PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد > راهنمای کار و زندگی

Reply

امکانات بيشتر
Old 02-26-2009, 08:55 PM   #1156
im_zero2000
Registered User

Quote:
نوشته ای از A-P-Razaghi View Post
کلا نیروی هوایی برای فوق دیپلم و لیسانس و فوق لیسانس و غیره کد نداره و سرباز دیپلم بعضیشون کد میخورن که گروهبان ۳ یا ۲ میشن بعد از دو ماه (بغیر از آموزشی).
کسانی که کد می خورن معمولا کجا اعزام می شن برای دوره کد ؟؟

من با چند تا از بچه های لیسانس که صحبت می کردم توصیه کردن کاری کنم که کد بخورم تا هم ادامه سربازی راحت تر بشه هم از شر لباس سربازی خلاص بشم و لباس گروهبانی بپوشم نظر شما چیه ؟؟
im_zero2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2009, 09:01 PM   #1157
im_zero2000
Registered User

Quote:
در ضمن در مورد جهنم سبز که یه سری سرباز علاف به خضرایی میگن که شما هم یاد گرفتید بگم که اصلا چنین جیزی نیست و آموزشی توی خضرایی به نسبت جاهای دیگه بسیار راحته. خضرایی پادگان فوق العاه با دیسیپلینی ه. این حرف رو تا توی یه پادگان دیگه نرید نمیفهمید. کیفیت غذا و نظافت و مرتب بودن توش و رفتار ارشدها قابل مقایسه با جای دیگه نیست.
تایید میشه
منم محض شوخی گفتم (این جهنم سبز هم دژبان ها به ما یاد دادن)
دست کم توی بخش بازرسی تجربه کردیم که چطور به شکایت سرباز ها رسیدگی می کنن
im_zero2000 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2009, 12:42 PM   #1158
Milad.Cc
Registered User

Milad.Cc's Avatar

Send a message via Yahoo to Milad.Cc
دارم كم كم راه مي افتم سمت اردكان ! كلا 5 روز توي پادگانيم و بعد ميريم واسه اردو ..
حلال كنيد ، دعا هم فراموش نشده
بدرود
Milad.Cc is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 12:46 AM   #1159
ali_zeraati3
Registered User

Icon14

salam
dameh hamatoon garm
agha man 2 ta soal dashtam keh yekishoon fekonam kheyly maskareh bashe
aval oon keh kamtar maskharasto miporsam
1-agha man lisanseh omran daram cheghadr emkan dareh dorehyeh kod behem bokhoreh va doreh kon chejoorie mesleh amoozeshi daaneh adamo servishe ya mesleh khedmat too yeganeh?mamnoon misham dar moredeh dorehyeh kod tozih bedin.
khob ta inja shod 3 ta
4-toye khedmat be gheyr az amoozeshi ageh zanjireh tala gardanam bashe behem gir midan??
manzooram ye chizeh rizehmizeh keh ziad tabloo nist ya inkeh mishe yaghebandeh lebaso kheyly tang kard keh maloom nashe?
ya inkeh too yagharam migardan?
sho 8 ta soal
az hamatoon mamnoon
movafagh bashid
ali_zeraati3 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 03:39 AM   #1160
Y.P.Y
Registered User

Y.P.Y's Avatar

Send a message via ICQ to Y.P.Y Send a message via AIM to Y.P.Y Send a message via Yahoo to Y.P.Y Send a message via Skype™ to Y.P.Y
شما فیلم کمتر ببین... مخصوصاً اخراجی هارو!!
آرپیجی؟!! دم گوشمون؟؟!! گمب و گومب!!؟؟
Y.P.Y is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 08:33 PM   #1161
ali_zeraati3
Registered User

Icon9

:salam
khoobin baradara
agha akhe in zanjireh baram kheyly mohemeh
yadegari az madaram
too in chand sal hata ye sanieh ham az gardanam daresh nayavordam
damehtoon garm
age mishe javabeh mano bedanim
kheyly mkhlesim
salam
dameh hamatoon garm
1-agha man lisanseh omran daram cheghadr emkan dareh dorehyeh kod behem bokhoreh va doreh kon chejoorie mesleh amoozeshi daaneh adamo servishe ya mesleh khedmat too yeganeh?mamnoon misham dar moredeh dorehyeh kod tozih bedin.
khob ta inja shod 3 ta
4-toye khedmat be gheyr az amoozeshi ageh zanjireh tala gardanam bashe behem gir midan??
manzooram ye chizeh rizehmizeh keh ziad tabloo nist ya inkeh mishe yaghebandeh lebaso kheyly tang kard keh maloom nashe?
sho 8 ta soal
az hamatoon mamnoon
movafagh bashid
Old 03-04-2009, 01:26 AM   #1162
sascovach
Registered User

sascovach's Avatar

Quote:
"]به نظر من دیر نرید. ممکنه علاف بشید ولی خوبیش اینه که از روز اول تابلو نمیشید. غیر از توصیه طلایی منشی شدن من یه توضیه طلایی دیگه هم دارم ! سعی کنید به هیچ عنوان تابلو نشید تا جایی که روز آخر فرماندتون اسمتون رو بلد نباشه .
به متاهلها هفته اول تحت هیچ عنوانی مرخصی نمیدند متاسفانه.
مرخصی ساعتی بغیر از موارد خیلی نادر وجود نداره مگر مثلا مسؤول جایی باشید و برای اونجا لازم باشه چیزی خرید اونم برای ۱ ساعت. برای کار بانکی و... مرخصی نمیدن !
استعلاجی هم فقط از طریق بهداری پادگان ممکنه. یعنی اینکه شما حتی اگر خدایی نکرده در حال مرگ هم باشید باید بیاید پادگان و از بهداری اعزام به بیمارستان بگیرید و بیمارستان هجرت به شما استراحت در منزل بده که در ۹۹ درصد مواقع بهتون حتی اعزام به بیمارستان نمیدند چون دست سرباز رو خوندن قبلا. یا اینکه صبح ها هم مسئول بهداری گروهانتون اسم مینویسه و شما رو میبره بهداری که مراحلش رو بالا گفتم. بهداری قابل کلاه گذاشتن نیست. بنابراین بهتره بیخیال بشید.
میردریکوند آدم بدی نیست. البته بهترین آدمها هم میتونن بد باشن اگر بلد نباشید چجوری باهاشون رفتار کنید.
در ضمن در مورد جهنم سبز که یه سری سرباز علاف به خضرایی میگن که شما هم یاد گرفتید بگم که اصلا چنین جیزی نیست و آموزشی توی خضرایی به نسبت جاهای دیگه بسیار راحته. خضرایی پادگان فوق العاه با دیسیپلینی ه. این حرف رو تا توی یه پادگان دیگه نرید نمیفهمید. کیفیت غذا و نظافت و مرتب بودن توش و رفتار ارشدها قابل مقایسه با جای دیگه نیست.[/COLOR][/SIZE]]
[/QUOTE]
هتل می خوای فقط خاتمی یزد، بهشت سرباز ها
جهنم می خوای پادگان های دوره بر اهواز

Last edited by sascovach; 03-04-2009 at 01:28 AM..
sascovach is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2009, 07:57 PM   #1163
ali_zeraati3
Registered User

Icon9

Quote:
نوشته ای از Y.P.Y View Post
شما فیلم کمتر ببین... مخصوصاً اخراجی هارو!!
آرپیجی؟!! دم گوشمون؟؟!! گمب و گومب!!؟؟

dadash sharmandeh
yani gir nemidan ya mageh filmeh keh gir nadan
????!!!!
Old 03-04-2009, 09:06 PM   #1164
Venom
Registered User

Venom's Avatar

آقا قصر شیرین چطوره ؟! دوستم افتاده اونجا و مثل اینکه بهش بد نمیگذره :دی تا جایی که یادمه 1 ماه هم زودتر خدمتش تموم میشه چون منطقه نمیدونم چی هست !
Venom is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 01:06 AM   #1165
ali_zeraati3
Registered User

Icon2 s.o.s

salam

baba ma havij nistima yeki javabe maro bedeh

Old 03-06-2009, 03:49 AM   #1166
Ali_Solo
Registered User

Quote:
:salam
khoobin baradara
agha akhe in zanjireh baram kheyly mohemeh
yadegari az madaram
too in chand sal hata ye sanieh ham az gardanam daresh nayavordam
damehtoon garm
age mishe javabeh mano bedanim
در صورتی که دیده نشه میتونی داشته باشی
اما اگر ببینن و طرفت عقده ای باشه میکشه پاره میکنه
به هر حال نبودش بهتر از بودنش ِ
Quote:
1-agha man lisanseh omran daram cheghadr emkan dareh dorehyeh kod behem bokhoreh va doreh kon chejoorie mesleh amoozeshi daaneh adamo servishe ya mesleh khedmat too yeganeh?mamnoon misham dar moredeh dorehyeh kod tozih bedin
اگر زمینی ارتش باشی کد میخوری
یک چیزی مثل آموزشی هستش منتها اموزش یک مبحث خاص
Ali_Solo is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 12:18 PM   #1167
nevisande
Registered User

nevisande's Avatar

Quote:
نوشته ای از ali_zeraati3 View Post
salam
dameh hamatoon garm
khob ta inja shod 3 ta
sho 8 ta soal
az hamatoon mamnoon
movafagh bashid
خیر به شما کد نمی خوره،اصلا فلسفه کد خوردن اینه که بعد از آموزشی بعضی از رشته ها به کار ارتش نمیان باید دوره کد رو بگذرونن تا در رشته ای متخصص بشن و بتونن مفید باشن توی ارتش،مثلا رشته زیست شناسی،کتابداری و... اما رشته ای مثل عمران همیشه کاربرد مستقیم داره و بعد از آموزشی مستقیم به یگان های مربوطتون اعزام میشین
Old 03-06-2009, 04:55 PM   #1168
iman77
Registered User

Quote:
سلام
مرسی از راهنماییتون
ما لباسهامون رو گرفتیم- یک هفته مرخصی دادن و گفتن شنبه 7.30 صبح اینجا باشید- منظورتون اینه که اگه این بار هم دیر بیایم مشکلی نیست؟
در مورد مرخصی هفته اول نگفتید به متاهلها هفته اول رو هم مرخصی می دن؟
مرخصی ساعتی و استعلاجی رو چطوری می شه گرفت؟
فرمانده گروهان ما ستوان میر دریک ونده- شما ازش شناختی دارید؟
به نظر من دیر نرید. ممکنه علاف بشید ولی خوبیش اینه که از روز اول تابلو نمیشید. غیر از توصیه طلایی منشی شدن من یه توضیه طلایی دیگه هم دارم ! سعی کنید به هیچ عنوان تابلو نشید تا جایی که روز آخر فرماندتون اسمتون رو بلد نباشه .
به متاهلها هفته اول تحت هیچ عنوانی مرخصی نمیدند متاسفانه.
مرخصی ساعتی بغیر از موارد خیلی نادر وجود نداره مگر مثلا مسؤول جایی باشید و برای اونجا لازم باشه چیزی خرید اونم برای ۱ ساعت. برای کار بانکی و... مرخصی نمیدن !
استعلاجی هم فقط از طریق بهداری پادگان ممکنه. یعنی اینکه شما حتی اگر خدایی نکرده در حال مرگ هم باشید باید بیاید پادگان و از بهداری اعزام به بیمارستان بگیرید و بیمارستان هجرت به شما استراحت در منزل بده که در ۹۹ درصد مواقع بهتون حتی اعزام به بیمارستان نمیدند چون دست سرباز رو خوندن قبلا. یا اینکه صبح ها هم مسئول بهداری گروهانتون اسم مینویسه و شما رو میبره بهداری که مراحلش رو بالا گفتم. بهداری قابل کلاه گذاشتن نیست. بنابراین بهتره بیخیال بشید.
میردریکوند آدم بدی نیست. البته بهترین آدمها هم میتونن بد باشن اگر بلد نباشید چجوری باهاشون رفتار کنید.
در ضمن در مورد جهنم سبز که یه سری سرباز علاف به خضرایی میگن که شما هم یاد گرفتید بگم که اصلا چنین جیزی نیست و آموزشی توی خضرایی به نسبت جاهای دیگه بسیار راحته. خضرایی پادگان فوق العاه با دیسیپلینی ه. این حرف رو تا توی یه پادگان دیگه نرید نمیفهمید. کیفیت غذا و نظافت و مرتب بودن توش و رفتار ارشدها قابل مقایسه با جای دیگه نیست.[/QUOTE]

سلام
بالاخره هفته اول در خضرايي تمام شد. كلي هم اذيت شديم
دو تا سوال دارم
1- قبل از اينكه بيايم مرخصي شنيديم كه ظاهرا از اين به بعد مراسم صبحگاه قراره به جاي 4 شنبه 5 شنبه برگزار بشه. ممكنه اين به اين معني باشه كه در اين صورت ديگه به متاهلها از 4 شنبه مرحصي ندن؟
2- امكانش هست كه من با فرمانده صحبت كنم و به جاي 2 شنبه بعد از ظهر چهارشنبه از ظهر برم مرخصي.چون دانشگاه كلاس دارم
iman77 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 07:53 PM   #1169
mohandes_milad
Registered User

mohandes_milad's Avatar

Send a message via Yahoo to mohandes_milad
منم از اول اردیبهشت اعزامم ، از همه دوستان همه بابت اطلاعات مفیدی که دادن ممنونم .

یه چند تا سوال داشتم فقط :

1- دوستان میشه یه نفر بیاد این درجه ها رو به ترتیب بگه ؟؟؟ و بگه شکلشون چه جوریه ؟

2-فوق دیپلم درجه اش چی میشه ؟؟؟ چقدر حقوق میدن ؟؟

3- از همون روز اول (اول اردیبهشت) باید اون وسایلی که تو صفحه اول گفته شد رو ببرم ؟؟

4- من موقعی که دفترچه رو پر کردم الویت ها رو به ترتیب 1-سپاه 2- ارتش 3- نیروانتظامی زدم ، آیا واقعا به این الویت ها عمل میکنند یا نه هرچی خودشون عقششون بکشه میفرستن ؟؟؟

5-من هیچگونه پارتی و سهمیه و بسیج فعال ندارم ، با این تفاسیر به نظرتون سپاه میفتم یا ارتش یا نیروانتظامی ؟؟؟

دوستان کسی اردیبهشت اعزام نیست ؟؟؟؟
mohandes_milad is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2009, 08:30 PM   #1170
ali.kolahdoozan
Registered User

ali.kolahdoozan's Avatar

عزیزانی که طرفهای غرب کشور و زاهدان واینها می افتید لطف کنید وصیت نامه هم بنویسید شبی 2-1 سر بریده از بچه های سرباز عزیز داشتیم . بخوابی توی نگهبانی مردی .

خواب = مرگ

چرط زدن = مرگ

حواس پرت = مرگ

سرت رو با سیم الماسه طوری می برن که تا 10 ثانیه بعد نمی فهمی اینرو با چشمام دیدم . طرف نمی فهمید سر نداره
ali.kolahdoozan is online now   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules