![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سلام. فروش فیلم روی dvd با قیمت استثنایی 500 تومان. کپی بر روی پرطرفدارترین DVD یعنی T-Gate تقریبا 99% فیلمها زیرنویس فارسی یا دوبله هستند. طبق تحقیقاتی که من داشتم هزینه پست سفارشاتی که زیر 50 عدد هست حداکثر 3000 تومان برآورد شد. سفارشات بالای 50 عدد هم که هزینه ی پست با من میباشد. همشهریان عزیز تهرانی اگه دوست داشته باشن میتونن سفارشات خودشون رو با پیک تحویل بگیرن و بعد وجه رو بپردازن. اگه سوالی یا پیشنهادی بود حتما بگین. Last edited by topdvd07; 02-12-2008 at 12:41 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
نه دوست عزیز شرمنده فعلا فیلمهای من زیاد نیستن.شاید مهمترین خصوصیتشون ارزون بودنشونه.ولی با کیفیتن.
Last edited by topdvd07; 10-02-2007 at 03:17 AM. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
مدیر برنامه نویسی وب
|
Quote:
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی
|
دوست عزیز لینک مورد نظر اصلا موجود نیست
![]()
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
دوستان شرمنده اشتباه از من بود.
مشکل رفع شد. Last edited by topdvd07; 10-02-2007 at 03:18 AM. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
به هرحال واستون میل زدم. من در خدمتم.موفق باشید. Last edited by topdvd07; 10-02-2007 at 03:16 AM. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
سلام
اقا من 30 تا فيلم انتخاب كردم درباره نحوه پرداخت هزينه ودريافت فيلم يه توضيحي بده |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
بعد من سفارش رو واسه شما پست میکنم و در مدت 3-1 روز (بسته به شهر شما) به دستتون میرسه. شماره حساب و شماره کارت رو واستون میل میکنم. اگه بازم سوالی بود در خدمتم. موفق باشید. Last edited by topdvd07; 10-01-2007 at 03:30 AM. |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت
|
اقا تو ليستت مسابفات كشتي كج رو داريد؟
بهترين سايت تفريحي براي جوانان ايراني l اس ام اس هاي عاشقانه l كلوپ بازي هاي انلاين l توپترين وداغترين سايت خارجي l بهترين محصولات براي ايرانيان l لينك هاي جالب واخبار l وبلاگ تخصصي سوني اريکسون Articles l cryptomax.net l| بهترين برنامه براي ارسال شکلک درفروم l آموزش زبان l خريد پستي فيلم l خلاصه قسمت هاي سريال جواهري درقصر l مركزدانلود برنامه وكرك | کليک کنيد ثواب داره! | گالري عكس | ToopLink.com | عكس هاي خنده دار | اخبارداغ هاليوودوايران | نيازمندي ها -آگهي رايگان | موبايل | ترتيل قرآن مجيد | |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
همشهریان عزیز تهرانی اگه دوست داشته باشن میتونن سفارشات خودشون رو با پیک تحویل بگیرن و بعد وجه رو بپردازن.
![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
سفارش Amir-ali عزیز ارسال شد.لطفا وقتی رسید اطلاع بده.ممنون.موفق باشی.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
![]() agha mamnoon filma resid testeshoon kardam va keifiatesh khoob bood faghat khaheshan arshiveto gostaresh bede ke ma betoonim bazam film begirim azat ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه یه سوال بپرسم ناراحت نمیشی.؟میشه بگی چند سالته. جسارت نشه ها فقط به خاطر فیلمایی که انتخاب کردی و پست یه جورایی بامزت میپرسم. موفق باشی. ![]() Last edited by topdvd07; 09-14-2007 at 04:16 PM. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|