esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 4 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 59
Like Tree1Likes

موضوع: گوشی های چینی با قیمت های مفت

Registered User Sayrex آواتار ها

گوشی های چینی با قیمت های مفت

چه کسی فکر میکرد روزی چینی ها پاشونو تو عرضه موبایل هم بگذارند ؟ به گوشی زیر توجه کنید :

این گوشی شبیه به N73 نوکیاست . دارای دوربین 1.3 بوده و از عکس ها معلومه که به صورت سایبر شات عکس میگیره . در ضمن دارای GPS و همچنین تلویزیون است . از همه جالب تر اینکه 2 تا سیم کارت هم میخوره . حال به توجه شما را به قیمتش جلب میکنم . 130 دلار . یعنی چیزی حدود 120 هزار تومان !!!

منبع : گوشی های چینی با قیمت های مفت
    http://www.SIScenter.com

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User TheMohammad آواتار ها

شاید گوشی هاشون امکانات بالایی داشته باشن، ولی کیفیت و کارایی قابل قبولی ندارن، اینو میتونید از کسایی که خریدن پرسید

مدیر بازنشسته Flint Lockwood آواتار ها

گوشی های تقلبی چینی بازار پایتخت را قبضه کرده اند

موبنا - عرضه وسیع گوشی های تقلبی چینی با برچسب مشابه مارک های معتبر، در بازار تهران باعث سردرگمی خریداران شده است.
    به گزار ش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه (موبنا) قیمت گوشی های چینی حداقل یک میلیون ريال و حداکثر 4 میلیون ریال است.
    به گفته فروشندگان بازار تهران، گوشی های چینی نسخه های تقلبی گوشی های آمریکایی، فلاندی و کره ای است و از لحاظ بسته بندی هم تفاوتی با نمونه های اصلی خود ندارند.
    فعالان بازار تهران می گویند که این گوشی ها به صورت قاچاق وارد کشور شده اند و نمایندگان مجاز برندهای گوشی هم مسوولیت آنها را نمی پذیرند.
    بنابر اظهارات فعالان بازار ، این گوشی ها با وجودی که از کیفیت بسیار پایینی برخوردار هستند و گارانتی و خدمات پس از فروش هم ندارند ، توانسته اند سهم قابل توجهی از بازار گوشی های تلفن همراه را به خود اختصاص دهند.
    کارشناسان می گویند : پس از افزایش 56 درصدی تعرفه واردات گوشی تلفن همراه و گران شدن قیمت آن در باراز ، توجه خریداران به گوشی های ارزان قیمت تقلبی و قاچاقی جلب شده است .
    گوشی های تقلبی چینی شامل مدل های N95وN73 با برندهای نوکیلا NEC و APPLE وارد بازار شده است.
    Base سابق

Registered User من آواتار ها

خوب حالا کسی هم با اینا کار کرده ؟
    این سایت من نیست اما انصافا خیلی باحال بود گفتم بزارم توی امضام : http://amirali008.blogfa.com/

اینها مگه ارش کار کردن هم دارند ؟ گوشی چینی ه بدون گارانتی ه بدون کیفیت و ... ! ارزش نگاه کردن هم ندارند .

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Don Bandini آواتار ها

بابا عجب امکاناتی!! پنکه هم داره
    حالا جدی از اینا میشه پیدا کرد؟ من میخوام اگه ارزونه... هر چی باشه از K310i بهتره

دوش دیـوانـه شدم ، عـشـق مـرا دیـد و بگفت ..... آمـدم ، نـعـره مزن ، جامه مـدر ، هیـچ مگـو
    گفتم ای عـشـق ، من از چیـز دگـر می ترسم ..... گفـت آن چیـز دگـر نیست ، دگـر هـیـچ مگـو
    من به گوش تو سخن هـای نهان خـواهـم گفت ..... سر بجنبان كه بلـی جز كه به سر هیچ مگـو
    گفتـم این چیست ، بگو ، زیر و زبر خـواهم شد ..... گفـت مـیــبـاش چنین زیر و زبر ، هـیـچ مگـو
    ای نشـسـته تو در این خـانه پر نـقـش و خـیـال ..... خیز از این خانه ، بـرو ، رخت ببر ، هیچ مگـو

شما قاب K310i بگیری دستت ها شرف داره به N95 کپی ه چین !!!

Registered User من آواتار ها

شرکت اصلی سازنده اینا سایتی چیزی نداره بریم اطلاعات کسب کنیم ؟

اگر به همین راحتی ها بود و جنس اینها هم خوب بود که نوکیا و سونی اریکسون مرض ندارند که گوشیشون رو مثلا 450 یورو میفروشند . فکر نکنم داشته باشه .

مدیر بازنشسته Flint Lockwood آواتار ها

اینجا رو ببینید
    گوشی های چینی دارن چه فروشی میکنن(تو ایران که کم کم داره فروشش زیاد میشه - دیگه تو علاعدین کمتر مغازه ای هست که گوشی tv دار چینی نیاورده باشه) اونوقت :

مارک های خارجی بازار تلفن همراه چین را قبضه کرده اند

مارک های خارجی همچنان بازار تلفن همراه چین را در دست دارند. به گزارش موسسه تحقیقاتی CCID در نیمه اول سال 2007 سهم مارک های خارجی از بازار چین 70 درصد بود.
    به گزارش سایت chinaknowledge چهار مارک خارجی نبض بازار چین را در دست گرفته اند : نوکیا، موتورولا، سامسونگ، و سونی اریکسون به ترتیب با سهم بازار 9/30 ، 5/22 ، 6/9 ، و 7/7 درصد.
    مارک های چینی که بیشترین سهم را از بازار چین دارند عبارتند از ZTE، Huawei، و Bird به ترتیب با سهم بازار 8/4 ، 2/3 ، و 3/2 درصد.
    در شش ماهه اول امسال در چین نزدیک به 248 میلیون مشترک جدید تلفن همراه به جمع مشترکین قبلی اضافه شدند، و انتظار می رود این تعداد تا پایان امسال از 500 میلیون کاربر بیشتر شود.

13. تبلیغات در اینترنت
    مدیر بازنشسته Dark Knight آواتار ها

2 مورد گزارش خرابی باتری از N95 چینی تو همین هفته !!
    یکی'ش برای یکی از بچه های همین فروم بوده و دیگری برای یکی از آشنایان, مدت زیادی هم نمیشد که گرفته بود گوشی رو

خلاص که باتری این چینی ها هم جدیدا دچار مشکل شدن

Pocket PC کاربر فعال موبایل و bahrain آواتار ها

Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : APPLE IPHONE 4 Pocket PC : SAMSUNG GALAXY II
    مثلا جی پی اسش نقشه کجا براش هست ؟ فکر کنم فقط نقشه چین باشه !

تلوزیونش فقط خوبه با کیفیت صداش ، کسی هم نمیاد 2 سیمکارت بزاره توش معمولا و این فقط یه چیز دکوریه !

نقل قول نوشته اصلی توسط bahrain نمایش نوشته ها
    مثلا جی پی اسش نقشه کجا براش هست ؟ فکر کنم فقط نقشه چین باشه !

تلوزیونش فقط خوبه با کیفیت صداش ، کسی هم نمیاد 2 سیمکارت بزاره توش معمولا و این فقط یه چیز دکوریه !
    GPS !? GPS نداره که
    اتفاقا این 2 مورد از اون تلویزیون دارها + 2 سیمه ها هم نبودن

-
    تا جایی که من میدونم 2-3 مدل N95 چینی تو بازار هست
    یکی همون 2 سیمه
    یکی دقیقا مثل مدل 8 گیگ بدون تفاوت ظاهری ولی با دوربین VGA و نبود OS و ...
    یکی هم طرح N95 معمولی

Pocket PC کاربر فعال manuelcalavera آواتار ها

یعنی شما میگید به درد کار راه انداختن هم نمیخوره ؟!
    اینقدر خفته ؟! من تو دستم نگرفتم تا حالا چینیارو ...

18. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط manuelcalavera نمایش نوشته ها
    یعنی شما میگید به درد کار راه انداختن هم نمیخوره ؟!
    اینقدر خفته ؟! من تو دستم نگرفتم تا حالا چینیارو ...

والا این نظر شخصی من هست و شاید کاملا هم اشتباه باشه ولی معمولا برای گوشی جانبی در اکثر نقاط میرن بین موارد زیر 45$
    یه زمانی 1100 بعدش F3 یا J100 و خلاصه گوشیهایی در این رنج
    حالا دیگه ریسک هست خریدش, شاید خیلی خوب کار کنه شاید هم دچار مشکل بشه
    ولی اگر به قابلیت خاصی نیاز نیست همچنان مواردی مثل K310 یا حتی 1208 با 40.000 قیمت گزینه هایی هستند که میشه از کارکردشون اطمینان داشت .

//

ولی هستند چینی هایی که در بازار خوب جواب دادند
    مثل : C2000
    که البته با قیمتی که داره میشه K800 یا K770 یا S500 تهیه کرد (!)

//

یه مرجع مناسب برای گوشیهای چینی TehranGSM هست که معادل چینی اکثر گوشیها درش پیدا میشه !!

صفحه 1 از 4 1 2 3 ... آخرینآخرین