![]() |
|
|
#1156 | |
|
Registered User
|
Quote:
من با چند تا از بچه های لیسانس که صحبت می کردم توصیه کردن کاری کنم که کد بخورم تا هم ادامه سربازی راحت تر بشه هم از شر لباس سربازی خلاص بشم و لباس گروهبانی بپوشم نظر شما چیه ؟؟ |
|
|
|
|
|
|
#1157 | |
|
Registered User
|
Quote:
منم محض شوخی گفتم (این جهنم سبز هم دژبان ها به ما یاد دادن )دست کم توی بخش بازرسی تجربه کردیم که چطور به شکایت سرباز ها رسیدگی می کنن |
|
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Registered User
|
دارم كم كم راه مي افتم سمت اردكان ! كلا 5 روز توي پادگانيم و بعد ميريم واسه اردو ..
حلال كنيد ، دعا هم فراموش نشده ![]() بدرود
|
|
|
#1159 |
|
Registered User
|
salam
dameh hamatoon garm agha man 2 ta soal dashtam keh yekishoon fekonam kheyly maskareh bashe aval oon keh kamtar maskharasto miporsam 1-agha man lisanseh omran daram cheghadr emkan dareh dorehyeh kod behem bokhoreh va doreh kon chejoorie mesleh amoozeshi daaneh adamo servishe ya mesleh khedmat too yeganeh?mamnoon misham dar moredeh dorehyeh kod tozih bedin. khob ta inja shod 3 ta 4-toye khedmat be gheyr az amoozeshi ageh zanjireh tala gardanam bashe behem gir midan?? manzooram ye chizeh rizehmizeh keh ziad tabloo nist ya inkeh mishe yaghebandeh lebaso kheyly tang kard keh maloom nashe? ya inkeh too yagharam migardan? sho 8 ta soal ![]() az hamatoon mamnoon movafagh bashid |
|
|
|
|
|
#1160 |
|
Registered User
|
شما فیلم کمتر ببین... مخصوصاً اخراجی هارو!!
آرپیجی؟!! دم گوشمون؟؟!! گمب و گومب!!؟؟
|
|
|
#1161 |
|
Registered User
|
:salam
khoobin baradara agha akhe in zanjireh baram kheyly mohemeh yadegari az madaram too in chand sal hata ye sanieh ham az gardanam daresh nayavordam damehtoon garm age mishe javabeh mano bedanim kheyly mkhlesim salamdameh hamatoon garm agha man 2 ta soal dashtam keh yekishoon fekonam kheyly maskareh bashe aval oon keh kamtar maskharasto miporsam 1-agha man lisanseh omran daram cheghadr emkan dareh dorehyeh kod behem bokhoreh va doreh kon chejoorie mesleh amoozeshi daaneh adamo servishe ya mesleh khedmat too yeganeh?mamnoon misham dar moredeh dorehyeh kod tozih bedin. khob ta inja shod 3 ta 4-toye khedmat be gheyr az amoozeshi ageh zanjireh tala gardanam bashe behem gir midan?? manzooram ye chizeh rizehmizeh keh ziad tabloo nist ya inkeh mishe yaghebandeh lebaso kheyly tang kard keh maloom nashe? ya inkeh too yagharam migardan? sho 8 ta soal az hamatoon mamnoon movafagh bashid ![]() |
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Registered User
|
Quote:
هتل می خوای فقط خاتمی یزد، بهشت سرباز ها جهنم می خوای پادگان های دوره بر اهواز Last edited by sascovach; 03-04-2009 at 01:28 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Registered User
|
آقا قصر شیرین چطوره ؟! دوستم افتاده اونجا و مثل اینکه بهش بد نمیگذره :دی تا جایی که یادمه 1 ماه هم زودتر خدمتش تموم میشه چون منطقه نمیدونم چی هست !
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Registered User
|
salam
baba ma havij nistima yeki javabe maro bedeh ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1166 | ||
|
Registered User
|
Quote:
اما اگر ببینن و طرفت عقده ای باشه میکشه پاره میکنه به هر حال نبودش بهتر از بودنش ِ Quote:
یک چیزی مثل آموزشی هستش منتها اموزش یک مبحث خاص |
||
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Registered User
|
Quote:
به متاهلها هفته اول تحت هیچ عنوانی مرخصی نمیدند متاسفانه. مرخصی ساعتی بغیر از موارد خیلی نادر وجود نداره مگر مثلا مسؤول جایی باشید و برای اونجا لازم باشه چیزی خرید اونم برای ۱ ساعت. برای کار بانکی و... مرخصی نمیدن ! استعلاجی هم فقط از طریق بهداری پادگان ممکنه. یعنی اینکه شما حتی اگر خدایی نکرده در حال مرگ هم باشید باید بیاید پادگان و از بهداری اعزام به بیمارستان بگیرید و بیمارستان هجرت به شما استراحت در منزل بده که در ۹۹ درصد مواقع بهتون حتی اعزام به بیمارستان نمیدند چون دست سرباز رو خوندن قبلا. یا اینکه صبح ها هم مسئول بهداری گروهانتون اسم مینویسه و شما رو میبره بهداری که مراحلش رو بالا گفتم. بهداری قابل کلاه گذاشتن نیست. بنابراین بهتره بیخیال بشید. میردریکوند آدم بدی نیست. البته بهترین آدمها هم میتونن بد باشن اگر بلد نباشید چجوری باهاشون رفتار کنید. در ضمن در مورد جهنم سبز که یه سری سرباز علاف به خضرایی میگن که شما هم یاد گرفتید بگم که اصلا چنین جیزی نیست و آموزشی توی خضرایی به نسبت جاهای دیگه بسیار راحته. خضرایی پادگان فوق العاه با دیسیپلینی ه. این حرف رو تا توی یه پادگان دیگه نرید نمیفهمید. کیفیت غذا و نظافت و مرتب بودن توش و رفتار ارشدها قابل مقایسه با جای دیگه نیست.[/QUOTE] سلام بالاخره هفته اول در خضرايي تمام شد. كلي هم اذيت شديم دو تا سوال دارم 1- قبل از اينكه بيايم مرخصي شنيديم كه ظاهرا از اين به بعد مراسم صبحگاه قراره به جاي 4 شنبه 5 شنبه برگزار بشه. ممكنه اين به اين معني باشه كه در اين صورت ديگه به متاهلها از 4 شنبه مرحصي ندن؟ 2- امكانش هست كه من با فرمانده صحبت كنم و به جاي 2 شنبه بعد از ظهر چهارشنبه از ظهر برم مرخصي.چون دانشگاه كلاس دارم |
|
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Registered User
|
منم از اول اردیبهشت اعزامم ، از همه دوستان همه بابت اطلاعات مفیدی که دادن ممنونم .
یه چند تا سوال داشتم فقط : 1- دوستان میشه یه نفر بیاد این درجه ها رو به ترتیب بگه ؟؟؟ و بگه شکلشون چه جوریه ؟ 2-فوق دیپلم درجه اش چی میشه ؟؟؟ چقدر حقوق میدن ؟؟ 3- از همون روز اول (اول اردیبهشت) باید اون وسایلی که تو صفحه اول گفته شد رو ببرم ؟؟ 4- من موقعی که دفترچه رو پر کردم الویت ها رو به ترتیب 1-سپاه 2- ارتش 3- نیروانتظامی زدم ، آیا واقعا به این الویت ها عمل میکنند یا نه هرچی خودشون عقششون بکشه میفرستن ؟؟؟ 5-من هیچگونه پارتی و سهمیه و بسیج فعال ندارم ، با این تفاسیر به نظرتون سپاه میفتم یا ارتش یا نیروانتظامی ؟؟؟ دوستان کسی اردیبهشت اعزام نیست ؟؟؟؟
|
|
|
#1170 |
|
Registered User
|
عزیزانی که طرفهای غرب کشور و زاهدان واینها می افتید لطف کنید وصیت نامه هم بنویسید شبی 2-1 سر بریده از بچه های سرباز عزیز داشتیم . بخوابی توی نگهبانی مردی .
خواب = مرگ چرط زدن = مرگ حواس پرت = مرگ سرت رو با سیم الماسه طوری می برن که تا 10 ثانیه بعد نمی فهمی اینرو با چشمام دیدم . طرف نمی فهمید سر نداره |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|