![]() |
|
|
#5641 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
|
|
|
|
|
|
#5642 |
|
Registered User
|
![]() به به سحر خانوم از این ورا کجایی تو قرار بود یه هفته بری الان یه 20 روز شده فکر کنم ![]() واقعا این دختره اینجوری تورش کرده خیلی پررو واقعا که آدم برای به دست آوردن یه نفر چقدر میتونه خودشو حقیر کنه هومن واقعا انقدر ارزش داره ؟؟؟ ![]() همونه هیچ کدوم از اعضای خانواده باهاش عکس نمیندازن راستی من یادمه کامران می گفت من به چهره توجه می کنم ولی برای هومن این مهمه که دیگران در مورد دختر مورد علاقه اش چه نظری دارن شاید برای همینه این انتخابا رو کردن الان در حال حرص خوردن شدیدم از دست این دختره ![]() اگه کامی خودم تا اون موقع درست شه میتونم اینو ببرم اگر نه باید به فکر یه کافی نت باشم ![]() البته هنوز صد درصد نیست ولی داریم از طرف دانشگاه میریم دیگه مرام گذاشتن 7 روز اگر کنسل نشه 28 میرم تا 4 اسفند تا اون موقع حنا اومده بعدشم علی میاد اینجا شلوغ میشه آره میدونم هیچ وقت یادم نمیره برای ازدواج دیوید بکام پسرش یه سالش بود به نوعی توی عروسیشون شرکت داشت ![]() ولی من از خیلی وقت پیش گفتم اینا از هم جدا میشن مامان من میگه تب تند زود به عرق سرد میشینه قضیه اینا هم اینطوریه خوب این پگاه هم حیف بود واقعا ولی در مورد منصور دوست دختر قبلیش خیلی بیتر بود با ایت آلبوم مسخره اش امضاتم خیلی خیلی خشنگه از عکسا تشکر
|
|
|
|
#5643 | ||||||
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی و ادبیات
|
![]() مینیتایی من که بودم!! ![]() Quote:
![]() هان منا!!نه یعنی خب من فک میکردم تو با یه اسمه دیگه اینو درست کردی!!! Quote:
![]() بد نبود خوبم نبود!! در مورد بنی هم خب حق باتوئه!!! شاید اخلاقش فوق العاده خوب بوده که هومن پسندیده!!! شاید مهره مار داشته!!! اصلا کجا هومن این بنی و دیده؟!؟ Quote:
در این مورد هم اصلا حساس نیست!! Quote:
(توضیحاتتو به ناهید خوندم یعنی دیدم ولی اینو پاک نمیکنم!!) ![]() مینیتا:شترق!!! ![]() مینیتایی امضات مبارک.....خیلی خیلی ماهه...... این عکسه ته خنده اس!!!کامران که انگار داره یه نوشیدنی چیزی می نوشه!!! وای این عکسه رو!!!هومنو!!!میخواد کیو بزنه یکی اینو بگیره!!! عکس چهارمی اونی که چشماشون بسته اس!!مثله این پرنده ها که میخوان آواز بخونن به جونه خودم هومن شبیه اونا شده!!!! هومن:شترق!!! من یه عکس جنجالی پیدا کردم!!!!!! چرا هومن این شرکی شده!!!!! هومن:این شما و این هم برادر من!!!!! هومن:اهان تو بگو!!! تو تو!!! یه کاراگاه بود اسمش چی بود ؟؟این شکلی شده!!! اون عکس آبیه هم بامزه اس......مینیتایی جونم ممنون از عکس های این صفحه و صفحه قبل.... ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() گناه داره طفلکی!!! خب گفتی مرسی!!2 سال دنبال هومن بوده!!ای مادر عجب حوصله ای!! من به بنی واقعا تبریک میگم!!!جدی ها خیلی حوصله میخواد دوسال راه بیفتی دنباله پسره!!! ![]() به به سحر!! دلم تنگ شده بود دختر واست!! هنوزم نمیتونی بیای؟؟!وا چرا!!تو دیگه چرا غیب شدی!! ![]() سارا سوغاتی یادت نره!! ![]()
دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم. تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم. مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت. شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم. امید من به دستان سخاوتمند شماست، تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید. click to show |
||||||
|
|
|
|
|
#5644 |
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی
|
سلام به همگي
خب من اومدم بگم دوسه روز ديگه ارشد دارم. بعدش ميام حتمني يه كم جو ميدم. يه سري برنامه ي خيلي جالب هم دارم كه كف همه بريدست از همين الان !!!!! كلا بعد ار شد سعي ميكنم هر چقدر كم و زياد ميام مرتب بيام. حالا ببينم چي ميشه . ولي ميتونين براي آلبوم روم حساب باز كنين. اگه سر كار باشم كمتر ميشه ولي حتمني تموم بحثا رو ميجوابم. دنيا هم چن روز ديگه مياد. ديگه چي ميخواين ؟!!تازه قول مجله هم داده بود يادمه. به هر حال اينجا مطمئنا بهتر از اين ميشه و روتق خيلي شديد ميگيره تا خونه تكوني كه اونجا تجربه اثبات كرده رسما واي ميسته !!!! شما كه دس به خونه هاتون نميزنين !!! راسي مينيتا اين ناهيد كم كم ميترسم بشه مدير !!!بيا بريم بكشميش !!!! عليهش كودتا كنيم !!!! خيلي خفن داره محبوب ميشه بين بچه ها كه اين يعني تنگ شدن جاي من و تو !!!!!!!! مخصوصا من !!! به هر حال من ازش ميترسم. ميترسم كم كم بچه ها ي جديدي بيان به جاي سلام كردن به من و تو اول بگم سلام به ناهيد !!!!! خيلي خطريه !!!! ميبيني جديدا چه ناهيد ناهيدي ميكنن بچه ها ؟!!!از دهنشون نمي افته !!!! با گذاشتم دام كامران ببريمش يه جاي سرد و تاريك خفش كنيم خلاص !!!!!!
|
|
|
#5645 |
|
Registered User
|
مینیتا راستش خودم هم وقتی فهمیدم کامران و شقایق از هم جدا شدن شوکه شدم اصلا باورم نمیشد و براشون خیلی ناراحت شدم چون واقعا همدیگه رو دوست داشتن و می خواستن با همدیگه ازدواج کنن که متاسفانه نشد .
فقط تا این حد میتونم بهت بگم کامران خواست از شقایق جدا بشه به یه دلایلی که خودمم هنوز توش موندم . اونا قبل از عید 86 بینشون بهم خورد و دعواشون شد یه مدتی با هم قهر کردن بعد باز دوباره اشتی کردن یک ماه با هم بودن دیدن دیگه نمیتونن با هم باشن جدا شدن . بعد از عید 86 رسما جدا شدن . ( اگه دقت کرده باشی لاس وگاس همون سال نه شقایق اومده بود و نه حلقه دستش بود و نه اون پلاکشو کامران کرده بود گردنش ) یادمه تو برنامه ی امیر قاسمی 2 سال و نیمه پیش یه دختری زنگ زد بهش گفت کامران و شقایق با هم نامزدن که امیرقاسمی گفت بله نامزدن و به ازدواج هم فکر می کنن. بعد دختره گفت به شقایق حسادت می کنم که امیرقاسمی گفت جالبه همه ی دوستان به کامران حسادت می کنن بابت داشتن شقایق . اونا با هم نامزد بودن ولی هیچ وقت رسما اعلام نکردن امیرقاسمی لوشون داد بعدشم چند ماه بعد جدا شدن !!! بعد از جدایییشون یکی از مجلها نوشته بود کامران هیچ نسبته رسمی با شقایق نداشته و فقط دوست دختر بوده که برای من جالب بود !!! چون اونا با هم نامزد بودن حالا چرا اینو نوشته بود نمیدونم ![]() سارا اشتباه نمی کنی دیوید بکهام که ازدواج کرد بچه نداشت ![]() ![]() این منصور هم قضیش جالبه چون تا همین عید هم گفت من 4 ساله با دوست دختر فرانسویم زندگی می کنم و دوسش دارم ولی در عینه ناباوری دیدیم تابستون اعلام کرد می خواد با یه دختر ایرانی ازدواج کنه ![]() میگم نکنه اینم یکی از فنهای سریشش بوده ![]() ![]() بهنام اگه دام کامرانی هم برام بذاری من گول نمی خورم بکشینم ![]() ![]()
|
|
|
#5646 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Sarah
مشهد بهت خوش می گذره پس...با بچه های دانشگاه..... ![]() دوست دختر قبلی منصور کجاش بهتر بود،تو اصلاً عکس زنشو دیدی..تا حالا جایی رویت نشده ها... عکسها هم قابلی نداشتن... ************************ Behnam حالا تو ارشدت رو بده بعد اینقدر جو بده!!!! درباره مدیریت هم من حاضرم مدیریت رو تقدیم ناهید کنم خودم برم دنبال کار و زندگیم...جدی می گم،اگر مدیر نبودم خیلی زود مثل پرستاران می رفتم،اگر ناهید مدیریت رو قبول می کنه من با کمال میل بهش می دم و خودم می رم.... چه اشکالی داره یه عضو فعال دیگه هم داشته باشیم،خیلی خوبه که ناهید اطلاعاتش خیلی خوبه...همیشه هم که هست...پس جون میده برای مدیریت... ************************ Manu مهره مار رو که داره... چرا هومن تو یه مورد حساسه...یادت نیست....تو جگر خام خوردن!!!! ولی تو بقیه موارد کلاً حساسیت به خرج نمی ده،مسائلی از قبیل عشق،صحبت کردن،غذا درست کردن،حقشو گرفتن و غیره!!!!!![]() عکسها هم قابلی نداشتن..مرسی که نظر دادی...هومن این شکلی شده چون پشتش می خاره حتماً ![]() ![]() دو سال که چیزی نیست،من یه نفر رو می شناسم شش سال برای تور کردن یه پسر وقت صرف کرد!!!من اگر تا حالا دست به کار شده بودم،به طور میانگین هر چهار سال یه پسر رو تور می کردم،اونم از شونزده سالگی،فکرشو کن الان سه تا پسر تو تورم داشتم،یکیشو می دادم به دنیا یکیشو می دادم به حنا ![]() ![]() ![]() ![]() ************************ Nahid خب اگر کامران به هم زده پس چرا گریه می کنه برای عشقش ![]() ![]() حالا نامزدی با دوست بودن اونم تو فرهنگ اونها خیلی فرقی نداره که،نامزدی یعنی می خوای عروسی کنی دوست بودن یعنی شاید عروسی کنی!!!!!کامران و شقی نامزد بودن همین کارهایی رو می کردن که هومن و بنی می کنن پس خیلی فرق نداره...مرسی از اطلاعاتت...هرچند من شک دارم کامران به هم زده باشه... سارا درست می گه،پسر بزرگه دیوید بکهام بروکلین موقع ازدواجشون یه ساله بود.... به دوست دختر منصور نمیاد جز دخترهای سمج باشه،بعد تو تی وی گفت منصور بعد از سه سال دوستی با ایشون باهاش عروسی کرد.... Last edited by minita; 02-06-2009 at 10:41 PM.. |
|
|
|
|
|
#5647 |
|
Registered User
|
ندا
ندا جان برات جیلی بیلی بیارم خوبه؟؟؟ ![]() ناهید مینیتا گفت دیگه که پسرش بوده تو نت هست سرچ کنی میبینی بغل باباش نشسته ![]() مینیتا عکسای زن منصورو ندیدی مگه میشه عکسای عروسیش همه جا پخش شد همون موقع اگه ندیدی من برات میذارم آخه چندتا دارم زنش خیلی ساده است بعید میدونم سریش بوده باشه بهش میخوره محترمانه ازدواج کرده باشه |
|
|
|
|
|
#5648 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
یه فایل کوچولو موچولو براتون در نظر گرفتم به نام آغوش..ماجراش هم اینه که یه خانمی که چهرش خیلی مشخص نیست اما من حدس می زنم کی باشه میاد چنان کامران هومن رو در آغوش میگیره و چنان ماچ بارون می کنه و چنان محبت از خودش در می کنه که دیدنیه واقعاً..کامی هومی هم انگار وحی در آسمان دیده باشن چنان به وجد میان که اونم دیدنیه...سیصد و خرده ای کیلوئه... آغوش |
|
|
|
|
|
#5649 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Sarah
منظورم از رویت نشدن زن منصور تا قبل از ازدواجشون بود،عکسهای عروسیشون رو که همه دیدن،به نظر خیلی خیلی خانم میاد،من چندتایی دارم ازش که همه تاره،اگه بهترترشو داری بذاری ممنون میشم ... |
|
|
|
|
|
#5650 |
|
Registered User
|
مینیتا حتما مجبور شده ازش جدا بشه اگه می بینی تا حالا گریه می کنه چون خیلی حساسه و یادش به خاطرات گذشتش می افته بی اختیار گریه می کنه . ولی دوستم که رفته بود کنسرتشون اتفاقا شقایق هم اومده بود می گفت : تو کنسرت هر اهنگی که می خوند رو می کرد بهش و سر اهنگ منو ببخش گریه می کرد حالا این گریه عاشقی بود چه برسه به اون گریه ها . البته خودشم می گفت : گریه ها مدلهای مختلف داره
![]() راستی بلاخره اون قسمته مصاحبه که گذاشتم رو دانلود کردی؟ درباره ی منصور به نظر منم سوگل زنش دختر خیلی خوب و خانمی به نظر میرسه ولی من از حرفهای منصور تعجب کردم که گفت دوست دخترم فرانسویه !! اتفاقا مصاحبشم جدید بود حالا من نمیدونم شاید این سوگل رو قبلن زیر نظر داشته حالا من یه چند تا عکسشو برات میذارم امیدوارم همون کیفیتی باشه که می خواستی ![]() منصور به همراه مادرش شادی ( چند ساله پیش مادرش مجری تیوی بود ) این عکسو همینجوری گذاشتم از شهبال و زنش گلی و دخترش ملودی که تو این عروسی بودن ![]() سارا من یه چند تایی عکسه عروسی دیدید بکهام رو دارم ولی پسر اولیشو توش ندیدم حالا اگه عکسی از عروسیش داری که بروکلین تو بغله باباشه بذار ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5651 |
|
|
سلام دارم كارت ورود به جلسه رو ميگيرم.
چرا نمياد پس ؟!!!! مينيتا توم دلت خونه ها !!!! كلا اين تايپيك اگه تو نباشي كه يه پستم بعدش نميخوره !!!! ناهيد مرسي از عكسا بحث بنفشه هم كه كردين نابودش كردين بنده خدا رو !!!!!حالا ببينم ميتونين برين رو مخ هومن طلاقش بده بنده خدارو !!!! جالب اينكه همه يه دفعه اي طرفدارش ميشين همه يه دفعه اي ازش ميبرين !!!! اومد اومد !!!! مال دوستمه . اول اونو گرفتم خيالم راحت بشه. از يه ماه پيش تا حالا همش زنگ ميزنه. اميد ده تاي اوله .كارتشو من دارم يمگيرم !!!!يعني تنبل تر از منم هستن تو دنيا !!! |
|
|
|
|
|
#5652 |
|
|
خب الان مال خودمه !!!!
راستي من فايل آغوش مينيتا رو نتونستم دان كنم. ميذارم بعد چارشنبه ولي اون فايل ناهيدو دان كردم. خيلي باحال بود. هومن فارسي زياد بلد نبود. هر جور شده ميخواست شوخي هم بكنه !!!جالب شده بود. هر چن من دقيق نفهميدم چي شد. شقايق هم لپشو هر چي اينور اونور كردم فايله رو نكشيد. داستان چي بود. يكي روشنمون كنه !!!! |
|
|
|
|
|
#5653 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Nahid
عزیزم تا دیشب قفل بود اون فایله همین الان دان شد خدا رو شکر..وای خیلی بامزه بود...چه هومنی...فارسیش خوب بود ولی لهجه داشت چقدر..خدا رو شکر الان دیگه اون لهجه غلیظ رو نداره....شقی هم کارش خیلی بانمک بود،چه لپی کشید از هومن.هومن هم یهو وسط مصاحبه چه شوخی های بامزه ای می کنه،به کسری می گه کی میایی تی وی ما ![]() ...مرسی بازم ..تو هم آغوش رو دان کن نظر بده،البته شایدم داشته باشی...ازعکسهات هم ممنون،کیفیت عکسهای منم همین جوریه،فقط عکس مامانشو نداشتم،چه جینگولیه مامانش!!!!!چه لباسی ![]() !!!!زنش از مامانش سنگین تره![]() راستی شهبال داماد پاماد نداره![]() شاید منظور منصور این بود که دوست دخترش فرانسه زندگی می کنه گفت فرانسویه.. ************************** Behnam آخی داری کارت می گیری...انشالله هم تو هم دنیا قبول بشید باعث سرافرازی تایپیک بشید ![]() چه خوب میشه هر دوتون قبول بشید ها....ولی کنکور خیلی ترس داره،اونم وقتی آدم می خونه....بابت دلداریت ممنون ![]() بنفشه رو که جز من و سحر کس دیگه ای خوشش نمی اومد،ولی خب من دوستش دارم ولی نمیشه واقعیت رو نگفت که.... شقی کشید لپشو دیگه،دقت کن.... |
|
|
|
|
|
#5654 |
|
Registered User
|
![]() گفتم باید دیده باشی من یه عکس کیفیت خوب داشتم که با هم انداختن پیداش کنم برات حتما میذارم فایل رو هم دان می کنم نظر میدم شب راستی تو چرا دیگه از این برندها استفاده نمی کنی ![]() پیدا می کنم میذارم برات عکس بچه دیوید بکام رو فایلتم من نمی تونم دان کنم شرمنده آخه فایر فلایره کامی من با این سایت مشکل داره راستی هی یادم میره بگم کامران و شقی با هم نامزد بودن مراسمم گرفتن من یه دونه عکس ازش توی مراسمشون داشتم ولی از وقتی کامیم خراب شده همه عکسام بی خانمان شدن اگر پاک نشده باشه میذارم البته باید خودت دیده باشی ![]() وای کارتت و گرفتی چقدر سخته ها من روزی که کارتم و گرفتم حالم انقدر بد بود که داشتم میمردم امیدوارم قبول شید و نتیجه زحماتتون رو بگیرید هم تو هم دنیا Last edited by sara_k&h; 02-07-2009 at 03:18 PM.. |
|
|
|
|
|
#5655 |
|
Registered User
|
|
|
|