![]() |
|
|
#4141 |
|
همکار انجمن سریال تلویزیونی
|
مینیتا جون ممنون بابت عکسا...
راستی تو بالاخره رفتی سر کار یا نه؟شیرینی یادت رفت بدی ها!!!! میگم بریم یه دو دست لباس برای کامی هومی بخریم...خسته شدم از بس همینا رو تنشون دیدم... ![]() .......... علی click to show
--- > حصار خاموش < --- اگر باطل را نمی توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت . اگر حق را نمی توان استقرار بخشید می توان اثبات کرد؛ طرح کرد ؛ به زمان شناساند و زنده نگه داشت. ......... دکتر شریعتی Don't turn away from possible futures before you're certain you don't have anything to learn from them. .... Richard Bach
|
|
|
|
|
|
#4142 | |||
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
عکسای طفولیت کامی هومی هم قابلی نداشت،تو عکس به نظرم هومن هشت ساله میاد کامران دوازده ساله که خب به سنشون می خوره،اما برعکس الان اون موقع کامران گنده تر بود طبیعتاً دیگه،الان هومن حق داداشیشو خورده ...تبلیغه رو هم دیدم،بابا تو چقدر تیزی...راست می گی ها،البته اسپایدر من که قربونش برم هیچ وقت اسمش رو یاد نمی گیرم قشنگ تره اما این یارو هم شبیهشه ها،چه جالب.... در مورد ویدیوها هم کامران هومن این اولین ویدیوشون بود که رامین ساخت،یه کارشون رو فقط الک ساخت اونم بیست بود،اگه من نباشم رو سیروس ساخت که اونم خوب بود،یعنی خیلی خوب بود به نظرم،فدای سرت رو هم یه کارگردان دیگه ساخت که خیلی گرونه،دوست دارم خیلی زیاد رو هم واهیک ساخت که اونم به دلیل گرونی معمولاً ایرانی ها باهاش کار نمی کنن و فقط چند تا کار اول گوگوش رو ساخت که فوق العاده بودن،اون با من و من تو رو می خوام رو هم یه کارگردان کانادایی ساخت،کامران هومن کارهاشون رو بزن در رو نمی سازن خدایی،همیشه دنبال کارگردانهای جدید هستن که فکرهای بکر توسرشون باشه،به خاطر همین برخلاف منصور و لیلا و بقیه شوهاشون شبیه هم نیست،کنسرت تعطیله هم که اسم آلبومشونه یه کار کاملاً انیمیشنه که تو کل تاریخ موسیقی ایران نظیر نداره،باید منتظر کارهای بعدیشون باشیم،اگرچه من خودم شوی خالی رو در کل دوست دارم،ازش ایراد گرفتم چون کامران هومن توش نبودن ولی دقیق بخوایم نگاه کنیم خیلی کار جدید و بکریه..... حنایی تو این کارتونها رو کجا می دیدی واقعاً....من چرا کارتونهایی که شماها دیدید رو یادم نمیاد...شماها تا چند سالگی کارتون می دیدید حالا؟من بل و سباستین یادمه،مهاجران،خانواده دکتر ارنست،نیک و نیکو،هاج زنبور عسل،لی لی پوتی ها،بنر،پرین،آخرین کارتونی هم که دیدم فوتبالیستها بود،که سوم راهنمایی بودم،بعد اینی که تو گفتی مال چه سالیه دقیقاً؟ Quote:
![]() ![]() نترکی حنا،مردم از خنده...Quote:
مطلب ویژه هم قابلی نداشت،اگه تونستی تبلیغه رو اول دان کن،چون دوتای بعدی هم کوتاهن هم خیلی کیفیتشون عالی نیست... عکسا هم قابلی نداشت گلم..... من هنوز سر کار نرفتم،برم می گم،شیرینی توپ هم می دم،شماها دعا کنید.. لباسهای کامران هومن انواع مختلف دارن اما همگی از دم مشکی هستن،اینه که آدم فکر می کنه خیلی تکرارین،مثل وقتی که از بلک کتس اومده بودن بیرون،نه اینکه تو بلک کتس همیشه مشکی تنشون بود بعد از جداییشون تا سه سال کامران هومن کلاً لباس و کت سفید می پوشیدن،دیگه حالم داشت به هم می خورد،دو سالی میشه که به مشکی گیر دادن شدید و ول کن نیستن هیچ کدومشون،راستش به نظرم لباسهای رنگی بهشون میاد،اول پشت صحنه خالی که لباسهاشون روشن و شاد بود دلم وا شد،خودشون هم بهتر شده بودن... علی جون خب بعداً امتحان کن،می بینم که شکلکهای تازه تازه می زنی،خیلی بانمکن.... فایلها هم قابلی نداره،می ترسن یه موقع فرار کنن اینه که خودشون رو با زنجیر می بندن... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Registered User
|
سلام خوبید....
وای چرا انقدر من این روزا دیر میام پست میزنم؟؟؟؟ اونوقت مجبورم بشینم چند صفحه با هم بخونم؟؟؟..آخه چرا؟؟؟؟ مینیتایی جونم فایل فوتبال خیلی خشنگ بود...کلی کیف کردم ...اما بعد از یک یک اتفاق فایل پاک شد ...فقط 40 دقیقه داشتم اون فایلو دان میکردم از بس سرعت اینترنتم افتضاح شده...باورت میشه من الان هیچ کدوم از فایلا رو نمیتونم دان کنم...همین داریوش فقط تونستم با کلی زحمت کنسرت اولی رو بدانم خیلی دلم میسوزه...بعد از این اتفاق یاد یک خاطره قبل از ورود به تاپیک افتادم.... اونم اینکه با دست خودم مجبور شدم فایلای کامران هومنو که با کلی زحمت با کلی اینترنت و... پاک کنم...اونم چه فایلایی...کنسرت کامران هومن در لاسو گاس..مصاحبشون با طپش با جام جم...همون مصاحبه ای که تو یه تیکشو گذاشتی(فایل بزرگتر)...یه فایل داشتم کامران هومن داشتن مصاحبه میکردن یهو زلزله میادانقدر خشنگ بود...دو تا از کنسرتای دیگشون...موزیک ویدیو 20...من اگه نباشم...و چندتا دیگه الان که فکر میکنم میخوام آتیش بگیرم![]() ![]() .....حالا بگذریم...ولی فوتبال خیلی خشنگ بود هومن چه بامزه شده بود....بعد تازه کامرانم نبود دیگه حرف میزد...خوشحال بود ....فقط موهاش !!!!! موی بلند اصلا بهش نمیاد ...ولی مینیتایی دستت درد نکنه شانس آوردم فایلرو یه بار دیدم....فایل داریوشم خیلی خشنگ بود....دستت درد نکنه ....و اما عکسها ...خیلی خیلی قشنگ بودم.... به به هومن چه زنجیری انداخته فکر کنم تا سر زانوشه...تو عکسای 3 و 7 هم دختره دست نیاز دراز کرده...ولی مینیتایی ممنونم خیلی خوب بودن ....به به ببین کی اینجاست سلام به سویلی جونم خوبی عزیزم ![]() ...انقدر دلم برات تنگ شده بود...خیلی خوب کردی اومدی....خوش اومدی...بابت پستا هم ممنون...سیاه چال؟؟؟؟؟..هان...نیازی به سیاه چال نیست (سویلی بیا بریم یه جا کارت دارم )....من بوی مینتایی رو میدم؟؟؟؟ جدی میگی ؟؟؟؟؟.... (شکلک جو گیر شدن)....مانویی جونم بابت عکسا ت ممنون خیلی خشنگ بودم.... دستت درد نکنه .... سلام مریم جونم خوبی ؟؟؟؟؟...چه عجب اومدی.... امتحان الان!!!!!!..... میدونی ما کی امتحان داریم اولین امتحانمون روز تولد هومنه 2 آذر ![]() ...خوب یک سلام گرم هم به حنا .... ستاره...دنیا... علی و بهنام میکنیم .... |
|
|
|
|
|
#4144 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
|
|
|
|
|
|
#4145 | |
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی و ادبیات
|
سلام شب همگی بخیر!!
یه قرن بعد اومد!!! سویل به جون خودت من میخوام یه اسم تاریخی واست بزارم که روش شکل کیه قرن بعد داشته باشه!!! اصلا وقتی میگن سویل من دنبال تاریخ میگردم توش!! میدونستم تو کلا هیزی تو پست ملت دنبال اسمه خودت میگردی!! نمیخوام بغلم کنی این چه وضعه بغل کردنه!!! اوخی گریه نکن خدایی دلم برای پستات تنگ شده بود تو هم یه خورده آدم بشی اصلا بد نیستا!!! تازشم اونی که با کرام الکاتبینه زندگی نیست!!میگن حسابت با کرام الکاتبینه!! &&&& آخی مینیتا منم فک کنم اگه عابدزاده رو ببینم مدهوش میشم هومن که نمیاد اینجا!!ولی من نمی دونم چرا همش حسم میکنم بالاخره یه روز میان اینجا!! میگم تو یه کاری کن وقتی یه جایی میرین که رودروایسی دارید بگو خاموش کنن تی وی و ماهی و تو چشمت به هومن نیفته!! آره فحش بده مخصوصا این بی شعورگفتنت افتاده تو دهنم زیادی به کار میبرمش! &&&& آره ستاره جونم من خیلی تاریخ دوست دارم.......خواهش میکنم خداروشکر واسه تو تکراری نبود...... امیدو نوید!!این دوتا جوجه مگه کارگردانن؟؟!جدی؟؟ &&&& Quote:
حنایی پی ام نکردی هم اشکال نداره فقط لطف کن عوضش نکن من برم خونه ببینمش!! &&&& وای عکس!! مینیتا اینارو از کجا پیدا میکنی؟؟چرا پس من پیدا نمیکنم نمیخوام!! ووی عکس اولیه خیلی خشنگه کلی دقت کردم تشخیص دادم چی به چیه!! عکس دومی:هومن چه خودکشی میکنه بچه ام ........کامرانم خیلی بامزه افتاده عینه اینایی که یهو همینجوری میزنن زیر آواز اونجوری ژستش! عکس سوم:چه در بدحالتی عکس گرفتن!!مثل شیری که میخواد شکارشو بخوره افتاده!!! عکس چهارم:این عکسه هومن جالب نیفتاده. عکس پنجم:دقت کردید کامران تو بیشتر عکسا با انگشتش داره اشاره میکنه؟؟!!کلا یکی از ژستاشه! عکس ششم:این کیه داره معرفی میشه؟؟! عکس هفتم:این بچه چرا داره صورتشو چنگول میکشه!!! عکسه هشتم:هیچ کدوم تو باغ نیستن!! عکس نهم:!!!نظری در دسترس نمیباشد!! عکس دهم:یه چشم!!یه ابرو!!یه گوش!! عکس یازدهم:خدایی عکاسش خیلی بد عکس گرفته ها!! مینیتا جونم مرسی از عکسای کنسرت.......... منم با حنا موافقم خسته نشدن این دوتا انقدر لباساشون شبیه همه؟؟!! &&&& حالا هی من باید توضیح بدم در مورد خالخالی!!! من وقتی دبیرستانی بودم برنامه خردسالان شبکه دو نشون میداد!!!ساعت 10 صبح!!!یعنی پیش دانشگاهی بودم نشون میداد!!حالا هی بگید خالخالی!! &&&& نینا جون ممنون عزیزم....... &&&& عکسای سری دوم: عکس سومیه مرده که کناره کامرانه شبیه فردوسی پوره!!! نه حرفمو پس میگیرم تو عکس کوچیک شبیه بزرگ میشه شبیه نمیشه!! خدایی کامران بلد نیست بغل کنه ها!!!دستش رو هواست تو عکس پنجمی! مینیتا جونم مرسی از عکسا.........
|
|
|
|
#4146 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
یه مجله براتون زدم همین حالا،از زور بیکاری،قبلاً چند تایی عکس از این اجرای زنده کامران هومن رو که سال دوهزار تو استودیوی تلویزیون ان آی تی وی انجام داده بودن گذاشتم،حالا عکسای بیشتری می ذارم،تو این اجرای زنده کامران هومن پنج تا آهنگ رو به صورت زنده اجرا کردن،که اگه برای آدم قطع نخاع گردن بذارید پامیشه براتون پشتک وارو می زنه از بس این دو تا ورجه وورجه می کنن،یعنی رقصهایی این دو تا تو این اجرای زنده انجام دادن که من دیگه ندیدم،بخصوص رقصهای کامران که خدا رو شکر دیگه جای دیگه اجراش نکرد!!!هومن هم که طفلی کمرش،من واقعاً دلم برای کمر این بشر می سوزه.... اولین صحنه هومن بود که با تن برنزه کرده و عینک طبی به چشم داشت با اون صدای محزونش کلی دل می سوززوند!! ![]() اجراشون با آهنگ نروشروع شد که هر دوشون آقا و متین و ساکت و جنتلمن می خوندن،کامران که اوایلش حتی از رو صندلیش هم بلند نشد... ![]() کامران هم اون موقعها عینک می زد،دقت کنید خیلی تپل بودا،الان لاغر تر شده صورتش بهتر شده.... ![]() به هیکل هومن دقت کنید،اگه دستاتون رو دور کمرش می ذاشتید دستاتون به هم می رسید از بس مانکن بود،واقعاً ناامید کننده بود!! ![]() ربطی نداره که هومن کجا بخونه،تو استودیو،تو کنسرت یا وسط خیابون،در هر حال بلند گو رو با لیوان اشتباه می گیره و سر می کشه!! ![]() چه ژستی گرفته کامران،انگار داره لالایی می خونه... ![]() یه عکس خنده دار از کامران... ![]() حالا از هومن.... ![]() نمای دو برادر در یک تصویر.... ![]() یه نکته ای،هومن تیکهایی داره که کلاً تیکه دیگه،هومن کلاً علاقه داره دستش رو بذاره روی گوشش،دقت کنید اینجا اصلاً گوشی تو گوشش نیست که،ولی دایم دستش تو گوششه،عادتشه بچه!! ![]() وکامران مثل حالا این موهاش دست از سرش بر نمی دارن!! ![]() لباس هومن تو این اجرا مصیبت بود براش،خب پسر خوب یه لباس بلند تر می پوشیدی که با ورجه وورجه کردنت بالا نره،هومن بیچاره هم هی مجبور بود لباسش رو بکشه پایین بلکه این دل ملش پیدا نباشه،بازم لباسه می رفت بالا،هرچند خیلی وقتها فقط قلبش پیدا نبود!!وقتی دید نتیجه نداره دیگه بی خیالش شد.... ![]() کامران و دیوید بتسامو: ![]() شما دو تا نمی تونید جلوی دوربین دلبری نکنید غرض ورزان پشت سرتون حرف درنیارن!!! ![]() ![]() ![]() ![]() کمر هومن رو داشته باشید،این بشر واقعاً نسبتی عمیق با نرم تنان داره!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هومن کلاً به بلند گو علاقه داره و می خواد بخوردش،حالا بلندگوی با سیم باشه،بی سیم باشه،با پایه باشه،بی پایه باشه.... ![]() دارن ماچ ماچ ترکان رو میخونن،اینجا هومن یه ماچ غلیط تقدیم همه کرد.. ![]() اینجا هومن سینه ای می لرزونه که کسی ندونه فکر می کنه این بشر یه ده سالی کلاسهای رقص عربی می رفته!! ![]() حالا نوبته کامرانه که ماچ بفرسته....اونم با دستی بر قلب! ![]() بدون شرح....فقط مواظب باشید مگس نره تو دهناتون... ![]() هومن بازم قر می ده این قدر!!!حالا به کمرت رحم نمی کنی به پایه بلند گو رحم کن شکوندیش تو... ![]() کامران:بلند گو رو بکنم تو چشمتون؟ ![]() وای این ادای کامران عینهو ژستهای گوگوش بود،البته من اولین و آخرین بار همین جا دیدم خدا رو شکر... ![]() ![]() یه هومن برنزه ببینید دلتون باز شه!!! ![]() هومن کجاست؟ 1-غیب شده 2-رفته دست به آب!!! 3-کامران خوردتش 4-هیچ کدام!! ![]() هومن ظاهر شد.... ![]() معلوم نیست با کی بوده بچه کلاً وحشی شده...برید کنار الانه که لهتون کنه... ![]() این دو تا همزمان قلب درد می گیرن،واقعاً تله پاتیشون قویه.... ![]() به پاهای هومن دقت کنید یه خرده حرکات موزون یاد بگیرید برای آینده تون خوبه،خواستید با نامزدتان تانگو برقصید!!!:یه پا بالا..... ![]() پاها برعکس.... ![]() دوباره بالا.... ![]() هومن:هه هه هه،اونها که کاری نداشت،مردید کمرتون رو اینجوری کنید.... ![]() هومن:چیه کم آوردید.... ![]() هومن:این آرم مخصوص حاکم بزرگ است....و در حالیکه مونده بزنه زیر گریه می گه:حالا برید دست از سر کچل من بردارید بذارید رقصمو بکنم،ذره بین گرفتید هر کار می کنم جار می زنید،یه خرده از کامران بگید خب..... ![]() کامران هومن همزمان سازهای نامرعی می زنن ... ![]() هومن:کامران کامران مثل اینکه می خوان به تو گیر بدنا....آخ جون.... ![]() هومن:بچه ها مچکرم،من برم دیگه.... ![]() خب تموم شد،چی؟کامران چی شد؟خب تموم شد،من هر وقت تصمیم دارم برم تو نخ کامران فیلم تموم میشه،انشالله قسمتهای بعدی!!! Last edited by minita; 10-17-2008 at 12:33 AM.. |
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Registered User
|
سلام مینیتا از مجلت ممنون بعد میام نظر می دم جواب پستا رو میدم
![]() راستی دیشب داشت عکسای عروسیه منصورو نشون می داد بعد من یهو فکر کردم یعنی می شه یه روزی کامی هومیم عکسای عروسیشونو ببینیم ![]() حالا بنفشه نباشه بهتره یکی دیگه![]() |
|
|
|
|
|
#4148 | ||||||||
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی و ادبیات
|
مجله: Quote:
دیدی بچه ها وقتی ساکت میشینن یه جایی حتما خرابکاری کردن این دوتا هم اینجورین!!! ووی کامران قبلا قیافه اش قشنگ تر بود به نظر من به خصوص با عینک آقاتر میشه!!من که از این قیافه اش بیشتر خوشم اومد!!! Quote:
این دوتا حالت داره!!یا بچه دچاره عقده های درونی شده بس که کامی بهش میکروفون نمیده تو کنسرتا دیگه ول نمیکنه!یا اینکه انقدر بهش میکروفون نمیده بچه فک میکنه این خوردنیه!!!! Quote:
Quote:
ولی حرکاتشون خیلی بامزه است.......بعد خیلی مهربونانه و لطیف هم هست........ Quote:
دلبندم بلندگو نه میکروفون!!!! Quote:
Quote:
مینیتا جونم مرسی از مجله .....ای بدجنس فیلم تموم شد یا خودت تمومش کردی.......مجله ات بامزه بود این دفعه گیر داده بودی به هومن دست از سره پرموی کامرانه فلک زده برداشته بودی بچه خیلی خوشحال بود مرسی مینیتا جونم....... ****** Quote:
من بیشتر دوست دارم بدونم کامران با کی ازدواج میکنه بعد چه شکلی میشه!!!! هومن هم دوست دارم بدونم فقط بنفشه نباشه هرکی میشه بشه !!من به این دختره آلرژی مفرط دارم نمیدونم چرا!!! نمیدونم چه هیزمه تری به من فروخته اصلا به دلم نمیشینه!! |
||||||||
|
|
|
|
|
#4149 | |||||||||||||||||||
|
Registered User
|
سلام به همه دنيايه خسته ي كوفته ي كوفته ي كوفته اومد!!! ![]() مينيتا: Quote:
![]() ممنون بابت پست ويژه....خيلي قشنگ بود...منم عاشق داريوشم.....البته اگه پستت در مورده كاهو و معين بود من 200 برابر خوشحال مي شدم ![]() Quote:
![]() از هنگامه متنفرم با اون صداش!!!و اون موهايه مسخرش!!!!! نتونستم تيكه هايه كنسرتو ببينم طبق معمول...ولي دستت درد نكنه ![]() اون عكسه بچگيايه كامران واقعا زشته!!!قيافش از اولم يه جوري بوده!!!!!!!!!!!! بابت عكسايه كنسرت آخرشونم ممنون.اون خانوما كه پايينن دارن مي رن دستشونو به ضريح بكشن؟ ![]() Quote:
Quote:
![]() اين عكسا هم خيلي خوشگلن...مرسي اون دختر آخريه دماغشو كجا عمل كرده منم برم همون جا؟![]() بابت مجله هم ممنون...خيلي جالب بود....باز من هومنه كوچيك ديدم حالم دگرگون شد!!!!خدا بهش رحم كرد كه داره سنش مي ره بالا!! Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() ********** مانو: ممنون بابت عكسا....منم هومنو وقتي اونجوري مي شه خيلي دوست دارم!!! Quote:
![]() ![]() ********** علي: Quote:
![]() ********** ستاره: Quote:
********** مريم: Quote:
********** سويل: سلام بچه ي خوبه مامي!!!!كجا بودي؟خر خونه بد رقم!!!!!!به قوله اينا!منم خره رو ول كردم تو هنوز ولش نكردي؟گفته باشما!!!زشته تو دانشگاه نمره بالا 14 بگيري!!!!تازه اينو خيلي دست بالا گرفتم!نري بياي بگي معدلم شده بيستا!!!! Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ********** حنا: Quote:
![]() ![]() ![]() خدا نكشتت حنا پكيدم از خنده!!!نه بابا منم يه ماماني دارم لنگه ي مينيتا!!!مي گه دختر تا شوهر نكنه نبايد دست به موهاش بزنه!!!حالا خوبه به ابرو و سيبيل گير نمي ده والا دست اصغر آقا قصابو از پشت مي بستم خودمم دوست ندارم البته!!!موهايه شرقيا قشنگه لازم نيست رنگ بشه!********** نينا: Quote:
Quote:
Last edited by donya822626; 10-17-2008 at 07:06 PM.. |
|||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4150 | |||||||||||||||
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
نینایی قابل نداشت و تشکر بابت دان کردنش...خب دختر فایلهایی که تو کامیت داشتی می ریختی تو یه سی دی بعد پاکشون می کردی،از دست تو....
Quote:
جدی؟من اینو ندیدما؟مال چه سالی بود،میشه قشنگ توضیح بدی.....حتماً تو لس آنجلس بودن چون لس آنجلس هم زلزله خیزه.....کامران باهاش نبود اما بازم یاد کامران بود خودش،از بس ماهه...... عکسا هم قابلی نداشت گلم.... حالا امتحانت ترمه یا نیم ترمه.... مانو می گم شنبه دیگه که تعطیله میایی خونه دیگه؟ Quote:
Quote:
![]() می گی بیشعور؟به استادتون که نمی گی؟!! مانویی واقعاً ماهی که برای هر عکس نظر می دی،بیا بماچمت...ایش چه بوی سیری می ده دهنت،سوسیس خوردی ناهار!!!!؟ Quote:
در مورد شباهت لباسهاشون هم عین من و خواهرم می مونن،البته خدا رو شکر اون شوهر کرد دیگه عینهو هم نیستیم،می گم چرا کامران یا هومن یه کدوم شوهر نمی کنن!!!؟ ![]() این معضل فقط با شوهر حل میشه!!!Quote:
![]() نگو...نگو که پیش دانشگاهی تو کارتون می دیدی؟Quote:
![]() مجله قابلی نداشت....مرسی که خوندی و نظر دادی،چه رنگ آبی به فونت یک میادا!!! Quote:
![]() ![]() ![]() من می گم هر دو دلیل قانع کننده است....Quote:
![]() Quote:
Quote:
واقعاً تموم شد دیگه،خب من نمی دونم چرا نمی تونم برم تو نخ کامران،یعنی تو طنابش هم نمی تونم برم چه برسه به نخ!! ![]() مریم جون ما هی منتظریم تو برگردی،میری دوباره نمیایی......عکسای عروسیشو دیدی؟زنش خیلی از خودش سره،در مورد کامران هومن هم من دوست ندارم زود زن بگیرن،مخصوصاً یکیشون ![]() !!!Quote:
معین و کامران هومن نداریم... Quote:
Quote:
کامران طفلی کجا زشت بوده؟بامزه بود که.... عکسا هم قابلی نداشت.. Quote:
مجله قابلی نداشت،هومن تو این شو خیلی بامزه بود که،تو مگه زمان زشتی هاشو ندیدی...باز اینجا بیتره... Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() مرسی که نظر دادی. ![]() |
|||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4151 | ||
|
|
چقدر پست..
مینیتا جون.. باشه چشم..من سعی میکنم اول تبلیغه رو دان کنم..فعلا که اصلا نمیرسم..باید ببخشی.. ![]() باشه من که خیلی دعا میکنم..رفتی سر کار دست راستتم بیار بذار زیر سر من!!! click to show آخ منم فکر میکنم کامی و هومن باید دیگه یه 4 تا هم رنگی بپوشن..واقعا به نظرم بسته هرچی سیاه پوشیدن دیگه..حالا حتی اگه بیشتر از هرچی هم بهشون میاد،که اینطور هم نیست..وقتشه عوض کنن خب... ![]() وای از عکساتم ممنون... ![]() ....................... Quote:
..جونم؟وای چه باحال...وای میخوام..جون من بگو بعدش چی شد...ا..راستی منم یه سلام ویژه به نینا جون... ![]() .................... ندایی..چشم عوضش نمیکنم...برو خونه ببیبن مستفیض شو از امضامان!!!! ![]() خجالت نمیکشی پیش دانشگاهی کارتون خالخالی میدیدی؟واه... ..![]() ................ دنیا من بهت تیکه میندازم با استقبال عمومی مواجه میشه..همه کلی میخندن..بیا هی من بهت تیکه بندازم،اینا بخندن ،بلکه روحیه اشون عوض شه طفلی ها... ![]() راستی خسته ی کوفته ی دنیای دنیا ،خسته نباشی.. ![]() ببینم موهاتو؟این رنگ طبیعیشه؟..وا..رنگ مصنوعیش چی بوده حالا؟ ![]() بی زحمت یه کم هم این ورشو بچین سر دمم موزون کوتاه شه!!!آها یه کم بالاتر..خوبه خوبه..خوشتیپ شدم!!! ![]() Quote:
..میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!!(دنیا:شترق..)خدایی خودت اول گفتی مامانت نمیذاره ها.. ..(دنیا:مرگ،کوفت..درد.!! !) |
||
|
|
|
|
|
#4152 | |||||||||
|
|
آخ جون حالا مجله...
مینیتا جون چه خوبه..تو بی زحمت زیاد بیکار شو که از زورش مجله بزنی.. ![]() Quote:
...Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
یه چیز دیگه هم ممکنه...شده مثل این مامانا که نمره ی بچه اشونو میبینن و غلطاشو بررسی میکنن... ..الان داره میگه : (وا چرا اینو غلط نوشتی،این که تابلو بود،تازه دیشبم ازت پرسیده بودم!!!)![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() ..پشت کامی قایم شده..از بس لاغر بوده دیده نمیشده..![]() Quote:
.......... ا تموم شد؟...آخ..دستت درد نکنه مینیتا جون..خیلی خوب بود..ممنون... ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4153 | |||||||||
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی
|
سلام و درود
Quote:
مینیتا حالا که بیکاری بیا یخورده کارهای منو انجام بده خدا خیرت بده مادر و اما مجله Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
آهان الان جوابت رو به ندا دیدم ...لطف کردی Quote:
Quote:
تشکر از مجله جالب بود ![]() ![]() ![]() تا بعد
|
|
|
|
#4154 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
شنبه است و نوبت فایل،دو تا فایل براتون در نظر گرفتم...
اولیش یه فایلی هست به نام تو به من نشون دادی که یه سال پیش کامران هومن برای مادرشون تو کنسرتی در آمریکا خوندن،و بعضی هاتون دانش کردین،اما این یه فرقی با اون داره،تو شعری که کامران هومن می خونن یه قسمتی هست به این مضمون که هومن می خونه:"تو به من نشون دادی دوست دارم چه رنگیه...جمله عاشقتم چه جمله قشنگیه"راستش هومن این تیکه رو خیلی خیلی زیبا اجرا کرده،من سه تیکه از این قسمت رو که از زوایای مختلف سالن کنسرت فیلمبرداری شد یکی کردم و براتون گذاشتم،امیدوارم خوشتون بیاد...حجمش هم دو مگه: تو به من نشون دادی فایل دومی هم فایلی هست که از کامران هومن می پرسن وقتی می خواید برید بیرون کدومتون زودتر حاضر می شید؟این فایل چهارصد کیلو بیشتر نیست.. حاضر Last edited by minita; 10-18-2008 at 12:07 PM.. |
|
|
|
|
|
#4155 | |||||||||
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
حنا جون خدا ببخشه،هر موقع تونستی دان کن...
بابت سر کار هم ممنون گلم ![]() بالتاز رو یادمه،اون مرده که سکسکه می کرد رو هم یادمه،ولی این آخریه رو که گفتی یادم نیست... عکسا قابلی نداشت.... مجله رو که خوندی،ممنون که نظر دادی... Quote:
Quote:
![]() می دونی دوست دارم یه بحثی راه بندازیم درباره تغییر قیافه هومن،اینکه یه آدم اینقدر تو چند سال تغییر می کنه،دوست دارید یه بحثی بکنیم و عکسای قدیمی و جدیدش رو بذارم یه بررسی بکنیم یا نه...به شرطی که شماها هم نظر بدیدا...کامران که همونه،درسته بزرگتر شد اما خودشه...Quote:
![]() Quote:
قابلی نداشت عزیز جان... علی جان علیک سلام،چه سلامی هم می کنه... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
...مرسی که نظر دادی و قابلی نداشت... Last edited by minita; 10-18-2008 at 12:12 PM.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|