشین صورت(معمولی ها)بی خیال میشن یا نه؟
ما رفتیم سازمان نظام وظیفه و به راحتی عقب انداختیم سربازی رو ... افتاد برج 12 (اعزام بعدی لیسانس ها)
با توجه به اینکه حدود 15-20 روز به اعزام مونده بود ، بنابراین تا آخرین لحظات مهلت داریم که عقب بندازیم ....
اما در مورد جلو انداختن هم من پرسیدم :
سخت تره ... باید یه نفر رو پیدا کنی که جات رو باهاش عوض کنی ... یعنی اون بخواد عقب بندازه و تو بخوای جلو بندازی و در نتیجه جای هم رو بگیرید ...
شرایطش هم اینه :
1. دو نفر محل سکونتشون یکسان باشه
2. دو نفر هم مدرک باشن
3. غیبت نداشته باشن
4. پسر باشه (!!! شوخی)
ویرایش توسط amir_l985 : December 4th, 2007 در ساعت 04:06 PM
سلام
آقا منم مثل شما کد 82 هستم روز 18 آذراعزام به همین پادگان 82 که هنوز منم صد در صد نمیدونم کجاست اگه به نت دسترسی داشتی به منم بگو کجا رفتید .؟ چطور جایی این کد 82 ؟. خوب یا بد ممنون میشم جوابمو بدید بعد از آموزشی شما رو کجا تقسیم کردن . ؟من بچه قم هستم اگه دوست داشتید با هم آشنا شیم این آی دی منه amir_l985 واسم آف بذار منتظرت هستم
ویرایش توسط amir_l985 : December 4th, 2007 در ساعت 04:09 PM
هر جوری شده بود فهمیدم کد 76 کجا بود
نیروی انتظامی شهر هادی شهر تبریز
هفته بعد یک شنبه دارم میرم
چی برم چی کار کنم
دوستان کمک کنن