![]() |
|
|||||||
| View Poll Results: کدام بخش از مجله برای شما جذاب تر بود !!؟ | |||
| صفر و یک |
|
1 | 50.00% |
| جامعه دیجیتالی |
|
0 | 0% |
| صندلی آخر |
|
0 | 0% |
| پزشک دیجیتال |
|
0 | 0% |
| آن روزهای خوش |
|
1 | 50.00% |
| شخصیت های مجازی |
|
0 | 0% |
| Voters: 2. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 |
|
همکار انجمن شبکه و بازارچه
|
مجله اینترنتی شماره اول - " Network City " - شهر شبکه
انتشار شماره اول مجله شهر شبکه
شهریور ماه 1386 . . . با موضوعات : -> بررسی نقش دنیای مجازی در تجارت های سنتی -> بررسی وضعیت کارت های اعتباری بانک ها -> بررسی 30 درصد تخفیف تعرفه دیتا -> گفتگو با دکتر دانیال جعفری پیرامون بیماری های چشمی -> و مطالب گوناگون دیگر . نکته : قرار بود اولین شماره مجله ابتدای شهریور ماه منشتر شود که به دلیل مشکلات بسیار ( که همواره در اول راه هر چیز وجود دارد ) این انتشار با تاخیر انجام شد که بدینوسله از شما غذر خواهی می شود . ضمنا از زحمات و یاری سبز mammad81 عزیز نیز سپاسگذاریم .
Cisco | Windows | MCSE | Network Administrator Last edited by Bhrzk; 08-29-2007 at 12:40 AM.. |
|
|
|
|
#2 | |
|
فروشنده
|
Quote:
چقدر عالی ... منتظریم . . ![]()
عرضه اقلام گرافیک دو و سه بعدی عکس های با کیفیت بالا تذهیب ، قاب عکس کادر و حاشیه ، نقشه ، طرح های آماده سه بعدی 3DMax Models، تصاویر و عکس های زیبا و دیدنی ، آموزش های حرفه ای ، کلیپ آرت ها ی کاربردی ، آناتومی و فیزیولوژِی بدن انسان مخصوص پزشکان ، مکان های دیدنی ، چهار گوشه جهان تمپلیت ها و پروژه های آماده پاورپوینت ، مجموعه های کاربردی برای فلش کاران و فوتوشاپ کاران ،بافت و تاروپود ، تکسچر آیکان Icon ، لوگو Logo و آرم شرکت ها ، |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
والا به خدا مجله امادست ... دیشب از 1 تا 4 صبح نشستم که آپلود کنم ... نشد
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
فروشنده
|
اقا بهروز کمکی از دست من بر میاد بگو ..
![]() منم یه مدت حدود یک هفته سرعت اپلود سرویس ADSL ام 1.2 کیلوبیت برثانیه بود .. داشتم دق می کردم . . |
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
فروشنده
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر فعال نرم افزار
|
چند مگه؟ بدید من آپ کنم.
ایول king_dani
|
|
#8 |
|
Registered User
|
اول ، از زحمات همه دوستان عزيز تشكر مي كنم و بهشون خسته نباشيد ميگم ...
چون ميدونم كه براي آماده شدن اين مجله ، زحمات زيادي را كشيده اند ... هنوز مطالب را نخوندم . ولي اولين چيزي كه در نگاه اول مشخص هست ، حجم بالاي اين فايل pdf هست . ظاهرا مستقيم هم تبديل به فايل pdf نشده . من فكر كنم اگه اين كار را مي كرديد ، هم حجم فايل پايين تر بود و هم كيفيت مجله بالاتر . اگر همين فايل را فشرده مي كرديد ، حجمش 2.5 مگابايت مي شد . مقاله « بررسی 30 درصد تخفیف تعرفه دیتا » هم انگار نيست! |
|
|
|
|
#9 | |
|
|
Quote:
یکم اصلاحش کردم کوچیک تر شد . |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
سلام بردو ستانه عزیز !
تبریک ! مجله خوب از آب در اومده ها ! ![]() ___________________________________________ راستی یه گوشه از مجله یه اسمی از ما میومد بد نبود ها ؟ ![]() Last edited by XFACTOR; 08-29-2007 at 02:19 AM.. |
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
به به!به سلامتی!
واقعا این بهروز خان به حق صاحب امتیاز این مجله هستند!من شاهد زحمات ایشون بودم. از طرف خودم و تمامی دوستان نویسنده از شما تشکر می کنم! امیدوارم توی شماره بعدی حضوری پر رنگ تر داشته باشم.پیشنهادات رو مطرح کردم. پیروز باشید و سربلند
هی فلانی زندگی شاید همین باشد؟ یک فریب ساده و کوچک. آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را جز برای او و جز با او نمی خواهی. من گمانم زندگی باید همین باشد ... زخم خوردن آن هم از دست عزیزی که برایت هیچ کس چون او گرامی نیست بی گمان باید همین باشد ... |
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
کاربر فعال نرم افزار
|
تبریک میگم. از همه کسانی که کمک کردن ممنون.
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
سلام به همه دوستان ،
یه چند روز پیش ما اومدم تاپیک رو خوندیم ولی خوب از شانس بد ما تا اومدیم یه پاسخی بزنیم دیدیم آقا بهروز تاپیک رو قفل کرد ![]() انتشار اولین شماره مجله " شهر شبکه " رو به همه مخصوصا آقا بهروز ، Luxor عزیز که خیلی زحمت کشید و بقیه دوستان که برای آماده کردن این شماره کار کردن تبریک و خسته نباشید میگم. از الان منتظر شماره بعدی مجله هستم... ![]() موفق باشید |
|
|
|
|
#15 |
|
مدیر فنی فروم
|
منم پیشاپیش انتشار این مجله رو تبریک میگم و امیدوارم کارتون تداوم داشته باشه و موفق هم باشین...!
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|