![]() |
|
|
#1021 |
|
Registered User
|
کجاش خوشگله بنظر من شبیهه اسکلت میمونه
-- کسی اهنگ هجرانی از روزبه نعمت اللهی رو داره ؟ یکی هم از شهرام شب پره میخام قربونت برم من یا برات میمیرم هست اسم اهنگ
ننگ باد ملتی گر خواب شد - شیر خورشیدش خط اعراب شد چنین مردی لایق ستایش است Last edited by Damn; 02-01-2010 at 11:20 PM.. |
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Registered User
|
کسی ترانه تیتراژ پایانی سریال رو داره از سالار عقیلی
این سریال فکر کنم تا مرگ ناصر الدین شاه پیش بره آخرش هم پیروزی 22 بهمن رو نشون میده |
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Registered User
|
کسی این آهنگ که هست ت.و زیاد پخش می کنه ...
توش میگه: همه به یک نام و نشان به تفاوت هر رنگ وزبان.... بعد هی وطنم وطنم می کنه..میگن اپراشو یه دختره خونده کسی لینک د.ل. شو نداره |
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Registered User
|
اگه میشه آلبوم جدید چاووشی به نام ژاکت رو مرحمت کنین
باسپاس ![]() |
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Registered User
|
البومش هنوز نیومده از کجا مرحمت کنن
![]() بعدم بیادم مثل البومای دیگه زود نمیاد رو نت
|
|
|
#1026 |
|
Registered User
|
|
|
|
#1028 |
|
Registered User
|
دوستان من چند وقتیه دنباله آهنگ یارب هایده میگردم
کسی از دوستان لینک دانلودش رو داره ؟ (( پیشاپیش ممنون )) |
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Registered User
|
سلام
کسی این آهنگ رو داره؟ البته نمیدونم کی خونده متن ترانه : تو که نمی خوای با من بمونی... با من بمونی... تو که نمی خوای اینجا بمونی اما می تونی این دم آخر برای رفتن از پیش چشمات یه کاری کن تا با من نمونه یاد اون نگات دیدار آخر با من بدی کن دست خودم نیست من نمی تونم از تو و چشمان راه گذر نیست دیدار آخر دوباره بشکن همون دلی رو که خیلی وقته نداره اینجا جز تو کسی رو جز تو کسی رو... دیدار آخر نگذار دوباره به پات بیوفتم تو چاره ای کن از اینجا برم یادت نیوفتم... یادت نیوفتم... تو که نمی خوای با من بمونی با من بمونی با من بخونی تو که نمی خوای اینجا بمونی اما میتونی این دم آخر برای رفتن از پیش چشمات یه کاری کن تا با من نمونه یاد اون نگات یاد اون نگات ...
امروز درست شش سال و نه ماه و سه روزه که ندیدمش پدرم به برادرم پیوست بعد از یه عمری عاشقی نصیب ما چی شد به جز یه پیرهن مشکی و یک جاده و بی همسفری اون همه بیداری شب چی داشت واصه ما غیر از این تنهایی سرد و سیاه با یه غم دربه دری شبا که دلتنگیه تو قبلمو داغون میکنه چشمای خیسم بد جوری هوای بارون میکنه تو خودمی بدون تو حس میکنم که پیر شدم به جون تو بدون تو از خودم حتی سیر شدم Damn-Farzan-Blues Man-Hamed-Shahram-Captiv-Masoud-S e v d a-Mohsen
|
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Registered User
|
سلام
بچه ها من 2 تا درخواست دارم ... یکی منو اسفالت کرده با این دو تا 1 - اهنگی که آرم کارتون شبکه 2 هست حدود 3-4 ظهر شروع میشه ... مثل اینکه آهنگ معروفیه ولی من چون نمیتونم اون برنامه رو ببینم نمیدونم چیه ؟ 2 - آهنگی که از ماهواره پخش میشه کلیپ تصویریش تیکه های انیمیشن Wall-e هست ؟ فکر کنم اسم خوانندش مهدی باشه ؟ ممنون میشم اینها رو پیدا کنید یا لینک بدید
|
|
|
|
#1031 |
|
همکار انجمن سرویسهای گوگل و بازارچه
|
آهنگ جدید و بسیار شاد ساسی مانکن به نام تهرانو La کن
تنظیم : امیر مسعود ![]() فرمت : Mp3 / کیفیت : 192Kbps Sasy Mankan - Tehrano LA Kon
اولین تالار تخصصی اسکیت ایران + http://forum.sk8.ir | شهریاریها - http://www.shahriariha.com - شهریاری ها،شهرستان شهریار | بازی آنلاین | عکس شهریار فروشگاه آموزشی ورزشی شهریار[ تمرینات و بدنسازی فوتبال - آموزش دروازبانی - آموزش کشتی - آموزش بسکتبال و دیگر ورزشها]+ ارسال به تمام نقاط ایران |
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Registered User
|
با درود
نیاز به آلبوم ستاره از گروه گلبانگ دارم با سپاس |
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
http://www.4shared.com/file/10586867...tanam.html?s=1
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Registered User
|
سلام
آلبوم گلابتون از سعید شهروز رو میخواستم.(آهنگهاش مجاز هست) اگربرخی آهنگهای این البوم رو هم دارید بگذارید ممنون میشم. گشتم اما پیدا نکردم. پیشاپیش ازتون متشکرم. ![]()
|
|
|
|
#1035 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
دوستان، خانم پروا ترانه ای خونده با مضمون خلیج فارس. می شه پیداش کرد لطفاً؟
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|