![]() |
|
|||||||
| View Poll Results: زيباترين فيلم هاي هيچكاك كدام است ؟ (حداقل سه تا انتخاب كنيد ) | |||
| سرگيجه |
|
13 | 41.94% |
| رواني |
|
18 | 58.06% |
| بدنام |
|
12 | 38.71% |
| سايه يك شك |
|
5 | 16.13% |
| طناب |
|
6 | 19.35% |
| بيگانگان در ترن |
|
4 | 12.90% |
| پنجره عقبي |
|
13 | 41.94% |
| طلسم شده |
|
0 | 0% |
| مردي كه زياد مي دانست |
|
2 | 6.45% |
| شمال از شمال غربي |
|
8 | 25.81% |
| Multiple Choice Poll. Voters: 31. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر | نحوه نمايش |
|
|
#91 |
|
مدیر موبایل
|
يک شاهکار فراموش شده : مرد عوضی به هر ترتيب فيلم The Wrong Man بين 3 فيلم محبوب من ( در تمام تاريخ ) جای میگيره شايد يک علت اساسی داشته باشه / پيوند برترين کارگردان ( Alfred Hitchcock ) با برترين ژانر ( Noir ) که البته نظر شخصی هست مرد عوضی داستان ساده ای داره / مردی وفادار به خانواده به اشتباه دستگير و محاکمه میشه ولی به هر تقدير در پايان مجرم اصلی پیدا میشه .. چه کسی تاوان این اشتباه رو میده ؟ همسر او که به جنون میرسه . فيلم از داستانی واقعی سر چشمه گرفته و در پايان راوی به ما میگه که بالاخره همه چيز به خوبی تموم شد ولی اتفاقی بود که افتاده بخشی از مصاحبه هيچکاک - تروفو در رابطه با The Wrong Man : ![]() تروقو : دست به ساخت مرد عوضی زديد که روايتی بسيار امين از يک ماجرای خبری واقعی است هيچکاک : سناريو بر پايه قضيه ای قرار داشت که من در مجله لايف خوانده بودم . در سال گمان می کنم 1952 ، نوازنده ای که در کلوب Stork نيويورک کار می کرد ساعت دوی بعد از نيمه شب به خانه اش می رفت که جلوی در دو مامور او را گرفتند و از همان جا با خود به جاهای مختلف مثل میخانه ها بردند . هر جا که می رفتند از اشخاص مختلف می پرسيدند : " این همان آدم است ؟ " به هر حال این شخص را به جرم سرقت مسلحانه توقيف کردند . و گرچه کاملا بی گناه بود ، او را به محاکمه کشيدند . در نتيجه این بدبختيها عاقبت زن او عقلش را از دست داد و کارش به آسايشگاه امراض روحی کشيد که احتمالا هنوز هم همانجاست
|
|
|
#92 | ||
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
![]() من توی فیلم پنجره عقبی خوشم اومد ... و شمال از شمال غربی که از اتوبوس جا می مونه ... هرچند به نظرم توی شمال از ... یه مقدار دیر cut داده ، یعنی چند لحظه بی احساس به یه طرف نگاه می کنه ... ![]() اعتماد به نفس رو حال کنید ...به تدوین هیچکاک ایراد گرفتم !!! ... ![]() Quote:
" ...
|
|
|
|
#93 |
|
کاربر فعال موبایل
|
خودت می دونی که «مرد عوضی» رو خیلی دوست دارم !
واقعا در حقش ظلم شده . چرا هیچ کی این فیلم رو ندیده ؟؟؟؟؟
|
|
|
|
#94 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#95 | |||
|
مدیر موبایل
|
Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#96 |
|
مدیر علم و دانش
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
comeo فقط "پنجره عقبی"! راستش ژست هیچکاک تو اون صحنه یه جورایی خنده دار هم هست!
![]() ادیت: راستی comeo هیچکاک تو "بدنام" رو هم خیلی دوست دارم. کلا حضورش جلوی دوربین مثل حضور کسی میمونه که از بازی مقابل دوربین میترسه و با اینکه اصولا این باید برای فیلم ضعف به حساب، بر عکس خیلی فیلم ها رو جذاب هم میکنه. انگار با این حضور مصنوعی و توی چشم میخواد بهمون یادآوری کنه "این همش یه فیلمه، زیاد جدی نگیرید"!
Last edited by Radiohead; 11-28-2007 at 10:48 AM.. |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Banned
|
![]() من هم حضور هیچکاک رو در بدنام خیلی دوست دارم به خصوص اینکه بر خلاف اکثر cameo های فیلم های دیگه اش اینجا حضورش مستقیما با موضوع فیلم در رابطه است. مشروب در حال تمام شدن هست و دولین (کری گرانت) و آلیشیا ( اینگرید برگمن) می ترسن که با تموم شدن شراب آلکس ( شوهر نازی آلیشیا ) بره توی سرداب و همه چیز خراب بشه. آنها سرعت مشروب خودن دیگران را با نگرانی نظاره می کنن و حتی خودشون هم مشروب نمی خورن تا شاید شراب دیرتر تموم بشه !! در این حین و وین اضظراب گونه اما ... ... اما در این هنگام هیچکاک وارد میشه و یه لیوان پر از شراب رو با ولع تا تع سر میکشه و میره !! اینجاست که هم تماشاگر و هم شاید آلیشیا و دولین توی دلشون صد تا فحش نثار هیچکاک می کنن ![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
به نظر میاد جدای از گذاشتن يک امضا در فيلمهاش مدام همين نکته ذکر شده رو میخواد ياداوری کنه .. |
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
مدیر موبایل
|
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Banned
|
Quote:
و اما بعد ... این نظرسنجی بالای تاپیک به کجا رسید ؟ این جایزه های ما رو بدید بریم ! ظاهرا ما فعلا دوم هستیم .. گرچه به نظر من اول هستیم. چون اینقدر که تبلیغات روی روانی زیاد هست روی بدنام نبوده . علتش هم اینه که بدنام متعلق به کمپانی RKO بوده که بعدا در دهه 50 ورشکسته میشه و فیلماش دست به دست می گرده و به همین علت خیلی کمتر پخش تلویزیونی یا اکران مجدد داشته. کلا اینکه صاحب فیلم کدوم شرکت باشه خیلی توی معروفیتش تاثیر داره. تازه این مظلومیت مربوط به خارج کشوره . در داخل کشور که حرف زدن و یا نوشتن در مورد همچین فیلمهای عاشقانه ای کفر و فساد فی الارض است و کسی جرات این کارها رو توی این 25 سال نداشته. من جایی غیر از کتاب سینما به روایت هیچکاک ندیدم که در مورد مثلا بدنام و سکانس هاش بحث کنن. حالا با این وضع شما خودتون حدس بزنید اگر یه فیلمی با این محدودیت ها باز رتبه بیاره دیگه شاهکار کرده. Last edited by Hoomaan; 01-17-2008 at 07:06 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
کاربر فعال موبایل
|
Quote:
حول محور ساخت فیلم می گذره با یک داستان ... ! |
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
چند روز پیش دوباره روانی رو دیدم!
یادمه چند سال پیش وقتی برای بار اول دیده بودمش تونسته بودم امضای معروف هیچکاک رو تو این فیلم ببینم! (بازی کردن خودش در یک نمای کوتاه) اما بار آخر هرچی دقت کردم ندیدمش! الان که عکسش رو گذاشتی یادم اومد! این حرکت جالبی بود! دقیقآ یادم نیست کارگردان دیگه ای قبل از هیچکاک هم این کار رو میکرده یا نه؟!
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|