![]() |
|
|
#16 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
شرلوك جان دستت درد نكنه اطلاعات خيلي جالبي بودش. اگر ديگر هم از اين مقالات داري با ذكر منبع بنويس (براي تشكر از مترجم و يا نويسنده) اگر دوست داري مي توني اين مقالات رو در سايت مشاهير به اسم خودت بنويسي |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته شرلوک جان این مقالات رو باید زحمت بکشن و تو اونجا کپی پیست بفرمایند!که باید قبول بفرماید که کار بسیار شاقی هست و از عهده ایشون خارج!!!!!!!! اینجارم ناپرهیزی کرده اند و دکتر فعالیت سنگین را برای خودشون و.. منع کرده!!! ![]()
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
سلام مشاهير جان
در مورده منبع بايد بگم كه اكثر اين مقالات پدر مادرشون معلوم نيست !!!يعني من تو گوگل سرچ كردم 30 جا عين همين مطلبو نوشته بود!!!بنابراين با توجه به اينكه هيچ ديوانه اي فكر نميكنه اين مقالات رو من نوشتم بنا برياين منبعش رو ننوشتم!! عكسهاش هم همش از آرشيو عكس خودم هست كه نميدونم از كجا گرفتمشون!!؟ در مورده سايت مشاهير هم خوشحال ميشم اينارو شما بزاري تو سايتت!!چون كه بعد از يه مدتي اينجا فراموش ميشه ولي خب تو سايت شما هميشه هست و در ضمن باعث پيشرفت كار فوق الاده خوب شما هم ميشه در مورد عكسها هم رو سرور خودم هستش ميتوني ازش استفاده كني ![]() فقط لطفا از من تو سايتت به عنوان گردآورنده نام ببر نه نويسنده ![]() اگه بازم چيزي گيرم آومد (بيوگرافي) ميفرستم برات. ممنون
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
ولی قبلش تست کن تو سایت مشاهیر نباشه!!!
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
منظورم در مورد همكاري در سايت مشاهير بود من يه اكانت براي شما ميسازم شما به اسم خودتون اون رو پست كنيد. |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
مدیر بازنشسته
|
بيل گيتس داراي استعداد نبوغ آميزي بود. اما پايه ي تجارتش را بر پايه ي دروغ بنا نهاد. هنگامي كه قسمتي از كد ويندوز NT لو رفت همه فهميدند كه خود را از آن الهام گرفت و حال كه در بعضمايكروسافت خيلي چيزها را كه همواره وجود آنها را انكار مي كرده است به كار مي برده! و اين چيزي نيست جز يك تجارت دروغين و زشت. حتي هنگامي كه قرارداد ساخت سيستم عامل را با شركت Sun به هم زد اما بسياري از كدهاي ي جهات از رقيب خود Mac OS تقليد مي كند.
لينوكس سيستم عاملي پايدارتر و گاهي زيباتر از ويندوز است. علاوه بر آن خيلي مواقع كار با كنسول لذت بخش است. به همين جهت بسياري از كاربران روشن فكر امروزه لينوكس را مي پسندند. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
اینکه همون بیلی پولی خودمونه !
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
|
از حرفهاي تو اينوميفهمم
آدم بايد وقتي تجارت ميكنه محظ رضاي خدا كار كنه! مايكروسافت دروغ نميگه فقط حقايق رو نميگه چون دليلي نداره بگه! Quote:
نكنه منظورت سولاريسه! اونم يه ورژن از لينوكسه!!در ضمن Mac OS مال شركت آي بي ام هست ![]() در مورد لينوكس اينو ميگم نميدونم چطوريه فقط 1دفعه ريختم سرعت موسش پايين بود نتونستم كاريش كنم عصباني شدم پاكش كردم!! در ضمن دعواي اخير بين آي بي ام و لاينوس رو فراموش نكن.معلوم شد جناب لاينوس عزيز كدها يونيكس رو سرقت كرده!! و در آخر اينكه اين حرفها در باره مايكروسافت بي پايه است!باوركن 1 شركت تجاري با 1 موسسه خيريه فرق داره!! |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
از حرفهاي تو اينوميفهمم
آدم بايد وقتي تجارت ميكنه محظ رضاي خدا كار كنه! خب مسلما مايكروسافت دروغ نميگه فقط حقايق رو نميگه چون دليلي نداره بگه! Quote:
نكنه منظورت سولاريسه! اونم يه ورژن از لينوكسه!!در ضمن Mac OS مال شركت آي بي ام هست ![]() در مورد لينوكس اينو ميگم نميدونم چطوريه فقط 1دفعه ريختم سرعت موسش پايين بود نتونستم زيادش كنم عصباني شدم پاكش كردم!! در ضمن دعواي اخير بين آي بي ام و لاينوس رو فراموش نكن.معلوم شد جناب لاينوس عزيز كدها يونيكس رو سرقت كرده!! و در آخر اينكه اين حرفها در باره مايكروسافت بي پايه است!باوركن 1 شركت تجاري با 1 موسسه خيريه فرق داره!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
شرلوك چقدر طولاني بود ! گردنم شكست تا همشو خوندم ! ( آدم بيشعور همينه ديگه !)
|
|
|
#27 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
اول اینکه احتمالا منظور محمد همکاری IBM و Microsoft بود سر OS/2. دوم اینکه Solaris اتفاقا یک سیستم عامل بسیار مهم هست و یک توزیع مهم از یونیکس هست و ربطی هم به لینوکس نداره و توزیع لینوکس Sun اسمش Java Desktop System هست که 1-2 سال بیشتر از تولیدش نمی گذره. سوم اینکه Mac OS هیچ ربطی به IBM نداره و توسط Apple تولید میشه. چهارم اینکه سرعت ماوس هم که گقتم چجوری. پنجم اینکه کی Linus Torvalds و IBM با هم دعوا داشتن؟؟ SCO از IBM شکایت کرده که IBM بدون اجازه کدهایی از یونیکس که تحت کپی رایت SCO هست را به لینوکس اضافه کرده و هنوز این ادعا در دادگاه ثابت نشده. ----------------------- الان رفتم تاریخ تاپیک رو دیدم فهمیدم مربوط به قبل از اون بحثمون بوده ![]()
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
عكس هاي باحالي بود. مرسي.
|
|
|
|
#29 | ||
|
Registered User
|
Quote:
در مورده مك هم سوتي شد چون اصولا اپل و مكينتاش هميشه باهم ميان امكان نداره كسي اشتباه كنه!! در هر صورت معضرت ![]() Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
مدیر بازنشسته
|
مقاله های عصر ارتباط در مورد لینوکس و خبرهای خبرگزاری موج در رابطه با Apple رو چندان جدی نگیرید
(گاهی اوقات چنان مطالب برعکس و خنده داری می نویسن که آدم می مونه چی بگه ) |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|