گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام و درود خدمت دوستان
نیازمند کمک و راهنمایی شما هستم
بنده ساکن اصفهان، فوق لیسانس عمران و اعزام به خدمت 1 اردیبهشت به پادگان سپاه احمدبن موسی شیراز هستم.
1-دوستانی که تجربه در این زمینه دارند لطفا در خصوص شرایطی که پیش روی من هست در 2 ماه آینده توضیح بدهند.
2-اگر کسی در اون پادگان بوده راهنمایی کنه که چه کارهایی رو انجام بدیم به نفع آدم هست و ...
3- مورد دیگه اینکه بنده متاهل هستم ولی هنوز در شناسنامه م ثبت نشده. آیا توی فرصت باقیمانده تا 1 اردییهشت بهتره برم ثبت کنم و مدارک ازدواجم رو به پادگان تحویل بدم یا ...؟
4-وضعیت مرخصی چطور خواهد بود؟
5- ضمنا اینکه بنده یه آشنای تقریبا دور توی این پادگان دارم که البته تا حالا ندیدیم همدیگه رو ولی تصمیم دارم برم و خودم رو بهش معرفی کنم. این کار مزایایی هم خواهد داشت؟ چه مزایایی؟
پیشاپیش از لطفتون ممنون
لطفا اگر یک قسمت از سوالاتم رو هم می تونید پاسخ بدید، دریغ نکنید
سلام خدوت دوستان
من متاهل هستم و سند ازدواج رو گم کردم.
باید چیکار کنم؟ خواهشا راهنمایی کنین.
سلام
آموزشی ما هم تموم شد.
توی پادگان شهید قاسمیان شیرگاه (نیروی انتظامی) بودم.
اگر کسی راجع به اون جا سوالی داره (البته دوره جدیدی ها دیگه آموزششون شروع شده) بپرسه.
به هر حال در خدمتم.
baraye man ham zade 11. vali to meydun sepah ghabz az inke maloom she mazadiam goftesh age mazad shodi saat 3 bia chon saat 11 seri avval hame jahaye tokhmi ke niru niaz dare ro sari por mikonan , vali saat 3 jahaye behtar mibune ke kamtar niru mikhad be hamin khater saat 3 bia ke jaye khoob biofti , manam sob miram vali bebinam che khabare ke saat 3 beram jolo ,hala bebinim chi mishe
tajrobe neshun dade ke tehran hamishe akhar az hame por shode ,manam baraye hamin mikham dir tara beram , mohem nist baram , artesh , niru entezami , havayi ya har gohe digeyi , faghat mikham tehran basham , in taraf ham ke unja neshaste bud tu otaghe 5 ino behem goft khalvat bud to aid raftam khast behem hal bede hala bebinim chi mishe , yadaet bashe faghat 1 ordibesht biay inja begi jkoja oftadi ,
سلام
آموزشی توی نیرو انتظامی از سپاه و ارتش راحت تره، البته به این که شما کجا افتاده باشی هم مربوط میشه.
من به شخصه معاف از رزم بودم، این مسئله ایه که توی ارتش اصلا بهش اهمیت داده نمیشه. اما توی پادگان ما یه گروهان جداگانه برای معاف از رزم ها بود که واقعا کار ما توی اون راحت بود و اصلا فعالیت بدنی خاص و زیادی نداشتیم.
(البته در کل پادگان ما هتل بود). اما یگان نیرو انتظامی سخته که البته باز هم اون به این که شما کجا افتاده باشی مربوط میشه.
چند تا لینك و مطلب در باره اپادگان هتل باغرود نیشابور یا هاشمی نژاد میذارم تا اگه خواستید ازشون استفاده كنید
این یه وبلاگ مفید محتوی خاطرات مفصلی از باغرود
اینم یکم مطالب بیشتر:
لینک اول
لینک دوم
اینم نقشه و عکس هوایی پادگان باغرود(که خودم هم اول آبان 89اعزام شدم انجا!!)
اینم چندتا عكس هوایی:
![]()
ویرایش توسط MOHAMMADG846 : April 14th, 2011 در ساعت 11:45 PM