![]() |
|
|
#31 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
مراسم تدفين در کلیسای جامع مودنا، زادگاه لوچانو پاواروتی
![]() ![]() ![]() نیکولتا مانتووانی، همسر پاواروتی، در مراسم حضور داشت. این دو دختر چهار ساله ای به نام آلیس دارند
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
#32 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
![]() آدوا ورونی(سمت راست)، همسر پیشین پاواروتی. لوچانو پاواروتی از همسر اول خود سه دختر دارد ![]() رومانو پرودی، نخست وزیر ایتالیا ![]() آندره آ بوچلی، خواننده سرشناس تنور ![]() گروه آکروباتیک هوایی ایتالیا نیز به خواننده سرشناس ایتالیا ادای احترام کردند عكسها برگرفته شده از سايت خبري بي بي سي هستند |
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
علی عزیز بسیار از لطفتون سپاسگذارم .عکس های خیلی جالبی بود از مراسم تدفین این خواننده ی بزرگ .
------------------------------------------------------ چند عکس دیگر از پاواروتی : Last edited by Ehsan_Sh; 09-12-2007 at 11:23 PM.. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
Penso che un sogno così non ritorni mai più Mi dipingevo le mani e la faccia di blu Poi d'improvviso venivo dal vento rapito E incominciavo a volare nel cielo infinito رو به صورت دکلاماسیون می خونه (ضمنا به این دکلاماسیون ها در موسیقی recitative گفته می شود که از سنت های اپراهای ایتالیایی ست ، volare بخشی از یک اپرا نیست ولی استفاده از recitative در یک ترانه نشان می دهد که ایتالیایی ها تا چه حد برای اپراهای شان اهمییت قائلند ...) بخاطر دارم که بار اولی که این ترانه رو شنیدم ، خیلی از این فضای اسرارآمیز اول آهنگ متعجب شدم اما بعد که ریتم نشاط انگیز قسمت : Volare, oh oh Cantare, ohohoho Nel blu dipinto di blu Felice di stare lassù شنیده میشه انگار از تاریکی به روشنی صبحی دل انگیز رسیده ایم . حالا با ترجمه ی خوب شما خیلی چیزا هم تو این آهنگ برام روشن تر شد . ممنون ![]() .---------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
من نمیدونستم ، واقعاً متاثر شدم . پاواروتی با آن صدای قوی و آن دستمال بزرگی که همیشه دستش بود . صدایی ماندگار و فراموش نشدنی . تنور فقط با پاواروتی معنی داشت . برای خودم متاسف شدم که مدتی بود منتظر کار جدیدش بودم در صورتیکه دیگه زنده نیست. کاش بجای پاواروتی این خیل عطیم از خواننده های کیلویی که آهنگهاییشان فقط بدود دور ریختن میخورن ، میمردن . کسی که در این سن هم صدای عجیب و پرطنینی داشت. کسی که تک تک کارهایش حساب شده و بهترین بود.خیلی حیف شد ، واقعاً حیف شد!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
کاوه ی عزیز
تعداد زیادی Libretto داشتم که بعضی هاشو - همونطور که قول داده بودم - برات Attach می کنم . فرمت همه doc هست . فکر میکنم اینا تا مدتی سرت رو گرم کنه ![]() ![]() ...---------------------------------- سری اول از روسینی ، بلینی و دونیزتی : |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
سری دوم از وردی ، ماسکانی و پوچینی :
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
اينا اصلا فرمتشون ورد بوده يا تبديلشون كردي؟فكر كنم اول از همه برم سراغ La Traviata چون به احتمال زياد هفته آينده اپراش دستم ميرسه. متن ريگولتو رو نداشتي؟ البته خودم يه مدلشو دارم كه زير نتهاي موسيقي متنشو نوشته و واسه ترجمه كردن يه ذره كارو سخت تر ميكنه. فرمت ورد خيلي ساده تره. تعريف ريگولتو رو زياد شنيدم، احتمالا اونم بزودي به دستم ميرسه. ![]() آيا شما اطلاعي داري كه كسي تا حالا اين اپراها رو به فارسي ترجمه كرده باشه؟ برام عجيبه اگه كسي تا حالا اين كارو نكرده باشه! ![]() باز هم از لطف و محبتت ممنونم. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#40 | |||||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
...Quote:
![]() . خیلی قشنگه![]() ...Quote:
.Quote:
Last edited by Ehsan_Sh; 09-19-2007 at 11:36 AM.. |
|||||
|
|
|
|
|
#41 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
احسان جان دستت درد نکنه. بابت ريگولتو هم خيلي ممنون. در مورد زبون ايتاليايي من تقريبا از يه سال پيش شروع کردم با استفاده از منابع متفرقه به صورت خودآموز يه چيزايي يادگرفتم در حدي که به قول معروف گليممو از آب بيرون بکشم اما هنوز اونقدر حرفه اي نيستم که ترجمه هاي قابل قبولي ارائه بدم. هر از چندگاهي واسه دل خودمون يه چيزايي ترجمه ميکنيم.
![]() البته امسال بنا رو گذاشتم که با خوندن کتابهاي کلاسيک آموزش ايتاليايي زبانمو بهتر کنم و شايد اگه وقت بشه تو يه کلاسي ترجيحا مدرسه ايتالياييها هم ثبت نام کنم تا اين چاله چوله هاي زبان رو پر کنم. اونوقت شايد روي ترجمه کامل اين اپراها به طور جدي فکر کردم. ![]() بابت زحماتي هم کشيدي خيلي ممنون ![]() |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
Quote:
نه احسان جان، من تنها اعتراضي كه دارم اينه كه اين لينك كار نميكنه. ![]()
You look as if you thought it tainted you to be loved by me. You cannot avoid it. Nay, I, if I would, cannot cleanse you from it. But I would not, if I could... Now I love, and will love. -John Thornton, North & South |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
نمی دونم چرا تمام فایل هایی که تو 4shared گذاشته م یه دفعه پاک شده ! وحشتناکه !
به هر حال اون آواز La donna e mobile رو دوباره upload کردم . از طریق تاپیک زیباترین آهنگ های کلاسیک میتونی وارد بشی ... -------------------------------------------------------------------------------------------------- Last edited by Ehsan_Sh; 09-19-2007 at 11:12 PM.. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
احسان جان دارم سعي ميكنم خلاصه اي از اپراهايي رو كه ديدم به مرور بنويسم.
خلاصه اپراي آيدا خلاصه اپراي ريگولتو خلاصه اپراي شاعر دوره گرد (Il Trovatore) خوشحال ميشم اگه نظري در مورد ارائه بهتر اين مجموعه داري منو باخبر كني ![]() Last edited by kaveh_d; 09-26-2007 at 07:33 PM.. |
|
|
|
|
|
#45 |
|
مدیر خودرو و رانندگی
|
روحش شاد....
|
|