![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
فروش بیش از 50.000 ایمیل از کاربران یک انجمن فارسی
سلام
در حال حاضر دیتابیسی در اختیار دارم که مربوط به اطلاعات کاربران ( ایمیل ) یکی از فروم های فارسی میباشد که از وی بولتین استفاده میکند البته باید بگم که این دیتابیس فاقد پست و تاپیک ها و هرگونه اطلاعات اضافی از فروم می باشد و فقط و فقط تیبل یوزرها در این دیتابیس موجود میباشد , اکنون ما بروی یک هاست این بک آپ را ریستور کردیم و آماده ارسال ایمیل به کاربران آن می باشد امکان ایمیل به صورت html نیز مهیا می باشد ما به متقاضیان به مدت 6ساعت مشخصات سایت را می دهیم تا بتوانند وارد و ایمیل های خود را در این 6 ساعت ارسال کنند و بعد از اتمام این زمان نیز ما نسخه ای از بک آپ را در اختیار آن قرار می دهیم که بتوانند مجددا ان را در جائی دیگر رسیتور و برای همیشه بتواند از آن استفاده کند تعداد کاربران این فروم حدودا 50.000 میباشد یک نکته هم بگم که ثبت نام این فروم تماما با تائید ایمیل بوده و اکثر ایمیل ها فعال می باشند قیمیت نیز 50.000 تومان می باشد متقاضیان در همین تاپیک اعلام کنند تا اطلاعات بیشتری در اختیارشان گذاشته شود |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
خرید و فروش E-mail فکر کنم ممنوعه !
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
هم قیمت بالاس
هم خرید فروش ممنوع هم هک فروم ممنوع جای پستت هم اینجا نیست تازه همه هم که ایرانی !!! این به چه درد می خوره ،
![]() کلیک نکن !! سرگیجه و سردرد مجانی ![]() ![]() ![]() ايجاد اکانت در سيستم های تبليغاتی به ميزان محدود - دريافت درامدهای شما در اسيا و اروپا و انتقال به ايران - فرستادن کالا به ايران به ميزان محدود -
قبض و ادرس در مجارستان ، المان ، ترکيه ، دبی ، مالزی ، .... - ثبت شرکت های آفشور به ميزان محدود - طراحی و برنامه نويسی حرفه اي سايت توسط افراد مجرب در اروپا - عکاسی حرفه اي و تبليغاتی و مدل - ارائه ويزا کارت های مجازی به تعداد محدود - انجام مشاوره ، طراحی و مراحل قانونی در سايت های خاص |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
به اين ميگن استفاده بهينه از حقوق مردم!
√ليستي از بهترين هاي نرم افزارهاي مولتي مديا كه خودم تست كردم √آموزش چگونگي تبديل DVD به DivX با كمك نرم افزار Gordian Knot به زبان فارسي √چگونگي ايجاد فيلم XviD و DivX با زيرنويس فارسي اينترنال قابل پخش در تمام دستگاهها در كمتر از 5 دقيقه! √چگونگي حك كردن زيرنويس SRT و متن روي فيلم با كمك نرم افزار TMPGEnc XPress √حذف متن و لوگوهاي تبليغاتي از گوشه تصاوير فيلم با فرمت Avi با بهترين كيفيت توسط فيلتر DeLogo √آپديت دستي ESET Smart Security √دو ترفند و ليستي از بهترين افزونه هاى سازگار با نسخه 3 فايرفاكس √تعويض BootScreen و Login ويندوز XP Sp2 |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
چیزی در مورد اینکه خرید و فروش ممنوع است من ندیدم اگر مطلبی در این مورد هست لینک دهید من اصلاح کنم پست را کی گفته هک کردم ؟ سایت خودمه عزیز افرادی که اطلاع داشته باشند ارزش این لیمیل ها را می دونند |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
جسارتا يه سوال داشتم!
شما اگر ادمين اون فروم بودين، قائدتا در تعهدي كه هنگام ثبت نام در صفحه رجيستر به كاربران داديد، گفتين كه از ايميل شما به هيج وجه استفاده ديگه اي نميشه و ازش فقط جهت ارتباط با اونها استفاده ميكنيد! غير از اينه؟ اگر همينطوره اونوقت به نظر خودتون اين كار درسته كه بيايد ايميل كاربراني كه بهتون اعتماد كردند رو اينطوري پخش كنيد و بنده خداها از فردا ايميلشون پر بشه از تبليغات اين و اون؟ ديگه چه حس اعتمادي باقي ميمونه؟!!! |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
این کار خیانت در امانت است. در هنگام ثبت نام حتما یوزر ها مشخص کردن که از مدیر یا اعضاء ایمیل دریافت کنند یا نه ! ولی فکر نکنم گزینه SPAM رو تیک زده باشند. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
بيچاره ميخواست يه جوري كلاس بزاره كه بگه ايميل هاش معتبر هستن ولي انگار اشتباه كرد !!!!
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|