PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > موسیقی و رادیو > موسیقی ایرانی

Reply

امکانات بيشتر
Old 12-27-2008, 02:02 AM   #4891
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

تو بحث اجرای زنده تو یه تایپیک دیگه بحثی پیش اومد که عاطفه خواست بهش ثابت کنم یه چیزهایی رو،چون خودش خواست منم جوابشو دادم...این پست عاطفه است تو اون تایپیک..

Quote:
Quote:
عاطفه جون این ربطی به گوشنواز بودن و روحنواز بودن نداره،منظور من از گوشنواز بودن و روحنواز بودن عمق و تاثیریه که صداشون دارن...نه آرامش یا جنب و جوش

بابا تو که خواهر بسیجی هستی چرا اینجوری میگی؟ هر صدایی که باعث آرامش بشه روح نوازه مثل صدای موج آب که به آدم آرامش میده صدایی که گوش نوازه ادمو به جنب و جوش میندازه.

Quote:
در مورد حالی بودن هم منظورم استعداد و تواناییه،کامران تواناییش به اندازه توانایی هومن نیست تو خوندن،هومن می تونه رپ بخونه می تونه جاز بخونه می تونه پاپ هم بخونه اما کامران فقط پاپ می تونه بخونه،مطلبی که خودشون هم گفتن

خب جملتو درست بنویس بعد به من میگی غلط املایی داری خب خودتم غلط مفهومی داری دیگه
مهم این نیست که یکی میتونه چطوری بخونه تو خوانندگی مهم اینه که اونی که میخونیو خوب بخونی (مثلا تو هم حسابداری بلدی هم زیست شناسی و فیزیک ولی اونی که فقط حسابداری بلده اگر دقت کنی چون تنها علاشق اونه توی اون موضوع قویتره.در ذمن منم میدونم چی گفتن منم فنشونم ها .

Quote:
،تجربه هم خوبه درست اما بعضی وقتها توانایی و استعداد بر تجربه می چربه

هر کی میره تو یه کاری اول استعدادشو داره بعد میره تو اون کار .و وقتی استعدادو تجربه یکی بشه یه قول میسازه که هیچکس بهش نمیرسه.

Quote:
وقتی شجریان از ارکستر ملی ایران رفت نیومدن یکی مثل خودش رو بذارن،می دونی کیو انتخاب کردن،علیرضا قربانی رو که یه جوون بیست و چند ساله بود که هیچ کس نمی شناختش اما اینقدر استعداد داشت که بین این همه گزینه جای شجریان رو گرفت

خواهشا کامران و هومن رو با هیچکس مقایسه نکن که قابل مقایسه نیست

Quote:
یه آهنگ کامران با گروه پرواز چیزی نیست که جز تجربه محسوب بشه

غلط دیکته گرفتم در زمن کامران نزدیک 3-4سال زودتر از هومن عزیزم وارد موسیقی شد به نظر من این تجربست

Quote:
من می تونم خارج خوندن کامران رو بهت ثابت کنم،خارج خوندن با میکس کردن فرق داره،خارج خوندن یعنی خواننده اون تحریرهای موقع اجرای ضبط شده رو اجرا نمی کنه ،یعنی یه جاهایی که طبق صدای ضبط شده باید صدا رو بکشه نمی کشه،باید احساس بده نمی ده،کامران بعضی وقتها خیلی خارج می خونه،توانایی اجرای زندش هم خیلی پایینه،من اجرای زندشو تو استودیو دیدم تو کنسرتها هم دیدم،صداش خیلی پایینتر از اونیه که من یکی حداقل توقع دارم ازش..
صدا و دوست داشتن یه صدا و تاثیر یه صدا رو آدم یه امر سلیقه ایه،اینکه کی صدای هومن رو دوست داره کی صدای کامران هم یه امر سلیقه ایه،اما توانایی یه خواننده و استعدادش و بهتر اجرا کردنش دیگه سلیقه ای نیست،وقتی همه میگن محمد اصفهانی تو اجرا بی نظیره یعنی هست،چون آدم می بینه اجرای زندش رو،درمورد کامران هومن هم همین طوره....

لطفا بهم ثابت کن خارج خوندن کامرانو.(فقط اگه خاصتی ثابت کنی لطفا تو تاپیک خودمون)در مورد پایین بودن صدا باهات کاملا مخالفم منم ازش اجرا دیدم دقیقا یه کنسرت دیدم که بیشترم دوربین روی کامی بود اصلنم پایین نبود
و البته سلیقه که بله هرکس یه صدایی رو میپسنده و راجع به اجرام که توضیح دادم.
محمد اصفهانیم با اونا مقایسه نکن ممنون.
چون خودت خواستی من فایل برات می ذارم،من با این فایلهایی که گذاشتم به خودم ثابت شده که کامران اجرای زندش خوب نیست،نظر بقیه به خودشون ربط داره..
Quote:
بابا تو که خواهر بسیجی هستی چرا اینجوری میگی؟
عاطفه من کی گفتم خواهر بسیجی هستم..
Quote:
خب جملتو درست بنویس بعد به من میگی غلط املایی داری خب خودتم غلط مفهومی داری دیگه
جمله من کاملاً درسته،تو نمی فهمی تقصیر خودته..
Quote:
چطوری بخونه تو خوانندگی مهم اینه که اونی که میخونیو خوب بخونی
اینی که گفتی عین هم بود که،چطور خوب خوندن با خوب خوندن یه چیز چه فرقی می کنه.
Quote:
خواهشا کامران و هومن رو با هیچکس مقایسه نکن که قابل مقایسه نیست
تو فکر می کنی من کامران هومن رو با خواننده بزرگی مثل علیرضا قربانی مقایسه می کنم،من هیچ وقت نمی گم که کامران هومن تو موسیقی دنیا بی نظیرن،که بگم تکن،این مقایسه نبود چون علیرضا قربانی رو با شجریان مقایسه کردم نه با کامران هومن،برای مثل اینو گفتم.
Quote:
غلط دیکته گرفتم

Quote:
غلط دیکته گرفتم در زمن کامران نزدیک 3-4سال زودتر از هومن عزیزم وارد موسیقی شد به نظر من این تجربست
کامران زودتر به کلاسهای موسیقی رفت وگرنه اونی که تحصیلات موسیقی داره هومنه،در ضمن فعالیت حرفه ایشون رو با هم شروع کردن،پرواز چند ماه قبل از پیوستنشون به بلک کتس گرفته شد و این خیلی تجربه خاصی محسوب نمیشه...

Quote:
لطفا بهم ثابت کن خارج خوندن کامرانو.(
چشم چرا که نه،بیا اینم سه تا فایل از سه تا اجرای مختلف..هر کدوم حدود 500 کیلو میشه،شایدم یه کم بیشتر..

اینم مقایسه یه اجرای یه خطیشون

خواندن

اینم کنسرتشون که کامران واقعاً از خارج یه خرده اون ور تر می خونه...شاید تو بگی عالی اما از نظر من افتضاح می خونه

کنسرت

اینم اجرای تک نفرش تو استودیو،لرزش صداش خیلی تابلوئه..

زنده

Quote:
محمد اصفهانیم با اونا مقایسه نکن ممنون
نه مقایسه نمی کنم،کامران هومن انگشت کوچیکه محمد اصفهانی هم نمیشن....این که گفتن نداره،تو ایران کسی تو اجرای زنده به پای محمد اصفهانی نمی رسه کامران هومن که هیچی...
کاری به هومن ندارم،همه بیان این سه تا فایل رو دان کنن بعد بگن اجرای زنده کامران چقدر با اجرای ضبط شدش فرق داره،بگن کامران چطوری می خونه،چون اجرای هومن رو همه دیدید هم تو انگلسیی خوندنش هم تو فارسی خوندنش زیاد گذاشتم.آهنگی که برای مادرشون تو کنسرت پارسال خوندن نشون می ده کی چطوری می خونه،کی اینقدر خوب می خونه که ملت براش دست بزنن..قبلاً ثابت شده که کامران چه طوری می خونه اما دفعه آخره که جواب مسئله ای رو می دم که قبلاً دربارش بحث کردیم اونم چون بحث رو تو یه تایپیک دیگه مطرح کردی
بازم می گم دوست داشتن صدا سلیقه ایه اما نمیشه منکر توانایی یا عدم توانایی اجرای زنده یه خواننده شد.

Last edited by minita; 12-27-2008 at 02:06 AM..
minita is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 02:32 AM   #4892
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

Quote:
مینیتا جون شما خودتون گفتید نظرتو واضح بگو بعد که نظرمو گفتم دعوام میکنی؟
من کسی رو دعوا نمی کنم،حرفم اینه یه بار سر مجله اومدی گفتی دارید مسخره می کنید همه گفتن شوخی بود،یه بارم سر مسئله کامران بازم گفتی همه گفتن شوخی بود،همه نظرشون رو دادن که این حرف مریم شوخی بود،اما شما چند بار گفتید که این شوخی ها درست نیست،من حرفم اینه که وقتی یه بار نظرتو گفتی بقیه جوابتو دادن دیگه هی نگو نظرتو که مریم مجبور بشه بگه من غلط بکنم اینجوری بگم....
Quote:
یعنی کسایی که تازه واردن باید عقایدشون رو عوض کنن ؟ یا اونی که شما میگینو 100 در صد قبول کنن؟
نه،هر کس اینجا عقاید خودشو داره اما اینجا رسم خودش رو هم داره،من نگفتم اونی که من می گم درسته می گم اونی که جمع می گن درسته،تو بحث مسخره کردن و شوخی جوابتو از بچه ها گرفتی پس باید مطلب دستت اومده باشه..
Quote:
من فکر کردم آزادی افکاره زودتر میگفتین اینجا کاملا محدوده
کدوم محدودیت،تو تو کل نت یه جا رو نشونم بده کسی نیاد فحش و دری وری به کامران هومن نگه،یه جا رو نشونم بده هیچ کس به هیچ کس بی احترامی نکنه،اینجا همه آزادن،اینقدر آزادن که اگر دلشون خواست به کامران بگن دختر هیچ کس بهش برنخوره چون این که کامی شبیه دختراست یه واقعیته من خودم همیشه می گم این طبیعی این جوریه دست خودش نیست که چهرش این شکلیه،،ولی اونی که ناراحت شد تو بودی،تو از این آزادی ناراحت شدی،تو محدودیت می خوای که کامران هومن رو همه فرشته فرض کنن،اینجا همه آزادن که حتی اگر دلشون خواست به هومن بگن نامرد،به هومن بگن بنفشه ذلیل و هرچی که دوست دارن به کامران هومنی که خیلی دوست دارن بگن،اگر تو اینو محدودیت میدونی می تونی بری یه جای آزاد که همه مثل خودت باشن و کامران هومن رو بت کنن و فوت کنن،از این جور لوس بازیها ما اینجا نداریم،شرمنده من....
Quote:
چجورین؟
من دو تا کامرانی دیگه اینجا داشتیم که اینقدر تعصب داشتن هیچی رو نمی دیدن،ما اینجا با عرض پوزش کور کامران هومن نیستیم،هرکی که خیلی درباره کامران هومن بچگانه فکر می کنه و می خواد از کامران یه قهرمان بسازه و یه مظلوم اینجا دووم نمیاره،چون انتقادهایی که از هومن می کنه رو نمی بینن اما جرات نداریم بگیم کامران،ولی بچه های اینجا حرف خودشون رو می زنن و اونهایی که می رنجن طرفدارهایی هستن که تو آسمونهان...
Quote:
حالا ردش کن چرا عصبانی میشی؟
عزیزم بحث عصبانیت نیست،حرف داریم تا حرف،من با تو شوخی ندارم چون نمی شناسمت،باهات رفتار مهربونی داشتم و دارم که اینجا پایبند باشی،از همون روز اول هم همه چیز تایپیک رو بهت گفتم،ولی می بینم تو حرفهای گنده گنده بارم می کنی بعد آخرش هم یه مینیتای ناز اضافه می کنی،کامران اذیت می شه و دختر بسیجی و این جور حرفها رو می گی بعد می گی چرا عصبانی میشی.....من از سر خواهری و اینکه ازت بزرگترم خواهرانه باهات برخورد می کنم اما تو روشت روش خوبی نیست...اگر هم از دستت ناراحت باشم با گذاشتن شکلکهای چشمک و گفتن عزیزم اونو تو لفافه نمی پوشونم حرفمو صافو پوست کنده بهت می زنم...
Quote:
مثل اینکه مینیتا جان شما دوس نداری من نظرمو راجعبه حرف بچه های اینجا بدم
نظرتو بده اما وقتی بچه ها جواب دادن دوباره حرف خودتو تکرار نکن....تو چه نظری دادی که ما گفتیم بده،که زشته،که محدودت کرده باشیم...
در مورد دعوا کردن هم دیگه اینو نگو،من کسی رو دعوا نمی کنم،ببین اگر دوست داری اینجا باشی،از بچه های اینجا خوشت اومده سعی کن یه خرده با جو کنار بیایی،روزهای اول سخته من می دونم،مخصوصاً که کلاً تایپیک رو نخوندی و اومدی،روی حرفهایی که بچه ها از کامران هومن می زنن بخصوص از کامران حساسیت به خرج نده،تو هم بگو و بخند همون طور که در مورد همسایه ها و بنفشه خودت شوخی کردی،اینجوری می بینی که بچه ها هم کامران رو خیلی دوست دارن هم هومن رو،اگر حرفی می زنن اولاً به خاطره اینه که شوخی کنن دوماً بحث کامران هومن باشه تو بحثمامون تا این دو تا بدقول آلبوم بدن بیرون ما مثل بچه آدم بشینیم نقدشون کنیم،من از اومدنت به اینجا خوشحال شدم،در مورد دفاع از کامران هومن بدون اینجا اولین نفری که مثل شیر پشتشون وایساده خود منم،می تونی بری بخونی صفحات قبل رو،می تونی بری پستای شهریور رو بخونی که بدونی چه جوری جواب همه کسانی رو که اومدن و گفتن که کامران هومن بی غیرتن رو دادم اونم تنهایی،ولی عزیزم،وقتی بچه های اینجا همه کامران هومن رو از ته دل دوست دارن،وقتی همه مثل همیم و تنها بهانه جمع شدنمون تو این تایپیک کامی هومی هستن چرا از شوخی یکی ناراحت بشم،مثل اینه که طرفدارهای پرسپولیس برن ورزشگاه بعد یکی اون یکی رو بزنه بگه تو چرا گفتی کریمی خوب بازی نکرد،یا چرا وقتی عابدزاده اومد تو براش دست نزدی....مهم اینه که همه مون کامران هومن رو عاشقانه دوست داریم و برای اینکه حقیقت کامران هومن رو که مثل آیینه می مونن به همه کسانی که نمی شناسن یا بد می شناسن نشونشون بدیم اینجا هستیم..،برای این کار باید دست هم رو بگیریم....در مورد خوندنشون هم من اونجا بحثم با یکی دیگه بود اصلاً ،اونی که از کامران هومن می گفت نمی شناختشون من مجبور شدم براش توضیح بدم اما فکر می کردم تویی که خوب می شناسیشون،تویی که به قول خودت دوستشون داری تفاوت صداییشون رو بدونی و دیگه منو باز خواست نکنی....

Last edited by minita; 12-27-2008 at 02:37 AM..
Old 12-27-2008, 03:13 AM   #4893
NightSong_KH
Registered User

NightSong_KH's Avatar

Send a message via Yahoo to NightSong_KH
Quote:
چون خودت خواستی من فایل برات می ذارم،من با این فایلهایی که گذاشتم به خودم ثابت شده که کامران اجرای زندش خوب نیست،نظر بقیه به خودشون ربط داره.
ممنون عزیزم لطف کردی که گذاشتی میشه انقدر تکرار نکنی که نظر بقیه به خودشون مربوطه؟ خب منم که با این موضوع موافقم که هرکی نظرش به خودش ربط داره چرا هی میگی؟

Quote:
عاطفه من کی گفتم خواهر بسیجی هستم
خب بچه ها بهت میگن بنفشه خب منو چنتا از دوستام به بنفشه جان میگیم خواهر بسیجی
تازه دست کمیم از خواهرای بسیجی نداری

Quote:
اینی که گفتی عین هم بود که،چطور خوب خوندن با خوب خوندن یه چیز چه فرقی می کنه
مینیتا جان خوبه حالا یه مثال 3 خطی بدش زدم
Quote:
تو فکر می کنی من کامران هومن رو با خواننده بزرگی مثل علیرضا قربانی مقایسه می کنم،من هیچ وقت نمی گم که کامران هومن تو موسیقی دنیا بی نظیرن،که بگم تکن،این مقایسه نبود چون علیرضا قربانی رو با شجریان مقایسه کردم نه با کامران هومن،برای مثل اینو گفتم.
یافتممممممممممم دقیقا فرقمونو یافتم به نظر من کامران و هومن از هر خواننده ی دیگه ای سرترن

Quote:
کامران زودتر به کلاسهای موسیقی رفت وگرنه اونی که تحصیلات موسیقی داره هومنه،در ضمن فعالیت حرفه ایشون رو با هم شروع کردن،پرواز چند ماه قبل از پیوستنشون به بلک کتس گرفته شد و این خیلی تجربه خاصی محسوب نمیشه...
ببخشید منظورت از اینکه پرواز گرفته شد چیه؟ به گفته خوده کامی هومی نازم . هردوشون در سن 18 سالگی رفتن به سوی موسیقی خوب فکر کن هومن وقتی شروع به خوندن کرد18 سالش بوده(یعنی هم سن الان من) البته از اینم نگذریم که هومن تو دبیرستانم میخونده . خب هومن 4 سال از کامران کوچیکتره.پس کامران چند سال از هومن زودتر شروع کرده؟(چه مسئله ریاضی شد)
خیلی خوب بگیری همون 2 سال. چون هومن تو دبیرستان میخونده.
Quote:
چشم چرا که نه،بیا اینم سه تا فایل از سه تا اجرای مختلف..هر کدوم حدود 500 کیلو میشه،شایدم یه کم بیشتر
ممنون
Quote:
اینم کنسرتشون که کامران واقعاً از خارج یه خرده اون ور تر می خونه...شاید تو بگی عالی اما از نظر من افتضاح می خونه
والا جونم برات بگه میترسم حرف بزنم دعوام کنی به نظر من خارج نیست
و خب درباره این کنسرت اونایی که رفتن اونجا خیلی بهتر میتونن این موضوع رو متوجه بشن که میبینی با رضایت تمام برای کامران وقتی صداشو میبره بالا جیغ میکشن.

Quote:
اینم اجرای تک نفرش تو استودیو،لرزش صداش خیلی تابلوئه..
اونوقت اسمتو میزارم منتقد قاطی میکنی عزیزم دقت کن کامران داره اینجا حرف میزنه.داره طبق معمول یه چیزیرو توضیح میده آخی

Quote:
اینم مقایسه یه اجرای یه خطیشون
فکر کنم این مصاحبه و آهنگ بر میگرده به دوران اوایل بلک کتس.....
بعد با یه وسیله نوازندگی نمیشه که همه ی صداهارو در بیاری میشه؟
بله این آهنگو باهات موفقم یکم عجیبه یعنی گوش که میکنم یکم عجیبه ولی فکر نکنم مشکل از کامران باشه مطمئنا از سازه
بازم ممنون بابت زحمتی که کشیدی.اینم فکر کنم بر میگرده به همون( نظر بقیه به خودشون مربوطه) در واقع یعنی هومن نظر هرکس یه جوره.
بازم اذت خیلی ممنونم مینیتای نازم.زحمتت شد.

Quote:
کاری به هومن ندارم،همه بیان این سه تا فایل رو دان کنن بعد بگن اجرای زنده کامران چقدر با اجرای ضبط شدش فرق داره
عزیزم ما اصلا تمام حرفمون سره اینه که اجرای کامران و هومن نازمون رو با هم مقایسه کنیم چطور به هومن کاری نداری؟
بعدشم بله درسته فقط منو شما نمیتونیم دو نفره روی این موضوع نظر بدیم و واقعا بحث سختیه حتی تمام بچه های اینجا هم مثل نینا جان و مریم عزیزو حنا جانم و ناهید خانم بیان اینجا و درباره اینا نظر بدن بازم نمیشه گفت حرف من درسته یا حرف شما پس به نظرم این بحث ول کنیم بهتره و نتیجشم بزارین به اینکه هر کی یه نظری داره. مینیتا جان باز شما پیش کسوتی اینجا اگه نمیشه بحث و ببندیم من ادامه میدم ولی میدونم به جایی نمیرسه.
Quote:
نه مقایسه نمی کنم،کامران هومن انگشت کوچیکه محمد اصفهانی هم نمیشن....این که گفتن نداره،تو ایران کسی تو اجرای زنده به پای محمد اصفهانی نمی رسه کامران هومن که هیچی
احترام ایشون واجبه ولی خب نظر من دقیقا برعکس اینه
Quote:
جمله من کاملاً درسته،تو نمی فهمی تقصیر خودته
ببخشید مینیتا جان شما بزرگ مایی اگه یهو عقل من نمیکشه معنیش این نیست که نفهمم.
شما خودت گفتی که منظورت از حالیشه همون استعداد بود.
Quote:
قبلاً ثابت شده که کامران چه طوری می خونه اما دفعه آخره که جواب مسئله ای رو می دم که قبلاً دربارش بحث کردیم اونم چون بحث رو تو یه تایپیک دیگه مطرح کردی
خب من که تو بحثای شما نبودم هر بحثی که تکراری هست شما بگو تکرایه . بازم ببخشید که انقدر زحمت دادم بهتون مینیتا جان.

Quote:
آهنگی که برای مادرشون تو کنسرت پارسال خوندن نشون می ده کی چطوری می خونه.
ببخشید مینیتا جون اگه زحمتی نیست میشه این کنسرتو به من بدی آخه من این کنسرتو داشتم ولی ویروس گرفتم پاک شد فقط صوتیشو دارم.اگه لطف کنی بدی بهم ممنون میشم.اگرم که زحمتیه در کل ممنون.

پس ميفرستين ميدونم ، دل مث كارت دعوته

دنیام تاریکه مثل شب ، تنهام مثل ماه ، کوچیکم مثل ستاره ،
اما دوستت دارم قد آسمونی که اندازه نداره
NightSong_KH is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 03:54 AM   #4894
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

Quote:
میشه انقدر تکرار نکنی که نظر بقیه به خودشون مربوطه؟ خب منم که با این موضوع موافقم که هرکی نظرش به خودش ربط داره چرا هی میگی؟
عاطفه چندین بار میگم که شما هی نگید تو میخوای حرف حرف خودت باشه..
Quote:
تازه دست کمیم از خواهرای بسیجی نداری
اینکه شماها با دوستانتون به بنفشه چی می گید رو من نمی دونم،درمورد بسیجی بودن خودم هم اگر مقید بودن به دین بسیجی بودنه پس اینجا جز شما همه بسجی ان،چون می شناسمشون می گم..
Quote:
ببخشید منظورت از اینکه پرواز گرفته شد چیه؟
منظورم تشکیل گروه پرواز و تک آهنگیه که خوندن...
Quote:
هردوشون در سن 18 سالگی رفتن به سوی موسیقی
درسته هر دوشون 18 سالگی رفتن به سمت موسیقی هرچند هومن از قبلتر هم می خوند،اما یه نکته مهم یادت نره،کامران فعالیت حرفه ایشو با بلک کتس 22 سالگی شروع کرد هومن 18 سالگی،این یعنی هومن تو شروع فعالیت حرفه ای چهار سال از کامران جلوتره......پس اونی که عقبه هومن نیست..
Quote:
این موضوع رو متوجه بشن که میبینی با رضایت تمام برای کامران وقتی صداشو میبره بالا جیغ میکشن
اونها برای کامران دست نمی زنن جانم،من این شو رو از زاویه دیگه هم دیدم،هومن رفت پیش طرفدارها اونها براش جیغ کشیدن،جیغهایی که نمونش رو من زیاد گذاشتم که برای هومن می کشن...برای کامران هم می کشن اما اینجا برای خوندن کامران نبود واقعا،بعد جدی تو به این اجرا نمره قبولی می دی،نمی بینی چقدر تغییر میده تحریرها رو،مگه اینکه با تشکر از شما رو با دقت گوش نکرده باشی...
Quote:
عزیزم دقت کن کامران داره اینجا حرف میزنه.داره طبق معمول یه چیزیرو توضیح میده آخی
ازشون خواسته شد بخونن،کجا داره حرف می زنه،داره می خونه وسطش یه چیز می گه دوباره می خونه...
Quote:
فکر کنم این مصاحبه و آهنگ بر میگرده به دوران اوایل بلک کتس.....
نه جانم،هومن همین جا اون آهنگ محشر انگلیسی رو عالی اجرا کرد،مشکل از ساز نیست از اجرای ایشونه..
Quote:
چطور به هومن کاری نداری؟
چون ثابت کردن صدای بینظیر هومن تو کنسرتهاشون اینجا انجام شده،من می خواستم بهت بگم که کامران به نظر من تو اجرای ضبط شده عالیه اما تو اجرای زنده خوب نیست،اثباتی برای صدای هومن نبود..اونو بخوام ثابت کنم فایل می ذارم که از بس دیگه بچه ها دیدن از هومن اجراهای زندش رو کاملاً می دونن توانایی هاشو..
Quote:
شما خودت گفتی که منظورت از حالیشه همون استعداد بود.
من از استعداد هومنی دارم حرف می زنم که شهبال روی صداش قسم می خوره و رامین زمانی خیلی جاها از صدای عالیش و استعداد بی نظیرش حرف می زنه،از استعدادی حرف می زنم که کامران خودش معتقده بهتر از خودشه،از استعدادی حرف می زنم که تو 17 سالگی تونست به بلک کتس بیاد،از استعدادی که صدای حرف زدنش هم مخملیه چه برسه به صدای خوندنش،از صدایی که صداش برای من آرامش بخش ترین صدای روی زمینه چون روحم رو نوازش می ده،از استعدادی که یه پیانیست و گیتاریست حرفه ایه،که یه تنظیم کننده عالیه،از استعدادی که می تونه سه شکل متفاوت موسیقی رو اجرا کنه،از استعدادی که اگرچه منم منم نمی کنه و هیچ وقت خودشو مطرح نمی کنه اما همه می دونن چقدر عالیه....صدای هومن برای من صدای عشق و زندگیه،چون دیدم وقتی یه جا دهنشو باز می کنه و حرف می زنه اونهایی که نمی شناسش با تعجب می گن هومن چه صدایی داری،از صدایی که وقتی اون تیکه رو برای مادرش می خونه همه براش دست می زنن و مادرش از ذوق اشک می ریزه،صدای هومن برای من همه چیه...
اون بالا بحث گوشنواز بودنو گفتی من بازم می گم صدای کامران منو به رقص میاره صدای هومن منو به آرامش می بره این برای من یعنی روحنواز بودن...
یه سئوال،تو صدای هردوشون رو دوست داری؟،من نفهمیدم آخر...
اینم تو به من نشون دادی...

http://www.fileflyer.com/view/sCQmeBd
Old 12-27-2008, 04:12 AM   #4895
NightSong_KH
Registered User

NightSong_KH's Avatar

Quote:
من کسی رو دعوا نمی کنم،حرفم اینه یه بار سر مجله اومدی گفتی دارید مسخره می کنید همه گفتن شوخی بود،یه بارم سر مسئله کامران بازم گفتی همه گفتن شوخی بود،همه نظرشون رو دادن که این حرف مریم شوخی بود،اما شما چند بار گفتید که این شوخی ها درست نیست،من حرفم اینه که وقتی یه بار نظرتو گفتی بقیه جوابتو دادن دیگه هی نگو نظرتو که مریم مجبور بشه بگه من غلط بکنم اینجوری بگم
خب عزیزم یعنی سوال پرسیدن از نظر شما غلطه؟ اگه اینظوره من دیگه سوال نمیپرسم. اگرم مریم جان از دست من ناراحت شدن واقعا معظرت میخوام . ولی از بین بچه های اینجا احساس میکنم یکی با حنا خانم خیلی هم فکرم یکی مریم جان.برای همین با ایشون انقدر راحت صحبت کردم.و به عنوان یه دوست نقطه نظرمو به ایشون گفتم.مریم جان واقعا منو ببخش عزیزم اگه ناراحتت کردم . اگر دوست نداری باهات احساس نزدیکی و دوستی کنم حتما بهم بگو.ممنون میشم.

Quote:
نه،هر کس اینجا عقاید خودشو داره اما اینجا رسم خودش رو هم داره،من نگفتم اونی که من می گم درسته می گم اونی که جمع می گن درسته،تو بحث مسخره کردن و شوخی جوابتو از بچه ها گرفتی پس باید مطلب دستت اومده باشه..
خب عزیزه دلم اگر نظر اکثریت درسته پس اینم فکر کن که نظر شما مینیتا جان با همه به قول خودتون فرق داره تو کل نت.و از اون دوستانی که جواب دادنم ممنونم لطف کردن در حق من.

Quote:
کدوم محدودیت،تو تو کل نت یه جا رو نشونم بده کسی نیاد فحش و دری وری به کامران هومن نگه،یه جا رو نشونم بده هیچ کس به هیچ کس بی احترامی نکنه،اینجا همه آزادن،اینقدر آزادن که اگر دلشون خواست به کامران بگن دختر هیچ کس بهش برنخوره چون این که کامی شبیه دختراست یه واقعیته من خودم همیشه می گم این طبیعی این جوریه دست خودش نیست که چهرش این شکلیه،،ولی اونی که ناراحت شد تو بودی،تو از این آزادی ناراحت شدی،تو محدودیت می خوای که کامران هومن رو همه فرشته فرض کنن،اینجا همه آزادن که حتی اگر دلشون خواست به هومن بگن نامرد،به هومن بگن بنفشه ذلیل و هرچی که دوست دارن به کامران هومنی که خیلی دوست دارن بگن،اگر تو اینو محدودیت میدونی می تونی بری یه جای آزاد که همه مثل خودت باشن و کامران هومن رو بت کنن و فوت کنن،از این جور لوس بازیها ما اینجا نداریم،شرمنده من....
من بابت هیچ چیز ناراحت نشدم و اگرم چیزی پرسیدم دلیلش این بوده که میخواستم دوستانمو خوب بشناسم.
منم نمیگم کامران هومنو بت کنن اینجا بپرستن یا به قول شما لوس بازی در بیارن ولی اگه گفتم به نظرت این مسخره کردن نیست یا گفتم کامران چون موهاش بلنده شده دختر پس منم که موهام کوتاست پسرم.خواستم تو بحث شما عزیزان باشم یا بهتر بگم چون شما اکثرا این طور که معلومه از بزرگترین سنین هستین در بین طرفداران این دو گل خواستم اخلاقاتتون رو بهتر بشناسم.شایدم شما فکر کردی من فوضولی کردم ببخشید.
درباره توهین به اون دو بزرگوارم بگم که هر کس با توهین کردن شخصیتشو نشون میده.

Quote:
من دو تا کامرانی دیگه اینجا داشتیم که اینقدر تعصب داشتن هیچی رو نمی دیدن،ما اینجا با عرض پوزش کور کامران هومن نیستیم،هرکی که خیلی درباره کامران هومن بچگانه فکر می کنه و می خواد از کامران یه قهرمان بسازه و یه مظلوم اینجا دووم نمیاره،چون انتقادهایی که از هومن می کنه رو نمی بینن اما جرات نداریم بگیم کامران،ولی بچه های اینجا حرف خودشون رو می زنن و اونهایی که می رنجن طرفدارهایی هستن که تو آسمونهان...
من که اون موقع نبودم ببینم حق با کیه و منم شخصا کورکورانه عاشقشون نیستم یا حداقل مثل یکی از دوستانم رگ دستمو به خاطره کامران یا هومن نمیزنم .

Quote:
عزیزم بحث عصبانیت نیست،حرف داریم تا حرف،من با تو شوخی ندارم چون نمی شناسمت،باهات رفتار مهربونی داشتم و دارم که اینجا پایبند باشی،از همون روز اول هم همه چیز تایپیک رو بهت گفتم،ولی می بینم تو حرفهای گنده گنده بارم می کنی بعد آخرش هم یه مینیتای ناز اضافه می کنی،کامران اذیت می شه و دختر بسیجی و این جور حرفها رو می گی بعد می گی چرا عصبانی میشی.....من از سر خواهری و اینکه ازت بزرگترم خواهرانه باهات برخورد می کنم اما تو روشت روش خوبی نیست...اگر هم از دستت ناراحت باشم با گذاشتن شکلکهای چشمک و گفتن عزیزم اونو تو لفافه نمی پوشونم حرفمو صافو پوست کنده بهت می زنم...
مینیتای عزیز اگر من میگم عزیزم یا نازم به خاطره احترام گذاشتن به شماست وگرنه من از هیچکس جز خدا نمیترسم و نمیترسمم که حرفمو راحت به طرفم بگم. و من همرو همینجوری صدا میزنم وقتی از من بزرگترن.شما صحبت منو با هم سنای خودم ندیدی ما جیگرو طلا و عشقمی و نفسمی همدیگرو صدا میکنیم. اگرم با شما شوخی کردم چون حس کردم این تاپیک یه تاپیک فانه . چشم دیگه نه به شما نازمی و عزیزمی میگم نه شوخی میکنم بگم مینیتا خانم که مشکلی نداره؟
و خب درباره حرفای گنده گنده مینیتا خانم من کوچکتر از اونم که با کسی گنده گنده حرف بزنم اونم با کسی که حدوده 11 سال از من بزرگتره جریان بسیجیم براتون توضیح دادم.حتی میتونم آدرس بدم بهتون مینیتا خانم بری اون صحبت دوستای منو راجع به بسیجی بخونی.

Quote:
نظرتو بده اما وقتی بچه ها جواب دادن دوباره حرف خودتو تکرار نکن....تو چه نظری دادی که ما گفتیم بده،که زشته،که محدودت کرده باشیم...
در مورد دعوا کردن هم دیگه اینو نگو،من کسی رو دعوا نمی کنم،ببین اگر دوست داری اینجا باشی،از بچه های اینجا خوشت اومده سعی کن یه خرده با جو کنار بیایی،روزهای اول سخته من می دونم،مخصوصاً که کلاً تایپیک رو نخوندی و اومدی،روی حرفهایی که بچه ها از کامران هومن می زنن بخصوص از کامران حساسیت به خرج نده،تو هم بگو و بخند همون طور که در مورد همسایه ها و بنفشه خودت شوخی کردی،اینجوری می بینی که بچه ها هم کامران رو خیلی دوست دارن هم هومن رو،اگر حرفی می زنن اولاً به خاطره اینه که شوخی کنن دوماً بحث کامران هومن باشه تو بحثمامون تا این دو تا بدقول آلبوم بدن بیرون ما مثل بچه آدم بشینیم نقدشون کنیم،من از اومدنت به اینجا خوشحال شدم،در مورد دفاع از کامران هومن بدون اینجا اولین نفری که مثل شیر پشتشون وایساده خود منم،می تونی بری بخونی صفحات قبل رو،می تونی بری پستای شهریور رو بخونی که بدونی چه جوری جواب همه کسانی رو که اومدن و گفتن که کامران هومن بی غیرتن رو دادم اونم تنهایی،ولی عزیزم،وقتی بچه های اینجا همه کامران هومن رو از ته دل دوست دارن،وقتی همه مثل همیم و تنها بهانه جمع شدنمون تو این تایپیک کامی هومی هستن چرا از شوخی یکی ناراحت بشم،مثل اینه که طرفدارهای پرسپولیس برن ورزشگاه بعد یکی اون یکی رو بزنه بگه تو چرا گفتی کریمی خوب بازی نکرد،یا چرا وقتی عابدزاده اومد تو براش دست نزدی....مهم اینه که همه مون کامران هومن رو عاشقانه دوست داریم و برای اینکه حقیقت کامران هومن رو که مثل آیینه می مونن به همه کسانی که نمی شناسن یا بد می شناسن نشونشون بدیم اینجا هستیم..،برای این کار باید دست هم رو بگیریم....در مورد خوندنشون هم من اونجا بحثم با یکی دیگه بود اصلاً ،اونی که از کامران هومن می گفت نمی شناختشون من مجبور شدم براش توضیح بدم اما فکر می کردم تویی که خوب می شناسیشون،تویی که به قول خودت دوستشون داری تفاوت صداییشون رو بدونی و دیگه منو باز خواست نکنی
مینیتا خانم ما همه فنیم حالا یکی بیشتر دوست داره و یکی کمتر یکی هم فقط به عنوان دوتا خواننده دوستشون داره.یکی هم مثل من همه کارو زندگیش کامران هومن نازه.مطمئنا از بچه ها ی اینجا خوشم اومده همه مهربون و نازین ولی شمایی که مینیتا خانم یه آدم با جنبه هستین و از دیگران انتقاد میکنین . انتقاد پذیرم باشید چون من اگر قرار باشه از اون دو گل انتقاد کنم چطور که این کارو میکنم از فنهای این دو تا گل هم انتقاد میکنم اگر دوست ندارین مینیتا خانم حتما به من بگید.درباره این دو بدقولم باهاتون موافقم توی طالبینی ماه آذرم گفته که آدمای بدقولین ایشالا که زودتر آلبوم میاد بیرون.
درباره اون کسیم که شما داشتی براش کامران و هومن رو توضیح میدادی اون گفت که کامران و هومن رو میشناسه و گفت که از صدای کامرانم بیشتر خوشش میاد و چیزای دیگه ایم گفت که تقریبا باهاش موافق بودم و شما باهاش صحبت کردی و گفتی حرف اونو قبول نداری . خب من اون موقع فکر میکردم ما دوستیم و باید با شما راحت باشم.
ببخشید شبم هست و وقتتونو گرفتم مینیتا خانم هم من خستم هم شما ببخشید . به هر حال اینارو گفتم که این سوء تفاهما بر طرف بشه.
Old 12-27-2008, 06:36 AM   #4896
NightSong_KH
Registered User

NightSong_KH's Avatar

سلام به همگی و خداحافظ همگی.
من خیلی فکر کردم و دیدم اینجا جایی نیست که من بتونم تحملش کنم . از یه طرف کامرانو میکوبن که هومنو بالا ببرن و از طرفی هومنو میکوبب که کامرانو بالا ببرن. خواهر من الان 14 ساله که طرفدار مایکل جکسونه و تقریبا هم سنو سال شماست وقتی داشت این تاپیکو میخوند به من گفت عاطفه اینا دارن راجع به کامران و هومن حرف میزنن یا مسخرشون میکنن؟ که من با خنده گفتم نه بابا مریم تاپیک فانه . اونم بهم یه آدرس داد از یکی از تاپیکای فان درباره مایکل وقتی اونو خوندم از خنده رو ده بر شدم و هر کسی اومده بود اونجا خندیده بود و با هم شوخی کرده بودن و جالبتر اینه که به جای مسخره کردن مایکل دشمنای مایکلو مسخره کرده بودن و این به نظرم جالب اومد . مینیتا خانم میگید که شما طرفدارید و این تاپیک واسه اینه که آدم با کسی که دوستش داره شوخی کنه . شما وقتی همرو معرفی کردین جلویه اسم همه نوشتین طرفداره هومن . من خودم عاشق خنده های هومنم و کامرانو بی هومن یا هومنو بی کامران نمیخوام. من رفتمو پستهای شما رو مطالعه کردم.مگه شما طرفداره هومن نیستی؟ وقتی با هومن شوخی میکنی آدم واقعا احساس میکنه که یه شوخیه ولی وقتی نوبت به کامران میرسه مسخره کردن و فحش دادن و تهقیرو اینا شروع میشه . من که رفتم ولی این پیشنهادو دارم برایه اونا که فقط هومنین به عنوان یه مهمون که تو چنتا پست پیشتون بود . شما با اون کسی شوخی کنید که دوستش دارین یعنی هومن نه با کسی که به زور صداشو گوش میدین.بزارین خوده طرفدارای کامران با اون شوخی کنن . هیچ دقت کردین چرا هیچ کامرانی اینجا نیست ؟ من الان براتون میگم چون هرکی اومده دیده که شما دوستان عزیز دارین کامرانو مسخره میکنین . من خودم به شخصه آدم آرومی هستم و قبلنم بهتون گفتم که تنها چیزی که باعث میشه هرچی بلدمو بگم توهین به این دو برادر گله.بریدو تمام پستهاتونو دوره کنین خودتون بهتر میبینین که کامرانو به تمسخر گرفتید که هومنو بزارید رو شونهاش. باور کنین هر لحضه که صدای این دوتارو میشنوم قلبم یه آرامش خاصی میگیره و کامران و هومن برام یکین.ولی اینجا کامران از هومن جداست و هومنم از کامران جداست . مرام ما طرفدارای کامران و هومن عزیز این نیست.مادر کامران و هومن به خاطر این آهنگ گریه میکنه اون نمیگه کامران یا هومن اون میگه کامران و هومن.
شاید آدما وقتی سنشون بالاتر میره رفدارشون اینطوری میشه.ولی اینم درست نیست چون من یه نمونه بغل دستم دارم که 14 ساله فن یه خوانندست و هنوزم که هنوزه همونطور دوستش داره . ایراد از دوست داشتن شماست این همه ایراد از اونا نگیرین.اینجا برای حرف زدن یه جور خفه قان درست کردین و فقط هومن به نظرم اسم این تاپیکو عوض کنید بهتره(بازم میله خودتونه ما که رفتیم) آدم وقتی میادو این تاپیک پستهارو میخونه نسبت به کامران نظرش عوض میشه یا مثل من بیشتر میره سمتش یا مثل یکی دیگه ازش کاملا متنفر میشه . ببینیم بچه ها اینارو دارم از ته قلبم به شما میگم و ترسیم ندارم میتونم توهین آمیز صحبت کنم ولی کاره درستی نیست در واقع میخوام بگم که طرز صحبتم از اصلمه از ترسم نیست . اینو از اون دوتا یاد گرفتم که مهربان حرف بزنم حتی اگر مثل الان ناراحتم.
من که میرم ولی خدا وکیلی بشینین پیشه خودتون فکر کنین چرا همه تو نت میگن این کارا اشتباهه ؟ کامران و هومن وقتی اینارو میخونن واقعا چه فکری میکنن؟ آیا هومن خوشحال میشه که برادرشو مسخره میکنن و از خودش تعریف میکنن؟ یا کامران که از هومن بزرگتره کاره شمارو تایید میکنه؟ یا حتی پدرام که خیلی این چیزا براش مهمه این تاپیکو قبول داره؟ تا حالا بهش میل زدین ببینین درباره این رفدار چه واکنشی داره؟
اول که اومدم اینجا فکر کردم یه محیط دوستانه است مثل بقیه جاها . منم قاطی شدمو باهاتون شوخی کردم ولی همین مینیتا خانم از شوخیهای من ناراحت شد. مینیتا خانم چه انتظاری داری هومن یا کامران فرقی نداره از این شوخی ها خوششون بیاد؟ وقتی خودت نتونستی شوخی یکی دیگرو تحمل کنی و شوخی منو با لغت گنده گنده جواب دادی . انتظار داری شوخیهای به این بزرگیرو کامران و هومن چطوری قبول کنن؟ که در حد تمسخره؟ البته اگه شمایی که میگی به جهنم قبول نکنن. من یه آدم نماز خونم هر وقتم نمازم تموم میشه دعا میکنم و میگم خدایا اول سلامتی واسه کامران و هومن. اینارو نگفتم که بیاین اینجا جوابمو بدینو از این حرفا . چون اگرم جواب بدین من دیگه نمیام بخونم . اینارو از صمیم قلبم به عنوان یه طرفدار گفتم تا یکم روی حرفام فکر کنین . از مهمون نوازیتونم ممنونم
خدافظ همگی اگر سرتونو درد اوردم ببخشید ولی درد دلم یهو گل کرد . حتما رو حرفام فکر کنین . حلالمم کنین اگر حرفی زدم که باعث ناراحتیتون شده .خداحافظ
Old 12-27-2008, 08:29 AM   #4897
k_nahid_1364
Registered User

k_nahid_1364's Avatar

از اشنایی با همه ی شما خوشحالم منم امیدوارم دوستهای خوبی برای هم باشیم

خوب من الان یک سال میشه که با این تایپیک اشنا شدم و تمامه پستها و صفحاتشو خوندم و یه اشنایی دارم از اینجا

درباره اون عکسه جنجالی من فکر می کنم بعد از کنسرتشون باشه و هومن خستس یا حالش خوب نیست و کامران

داره کمکش می کنه و نگرانی رو می شد تو چهره کامران دید و برای من خیلی جالبه که یه نفر مثله

کامران اینقدر عشق به برادرش داره و این تحسین برانگیزه

با اجازه همتون منم می خواستم یه چند تا عکسی بزارم تا دربارش بحث کنیم

تا حالا به بنده تو گردنه کامران دقت کردین و همیچنین پلاکی که قبلنا می نداخت گردنش

البته اون موقعها در بلک کتس اگه تو این عکس دقت کنی همشون این بند به همراه فیروزه رو داشتن که شهبال

می گفت نشانه ی گروه بلک کتسه ولی وقتی جدا شدن هومن که دیگه نپوشیدش ولی کامران اون فیروزه رو در اورد

و بند خالیش رو گذاشت تو گردنش که الان چند ساله و برای من جالبه چون تا حالا هر چی کامران داشته

در اوردش الا این بندو نظر شما چیه ؟

و اما پلاکه کامران تا حالا بهش دقت کرده بودین ؟

خوب من یه اطلاعاتی درباره این چیزها می دونم که می خوام نظر شما هم بدونم و بعد خودم دربارش بهتون میگم

یه اطلاعاتی هم بد نیست درباره بنفشه بهتون بگم

خوب ایشون الان چند سال میشه که هومن باهاش اشنایی داره ولی نمی دونم قبلنم باهاش دوست بوده یا نه

اسمش بنفشه زارعی هست و متولد تهران از سنه 6 سالگی هم از ایران خارج شده

نکته جالب اینجاست که متولد 6 اذره و 22 سالشه

قدشم 153 که خیلی ببخشید با هومن مثله ( فیل و فنجون ) میمونن

الانم از وقته تولدش تا حالا از پیشه هومن نرفته و فکر کنم تو لاس وگاس هم باشه

خوشحال میشم نظرتون رو درباره موضوعاتی که گفتم بدونم
k_nahid_1364 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 10:11 AM   #4898
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

عاطفه خوش اومدی،جوابی برای نوشته های بی موردت ندارم بدم،برو یه جا که راحت باشی...برو یه جا که کامران هومن رو ببری اون بالابالاها نگهشون هم داری نیفتن نشکن!!ولی قهرمانهای پوشالی یه روزی تو ذهنت می شکنن چون نشون می دن اونی نیستن که تو فکرشو می کنی...اینجا ظرفیت بالایی برای موندن می خواد که همه ندارن..
درباره دوستی با بقیه بچه ها هم خب اگه اونها هم می اومدن باهات مخالفت می کردن همینو می گفتی....

در مورد اون آقا و اون تایپیک گفت هومن نمی تونه تنهایی بخونه و کامران بهتره من اون توضیحات رو دادم،تو چرا ناراحت شدی،تو که طرفدار هر دوشونی چرا بهت برخورد،پس این تویی که داری کورکورانه طرفداری می کنی،من اگه از هومن طرفداری می کنم اینقدر روراست هستم که بگم طرفدارشم تو چی،تو که می گی طرفدار هردویی پس چرا تا می گیم کامران ناراحت میشی..این همه از محبت کامران تو رابطه ش با هومن گفتم نگفتی چرا کامران رو بردی بالا بالاها،اما همین که یکی اومد شوخی کرد چاقو گرفتی سر ببری..گفتی از این تایپیک چیزی نمی دونی اما الان می بینم می گی یکی بهت گفته اینجا کامران رو مسخره می کنن و اذیت می کنن،تو با این دید اومدی اینجا که وکیل مدافع کامران باشی دیگه،خب اینو از اول بگو من این همه گلومو بیخودی پاره نکنم،من اینجا رو درست کردم،وقتمو روش می ذارم،همه کارش با منه،همیشه هستم ،به هر سئوالی جواب می دم حق دارم که اونجور که دوست دارم اینجا رو بگردونم،تو هنوز نیومده می گی کامران رو اذیت می کنی،می گی هومن رو بالا می بری،هنوز هیچی نگفتم من می گی اسم این تایپیک رو می ذاشتی هومن این درست سومین پست تو بود،تو با پیش زمینه ذهنی اومدی فکر کردی اینجا بی در و پیکره نظر خودتو غالب کنی،نه جانم،،تو برو صفحات رو بخون بعد بیا حرف بزن،من کاری با کامران ندارم،من نگفتم که کامران شبیه دختراست،یکی دیگه گفت،ولی اینقدر شجاع هستم که از اعضای اینجا دفاع کنم ،فکر کردی همون اول کار بچه های ثابت اینجا رو ول می کنم میام می گم آهان تو درست می گی بچه ها به کامران نگید بالای چشمش ابروئه به تیتیش ایشون بر می خوره،من بهت گفتم خیلی غلط املایی داری،بعد میایی وسط یه تایپیک دیگه که هیچی از رابطه من و تو نمی دونن منو می کوبونی،تو فکر می کنی کی هستی،
در مورد اینکه کامران هومن از این جا خوششون بیاد یا نه اگه ظرفیتشون مثل تو باشه که فقط دوست داشته باشن تعریف بشنون از اینجا خوششون نمیاد اما اگر آدمهای انتقاد پذیری باشن خوششون میاد،در ضمن گفتی کل نت و از این حرفها،تو تو کل نت یه جا رو نشونم بده یه ساعت بعد از مصاحبه کامران هومن کل مصاحبه رو بنویسن و بذارن و توضیح بدن برای کسانی که مصاحبه رو ندیدن،تو فکر می کنی اینها یعنی چی،یعنی بها دادن به کامران هومن که حرفاشون رو می ذاریم تا همه بخونن،من تو دوازده قسمت کل مصاحبه شون رو با امیرقاسمی نوشتم و گذاشتم،کی همچین کاری می کنه،اونهایی که وبلاگ دارن و یه ایمیل می زنن و اونهایی که کنسرت کامران هومن می رن عکساشون رو براشون می فرستن خیلی زحمت می کشن واقعاً...ماهی یه بار آپ می کنن وبلاگشون رو و چند تا عکس می ذارن والسلام نامه تمام،کی تو کل نت وقتشو این جوری برای کامران هومن می ذاره که من و بچه های اینجا می ذاریم،کی می شینه ریز ترین کارهای کامران هومن رو بررسی می کنه،کی می شینه یه آهنگ رو به صورت جدا و موزیک ویدیو رو به صورت جدا بررسی می کنه،برو یه سری به خیلی از اینهایی که ادعا دارن بزن،کدومشون یه ربع بعد از پخش موزیک ویدوی جدید اون رو در وب می ذاره،کاری که اینجا ما می کنیم هیچ جا صورت نمی گیره،وقتی که ما برای کامران هومن می ذاریم هیچ کس نمی ذاره،،کی میاد یه تیکه مصاحبه رو جدا کنه،کم حجم کنه،آپ کنه،توضیح بذاره به خاطر اینکه همه ببینن بعد بحث کنن درباره اون مطلب..
کی هر هفته یه فایل از کامران هومن می ذاره از چند سال پیش تا همه بیشتر اینها رو بشناسن،کجا تو هر صفحه این همه عکس و مطلب پیدا می کنیاینجا اینجوری نیست بشینیم تو رویاهامون خودمون رو با کامران هومن ببینیم و داستان ردیف کنیم و غوطه ور رویاهامون باشیم،اینجا مثل بعضی از وبلاگها نیست که طرف اینقدر از کامران هومن بت می سازه که بعد از ملاقات باهاشون تو ذوقش می خوره و هرچی از دهنش درمیاد می گه و دیگه وبش رو می بنده،کم نبودن این نمونه از وبها..
در مورد اینکه کسی که میاد اینجا از هومن خوشش میاد و از کامران خوشش نمیاد،اینطور نیست،اگر هومن طرفدارهای بیشتری داره به خاطر اخلاقشه جانم نه به خاطر این تایپیک،مگه ملت هم تایپیک منو می خونن که اکثرشون طرفدار هومن هستن،من بخوام اینجا کامران رو بکوبونم چنان می کوبونم که همه فکر کنن یه هیولاست،در مورد هومن هم همین طوره،ما مصاحبه هاشون رو می ذاریم،برخوردشون رو با همه می ذاریم این که کی محبوبتره به خاطر اخلاق و رفتار و منش خودشونه نه به خاطر من....
اگر من روز اول گفتم همه طرفدار هومن هستن چون می دونم طرفدارشونن،من چی بگم،بگم حنا طرفدار کامرانه،بگم مانو طرفدار کامرانه،خب اینجا هر کس میاد می گه طرفدار کیه تو توقع داری من الکی بگم اینجا همه کامران رو دوست دارن.
در مورد مسخره کردن هم ما با هردوشون شوخی می کنیم،کی کیو مسخره کرد اینجا،اگر شوخی ای بوده تو مجله بوده و مجله موزیک ویدیو و کنسرتهاشون،کی یکیشون رو مسخره کردیم که تو هی از این کلمه استفاده می کنی،یکی از بچه ها اومد گفت هومن چشماش لوچه خدا شاهده من هیچی نگفتم،چون گفتم نظرش اینه من چی بگم،تو اینها رو نمی بینی فقط میایی حرف خودتو می زنی و میری...واقعاً متاسفم برات،متاسفم برای طرفدارهایی که کامران هومن خداشون شدن...متاسفم برای ظرفیت بعضی ها...
برام مهم نیست اینو می خونی یا نه ولی این رو برای کسانی نوشتم که متن تو رو خوندن..
برو جانم ...برو...این جا از این خبرا نیست جانم،به سلامت..

ناهید جون بازم خوش اومدی،خوشحالم که با تایپیک آشنایی...
ناهید جون از اطلاعات باحالت ممنون،در مورد کامران این بند گردنش هم همیشه منو به تعجب وا می داره،فکر نمی کنم از بلک کتس و اون سنگ آبی رنگ باشه...هرچی هست به گردن سفیدش میاد...
درمورد پلاکی که گفتی نظری داریم یا نه من می دونم که خیلی از اینها رو طرفدارها بهشون هدیه می دن،اینی که الان گردن کامرانه که عکس جفتیشونه شایدم کامران می خواسته این جوری علاقشو به هومن نشون بده..
البته کامران بعضی وقتها گردنبندهای عجیبی می ندازه که من یکی نمی فهمم چین..مثل این دو تا که پایینیه بیشتر شبیه گیره های لباس می مونه وقتی رو بند پهن می کنیم!!!

در مورد عکس جنجالی هم نظر جنجالی خودتو که منتظر بودم یکی بده دادی،ولی اینم درست نیست..
Quote:
من خیلی جالبه که یه نفر مثلهکامران اینقدر عشق به برادرش داره و این تحسین برانگیزه
آره بی نظیره،تو مجله رابطه هاشون رو خوندی...
از عکس بنفشه هم ممنون،از اطلاعات جالبت هم خیلی خیلی ممنون،من هرجا گشتم نتونستم پیدا کنم بنفشه کیه و کجاست،جالب اینجاست تو گوگول وقتی می نویسی دوست دختر هومن کل گوگل یخ شکن میشهدر مورد سنش باید بگم نسبت به سنش پخته تر می زنه،فکر می کردم 24 یا شایدم 25 ساله باشه،در مورد قدش هم تابلوئه خیلی فنچه نسبت به هومن،آخه با اون کفشهایی که معمولاً دخترهای اونجا می پوشن بازم خیلی کوتاهه پیش هومن..بازم از اطلاعات عالیت ممنون،خوشحال میشم اطلاعات نابت رو در اختیار همه بذاری،اینجا هم برخلاف گفته های عاطفه جو ضد کامرانی نداره،همه هم کامران رو دوست داریم هم هومن رو....
فقط یه نکته ای:لطف کن عکسها رو ریز بذار،عکسها گردنبند کامران رو که نمیشد ریز گذاشت چون توضیحات داشتو باید می دیدیم ولی بقیه عکسهایی که می ذاری و نیاز به توضیحات ندارن رو ریز بذاری بهتره،نمی دونم از کدوم سایت برای آپ کردن استفاده کردی ولی تو امضای علی که اسم کاربریش نمک هست شیوه استفاده از سایت پیک باران و گذاشتن عکسها به صورت ریز هست...

Last edited by minita; 12-27-2008 at 11:39 AM..
Old 12-27-2008, 01:16 PM   #4899
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

Quote:
یا حتی پدرام که خیلی این چیزا براش مهمه این تاپیکو قبول داره؟ تا حالا بهش میل زدین ببینین درباره این رفدار چه واکنشی داره؟
عاطفه بالا مبحثی رو مطرح کرد که من احساس کردم باید براتون بازش کنم تا بیشتر متوجه بعضی مسائل بشید...عاطفه از پدرام گفت ،پدرام دولت آبادی که مدیر برنامه های کامران هومنه،و خداییش مدیر خیلی خوبی هم هست،اما...چند تا نکته درباره این مطلبی که عاطفه گفت که پدرام اینجا رو قبول داره یا نه،آیا ایمیل بهش زدم یا نه،و واکنشش نسبت به اینجا چیه...
اولاً اینجا بنا شده برای طرفدارهای کامران هومن،طرفدارهای منطقی و روشنفکر نه طرفدارهای متعصب،اینجا اونجوری هست که اعضاش دوست دارن نه اونجوری که پدرام یا کامران هومن دوست داشته باشن،پس باید به همه کسانی که این تایپیک رو دنبال می کنن بگم که ما اینجا دنبال رضایت مدیر کامران هومن و حتی خود کامران هومن نیستیم،ما اینجا هستیم که اون چیزی رو که دلمون می خواد بگیم،حتی اگر به مذاق خیلی ها خوششون نیاد،هرکس خوشش نیومد می تونه نخونه مطالب رو یا جایی بره که مطالب باب دلش هستن،کم نیستن جاهایی که کامران هومن رو ساختن دو تا قدیس و پرستشون می کنن،رگ دستشون رو می زنن،که اگه کامران هومن اونی نباشن که دوست دارن هرچی دلشون بخواد بگن،که اگه هومن جواب نامه شون رو نده چندین بار اقدام به خود کشی کنن،من چون همه اینها رو می دونم از اول نیتم این بود که این تایپیک اول حامی کامران هومن باشه و دوم منتقدشون،بعد از سیصد صفحه فکر کنم دیگه دست همه اومده باشه اینجا چه جوریه،پس اینجا برای رضایت عده ای از طرفدارهاست که کامران هومن واقعی رو دوست دارن نه کامران هومن رویایی رو...و این هیچ ربطی به پدرام و امثال اون نداره..

دوم از وبلاگهایی بگم که با این جناب پدرام در تماسن،خیلی چیزها رو می خونم ولی سعی می کنم نگم اما وقتی مجبور باشم همه چی رو می گم،بین وبلاگهای خیلی خوب طرفدار کامران هومن چند تاییشون با پدرام در تماس مستقیم هستن،از طریق ایمیل،و حتی بعضی از عکسها رو پدرام در اختیارشون می ذاره،اما همین پدرام اون جور که دوست داره این وبلاگها رو هدایت می کنه نه اون جوری که باید باشه،یعنی چی،تو سه تا از این وبلاگها وقتی بحث بنفشه مطرح شد،نه تنها اوایلش حتی وقتی که عکسهای داغ بنفشه و هومن منتشر شد،با قاطعیت گفتن که این موضوع رو با پدرام در میون گذاشتن و پدرام گفته این دختر خانم طرفدار هومنه و هیچ نسبتی با هومن نداره،این وبلاگها این مطلب رو همیشه و در همه جا ذکر می کردن و از بنفشه به عنوان طرفدار هومن یاد می کردن و استنادشون هم پدرام بود،اما وقتی اون شب تو برنامه تی وی پرشیا هومن علنی اعلام کرد که به خاطر یه گل بنفشه میره استرالیا همه این وبلاگها یه جورایی ساکت شدن و حتی یکی از بهترینهاشون بعد از اون مصاحبه دیگه آپ نکرده هنوز وبش رو!!!و اونهایی که این ادعا رو مطرح می کردن دیگه روشون نشد که قسمت دوم مصاحبه با تی وی پرشیا رو بذارن چون هم دروغ خودشون هم دروغ پدرام رو شده بود...در صورتیکه اگه یادتون باشه اولین نفری که مطرح کرد دوستی هومن و بنفشه رو فاطیما بود و همون اول همه خوشحال شدیم،عکسها که اومدن بیرون تبریک گفتیم به هومن...پس خیلی فرقه بین اینجا و جاهای دیگه.

سوم پدرام چون مدیر کامران هومنه مثل همه مدیرها فقط به منافع کامران هومن فکر می کنه و خیلی وقتها کامران هومن اون چیزهایی رو می گن که قبلاً بهشون گفته شد بگن،همه فوتبالیست ها و خواننده ها و بازیگرهای بزرگ دنیا مدیر دارن و این مدیراشون هستن که همه کارشون هستن،کامران هومن هم از این قاعده مستثنی نیستن،پدرام حتی اینقدر اختیار داره که برای مجریهایی که با کامی هومی مصاحبه می کنن تعیین تکلیف می کنه که چه سئوالی رو بپرسید چه سئوالی رو نپرسید،چون تو مصاحبه با تی وی پرشیا وقتی بحث استرالیا پیش اومد خشایار مجری برنامه گفت که می دونه پدرام از این سئوال خوشش نمیاد و ممکنه بعداً بهش چیزی بگه اما اون یعنی خشایار الان جلوی دوربینه و همه چی دستشه و این سئوال رو از هومن می پرسه!!!یا تو مصاحبه با شب خیز برای توجیه حرفهاشون در شبکه پوینت تی وی مشخص بود از قبل به هومن گفته شده بود که هیچی نگه و کامران همه حرفها رو بزنه،اینو گفتم که بدونید پدرام اگر به خودش باشه مطمئناً در اینجا رو تخته می کنه چون این تایپیک همیشه به نفع کامران هومن رای صادر نمی کنه..

چهارم اینکه پدرام نه تنها برای کامران هومن که برای بعضی از وبلاگها که باهاش در تماسن هم اختیار داری می کنه،مصاحبه پوینت یادتونه،تو کل این همه وبلاگ فقط و فقط یکی از وبلاگها اون مصاحبه رو گذاشت که دو روز بعد اومد اون فایل مصاحبه رو غیرفعال کرد و دلیلشون هم این بود که پدرام اینو ازشون خواسته،اگر یادتون باشه من دوباره اون فایل رو براتون آپ کردم چون غیرفعال شده بود،این مسائل پشت پرده کامران هومنه که خیلی ها بی خبرن،اما یکی مثل عاطفه میادمی گه تو فکر می کنی پدرام خوشش بیاد،من می دونم اون خوشش نمیاد،من به تنها کسانی که در قبال نوشته هام جواب پس می دم مدیران اینجا هستن و بس،چون اونها همه کاره هستن،من به خاطر نوشتن مطالبم به هیچ کس جواب پس نمی دم و برای رضایت کسی هم اینجا نیستم،نیستم که پدرام و امثال اون راضی باشن چون این جور جاها خیلی زیاده اما مثل این تایپیک هیچ جا نیست...

Last edited by minita; 12-27-2008 at 01:24 PM..
Old 12-27-2008, 01:21 PM   #4900
Anne Shirley_75
Registered User

Anne Shirley_75's Avatar

خب امتحان ریاضیمم به خیر گذشت........
ناهید جان دوباره خوش اومدی ................به دلم مونده بود یه کامرانی درست ببینم آخیش...........
Quote:
بند خالیش رو گذاشت تو گردنش که الان چند ساله و برای من جالبه
ممنون که روشنم کردی دختر داییم اون اوایل که من اگه نباشم اومده بود می گفت مریم این طنابه چیه کامران گردنشه..........بعد من نمی دونستم چی جوابشو بدم حالا دفعه بعد که پرسید دوباره بهش می گم.....
Quote:
لانم از وقته تولدش تا حالا از پیشه هومن نرفته و فکر کنم تو لاس وگاس هم باشه
بزنین دستو به افتخار مادر دوماد مینیتا بچت زن گرفت رفت....حالا یعنی اسم بچشونو چی می خان بذارن؟؟؟؟
Quote:
قدشم 153 که خیلی ببخشید با هومن مثله ( فیل و فنجون ) میمونن
احیانا بنفشه کوتوله نیست.....
Quote:
اینجاست که متولد 6 اذره و 22 سالشه
خانوادتن آذری ان حالا خوبه بچشونم آذر به دنیا بیاد.....

Quote:
عاطفه چی چی رو برم ،تو هنوز نیومده می خوای بری،من بگم کامران
علی رو رفت یه سر ماخورد حالا باز میاد میگه یا قمر بنی هاشم یه دور خواستم یرم سرما بخورم مگه شماها می ذارین.....
ای خدا باز این که صدای کدومشون بهتره بحث شد .......خب هومن صداش فنی تره...چه قدر بحث می کنید ....دهه..
ولی خب از نظر سلیقه این که جنس صدای کدومشونو بیشتر دوست داریم بحثش جداست...............خب اون سلیقه ایه...
د
Quote:
ر مورد سنش باید بگم نسبت به سنش پخته تر می زنه،فکر می کردم 24 یا شایدم 25 ساله باشه،در
سنش حوبه اگه هومن بخواد نه سال دیگه عروسی کنه...درصد ترشی شدنش زیاد نیست....
می گم خوب شد تو این مدتی که عاطفه بودش بهنام نبود وگرنه رسما این جا می شد میدون جنگ......
هورااااااااا فردا تعطیلم.....
Anne Shirley_75 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 01:29 PM   #4901
Trusted Member
Namak_co
کاربر فعال سریال تلویزیونی

Namak_co's Avatar

Send a message via Yahoo to Namak_co
درود
من زنده ام
به گزارش خبرگزاری فاکس نیوز و عکسهای ارسالی از آخرین منطقه ای که نمک کو زنده مشاهده شده است
شایعاتی مبنی بر زنده بودن این شخص پراکنده شده ....لطفا برای زیباسازی فضای شهر جمشون کنید!!!!

ماشلا میبینم که کل تاپیک عزادار شده به مناسبت نبودن من.....آخه این انصافه ؟؟2تا پست در میون باید یه یادی از من میکردین!!
با تشکر از خبرکشی ندا!!!! یعنی همون خبر دادن دیگه!!!
دیدی بهت گفتم خبرش رو برسون وگرنه مینیتا منو تیکه تیکه میکنه...چقدرم که تحویلمون گرفته برم واسه خودم اسپند دود کنم چشم نخورم!!

فعلا که چشام در اومد تا این همه صفحه رو باز کردم تا بخونم جواب بدم میشه سال دیگه
علی الحساب هرکی اومده خوش اومده از خودش پذیرایی کنه تا من لباس عوض کنم بیام سالن پذیرایی!!!
Namak_co is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 02:06 PM   #4902
xxninaxx
Registered User

xxninaxx's Avatar

Icon2

سلام....

من دوست دارم جواب عاطفه رو بدم حتی اگرم نیاد و نخونه...

عاطفه جان شما تاپیکو از اول نخوندی و هیچی ازش نمیدونی از همین دو صفحه ای که بودی یه برداشت کردی و نظرتو نسبت به تاپیک گفتی و رفتی... گفتی که ما کامرانو به خاطر هومن خرد میکنیم ... گفتی حتی مسخرشون میکنیم... چون هومنو دوست داریم هیچ ارزشی برای کامران قاءل نیستیم... کاش میشد و تو میرفتی و یه نگاهی به تمامی پستای این تاپیک میزدی اونوقت میومدی انقدر صریح نظرتو میگفتی... تو نارحتی که چرا به کامران گفتیم شبیه دختراست ... چه جوری دیگه باید بهت میگفتیم که شوخی کردیم... نمیدونم چی بگم بعدش گفتی که اینو به خاطر اون میکوبیم... چرا چنین چیزی رو اصلا گفتی؟؟؟؟ به نظرت همین طوریه ؟؟؟. اگرم واقعا فکر میکنی اینطوریه باید برات متاسف باشم... چون توی اینجا اصلا چنین چیزی نیست همون طوری که باهاشون شوخی میکنیم همونطورم و حتی بیشتر براشون احترام قاءلیم... فکر کنم انقدر متوجه هستیم که فرق بین شوخی و مسخر کردنو بدونیم........................

مینیتایی پس اظهاره نظرم تا حدی درست بوده ... چه ژالب...ا بچه دارن؟؟؟ خوب حالا همینجورکی گفتم واسه روز مبادا...بیا مینیتایی این آب انار رو بخور جون بگیری مادر... نوش جونت...

Quote:
مثل این دو تا که پایینیه بیشتر شبیه گیره های لباس می مونه وقتی رو بند پهن می کنیم!!!
....

وای ناهید جونم چه اطلاعات تازه و خیلی خیلی خوبی دادیا ببین همیشه از این نوع اطلاعات به ما بده... خیلی خیلی ممنون عزیزم.... پس بنفشه زارعی... آهان... چی 153 قدشه؟؟؟؟ شوخی میکنی؟؟؟؟... ووی..بابت عکسا هم کمال تشکر میشه مرسی.....
xxninaxx is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 02:21 PM   #4903
Trusted Member
minita
کاربر فعال فرهنگ و هنر

minita's Avatar

راستی بچه ها این فایلهایی که از اجرای زنده کامران اون بالا گذاشتم رو نذاشتم که نگاش کنید ها،کلهم اجمعین سه تاش یک و خورده ای مگه،همه تون لطفاً دانش کنید و دوست دارم درباره خوندن کامران البته اجرای زندش نظر بدید،در مورد هومن همه صحبت کردیم دوست دارم کامران رو هم نقد کنیم از نظر توانایی اجرای زنده...پس خواهشاً همه دانش کنید و نظرتون رو بگید...
راستی اون فایل رابطه رو هم بعضی هاتون دان نکردیدها،من یادم نمیره..
Old 12-27-2008, 02:52 PM   #4904
ایمان که می اید
Banned

کامران و همون از راکس حمایت میکنن شما چطور
http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=3275
ایمان که می اید is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2008, 03:04 PM   #4905
همکار انجمن
Callisto
همکار انجمن سریال تلویزیونی

Callisto's Avatar

Send a message via ICQ to Callisto
چه معنی داره انقدر سریع جلو میرید..یاد ساغر بخیر آخرش سرت گیر اینجا رو راه اندازی نکرد...
آخی فصل امتحانا که میشه سر و صدای ماها درمیاد..یادش بخیر..دفعه ی پیش ساغر بود..

.............

مینیتایی..
Quote:
بچه نداره بابائه باهاش مسابقه بذاره،ما طبقه بالاییمون خالیه،بعد یه دونه بالاتر ببین چه ریختی با پسرش می دوئن تو خونه که خونه می خوادرو سر ما خراب بشه،بعد پسره سوم ابتدایی رو می برن حموم ننه بابائه،انگار که نوزاد بردن حموم،اگه درحموم باز باشه نمیشه خوابید!!!
خدا نکشدت..خیلی باحال بود..جدی جفتی حمومش میکنن؟بچه اشون یه وقت اوف نشه ..
همسایه ی ما هنر جدید پیدا کرد..جدیدا عربده و آواز خیش خراشمال هم سر میده..
Quote:
ولی درستش اینه که تو 24 سالته منم 28...علی هم البته 23...یکی یه سال به سن همه اضافه کنید درست میشه....
هر جور راحتی....باشه من 24...راستش حساب که میکنم درسته دیگه..برای چی ناراحت شم....بالاخره همیشه که 20 نمیمونم که..یه روز یهمسن تو میشم..مینیتا: شترق،مگه من چمه؟!!!!..دی:

بابت امضا هم خیلی ممنون...آخی ایشالا شما هم به دردش دچار شی....هممون دچار شیم..بودنش از نبود مطلقش بهتره..

.................

Quote:
یا خدا اگر واقعا اینطوری باشه که واقعا صبحها سرش یه جا میخوره
عاطفه جون کارش از این حرفا گذشته...روان پریشه..
آخی..نازی فقط شبای عید و تولد و عروسی و این حرفا؟..خوبه یه دو شب کمتر از همسایه ی ما...تا صبح که ادامه نمیدی؟میدی؟اگه اره بگو بیام سراغت..

.................

به سلام ناهید جون..خوش اومدی...
از عکساتم خیلی ممنون..

................

مینیتا جون از عکسات ممنون...

دیگه وقت ندارم..شرمنده..
برای عکس جنجالی یا اگه چیزی مونده برمیگردم..

فعلا...
آخ علی هم برگشته...ای داد..

اگر باطل را نمی توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت . اگر حق را نمی توان استقرار بخشید می توان اثبات کرد؛ طرح کرد ؛ به زمان شناساند و زنده نگه داشت. ......... دکتر شریعتی

One day your life will flash before your eyes,
make sure it's worth watching. l
Callisto is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules