![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
|
فهرست کتاب هاى موجود در کتابخانه ى مجازى پرشين تولز
خب بالاخره پس از گذشت چندين ماه من موفق شدم که فهرستى الفبايى از کتاب هاىموجود در کتابخانه ى مجازى پرشين تولز تهيه کنم تا بدين وسيله جستجو و پيدا کردن کتاب هاىمورد نظر راحتتر صورت بگيرد. اين فهرست در حال حاضر بر اساس نام کتاب تنظيم شده ولى خيال دارم که در ادامه اش فهرستى را هم بر اساس نام نويسندگان معروف تهيه کنم و اگر شد فهرستى موضوعى که معلوم شود چه کتاب هايى در فلان زمينه وجود دارد.
با کليک کردن بر روى نام کتاب ها به پست و يا فايل مربوطه اش راهنمايى خواهيد شد که البته در رابطه با کتاب هايىکه در پی تىاتچ نشده اند امکانش هست که لينکشون از کار افتاده باشد. همچنين شايد ببينيد يک عنوان چندين بار تکرار شده است، به اين دليل حذفشون نکردم که شايد از منابع مختلفى گرفته شده باشند و در صورتيکه يکىاز آنها از کار افتاده باشد، منبع ديگر هنوز قابل استفاده باشد. دسترسى آسان (بر روى حروف يا اسامى زير کليک کنيد تا تنها مطالب همان قسمت را مشاهده فرماييد): آ . الف . ب . پ . ت . ث . ج . چ . ح . خ . د . ذ . ر . ز . ژ . س . ش . ص . ض . ط . ظ . ع . غ . ف . ق . ک . گ . ل . م . ن . و . ه . ى اعداد .... تايتل هاى انگليسى .... سايت هاى مرتبط با اى بوک کارهاى صادق هدايت .... کارهاى احمد شاملو نرم افزار Djvu مورد نياز براى خواندن يک سرى از کتاب ها Last edited by Persiana; 11-01-2007 at 03:28 PM.. |
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
ح حاجي مراد - صادق هدايت حاجی آقا - صادق هدایت حافظ ـ آب حيات - دکتر حسنعلي شيباني حافظ چه مي گويد ؟ حافظ چه ميگويد؟ همراه با نقدي بر همين کتاب - احمد کسروي حجامت و كاربرد آن حديث بندگي و دلبردگي - عبدالکريم سروش حديث بيقراري ماهان - احمد شاملو حُر(نمايشنامه)-دكتر محمود عزيزي حزبي براي اكنون وآينده ايران-داريوش همايون حسين پناهي - بيوگرافي و گزيده اشعار حق با گلوله نيست - يغما گلرويى (مجموعه اىاز ترانه هاى يغما گلرويى که هيچگاه اجازه ى انتشار نگرفتند) حق ملل در تعيين سرنوشت خويش - ولاديمير ايليچ لنين حقوق به زبان فارسي حماسه دده قورقوت به ترکي حماسه دده قورقوت به ترکي (2) حماسه دده قورقود (عربى) حيدربابا حکایات و خانواده ی سرباز - نیما یوشیج حکايت دولت و فرزانگى - مارک فيشر (منتخبى از کتاب اصلى) Last edited by Persiana; 12-31-2007 at 01:43 PM.. |
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|